Hani nerde güzel gözlümün fotoları ay gebertecem seni mutlu yine mi kaldırdın
Beste uyanınca çıktım, şimdi gördüm yazını:26:
çok teşekkür ederim meleğim ama ben onun kostüm işini ayarladım bi kuruk bi maske dinazorlu bi tşört ve şapka tamam ama düşünmen beni çok mutlu etti.inş. sen daha güzel bi tema bulursun melek arkadaşım beni hep utandırıyorsun.
Bunlarda çok güzel gerçekten , ben yinede söylüyüm dedim en azından kıyafet işi ile yorulmamış olursun diye .. Utanma gız bunda ne varki)
Tema halen bulamadım daha doğrusu bilgisayarım sakat biraz düzeltebilirsem bakıp bulucam inş .
Amin canım.
Demek şarkı da söylüyor kuzu onun o halini hayal ettim de yüzümde bi gülümseme oldu. Kimbilir ne tatlı söylemiştir. Yesin onu ilkim teyzesi.
melegim bende bulamadım tema falan :26:
mickey dedim ama oda mavi 1yasımda mavi kırmızı ablam yaptı ben napsam :44:
birde ben tütü giycem kısmetse inş
napıyım içimde kalmasın
hem kıyafet derdimde cıkar beyaz tişört giyerim enese üstü beyaz altı hangi renk uyarsa temamıza o olur
Hani nerde güzel gözlümün fotoları ay gebertecem seni mutlu yine mi kaldırdın
Beste uyanınca çıktım, şimdi gördüm yazını:26:
ay iyiki kaldırmışAy kaldırmış mı ne çabuk bak bende üzüldüm göremediğine çünkü görülmeye değer çok güzel maviş resimlerini kaçırdın .. Mutlucum koyar yine gebertmene gerek kalmaz :))
CNm bir kaç kelimeyi söylüyüp gerisini mırıldanıyor. Yoksa şarkı söylediği yok yani :)) oğlum ingilizceye daha çok yatkın artık hello be okey diyor birde o dear diyor bunu çok tekrarlıyor .. Mesela bîr yere çarpıyor o dear ( o dia diye okunuyor ) der)
ay iyiki kaldırmışben herzamanki gibi yorum yaptım ortalıgı birbirine kattım miracıkımın fotosuna ayıp oldu..
sanırım bi talay okudu:18:
oy yerim ben onun ingilizce konuşan agzınıdiliniiiii
benimde hemen ögrenem lazımyazın mahir buraya geldginde çocuga böyle bakmıyım dimi melegim
Baby İngilizce öğren tabi sonra oğlum işaret parmağını kaldırıp kızmasın :)) bu akşam babasına kızmış işaret parmağını kaldırıp habire birşeyler saydı :)) kesin küfrediyordu:)) ağzına sağlık oğlum)
bak sen yaramazane saydı acaba:))
yok yaw teyzesine yapmaz mahirim:)kıyamaz bana
fotoları görmüşsün o zaman cicimben yalnış okumuşum neyse aramızda kalsın
Öyle kuru kuru ya aramızda kalsın olmaz lennn :)) CNm e bizi de görürsün artık :)) elinde malum kozum var yoksa işte anladın sen oni :))
Sorun yok aramızda sonsuza dek :))
şeyy benim çok uykum varrrrbu konuyu sonra konuşalım
bende alzheimer da var biliyinmiiiiiişla unutmam
hah ne diyoduk:44: miradan bahsediyoduk demimaşallah ya bayılıyorum fıstıgıma
bütün meleklerimiz çok güzel
ne diyoduk melegim yine unuttum
bogazım çok acıyo biliyinmiiii
neyse çok öptümmmmmen kojamanındannnn
iyi geceler cnm
Eki Görüntüle 923410
inat ettim benim x in fotografını buldum
google bile silmiş resmini
maşallah demeyi unutmayın
ben ogluna bayiliyorum cok yakisikli pasa birde bizim oglan gibi saclari kivircik yada dalgali ...mahir kalksin oda ege mize opcuk yollasin :))
valla o kadar zahmet edicek seyler keske yapabilsem cnm..ben patates salatasi , tavuk salatasi , borek ve pogaca ile olayi kapatirim diye dusundum..tatli olarak gelen arkadas kunufe ustasi onu yapariz beraber olur biter :))
kabak tatlisini nasil yapiyorsun ben cok severim rahmetli annem cok iyi yapardi ama merak edip ogrenmedim tembeldik o zamanlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?