Erkek olursa ismi ne olucak peki
Güzel isim canım Göksu kulağa da hoş geliyor hadi hayırlısıerkek olursa nasipse kücükken karakterini cok sevdigim akrabamın arkadasının ismi olan GÖKSU ismini düşünüyorum canım güzelmiii
sonrada kanserli bir kızla evlenmiş cok alcak gönüllü cana yakın cocukları cok seven biriydi ben ozamanlar kücücüktüm ordan biliyorummm
biz kadınlar herşeyi ima ederiz direkt söylemeyiz
erkek olursa nasipse kücükken karakterini cok sevdigim akrabamın arkadasının ismi olan GÖKSU ismini düşünüyorum canım güzelmiii
sonrada kanserli bir kızla evlenmiş cok alcak gönüllü cana yakın cocukları cok seven biriydi ben ozamanlar kücücüktüm ordan biliyorummm
Güzel isim canım Göksu kulağa da hoş geliyor hadi hayırlısıWalla Mira ismini eşim istedi koydu hatta göbek adı da rahmetli babannesinin ismi oldu. 2.ye kimseleri karıştırtmam Kızım olursa zeynep yada zehra,ece yada asya,elif yada ayşe koyabilirim Oğlum olursa Murat, Ali, Mert,Kerem olabilir Doğmamış hatta olmamış çocuğa çok iyi don biçiyorum ay benim bebek fikrim bile yok neler düşünüyorum içten içten:111: Beykoz yoldan çıkarttın benide
kanserli kızla mı evlenmiş? ay "Türk filimi" gibiAllah mesut etsin, sizin çocuğunuz da adına çekip alçakgönüllü olsun inşallah
ben de hiç imadan hoşlanmam. herşeyi direkt söylerim ve söylenmesinden hoşlanırım. ben kadın değil miyim o kitaplara göre :26:
erkek olursa nasipse kücükken karakterini cok sevdigim akrabamın arkadasının ismi olan GÖKSU ismini düşünüyorum canım güzelmiii
Canım ben aslında onu saf alkolle yapıyorum.. Babam sağolsun eski işyerinden bana saf alkol getirmişti ilaç niyetine.. Bir pet şişenin içine bir miktar alkol koyuyorum içine de bir aspirin atıyorum.. aspirinli alkolle Kaan'ın her tarafını güzelce ovalıyorum.. O gece çok güzel terletiyor.. ve inan sabaha hiç bişeyi kalmıyor.. Bunu kaç sefer yaptıysam hep olumlu sonuç aldım..
Saf alkol yoksa da kolonya da olur.. sonuçta onun da derecesi yüksek.. veya ispirto..
Kendi kendine mi uyutuyorsun canım? Ay nasıl yapıyorsun hemen benimle de paylaş.. benim de artık sallamadan kendi kendine uyutmam gerekiyor..
normalde gece beslenmiyodu 9 aylık olduğundan beri.su içip yatardı. iki haftadır grip. gundüz yemiyodu gece uyanıyodu süt istiyodu aç diye verdim. şimdi ise hastalık geçti iştahı iyi ama gece iki kere kalkıp süt istiyo yıkıyo evi resmen ne yapacam bilmiyrm.
Göksu güzel isim Rabbim ne hayırlı ise onu nasip etsin inş .. Bende karar verdim kız ve erkek isimlerine bakalım mevlam ne eylerse güzel eylesin inş.
Kanserli olduğunu bilerek evlenen insan ancak cennetlik olur herhalde o kadar büyük erdemi göstermek her kesin harcı olamaz ..
CNN dün ve bugün sallamadan uyutmaya devam ediyoruz .. Şöyle bir uygulama ile başladık öğlen uykusunu yatırmayarak başladık ona rağmen dün 9: 30 da uyudu normalde 8-8:30 gibi uyordu .. Sabahları 5 te kalkar bugün kalktı sonra süt içti saat 8 gibi yanında uzanmak süreti 8 de tekrar uyudu ve 10 :30 da kalktı bu uyku dan sonra ki uykusu gece uykusu olucak öğlen yine uyutmayacam .. Iki gündür düzen yok ama şu işi alıştırır alıştırmaz uyku düzeninide oturttururuz inş .. Uyuması için yanında uzatıp onla uyuyor gibi yapıyoruz fakat dün bunu defalarca denedikten sonra uykuya geçti .. Çok uykusu olan çoçuk hemen dalar kanımca Mahir'de zamanla öğrenicek , öğrenmek zorunda ..
neee MUTLUANNEnin annesi eski toprak mıı hadi canım sen de görmesek inanıcaz :
valla mutlucum yaşlılığın annene benzer inşallah taş gibiydi maşallah unutamıyorum
neee MUTLUANNEnin annesi eski toprak mıı hadi canım sen de görmesek inanıcaz :
valla mutlucum yaşlılığın annene benzer inşallah taş gibiydi maşallah unutamıyorum
PLANNERcım hoşgeldin sefalar getirdinn
ben de aynı durumdaydım biliyorsun ama buraya girip deşarj olunca rahatladım biraz daha verimli çalışıyrum
birazdan mesela azmış kudurmuş zampara fransızla toplantımız var ama ben burda yaydım azıcık kafamı dağıtıyorum hem özlüyorum da kızlarııı
adam iş konusunda hitler gibi acımasız özel hayatında da tecavüzcü coşkun gibi götürgen ve kendisiyle çalışan herkesi canından bezdirmiş durumda bana şans dileyin
BEYKOZcum ne bu acelen dur önce bi hamile kal sonra ismini düşünürsün kız olursa kız erkek olursa erkek ismine odaklanırız %50 daha verimli olur iş gücü azalır(toplantıya gircem demiş miydim? )
MELEĞİM Kim West-İyi Geceler Ttalı Rüyaar kitabını almanı tavsiye derim. sleep lady diye geçiyor. hiç pes etmeyeceksen al ama, pes ettiğin an yöntem çöp ama pes etmezsen 2 haftada kendi kendine uyuyacağı garantisini veriyor. bizim şirketten bir arkadaş alıştırdı rahat etti ama ben uğraşamadım şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?