2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hani nerde güzel gözlümün fotoları ay gebertecem seni mutlu yine mi kaldırdın
Beste uyanınca çıktım, şimdi gördüm yazını:26:

Ay kaldırmış mı ne çabuk bak bende üzüldüm göremediğine çünkü görülmeye değer çok güzel maviş resimlerini kaçırdın .. Mutlucum koyar yine gebertmene gerek kalmaz :))

Bunlarda çok güzel gerçekten , ben yinede söylüyüm dedim en azından kıyafet işi ile yorulmamış olursun diye .. Utanma gız bunda ne varki )
Tema halen bulamadım daha doğrusu bilgisayarım sakat biraz düzeltebilirsem bakıp bulucam inş .

melegim bende bulamadım tema falan :26:
mickey dedim ama oda mavi 1yasımda mavi kırmızı ablam yaptı ben napsam :44:
birde ben tütü giycem kısmetse inş
napıyım içimde kalmasın
hem kıyafet derdimde cıkar beyaz tişört giyerim enese üstü beyaz altı hangi renk uyarsa temamıza o olur

Amin canım.
Demek şarkı da söylüyor kuzu onun o halini hayal ettim de yüzümde bi gülümseme oldu. Kimbilir ne tatlı söylemiştir. Yesin onu ilkim teyzesi.

CNm bir kaç kelimeyi söylüyüp gerisini mırıldanıyor. Yoksa şarkı söylediği yok yani :)) oğlum ingilizceye daha çok yatkın artık hello be okey diyor birde o dear diyor bunu çok tekrarlıyor .. Mesela bîr yere çarpıyor o dear ( o dia diye okunuyor ) der )

CNm acele etme daha zaman var .. Hem bende içime sinicek birşey bakıp seçmek istiyorum .. Tütü giy bencede çok şirin olacağına eminim

Hani nerde güzel gözlümün fotoları ay gebertecem seni mutlu yine mi kaldırdın
Beste uyanınca çıktım, şimdi gördüm yazını:26:

Ay kaldırmış mı ne çabuk bak bende üzüldüm göremediğine çünkü görülmeye değer çok güzel maviş resimlerini kaçırdın .. Mutlucum koyar yine gebertmene gerek kalmaz :))
ay iyiki kaldırmışben herzamanki gibi yorum yaptım ortalıgı birbirine kattımmiracıkımın fotosuna ayıp oldu..
sanırım bi talay okudu:18:

oy yerim ben onun ingilizce konuşan agzınıdiliniiiii
benimde hemen ögrenem lazımyazın mahir buraya geldginde çocuga böyle bakmıyım dimi melegim

Nasıl yani yahu ) senden sonra bende yorum yaptım yani olay baş harfi uyumu ise haberim var anacım :))

Baby İngilizce öğren tabi sonra oğlum işaret parmağını kaldırıp kızmasın :)) bu akşam babasına kızmış işaret parmağını kaldırıp habire birşeyler saydı :)) kesin küfrediyordu:)) ağzına sağlık oğlum )

bak sen yaramazane saydı acaba:))
yok yaw teyzesine yapmaz mahirim:)kıyamaz bana

fotoları görmüşsün o zaman cicimben yalnış okumuşumneyse aramızda kalsın

bak sen yaramazane saydı acaba:))
yok yaw teyzesine yapmaz mahirim:)kıyamaz bana

fotoları görmüşsün o zaman cicimben yalnış okumuşumneyse aramızda kalsın

Öyle kuru kuru ya aramızda kalsın olmaz lennn :)) CNm e bizi de görürsün artık :)) elinde malum kozum var yoksa işte anladın sen oni :))
Sorun yok aramızda sonsuza dek :))

Öyle kuru kuru ya aramızda kalsın olmaz lennn :)) CNm e bizi de görürsün artık :)) elinde malum kozum var yoksa işte anladın sen oni :))
Sorun yok aramızda sonsuza dek :))

şeyy benim çok uykum varrrrbu konuyu sonra konuşalım
bende alzheimer da var biliyinmiiiiiişla unutmam
hah ne diyoduk:44: miradan bahsediyoduk demimaşallah ya bayılıyorum fıstıgıma
bütün meleklerimiz çok güzel
ne diyoduk melegim yine unuttum
bogazım çok acıyo biliyinmiiii
neyse çok öptümmmmmen kojamanındannnn
iyi geceler cnm

Son düzenleme:
Kızlar üç akşam oğlumu sallamadan uyutuyoruz sanki bugün daha kolay uykuya geçti, alışıyor galiba inş öyledir .. Şunu anladım bizim kararlılığımızı görünce oda kabulleniyor , umuyorum bu durumu emzik bırakmada da yaşarız inş.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun CNm kendine dikkat et , balkon işi azalt epey kapiş .. Bende çok muck )

günaydınnn meleğim uyku işiniz iyi gidiyormuş çok sevindim bizde 1 haftadır bizim gece kuşu için şu yöntemi deniyor.hep birlikte odasına gidip ışığı loştaştırıp hepimiz yatağına yatıp uyuyor gibi yapıyoruz.bizimki ilk yarım saat yapmadığı şebekliği bırakmıyor kulağımın dibine gelip anne mi demeler kıpır kıpır ama sonra pes edip uyuyor.
iyiki temamı dinazor seçmişim nette nerede dolaşsam karşıma dinazor çıkıyor yada algıda seçicilikmi bilemedim ben:26:

Uzun bir aradan sonra merhaba anneler,
Fırsat buldukça forumu okumaya çalışıyorum ama maalesef çok sık yazamıyorum(zamansızlıktan).Kızımın 2 ay önce emzik ve biberon alışkanlığını bıraktırmıştık,şimdi de (3 gündür emzirmeyi kestim).Emzirmeyi kesmek kızım için daha kolay benim için daha zor oldu psikolojik olarak.Kızımı zaten sabah ve akşam uyumadan önce olmak üzere 2 kez emziriyordum ama emzik ve biberonu kestikten sonra uyumadan önce beni emzik olarak kullanmaya ve eve gelir gelmez memeye yapışıp akşam yemeğini reddetmeye başlamıştı.Bu sefer de aç aç uyuduğundan gece uykusu bölük pörçük olmuştu.Gerçi 3 akşamdır da pek iyi uyuduğu söylenemez ama umarım eski uykulu günlerine döner.Kızım eskiden memede uyuyordu,3 akşamdır benim yada dedesinin omzunda masal dinleyerek uyuyor.Şimdiki aşama yatağında uyutmaya çalışıcağız.
Kızım yavaş yavaş konuşmaya başladı.15 kelime falan söyleyebiliyor(anne,baba,dede,ama(amca)dayı,lale,nane,ada,ezgi,ece,gel,git,elma,ayva,muz,at diyebiliyor.hatırladıklarım bunlar)eşleştirme kartlarında ya da kitaplarında bütün hayvanları,sebzeleri,meyveleri tanıyo ama isimlerini söylemiyor.Hayvanları sorduğumda isimlerini söylemek yerine çıkardığı sesleri söylüyor.
Tuvalet konusuna gelince yaptıktan hemen sonra söylüyor,ben ıslak mendilini yıkayıp geliyorum diyorum,alt açmasını,yeni bezini çekmeceden çıkarmış beni bekliyor oluyor.Sabahları da o kadar çok su içmesine rağmen çoğu zaman bezi kuru oluyor,uyandıktan 10-15 dakika sonra çişini yapmış oluyor.Bu kuzular çok akıllı.
Geçen hafta çok ağır bir grip geçirdik ailecek.Kızım 2 gün çok ateşliydi,ilk gün doktora götürdük,salgın olduğunu,domuz gribi olabileceğini söyledi.Test yaptırdık,2.gün sonunda ateşi düştü,test 3.gün sonunda negatif çıktı çok şükür.Boyu geçen hafta 85cm,kilosu 10.300g olmuştu.doğduğundan beri minyon olduğundan büyümesi istikrarlı bi seviyede artıyor.

Öpüyorum kuzularınızı ve sizi

teşekkürler teyzesi :) saçlarımız kısayken düz uzadığında dalgalı kıvırcık öle bişey işte :) ben kabak tatlısı bi kere yaptım annemin gibi olmadı dr.oetker çıkartmış fırın poşeytine kabakları koyup fırına atıyor onu alıp denicem tembel işi

Günaydın topik ahalisiiii ..
izmirde güzel bir hava var güneşi gördük.
2 gün önce oğluma unnodo ve butik bebeden kitap şiparişi veerdim.
biri ilk sözcüklerim küçük cep kitabı
1 sesli kitap
diğeride işbankası yayınları kış serisi çıkartma kitabı renkli sayfalar ve 1000 çıkartma var.bunun için küçük ama fiyatı uygundu örnek yılbaşı ağacı resmi koymuşlar süslü çıkartmalarla ağacı süslücekmişiz bakalım 15 den sonra gelicek oyuncaktan cabuk sıklıyor bakalım ne yapacak

Günaydın topik ahalisiiii ..
izmirde güzel bir hava var güneşi gördük.
2 gün önce oğluma unnodo ve butik bebeden kitap şiparişi veerdim.
biri ilk sözcüklerim küçük cep kitabı
1 sesli kitap
diğeride işbankası yayınları kış serisi çıkartma kitabı renkli sayfalar ve 1000 çıkartma var.bunun için küçük ama fiyatı uygundu örnek yılbaşı ağacı resmi koymuşlar süslü çıkartmalarla ağacı süslücekmişiz bakalım 15 den sonra gelicek oyuncaktan cabuk sıklıyor bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…