sabah kahvaltı yapmadan dişçiye gitmekle hata etmişimbütün gün aç kaldım tansiyonum düştü
eşim çocuklara baktıda bende 2 saat uyumuşumhala açım mecbur ekmek aldım kemirdim biraz
şimdi onlar uyuyo ben ayaktayım bakalım ne zaman yatacam
dişimden kurtuldum ama bana nelere mal oldu bilemessiniz
geçen demiştim göbekten nasıl kurtulacaz diyeben buldum bütün gün aç kalınca göbegimde çıkmıyomış
düşünün artık günde ne kadar yiyosamakşamları 1 ekmek yemeden duramam
bide beni yeeee
ama içim gitti ekmegi kemirdim dediginde kıyamam arkadasıma sana püre yapıyım yirmisin köfteyi pilavı salatayı blendırdan geciriyim olurmu yemezmisin
şurda agız tadıyla bir sohpet(dedikodu) yapacaz kimsede yok
bugün kv bana gelcekti oh yırttım dişim agırıyo diye gelmedipardon dişim degil diş çukurum
agzımın içinde sanki bir kuyu var:)bişey yesemiçine düşcek diye korkuyorum
biraz kendime geleyim bide köprü yaptıracam aslında implant istiyorum çok pahalıymış bebana sponsor olmak isteyen olursa yeni yaptıracagım dişimin üstüne adını yazdırıp reklamını yapacagım:))
çiko arkadaşına 500 liraya süperge alıyosa banada diş alsın banane bananeee
ama dişime adını yazdırmamçiko bu ne ya çinko gibi:))
ben çinko degil altın diş istiyorum:86:gülünce parıl parıl parlasın:86:asla fırçalamam çizzikkk olmasın dişimde:86:
ben onu pammıkla silerim:86:
ay hayır yememmmmmdüşününce bile midem kalktı:)bugün yemekte yapmadım ceren pizza yedi inanırmısın çocugun pizzasına saldıracaktım gözüm döndü ama doktor katışeyler yeme bak kuyuya düşer kanaman artar dedi diye kendimi frenledim
eşime dedim''aşkım bana söz ver'' ne sözü dedi
''bi gün banada pizza ısmarlıycan dimi''söz cigerim söz dedi
işla karnımın gurultusu seni rahatsız etmiyodur beykozum
şu bebişi görünce aklıma ömer geldi:)
buda çiko:))
bu ben:))
:125:bu benim eski mutlu halim :)dişim varkene:)
bu beykozla melegim:)
:131: bu cerenim:)
şekersizle ben:)
mutlunun nanelisakızı:)mis gibide koktu ha,yenirmi ki bu:))
:13: kankitomla ben:)azraece:)
:86:buda ben:))altın parıltılı dişim:)
kaynanam:)
Benide uyku tutmadı bir bakıyım dedim :)) iyiki bakmışım yatar ayak öldürdün yine gülmekten .. Bayılıyorum yaw sana gece gece çoşmuşsun yine , çikooo yada takılmadan yapamazmışsın gördük :))
Söyle parlak dişle hayal ettim de :)) epey hoş olmuştun artık trafik ışığı yerine seni kullansın memleket parıl parıl patlarsın . Sen dişini gösterdikçe kimse hareket edemez mıhlanıp kalır valla :))
şurda agız tadıyla bir sohpet(dedikodu) yapacaz kimsede yok
bugün kv bana gelcekti oh yırttım dişim agırıyo diye gelmedipardon dişim degil diş çukurum
agzımın içinde sanki bir kuyu var:)bişey yesemiçine düşcek diye korkuyorum
biraz kendime geleyim bide köprü yaptıracam aslında implant istiyorum çok pahalıymış bebana sponsor olmak isteyen olursa yeni yaptıracagım dişimin üstüne adını yazdırıp reklamını yapacagım:))
çiko arkadaşına 500 liraya süperge alıyosa banada diş alsın banane bananeee
ama dişime adını yazdırmamçiko bu ne ya çinko gibi:))
ben çinko degil altın diş istiyorum:86:gülünce parıl parıl parlasın:86:asla fırçalamam çizzikkk olmasın dişimde:86:
ben onu pammıkla silerim:86:
cok güldümmm yaaa
valla bende acım aksam yememeye calısıyorum gündüz tıkınıyorummm yarı rejimmm
sen yemeyi gecte balkonu napıyon kız o halde yarım agız düşünemiyorum
canım inş basarırsınız senden kacmaz hayatım becerirsin sen
erva ismi ben basta cok eski isim olacagını düşünmedim yenilerden sandım ama PEYGAMBER EFENDİMİZİN HALASININ VE HZ .OSMANIN ANNESİNİN İSMİYMİŞ SAHABE HANIMLARINDANLARMIS bu yuzden istedim cünkü ENESte ALLAH DOSTUNUN İSMİ hosuma gitti böyle olunca begenmene cok sevindim diger anlamı ogrumu bilmem güzel genc demekti yanlıs hatırlamıyorsam
varya sen kesfedilmekte gecikilmiş bir cevhersin
babyceren altın dişleriyle yakalandı objektiflere bölee gülücük attı
Eki Görüntüle 922188
Anlamı çok güzel ve öZelmiş .. Ben daha duymamıştım iyi oldu duymam .. Sayende öğreniyoruz CNm sağol .. Su neden olsun istiyorsun bence erva tek başına da harika olur sanki ..
ah keşke dırdır yapıyo olsamHamiş Halim'de pek yuvarlakmış :))
Kaynana iyimiş ama tipi kaydırmiş :)) neden acaba gelinleri çok mu dırdır? galiba ondan :)) şaka sakın kızma bende sana takılmadan edemiyorum şekerim muck
varya sen kesfedilmekte gecikilmiş bir cevhersin
babyceren altın dişleriyle yakalandı objektiflere bölee gülücük attı
Eki Görüntüle 922188
Bizim baby bayağı Güneş'te unutmuş kendini baksana :)) ama dişler konuşuyor süper
balkonda yanmısss canımmm
ah keşke dırdır yapıyo olsamırdır yapacak kadar sohpetimiz olmadı çünkü pek türkçe konuşamıyo Allah bilmişte ögretmemiş kadına:))bu halde bu kadar sinir ediyo beni artık konuşsa ne olur bilemiyorum kaynanamla gözlerimizle anlaşıyoz bir bakışı var gece görsen korkarsın şaka bi yana kendini pek sevmem ama bugüne kadar ona cevap vermişte degilim saygım var.
süper yavalla bu adamı kıskandım
bekarmı acaba
şu dişlere bak heleee
ahh ahhh bi 7 yıl önce karşıma çıkaydın ben seni kaçırırmıydım beeeşu dişlerine kurban olsunlar
balkonda yanmısss canımmm
Hı evet ciğara içerken yanmıştım kesin :))
kız altın diş için alacagın adama bak
bu adamın üstü bide altı var
nese saat 12yi gecmiş +18 zamanııı size sarkı yollıyım
https://www.youtube.com/watch?v=XdB95oArqwM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?