ahhh bu erkeklerrrr
dün akşam bizde yemegi dişarda yedik,ceren yemiyo diye birbirimize girdikbaktım ceren oynayıp zıplıyo biz eşimle kavga ediyoruz:))
neyse ya takmayın kafanızademesi kolay valla bu erkekler olsada olmuyo,olmasada olmuyo malesef:)
hele ki ben kocamı boşayıp yalnız yaşayamamsabah gidip ekmek almak çok zor gelir:))çöpüde atamam:)
her kavgada da boşanmayı düşünmeyinuyurken bi tekme atın sinir kalmaz,
şekersizim canını sıkma çok bunalmışsın belliiyice kendini anlat eminim eşin seni anlıyacaktır
kızlarrrrr az önce dişçideydimmmbilin bakalım ne oldu dişim çekildi
çekerken bişey hissetmedim ama o igneler beni mahvetti
neyseki kurtuldum vatana millete hayırlı olsun:)ama çok kanıyo ya normalmi acaba:26:dişi kanayıpta ölen insan varmı acaba:)
turuncu gelmiş hoşgelmişkayranın iştahsızlıgı için ne diyim bilemedim biliyorum çok yalnış ama ben bi ara hep pc başında yediriyodum çünkü başka türlü yemiyodu en azından kilo kaybetmesin diye denesen:26:yada dişarda parkta yedirsen:26:ama havalardasoguk off cnm Allah yardımcın olsun çok can sıkıcı bir durum
benim de annem ameliyat olacakona da acil şifalar dilekleriniz için teşekkür ederim
bu arada gündüz 3-3,5 saat uykumuz var
ama gece çok geç yatıyor 23:30 dan önce uyutamıyoruz
sabahta 10:00 da kalkıyor
Kizlar yukleyemedim videoyu cook buyuk boyutluymus esim ksm kucultecek
TURUNCUcum seni yeniden gormek ne guzel! Kayr hala yemiyor demek ama kilosu ve boyu kulaga gayet normal geliyor canim olsun varsin
SEKERSIZim telde de bahsettigim gibi benim de enistenizi bir gece kapiya koymuslugum vardir
Calisan anne olmak gercekten cok zor
biz severek ve hevesle yaptikca onlar kendilerine ihtiyac duydugumuzu farkedemiyor bence
Aslinda dedigin gibi kendimiz edip buluyoruz yoksa eslerimizin en azindan fotolardan gordugum ve burada paylastigimiz kadariyla kaba saba kotu insanlar oldugunu dusunmuyorum
Sakin kafayla yaz ona canim, ama sakin olman onemli yoksa suclama agirlikli ve kavgaya vesile olacak bir yaziya donusebilir
Kiyamam ben sana, yoruluyorsun cidden, santiye sartlari, defnenin gelisimi icin cabaladiklarin...
Ben gecen sene baslarinda, ise yeni dondugum donemde cok bunalmistim hatirlayanlar olur
Esimle tartismami yazmistim. esim birkac gun icinde melege donusmus gonlumu almisti gul gibi geciniyorduk
Buradan bir arkadas cikip ne kolay evlilikler var bir gun canim cicim obur gun kavga gurultu kiniyorum demisti
O kadar gucume gitmisti ki anlatamam
Birbirimizi anlayip sevinci uzuntuyu paylasiyoruz aslinda, hic gormesek de, cok temiz birsey bu bence, seviyorum yani kiz siziii
Çok geçmiş olsun CNm .. Kaan gibi sende bu hastalıktan teğet geçersin inş . Şu kolonya ve aspirin işi gerçekten işe yarıyorsa benimde aklımda bulunsun ilginç geldi bana .Şu meşhur grip salgınından bizde nasibimizi aldık..
C.tesi Kaan gözleri yaşlı burnu sümüklü gezdi.. Ama yavrum çok kötüydü yaa.. hemen akşam ispirto veya yüksek dereceli kolonya içine 1 aspirin attım ve güzelce her tarafını ovaladım bol bol.. ve yatırdım.. Sabaha hiç bişeyi kalmadı çok şükür..
Hafif burnu aktı o da tüm gün 3-5 kez .. bol bol mandalina suyu, bekmez, ballı ıhlamur verdim.. iştahı da kesilmemişti.. yemek te yedi şükür ucuz atlattık..
Ama sanırım ondan bana geçti bugün boğazım çok kötü.. ve üşüyorum.. sanırım hasta oluyorum:2::2::2::2:
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli ? Bebişler nasıl ?
Benim günlerim biraz yoğun geçiyor.Boş zamanlarımda da kitap okumaya çalışıyorum..Tabi boş zamanım olursa :))
Kayradan bahsedeyim biraz...
Oğluşum 20.ay itibari ile çok değişti...Önceden oyunla oyuncakla yemek yedirmeyi başarırken son günlerde hiç bir şey fayda vermiyor.Her şeye kafa çevirip HAYIRdiyor.Bu yeme sorunu yüzünden psikolojim çok bozuldu.Yemediği içinde son 10 günde yarım kilo verdi.Şuan itibari ile 16 dişi var.Yeni dişlerde görünürde yok.
Uykumuz gayet düzenli ama gün içerisinde uzun süre aç kalınca çok huysuzlanıyor.Bu da beni çok yorup yıpratıyor maalesef.
Zorlamıyorum,kaşığı kendi eline verip yemesini sağlıyorum ama 1-2 kaşıktan öteye geçmiyor yediği.Aaahh ahhh bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır herhalde...
Valla birine beddua edecekseniz Allah iştahsız çocuk versin demek herhalde bedduaların en kötüsü olur.O kadar diyeyim :))
20.ay itibari ile boyumuz 86 cm.Kilomuz ise 10.5...
Dil gelişimi biraz geride gidiyor..Henüz tek kelimeler söyleyerek kendisini ifade etmeye çalışıyor ama her şeyi anlıyor.
20ye yakın hayvanı bilip seslerini çıkarıyor.
Kendi başına oyun oynamayı hiç sevmiyor,sürekli başında oturup oyununa ortak olmam gerekiyor.Burda aynı yaşıt bir arkadaşı var.Haftada 1-2 gün buluşup zaman geçirmelerini sağlıyoruz.Önceleri o arkadaşını hiç istemezdi ama yeni yeni oynamayı öğreniyor artık.
Genel olarak sakin bir bebek.Bugüne kadar ne sandalye ne koltuk tepelerine çıktı.Çıkmak için hiç bir çaba da sarfetmiyor.Heyecanı pek sevmiyor herhalde :)).
Kışın gelmesi ile eve kapandık kaldık.Haftada 1-2 gün dışarı çıksakta genel olarak evdeyiz.Montesorri aktiviteleri yapmaya çalışıyoruz ama henüz küçük olduğu için tam dikkatini veremiyor.Sticker yapıştırma,parmak boyası,pastel boyalar ve kendi yoğurduğum hamur ile oynama,köpüklerle oynama,transfer çalışmaları,renk çalışmaları vs....Yani elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum ama yinede sıkılıyoruz bazen.O yüzden hemen yaz gelsinnn istiyorummm
Akşamları 19.30 civarı yatıp sabah 07.30 gibi kalkıyor.Öğlen de 12-12.30 gibi yatıp 15 civarı uyanıyor.Uyku konusunda güzel bir düzen kurabildik çok şükür.Darısı yeme konusuna diyeyim...
Evet şimdilik bizden haberler bu kadar.Hepinizi öpüyoruz oğluşumla....
Annenize şimdiden geçmiş olsun..
Akşamları geç yattığı için sabahları da geç kalkıyor demek.. İstersen bir gün öğlen hiç uyutma ve akşam erken uyut.. bir kaç gün tekrarlayıp uyku saat düzenini değiştirmeyi deneyebilirsin..
Kim yaptı o yorumu yaa.. Biz burada iyi kötü her şeyimizi paylaşıyoruz işte ne güzel.. Hiç takılmayın bence öyle yorumlara.. biz burda yine paylaşımlarımıza son hız devam edelim :))
HEJARCIM o öğretmene topluca gıcık kaptık ve bilendik canım :)
ne alaka yürümeyle zeka? benim tam çaprazımda oturan çocuk doktorasını yapmış, şu anki pozisyonu yönetici niteliğinden, ilk dişi 20 aylıkken çıkmış ve 4 yaşına kadar emzik emmiş, gizli gizli kafasına poşet fln geçirip emiyormuş
Birşey normalden farklı olmayagörsün bayılıyor bazıları yorum yapmaya
Kimi 9aylıkken çişini söylüyor kimi 5yaşına kadar yapıyor zekayla ne alaka snir oldum
CHIHIRO, emin ol çocuklarımızla vakit geçirmek eğlenmek kadar keyifli birley yok
sen Orhan Cemalin sorumluluğunu einle paylaşma şeklinden memnunsun diye görüyorum, maşallah diyorum
sen paçalarına yapıştığında almamasından rahatsız olmuyorsun belki ama belki kitap okuma gününe gideceğin zaman kendisi başka iş çıkarıp çocupu sana bıraksa rahatsız olabilirdin
yaşam tarzlarımız, beklentilerimiz, normallerimiz farklı farklı
MUTLUcum demek küçük prenses otobüs yolculuğu yaptı gerçi kısa mesafe ama olsun yine de maşallah ona
daha yazacaktım ama şimd yeni bir toplantıya gireceğim (saate bakınız lütfen)
öpüyorum sizi kuzular
haa bu arada, asıl sorum, ufaklıkların sebze meyve baklagil süt yumurta et ve tavuğunu neredenalıyorsunuz???
kızlar hasta olanlara şifa ver rabbim
hejarcım dogacıgımızda yeni yürüdü masallah bişey yok güzelimizde
kuzumuzdada yok canım yakında mutlu haberini alırız inş
kızlar isim buldum kızım olursa erva su koycam nasipse
muhabbet çok koyu kızlar tam zamnında gelivermişim
şekersizim seni çok iyi anlıyorum arada bi benim eşimde öyle oluyo..wcye giderim çocuk kapıda kapıyı kırarmışçasına vuruyo ağlıyo adam kılını kıpırdatmıyor hiç duymuyor bile o sesi tv yada elinde tablet oturuyo
akşama kadar zevkle ilgileniyorum yavrumla çok mutluyum ama en azından yemeği ve masayı hazırlarken oyalaması için yanına bırakıyorum..oynayamıyor,oyalayamıyor sinir oluyorum:)aynı dilberegenin eşi gibi annesiii napıyomuş anne oğlum gel bakalım diye yanıma geliyolar
cuma günü bi çemkirdim şu anda işe yaramış gibi gözüküyor
her zaman bana Allah razı olsun çok iyi bi annesin tarık buğrayla çok güzel ilgileniyosun vs falan diyo..hafta sonu bu cümleyide 1 kere sen bana söylet dedim döktüm içimi güzelce..ama sen daha fazla bunalmışsın canım bence daha çok içine atıp sinir küpü olmadan konuş eşinle
hafta sonu krizinden sonra benim odun kocam bana sürpriz yapmak istemiş aklınca..sabah evden çıkmadan kırmızı bir kalem kullanarak suratıma kalpler çizmiş..gece mide ağrısından uyuyamadığım için olsa gerek hiç hissetmedim uyandığımda saat 10 du yavrum yatağında oturuyodukuzumada üzüldüm
ne yaptıysam suratımdaki kaplerden kurtulamadım..sabunla yıkadım,kremle ve kolonyayla sildim hafiflemişte olsa hala izleri belli
bu sebepten bu güzel havada oğlumu dışarı çıkaramadım
tarık buğrayla oyun hamuru yaptık çok eğlendi bebeğim minnak parmaklarıyla hamur yoğurdu balım
uyandığında oynarız artık
turuncu;hoşgeldin canım..kayranın iştahsızlığı hala seni yoruyor demek A llah yardımcın olsun..tarık buğrada son dönemlerde öyle özellikle kahvaltıdan nefret ediyo..genelde eline telefonumu veriyorum kendi videolarını izleyip gülerken yedirmeye çalışıyorum:)
dilberege;canım ispirto,kolonya ve aspirin karışımını yeni duydum:26:şifa olsun kaancığıma
azraece;cansu için çok üzüldümrabbim annesine babasına bağışlasın inş sağlıklı bi şekilde annesinin kollarında olur kuzucuk
Beykoz;canım bende okurken heyecan yaptım ama gebe değilmişsin hayırlısı olsun tatlım önünüzdeki maçlara bakın artık
bende 2. bebeği çok ara vermeden istiyodum ama tarık buğra sonradan kuduruklaşınca uzunca bi süre ertelemeye karar verdim..hamile birini gördüğüm zamanda içim gidiyo tabii delimiyim neyim
meleğim;senin o dinazorunu yerim yerimm
beybim;dişinden kurtulmuşsun geçmiş olsun canımcım..gözümüz aydınpamuğu iyice bastırınca kanı durmadımı canım:26:
biz mutfaktayken çocuklar da yanımız da olsun, ne çıkar ki şekerizyeşilçay hanımcığımyani ne bileyim, ben mutfaktayken oğlan hep yanımdadır. ben yemek yaparım, o ya yemek karıştırır veya kendince sağı solu "kendince" tamir eder. arada şarkılar söyler, ben eşlik ederim. ben söylerim, o eşlik eder. bulaşık makinası yerleştiririm, o arada birkaç bulaşık boşaltır ama sonunda hepsini yerleştirir makinayı beraber çalıştırırız. bu arada birkaç tabak dışarı çıkmıştır, çekmeceden birkaç eşya ortada kalmıştır. hemencecik onları da toplarım, olur biter. banyodaki işlerimi de beraber yaparız. makinaya çamaşırları beraber yerleştiririz. dişlerimizi beraber fırçalarız. ben biryerler silerken, o da elinde fırça birşeyler fırçalar filan... tabiki ben birşey yaparken o birşeyleri bozuyor ama toplamam birkaç dakikamı bile almıyor. yani böyle de olabilir.
evet, erkeklerin bize yardımcı olma mesuliyetleri var. bunu kimse geçiştiremez ama çocuklar da bizi akşamdan akşama görüyor. çok engel olacak kadar huzursuz değillerse, her işte yanımızda bize eşilik etmelerinde bir sorun göremiyorum nacizane
tuvalette bile yalnız olamamaktan bahsediyorum. ya da uzun bi süre uğraşıp uyuttuğum bebe ben uykuya daldıktan bi saat sonra ağlayarak uyanır ve babası kulağımın dibine getirir hatta yanıma koyar uyanayım diye.. bazen sırf gıcıklık olsun diye. çunku annenin uyudugu her an batar ona... tek görevi kombiyi açıp kapamak, çöpü (arada) çıkarmak, ps3 oynamak, internette gezinmek, dizi/film izlemek olan bi adamdan bahsediyorum... bahsettikçe de öfkem artıyo..
her kavgada da boşanmayı düşünmeyinuyurken bi tekme atın sinir kalmaz,
turuncu gelmiş hoşgelmişkayranın iştahsızlıgı için ne diyim bilemedim biliyorum çok yalnış ama ben bi ara hep pc başında yediriyodum çünkü başka türlü yemiyodu en azından kilo kaybetmesin diye denesen:26:yada dişarda parkta yedirsen:26:ama havalardasoguk off cnm Allah yardımcın olsun çok can sıkıcı bir durum
Mesela bizde ki durum da bir çouğunuzda olduğu gibi.. akşam mutfağa giriyorum birşeyler hazırlamak için... Kaan hemen yanımda ve paçamdan beni çeliştiriyor.. Muslukla oynamak istiyor.. Bir şekilde oyalıyorum ama biraz sonra yine aklına geliyor ve bu sefer ağlamaya başlıyor.. Peki bu sırada babamız napıyor? Salonda TV izliyor ve bilgisayarda haber okuyor..
Yani ben hem yemeği hazılayacağım, hem masayı hazırlayacağım.. hem de çocukla ilgileneceğim.. baba da içerde keyif sürecek.. Bu adil mi? Canım Kaanı alırmısın diye sesleniyorum gelip alıyor 5 dk sonra şöyle bir ses " Annesiiii annesiii bakalım annesi ne yapıyor diye yanımda bitiyorlar
Yani tek başına ilgilenemiyor.. ilgi ile başka şeyi karıştırıyor canım.. Çamura bulamak değil mesele.. .
Hoş geldin canım,
Yemek konusu hepimizde aynı.. sevdiği şeyi yiyor ama sevmediği şeyi asla ağzına sürmüyor..
Biz hergün mutlaka dışarı çıkıyoruz canım.. en az yarım saat tur atıp parkta bir temiz hava alıyor.. sonra da uyku..
Sizin uyku düzeniniz süpermiş.. gece uyanmaması da extra süper..
Biz gündüz 1-4 arası uyuyoruz.. Bu aralar akşam uyuması 10-10.30 buluyor gece bazen 1 bazen 3 bazen uyanıp 2 saat mısmız uyku şeklinde devam ediyor.. Hala emziriyorum.. Akşam yatmadam emiyor ve gece 1 kez emiyor.. haftasonları öğlen uykusundan önce de emiyor..
turuncu;hoşgeldin canım..kayranın iştahsızlığı hala seni yoruyor demek A llah yardımcın olsun..tarık buğrada son dönemlerde öyle özellikle kahvaltıdan nefret ediyo..genelde eline telefonumu veriyorum kendi videolarını izleyip gülerken yedirmeye çalışıyorum:)
turuncu gelmiş hoşgelmiş,daha sık uğra canım,kayrayı ve seni özledik
kızlar biz perşembe Kindyroo'ya gittik Aras Eymen'le,kreş gibi bir yer ama tek farkı annelerde katılıyor,anaokulu öğretmeni bir arkadaşım vardı o tavsiye etti,ilk ders deneme dersi oluyor ücretsiz,yavrucumun uyku saatine geldiği için biraz huysuzdu ama iyi vakit geçirdi sayılır,öğretmeni kuzumla ilgili hiç iyi şeyler söylemedi,yürümediği için beyinle alakalı bir problem olabilir dedi,dedim götürdük dr herşey normal çıktı tahlil vs yapıldı çok moralimi bozdu,yazdırmayı düşünmüyorum zaten,sadece değişiklik olsun diye yavruma götürmek istedim..
teyzemin kızı var 16 aylık sık sık bir araya gelicez çocuklar için,en azından oğlumda yaşıtlarıyla vakit geçirsin
bu arada gündüz 3-3,5 saat uykumuz var
ama gece çok geç yatıyor 23:30 dan önce uyutamıyoruz
sabahta 10:00 da kalkıyor
TURUNCUcum seni yeniden gormek ne guzel! Kayr hala yemiyor demek ama kilosu ve boyu kulaga gayet normal geliyor canim olsun varsin
Bizde de bu durumlar var valla ki tüm gün her Allah'ın günü oğlumla beraberîm .. Wc de bile yalnız kalamıyorum .. Ayrıca uyumayı öyle çok özledimki sormayın .. Dün misafirlerimiz vardı onları ağırlamak çok yordu bizi tam saat 1 gibi yatabildik ki oğlum 4te uyandı ve bir daha 9 da yattı İnan deliye dönüyorum çok çaresizim ..
haa bu arada, asıl sorum, ufaklıkların sebze meyve baklagil süt yumurta et ve tavuğunu neredenalıyorsunuz???
Bu ne güzel sürpriz turuncu özlettin kendini CNm daha sık gelmeni diliyoruz ..
Iştahsızlık konusunda bizim elimizede kimse su dökemez galiba oğlum doğduğundan beri beni hiç şaşırtmadı maalesef yani bu durum bizde kronikleşti(
Umarım sizde geciçi bir durumdur ve maviş yemeğe başlar ..
BABY Allah iyiliğini versin nerden buldun onları :)
ben benonaresmenaşığım mıymışım yaniiii kendim bile unutmuşum azıcık ben de gidip bakayım ne var ne yokk dedim şeker yükleme üzerine mastır yapmış kadar çok kounşmuşuz 19. haftada
FACEdeki gacılar 15:00 gibi bi video yükleyeceğim Ömer at arabası dadahil tüm araba markalarını sayıyor
MELEĞİM dino kostümü güzel ama mutluya katılıyorum DGnde değişiklik olur bir ara giydirebilirsin ama sırf kostüm için dinolu yapmaya gerek yok bence tatlım.
KIZLAR DÜN BİR HOBİ MAĞAZASINA GİTTİM bir hamur aldım şekil veriyorsun 15dk sorna donup heykele dönüşüyor renklileri de var sonradan boyananları da
Oğluşuma araba yapmak için almıştım sonradan aklıma geldi kurabiye kalıbıyla kesip arkasına magnet yapıştırıp çerçeve yapacağım yani içi boş sadece silueti araba şeklinde olacak ve yine kurabiyelerine yazı yazdığım kalıpla hamura yazı yazacağım
Keçeden yaparım diyordum ama böyle çok kolay olacak kurabiyelerle aynı şekilde olmaları da hoş olur diye düşünüyorum bi deneme yapabilirsem örneğini yollarım
bir de dün kitapçıda aağıdakini görüp hemen aldım ömer itfaiye arabaarına bayılıyor
şöför kısmına kendi resmini yapıştırılan sayfaları da var doğumgününde bebek arkadaşlarına bundan dağıtacağım
Eki Görüntüle 920669
Cok gecmiş olsun. Gunduz yazıp çıktı gibi oldum da toplantı peydah oldu birden. YazamadımŞu meşhur grip salgınından bizde nasibimizi aldık..
C.tesi Kaan gözleri yaşlı burnu sümüklü gezdi.. Ama yavrum çok kötüydü yaa.. hemen akşam ispirto veya yüksek dereceli kolonya içine 1 aspirin attım ve güzelce her tarafını ovaladım bol bol.. ve yatırdım.. Sabaha hiç bişeyi kalmadı çok şükür..
Hafif burnu aktı o da tüm gün 3-5 kez .. bol bol mandalina suyu, bekmez, ballı ıhlamur verdim.. iştahı da kesilmemişti.. yemek te yedi şükür ucuz atlattık..
Ama sanırım ondan bana geçti bugün boğazım çok kötü.. ve üşüyorum.. sanırım hasta oluyorum:2::2::2::2:
Arada ayar vermek gerekiyo demek ki :)muhabbet çok koyu kızlar tam zamnında gelivermişim
şekersizim seni çok iyi anlıyorum arada bi benim eşimde öyle oluyo..wcye giderim çocuk kapıda kapıyı kırarmışçasına vuruyo ağlıyo adam kılını kıpırdatmıyor hiç duymuyor bile o sesi tv yada elinde tablet oturuyo
akşama kadar zevkle ilgileniyorum yavrumla çok mutluyum ama en azından yemeği ve masayı hazırlarken oyalaması için yanına bırakıyorum..oynayamıyor,oyalayamıyor sinir oluyorum:)aynı dilberegenin eşi gibi annesiii napıyomuş anne oğlum gel bakalım diye yanıma geliyolar
cuma günü bi çemkirdim şu anda işe yaramış gibi gözüküyor
her zaman bana Allah razı olsun çok iyi bi annesin tarık buğrayla çok güzel ilgileniyosun vs falan diyo..hafta sonu bu cümleyide 1 kere sen bana söylet dedim döktüm içimi güzelce..ama sen daha fazla bunalmışsın canım bence daha çok içine atıp sinir küpü olmadan konuş eşinle
hafta sonu krizinden sonra benim odun kocam bana sürpriz yapmak istemiş aklınca..sabah evden çıkmadan kırmızı bir kalem kullanarak suratıma kalpler çizmiş..gece mide ağrısından uyuyamadığım için olsa gerek hiç hissetmedim uyandığımda saat 10 du yavrum yatağında oturuyodukuzumada üzüldüm
ne yaptıysam suratımdaki kaplerden kurtulamadım..sabunla yıkadım,kremle ve kolonyayla sildim hafiflemişte olsa hala izleri belli
bu sebepten bu güzel havada oğlumu dışarı çıkaramadım
tarık buğrayla oyun hamuru yaptık çok eğlendi bebeğim minnak parmaklarıyla hamur yoğurdu balım
uyandığında oynarız artık
dilberege;canım ispirto,kolonya ve aspirin karışımını yeni duydum:26:şifa olsun kaancığıma
azraece;cansu için çok üzüldümrabbim annesine babasına bağışlasın inş sağlıklı bi şekilde annesinin kollarında olur kuzucuk
Beykoz;canım bende okurken heyecan yaptım ama gebe değilmişsin hayırlısı olsun tatlım önünüzdeki maçlara bakın artık
bende 2. bebeği çok ara vermeden istiyodum ama tarık buğra sonradan kuduruklaşınca uzunca bi süre ertelemeye karar verdim..hamile birini gördüğüm zamanda içim gidiyo tabii delimiyim neyim
meleğim;senin o dinazorunu yerim yerimm
beybim;dişinden kurtulmuşsun geçmiş olsun canımcım..gözümüz aydınpamuğu iyice bastırınca kanı durmadımı canım:26:
Annene cok gecmiş olsun şimdidenbuna da üzüldüm :26: yani, ben mutfak yada banyo işlerini yaparken oğlan hep yanımda olur. onu da dahil ederek işlerimi yaparım yada yapmak zorunda kalırım. babasına vermem ama babası da Allah için konuşmak gerekirse, dizi/film izleme, tv izlemek, haber okumak gibi şahsi veya keyfi şeylerle pek uğraşmaz. (o nedense hep duşta, tuvalette yada giyinmek-soyunmak için odadadır)şekersizyeşilçay hanım da, siz de eşlerinizin keyfiliği konusunda dertlisiniz ve bunda haklısınız :26: hakikaten üzüldüm...
Valla ne yazabildim ne konuştum. Yemeği sofrayı hazırladım. Arkadası yolda kalmış onu almaya gitti. Biz kuzumla yedik. O da gelince yedi. Sonrası malum defneyle hop hop zıp zıp vs vs :)Kizlar yukleyemedim videoyu cook buyuk boyutluymus esim ksm kucultecek
SEKERSIZim telde de bahsettigim gibi benim de enistenizi bir gece kapiya koymuslugum vardir
Calisan anne olmak gercekten cok zor
biz severek ve hevesle yaptikca onlar kendilerine ihtiyac duydugumuzu farkedemiyor bence
Aslinda dedigin gibi kendimiz edip buluyoruz yoksa eslerimizin en azindan fotolardan gordugum ve burada paylastigimiz kadariyla kaba saba kotu insanlar oldugunu dusunmuyorum
Sakin kafayla yaz ona canim, ama sakin olman onemli yoksa suclama agirlikli ve kavgaya vesile olacak bir yaziya donusebilir
Kiyamam ben sana, yoruluyorsun cidden, santiye sartlari, defnenin gelisimi icin cabaladiklarin...
Ben gecen sene baslarinda, ise yeni dondugum donemde cok bunalmistim hatirlayanlar olur
Esimle tartismami yazmistim. esim birkac gun icinde melege donusmus gonlumu almisti gul gibi geciniyorduk
Buradan bir arkadas cikip ne kolay evlilikler var bir gun canim cicim obur gun kavga gurultu kiniyorum demisti
O kadar gucume gitmisti ki anlatamam
Birbirimizi anlayip sevinci uzuntuyu paylasiyoruz aslinda, hic gormesek de, cok temiz birsey bu bence, seviyorum yani kiz siziii
Kolay gelsin arkadasım. Yalnızlık çok kötü.Bizde de bu durumlar var valla ki tüm gün her Allah'ın günü oğlumla beraberîm .. Wc de bile yalnız kalamıyorum .. Ayrıca uyumayı öyle çok özledimki sormayın .. Dün misafirlerimiz vardı onları ağırlamak çok yordu bizi tam saat 1 gibi yatabildik ki oğlum 4te uyandı ve bir daha 9 da yattı İnan deliye dönüyorum çok çaresizim ..
Amin amin. Çok zor be kızım yaa... Seytan diyo bırak işi gucu at kendini topragaVeee anneZeynepin evinde de kizilca kiyamet kopar
Bugun 9a kadar calistim, isyerinde bir stjerime cok kizdim, yaz tatili plani yapmayin diye uyari aldik, temizlikcim hastalanmis ev almis basini gidiyor Omer hep yerlerde nasil yetisecegim diye dusunup dururken patladim
Esime soyledim halbuki, bu aksam hic iyi hissetmiyorum nolur Omerle ilgilen ve sen uyut yoksa yarim saat memeden ayrilmaz diye
Nazar mi ettim adama bilmem basireti baglandi resmen
Sonuc olarak oglumun hic keyif almadigi sacmasapan bir aksam gecirdik
Omur dedigimiz gelip gececek, ne kdr kiymetli halbuki bu zamanlar
Allah baska sıkinti vermesin ama calisan anne olmak gercekten zor.
eeeeeeeeee hejardan baska kimse yorum yapmamıs bana ben saksımıyım
erva su ismi güzel degilmi :26:
yoksa görmedinizmi yada unuttunuz diyemi :26:
baybicim gelmemiş o görse yazardı mutluda :26:
Aşk olsun ne diye yazmayalım .. Yazarız ama bu aralar kafam dolu hep unutuyorum .. Oğluma bugünden itarebaren sallamadan uyutma alışkanlığı edindirmeye başladık az evvel uyudu ama zor oldu ilk günümüz bakalım ne olcak eşim ve ben bu konuda çok kararlıyız .. İnş başarılı olarak çıkarız bu cabamızdan ..
Erva su çok güzel isim Rabbim koymayı nasip etsin inş .. Erva ne anlama geliyor CNm .
iyi geceler herkesekimsede yok ki yalnızım bu saate kalirsam böyle olur işte
Neyseki telefonundan beni takip edenler varmışonlara selam olsun
Tatlıcadım evet dişim çekildiçok kanadı pamuk degilde gazlı bez koydu doktor,arada degiştim ama çok kan kaybettim,ama şimdi iyiyim,sagol canım benim
Hejar o ögretmeni hiç kafaya takıpta güzel canını sıkma arkadaşım,evet yürümesi geç kaldı ama sen bütün kontrollerini yaptırdın için rahat dimibak doğada yeni yürümeye başladı inşallah sizinde güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız
Beykoz evet ben olsam kesin yazardım:))ervanın anlamı neydi canım:26:tamam güzel isim ben begendim ama daha doğumuna 10 ay var bekle acele etme yine düşünelim
Annezeyneçim kim sana öyle dedi söyle bakıyımkız yoksa benmi dedim yok cnm ben demem:18:agzı olan laf yapıyo bakma sen evliligin ilk yıllarında kavga spnrası barışma daha uzun sürüyodu mesela 1 hafta eşime küstügüm oluyodu ama şimdi öyle degil deli gibi kavga edip 1 saat sonra deli gibi sohpet edebiliyoruz uzatmaya gerek yok konuşmak zorundayız yoksa olmuyo çocuk su istiyo falan,bende pcdeysem su getirmesi gerekiyo mecbur konuşuyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?