tek tek gelin
valla zaten kara bir kızımbenide andırıyo sanki
bende dişlerimi altın yapsam kesin ona benziycem
bu fikirden sogumaya başladım,ama yinede altın diş hoşuma gidiyo
kız altın diş için alacagın adama bak
bu adamın üstü bide altı var
nese saat 12yi gecmiş +18 zamanııı size sarkı yollıyım
https://www.youtube.com/watch?v=XdB95oArqwM
tek tek gelin
valla zaten kara bir kızımbenide andırıyo sanki
bende dişlerimi altın yapsam kesin ona benziycem
bu fikirden sogumaya başladım,ama yinede altın diş hoşuma gidiyo
bende karayım kızzz hele güneste yarım saat bekliyim yazı bodrumda gecirmiş gibi olurum
bu yuzden mümkün oldugunca gölgelerde gezerimmm
senin hosuna giden altın ve ceşitleri
ben gezerim balkon balkon
boynuna dolarım kobrayı:))
acın kızlar arayı salıyom kobrayı
çok güzelmiş çikita muzdan sonra yeni favori şarkım bu olsun
sagol beykozum gece gece süper iyi gitti bu şarkı
Boşver altın dişi hem mezar hırsızlarına davete çıkar neme lazım :)) sen tek taş pırlanta yakut veya Elmas olanları iste .. Çok güzeller benim yok yakında tek taşımı kendim aldım olayı olcak
sarışının adı esmerin tadı demişlertadımızdan yenmiyoz baksana:))
bende öyleyim yarım saat güneşte gezsem hemen çingene oluyom:)
Allah var yakışıyo bizene diyelim nasıl avutalım kendimizi:))
babamdan geçe geçe karalıgı geçmiş bana:)
yoksa benim bütün ailem pammık gibidir
benden melegim ve sana gelsin ozaman canım dinledikce beni anın
hatta bunuda favorilerimdir ikisi
https://www.youtube.com/watch?v=lkx0fGF3PDw
evet sogudum zaten,istemiyom altın falan
insanın kendi dişi 10 kilo altına bedel
vay demek tek taş alacan melegimvalla yakışır arkadaşıma benim hiç olmadı biliyomusun
eşimde almadıkimse almadı ben insan degilmiyimmmm neyse sen şimdi dayanamassın banada alırsın biliyorum
bu sefer alma demiyecegimal canım al elini korkak alıştırma:)beykozumada al banada al:)
neyse haydin herkes yatagınaonra uyanımıyoz,ah çok az uyudum uykum var demeyin
herkes gözünü kapatsın bakıyım
iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
iyi geceler
ha unutmadan adresimi özelden yazıyorum melegim
zaten beykozunki sende var
kız gee gece koyma şu şarkılarızorla gidip adamı uyandırtacaksın
zaten agzım yamuk dedim sana yamuk agızla bişey yapılmaz
tövbe tövbe
şu bebişi görünce aklıma ömer geldi:)
buda çiko:))
bu ben:))
:125:bu benim eski mutlu halim :)dişim varkene:)
bu beykozla melegim:)
:131: bu cerenim:)
şekersizle ben:)
mutlunun nanelisakızı:)mis gibide koktu ha,yenirmi ki bu:))
:13: kankitomla ben:)azraece:)
:86:buda ben:))altın parıltılı dişim:)
kaynanam:)
Liseli aşıklar sizihafta sonu krizinden sonra benim odun kocam bana sürpriz yapmak istemiş aklınca..sabah evden çıkmadan kırmızı bir kalem kullanarak suratıma kalpler çizmiş..gece mide ağrısından uyuyamadığım için olsa gerek hiç hissetmedim uyandığımda saat 10 du yavrum yatağında oturuyodukuzumada üzüldüm
ne yaptıysam suratımdaki kaplerden kurtulamadım..sabunla yıkadım,kremle ve kolonyayla sildim hafiflemişte olsa hala izleri belli
bu sebepten bu güzel havada oğlumu dışarı çıkaramadım
tarık buğrayla oyun hamuru yaptık çok eğlendi bebeğim minnak parmaklarıyla hamur yoğurdu balım
uyandığında oynarız artık
Erva çok güzel isim canım sahabe ismi evet güzel genç demekkızlar isim buldum kızım olursa erva su koycam nasipse
Çok geçmiş olsun CNm .. Kaan gibi sende bu hastalıktan teğet geçersin inş . Şu kolonya ve aspirin işi gerçekten işe yarıyorsa benimde aklımda bulunsun ilginç geldi bana .
Aşk olsun ne diye yazmayalım .. Yazarız ama bu aralar kafam dolu hep unutuyorum .. Oğluma bugünden itarebaren sallamadan uyutma alışkanlığı edindirmeye başladık az evvel uyudu ama zor oldu ilk günümüz bakalım ne olcak eşim ve ben bu konuda çok kararlıyız .. İnş başarılı olarak çıkarız bu cabamızdan ..
Erva su çok güzel isim Rabbim koymayı nasip etsin inş .. Erva ne anlama geliyor CNm .
SANIRIM BURADAKİ BÜTÜN ANNELER AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ ŞEKERSİZ BAHANELERDE HEP AYNIkesinlikle kendim ettim kendim buldum durumu mevcut bizde.. ah kafama s.çayım...
mutfağa gidiyorum mesela 2 dk oynayamıyo. kuzu da gelip mutfak kapısında ağlıyo. onu sevmiyomuş beni istiyomuş. hemen duygu sömürüsü yapıyo vs.. ay valla hiç girmek istemiyorum. çok mutsuzum gerçekten
CEVABINIZ ÇOK AYDINLATICI OLDU TEŞEKKÜR EDERİM GİDERSEM İNŞ. SİZİN YERİNİZEDE TADIM YAPARIM."Anse mobilya merkezi-yada anse mobilya avm" de olacakmış. oraya gitmenin en kısa yolu: şehrin heryerinden Sıhhıye otobüs yada dolmuşlarına binip, köprü üstünde dolmuş duraklarında inmek. indiğiniz yerde "değnekçi" tabir edilen ama çok yardımcı görevlilere "abi, biz yabancıyız da. bu anse mobilya avm varmış. nassı gideriz?" diye sormak. onlar sizi , binmeniz gereken dolmuşa binmeniz konusunda yönlendireceklerdir. benim bildiğim Ümitköy-çayyolu tarafında, şehrin biraz dışında, sadece parası yetenlerin oturduğu bir semtte, bu gastronomi günleri yapılan yer :26:
özel arabanızla gelecekseniz de :44:Ankara-Eskişehir yolu üzerinde Eskişehir'e doğru (Çayyolu-Ümitköy yakınlarına geldiğinizde) ilerlerken hep tabelaları takip etmek. Ankara, yön tabelalarıyla ünlüdür debulmanız zor olmayacaktır.
ben de katılmak isterdim ama bakalım :44:
VALLA BU MESAJIN SONUNA 'KİRLENMEK GÜZELDİR' SLOGANI YAKIŞIRDI.tepkinizi anlamadım Dilberege hanım :26: eşiniz gayet normal hatta güzel birşey yapmış. Kaan herhangi bir kısıtlama olmadan gönlünce eğlenebilmiş, ne güzelçamur dediğiniz nedir ki, makinaya atarsınız yıkanır. bizimki, inanmayacaksınız ama çoğu sabah bunları yapıyor. hatta kağıt toplayıcılarıyla ateş başında oturup sohbet ediyorlarmış, arka sokaktaki hurdacı klübesindeki hayvanlarla koşturuyormuş, çamurda ayak izi bırakma oyunu oynuyorlarmış vs vs vs hatta botunun altındaki çamur tabakası topuklu bir ayakkabı üstünde yürüyor gibi yürütüyordu Orhan Cemal'i, o kadar yani
makina çalıştırmak yada bot tabanı temizlemek zor geldiği için çocukları hayatla tanışmaktan alıkoymayalımbelki biraz yorulup, çamaşırla uğraşıyoruz, zaman harcayıp bot temizliyoruz ama çocukların "doğal" hayatı tanıdıkları ve sunilikten uzaklaştıkları yanlarına kar kalıyor kanımca
EVET YA TUVALETE ARTIK BENDE PEŞİMDEN Bİ ÇOCUĞUN AĞLAMASI VE ANNE DİYE KAPIYI YUMRUKLAMASI OLMADAN GİTMEK İSTİYORUM BİRDE BEN HAMİLEYİM TUVALET MESAİMİ DÜŞÜNÜN ÇOKMU ŞEY İSTİYOZ BİZ YAAtuvalette bile yalnız olamamaktan bahsediyorum. ya da uzun bi süre uğraşıp uyuttuğum bebe ben uykuya daldıktan bi saat sonra ağlayarak uyanır ve babası kulağımın dibine getirir hatta yanıma koyar uyanayım diye.. bazen sırf gıcıklık olsun diye. çunku annenin uyudugu her an batar ona... tek görevi kombiyi açıp kapamak, çöpü (arada) çıkarmak, ps3 oynamak, internette gezinmek, dizi/film izlemek olan bi adamdan bahsediyorum... bahsettikçe de öfkem artıyo..
EŞİME BU GÜN YORGUNUM DİYORUM O NE DİYOR BENDE YORGUNUM BEN NE DESEM HEMEN MİSİLLEME GELİYOR. BAZEN DÜŞÜNÜYORUMDA OMU HAMİLE BEN Mİ.MUTFAKTA İŞ YAPMAK TAM Bİ KABUSSevgili arkadaşım.. söylediklerin her kelimesine aynen katılıyorum.. Bunları Kaana ben de yaptırıyorum.. Hatta evin altını üstüne getiriyoruz.. vs vs dışarı çıkıyoruz herşeyi ellesin görsün tasınısın istiyorum.. Bir çok şeyi ben kendim gösteriyorum..
Yağmurda ıslanıyoruz.. karda yuvarlanıyoruz vs.. Ama demek istediğim bu değil.. Yani babalar biraz sorumluluktan kaçınıyorlar..
Yani çocukla ilgileniyor ama işte ilgilenmiş olmak için..
Mesela bizde ki durum da bir çouğunuzda olduğu gibi.. akşam mutfağa giriyorum birşeyler hazırlamak için... Kaan hemen yanımda ve paçamdan beni çeliştiriyor.. Muslukla oynamak istiyor.. Bir şekilde oyalıyorum ama biraz sonra yine aklına geliyor ve bu sefer ağlamaya başlıyor.. Peki bu sırada babamız napıyor? Salonda TV izliyor ve bilgisayarda haber okuyor..
Yani ben hem yemeği hazılayacağım, hem masayı hazırlayacağım.. hem de çocukla ilgileneceğim.. baba da içerde keyif sürecek.. Bu adil mi? Canım Kaanı alırmısın diye sesleniyorum gelip alıyor 5 dk sonra şöyle bir ses " Annesiiii annesiii bakalım annesi ne yapıyor diye yanımda bitiyorlar
Yani tek başına ilgilenemiyor.. ilgi ile başka şeyi karıştırıyor canım.. Çamura bulamak değil mesele.. Belki de sen bunu yaşamadığın için tam olarak anlatamıyor olabilirim..
Amaaan öf neyse.. sinir konular hiç girmeyelim bence... Kimse canını sıkmasın bu sebepten dolayı..
Bebişlerimizi düşünün.. Onlar biraz daha büyüdüğünde herşeyimize yardımcı olacaklar, arkadaş gibi olacağız zorlukların bitmesine az kaldı kızlar..
BENİM TANIDIĞIMIN KIZININ İSMİ ERVANUR VE ÇOK TATLI BENCE ÇOK UYUMLU Bİ İSİM.İSİM HAZIRDA PEKİ KIZ OLACAĞI KESİN Mİ?eeeeeeeeee hejardan baska kimse yorum yapmamıs bana ben saksımıyım
erva su ismi güzel degilmi :26:
yoksa görmedinizmi yada unuttunuz diyemi :26:
baybicim gelmemiş o görse yazardı mutluda :26:
:86:buda ben:))altın parıltılı dişim:)
BU ARADA EVLİLİKLERDE SÖZ AÇILMIŞKEN 8 SENELİK EVLİYİZ EVLİLİĞİMİZİN 5 SENESİ BİRBİRİMİZİ YEMEK VE BOŞANMA SÖZLERİNİ ETMEKLE GEÇTİ DAHA DOĞRUSU BEN SÖYLEDİM AMA NİYETİM HİÇBİ ZAMAN CİDDİ DEĞİLDİ.BOŞANALIM DERKEN ASLINDA SENİ SEVİYORUM VE BOŞANMAK İSTEMİYORUM NE OLUR BİŞEYLER YAP MESAJINI VERMEKTİ.ÇOK ŞÜKÜR HALA BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ ATRIK MESAJ VERMİYORUM NE İSTİYORSAM DİREK SÖYLÜYORUM YANİ Bİ KADIN BOŞANMA LAFINI CİDDİ SÖYLEMEZ İNŞ. YUVALARINIZIN HUZURU DAİM OLUR ARKADAŞLAR.
mutlucum tesekkür ederim aminnnn diyorummm
talaycım kız olacagı tabi kesin degil cocuk yok ortada
erkek ismi buldum coktan nasipse oyuzden kız ismi aramaya basladım
yoksa öle kesin kızım olmalı dedigim yok rabbim saglıklı hayırlı evlat versin talaycım
zaten desemde nasipse yoksa yoktur yani öle anlatabildimmi canımmm:26:
bir tanıdığımız bayan ne zaman kızsa boşanmayla tehdit ediyordu. defalarca bunu yaptı ama boşanmadı. kocası ise bir kere boşanma lafı etti ve boşadı onu :18: bu kelimeyi kullanmak çok ciddi gerekçe ister herhalde. karşımızdaki insan ne bilsin niyetimizi. ağzımızdan çıkanı bilebilir ancak ve ciddiye alabilir :18:
mutlucum tesekkür ederim aminnnn diyorummm
talaycım kız olacagı tabi kesin degil cocuk yok ortada
erkek ismi buldum coktan nasipse oyuzden kız ismi aramaya basladım
yoksa öle kesin kızım olmalı dedigim yok rabbim saglıklı hayırlı evlat versin talaycım
zaten desemde nasipse yoksa yoktur yani öle anlatabildimmi canımmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?