2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tek tek gelin
valla zaten kara bir kızımbenide andırıyo sanki
bende dişlerimi altın yapsam kesin ona benziycem
bu fikirden sogumaya başladım,ama yinede altın diş hoşuma gidiyo

bende karayım kızzz hele güneste yarım saat bekliyim yazı bodrumda gecirmiş gibi olurum
bu yuzden mümkün oldugunca gölgelerde gezerimmm
senin hosuna giden altın ve ceşitleri

kız altın diş için alacagın adama bak
bu adamın üstü bide altı var
nese saat 12yi gecmiş +18 zamanııı size sarkı yollıyım
https://www.youtube.com/watch?v=XdB95oArqwM

ben gezerim balkon balkon
boynuna dolarım kobrayı:))
acın kızlar arayı salıyom kobrayı
çok güzelmiş çikita muzdan sonra yeni favori şarkım bu olsun
sagol beykozum gece gece süper iyi gitti bu şarkı

tek tek gelin
valla zaten kara bir kızımbenide andırıyo sanki
bende dişlerimi altın yapsam kesin ona benziycem
bu fikirden sogumaya başladım,ama yinede altın diş hoşuma gidiyo

Boşver altın dişi hem mezar hırsızlarına davete çıkar neme lazım :)) sen tek taş pırlanta yakut veya Elmas olanları iste .. Çok güzeller benim yok yakında tek taşımı kendim aldım olayı olcak

bende karayım kızzz hele güneste yarım saat bekliyim yazı bodrumda gecirmiş gibi olurum
bu yuzden mümkün oldugunca gölgelerde gezerimmm
senin hosuna giden altın ve ceşitleri

sarışının adı esmerin tadı demişlertadımızdan yenmiyoz baksana:))
bende öyleyim yarım saat güneşte gezsem hemen çingene oluyom:)
Allah var yakışıyo bizene diyelim nasıl avutalım kendimizi:))
babamdan geçe geçe karalıgı geçmiş bana:)
yoksa benim bütün ailem pammık gibidir

Son düzenleme:

evet sogudum zaten,istemiyom altın falan
insanın kendi dişi 10 kilo altına bedel
vay demek tek taş alacan melegimvalla yakışır arkadaşımabenim hiç olmadı biliyomusun
eşimde almadıkimse almadıben insan degilmiyimmmmneyse sen şimdi dayanamassın banada alırsın biliyorum
bu sefer alma demiyecegimal canım al elini korkak alıştırma:)beykozumada al banada al:)

neyse haydin herkes yatagınaonra uyanımıyoz,ah çok az uyudum uykum var demeyin
herkes gözünü kapatsın bakıyım
iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
iyi geceler
ha unutmadan adresimi özelden yazıyorum melegim
zaten beykozunki sende var

valla benimde annemden
babam ve tarafı bembeyaz kasları bile yokkk bulgargöçmenligi var
teyzem falan bembeyaz ben ve benden küçügü esmer anamızdan almısız
napalım herkez aynı olsa güzel olmazdı rabbim özenerek yaratmıs hepimizi
teselli oldunmu babyceren ben biraz oldum

ay düşünceli arkadasım babycereimmm iyiki geldin tanıdım sizi
melegimin dostlugu zaten altına tek tasa bedel o almıs sayılır bana
iyi geceler canlarım öptüm byeeeee

kız gee gece koyma şu şarkılarızorla gidip adamı uyandırtacaksın
zaten agzım yamuk dedim sana yamuk agızla bişey yapılmaz
tövbe tövbe

sende baska yerinle yaparsın tek agzınmı var
tövbe benide bozacak surda edeplice konusuyorum
hiç sevmem +18 muhabbetleri
yakıstıramadım
aaa sen gitmiyormuydun benide lafa tuttun kaybolalım hadiiii

o zaman yarasın

günaydın forum ahalisi

Liseli aşıklar sizikıyamam ya çıkmadımı kalplerin Oyun hamurun Mira da çok seviyor ama illa arada bir tadına bakıyor
kızlar isim buldum kızım olursa erva su koycam nasipse
Erva çok güzel isim canım sahabe ismi evet güzel genç demekİnşallah gönlünden geçen gibi kızın olur

Baby canım dikiş atmadı diye çok kanamıştır dişin,geçmiş olsun.Niye dikiş atmadı ki dr?Neyseki kurtuldun

Hejarcım,haftasonu gidince annaneme sordum;benim annem 20 aylık yürümüş,dayılarım da geç yürümüş...
Hatta geç değil mi bile dedim o da bana olur mu kızım 2 yaşına kadar yürür her bebek dedi...Eski topraktır vardır bir bildiği
Demem şu ki; hiçbişeyi hiçkimseyi takma canım,Aras Eymen sağlıklı bir bebek maşallahÇok yakında yürüyecek ve biz burda kocamaaaan sevineceğiz inşallah

Herkese güzel günler kızlar Dün eşim forumumu okudu ne,akşam eve gittim yemek yedik alt kattan amcası geldi kızı aldı,
sonra eşim dedi ki,ben gidip kızı alıp gezdireyim sen işini yap evde son ses müzik açtımsofrayı topladım,2 makine çamaşır yıkadım,önceki gün yıkadıklarımı katladım, girdim banyoyu ovdum,duş aldım ooooohhh bi nefes aldım
Sonra bizimkiler geldi kızımla dans ettik Kendime geldim biraz walla

Çok geçmiş olsun CNm .. Kaan gibi sende bu hastalıktan teğet geçersin inş . Şu kolonya ve aspirin işi gerçekten işe yarıyorsa benimde aklımda bulunsun ilginç geldi bana .

Canım ben aslında onu saf alkolle yapıyorum.. Babam sağolsun eski işyerinden bana saf alkol getirmişti ilaç niyetine.. Bir pet şişenin içine bir miktar alkol koyuyorum içine de bir aspirin atıyorum.. aspirinli alkolle Kaan'ın her tarafını güzelce ovalıyorum.. O gece çok güzel terletiyor.. ve inan sabaha hiç bişeyi kalmıyor.. Bunu kaç sefer yaptıysam hep olumlu sonuç aldım..

Saf alkol yoksa da kolonya da olur.. sonuçta onun da derecesi yüksek.. veya ispirto..

Kendi kendine mi uyutuyorsun canım? Ay nasıl yapıyorsun hemen benimle de paylaş.. benim de artık sallamadan kendi kendine uyutmam gerekiyor..

SANIRIM BURADAKİ BÜTÜN ANNELER AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ ŞEKERSİZ BAHANELERDE HEP AYNI

CEVABINIZ ÇOK AYDINLATICI OLDU TEŞEKKÜR EDERİM GİDERSEM İNŞ. SİZİN YERİNİZEDE TADIM YAPARIM.

VALLA BU MESAJIN SONUNA 'KİRLENMEK GÜZELDİR' SLOGANI YAKIŞIRDI.

EVET YA TUVALETE ARTIK BENDE PEŞİMDEN Bİ ÇOCUĞUN AĞLAMASI VE ANNE DİYE KAPIYI YUMRUKLAMASI OLMADAN GİTMEK İSTİYORUM BİRDE BEN HAMİLEYİM TUVALET MESAİMİ DÜŞÜNÜN ÇOKMU ŞEY İSTİYOZ BİZ YAA

EŞİME BU GÜN YORGUNUM DİYORUM O NE DİYOR BENDE YORGUNUM BEN NE DESEM HEMEN MİSİLLEME GELİYOR. BAZEN DÜŞÜNÜYORUMDA OMU HAMİLE BEN Mİ.MUTFAKTA İŞ YAPMAK TAM Bİ KABUS

eeeeeeeeee hejardan baska kimse yorum yapmamıs bana ben saksımıyım
erva su ismi güzel degilmi :26:
yoksa görmedinizmi yada unuttunuz diyemi :26:
baybicim gelmemiş o görse yazardı mutluda :26:
BENİM TANIDIĞIMIN KIZININ İSMİ ERVANUR VE ÇOK TATLI BENCE ÇOK UYUMLU Bİ İSİM.İSİM HAZIRDA PEKİ KIZ OLACAĞI KESİN Mİ?
BAYBİ BENZETMELRİNDE BEN YOKUM AŞKOLSUN BUNU DİŞSİZLİĞİNE VERİYORUM AMA LÜTFEN
BENDE DOĞUMGÜNÜ HAZIRLIKLARIMI MART SONUNA KADAR BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.DOĞUM GÜNÜ İÇİN ÇOCUKLARA EĞLENCELİ AKTİVİTELER ARAŞTIRIYORUM.
1-DİNAZORLU BOYAMA YAPMA-DİNAZORLU STİCKER YAPIŞTIRMA.
2-DOĞUMGÜNÜNDE DAĞITICAM BALONCUK ŞİŞELERİYLE BALONCUK YAPMA.
SONUNDA DİNAZOR MEKTİ OLAN Bİ YARIŞMA DÜŞÜNÜYORUM AMA ONU BULAMADIM DAHA BAŞKA NE OLABİLİR HADİ BEYİN JİMLASTİĞİ YAPALIM.
BU ARADA EVLİLİKLERDE SÖZ AÇILMIŞKEN 8 SENELİK EVLİYİZ EVLİLİĞİMİZİN 5 SENESİ BİRBİRİMİZİ YEMEK VE BOŞANMA SÖZLERİNİ ETMEKLE GEÇTİ DAHA DOĞRUSU BEN SÖYLEDİM AMA NİYETİM HİÇBİ ZAMAN CİDDİ DEĞİLDİ.BOŞANALIM DERKEN ASLINDA SENİ SEVİYORUM VE BOŞANMAK İSTEMİYORUM NE OLUR BİŞEYLER YAP MESAJINI VERMEKTİ.ÇOK ŞÜKÜR HALA BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ ATRIK MESAJ VERMİYORUM NE İSTİYORSAM DİREK SÖYLÜYORUM YANİ Bİ KADIN BOŞANMA LAFINI CİDDİ SÖYLEMEZ İNŞ. YUVALARINIZIN HUZURU DAİM OLUR ARKADAŞLAR.

:86:buda ben:))altın parıltılı dişim:)

dostum Babyceren, altın diş size o kadar da uzak değil esasında. ev görmeye gelenlerin getirdiği altını dişinize göre yaptırıp, sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz. çalınma riski de ortadan kalkmış olur
üst kat komşumuza hırsız girdi de, bu aralar "çalınma riski" konuşuluyor bizim buralarda :18: apartman kapımızın bir kilidi olmadığını gören polislerden "apartman kapınızın kilidi yok, hep açık ve siz hırsız girmesine şaşırıyor musunuz " çemkirmesini duymak da tabi biraz hassas yaptı bizi bu konuda

Ankara'da polisler apartman kapısı açık bırakılan apartmanlara girip kocaman ayak izi şeklinde bir çıkartma yapıştırıyorlar: "BU POLİSİN AYAK İZİ. BİR DAHAKİ SEFERE BU KADAR ŞANSLI OLMAYABİLİRSİNİZ"

ay konu dağıldı. ne diyordum? hah, evet. takılan küçük altından diş yapmak

mutlucum tesekkür ederim aminnnn diyorummm

talaycım kız olacagı tabi kesin degil cocuk yok ortada
erkek ismi buldum coktan nasipse oyuzden kız ismi aramaya basladım
yoksa öle kesin kızım olmalı dedigim yok rabbim saglıklı hayırlı evlat versin talaycım
zaten desemde nasipse yoksa yoktur yani öle anlatabildimmi canımmm:26:

bir tanıdığımız bayan ne zaman kızsa boşanmayla tehdit ediyordu. defalarca bunu yaptı ama boşanmadı. kocası ise bir kere boşanma lafı etti ve boşadı onu :18: bu kelimeyi kullanmak çok ciddi gerekçe ister herhalde. karşımızdaki insan ne bilsin niyetimizi. ağzımızdan çıkanı bilebilir ancak ve ciddiye alabilir :18:

kendimden bildiğimden öyle dedim bende biliyorsun kız umudum vardı ama tabi ne olursa olsun hayırlısı olsun erkek evlatta başka sabah ellerimi öpüyo içimin yağları eridi sanırım gerçek aşk buymuş

bu mesajınızdan hiç kadın erkek ilişkilerine dair kitap okumadığınızı varsayıyorum çünkü biz kadınlar herşeyi ima ederiz direkt söylemeyiz. bkn: kadınlar marstan kadınlar venüsten

Erkek olursa ismi ne olucak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…