2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlicadı birdaha diyimde sende yap 2.bebiş 2.bebiş 2.bebiş

melegimmm 4üye bulundu mutlucumda yapacak ben hissediyorummmm
eşlerinizz sasırcak ne oldu bizimkilere diye adımı vermeyin sakınnn daha cok gencim

kizlar selamm.... Bugun epey canim sıkkin...
Isten yine 9da ciktim ve birkc ay boyle devam edecek gibi...
Oglumun en guzel zamanlari, hep ne cbuk buyudu deyip bugunleri anacagim ve doysiya yaninda olamiyorum

Isim, ortmim, arkadslar cok iyi. Maasim da yetip artacakadar cok sukur. Ekip liderligiyle beraber sartlarim d iyileswecek. Ama ben herseye ragmen oglumu ihmal etmeyi goze aalamiyorum. Isi birakayim, birkac ay yaninda kalayim, sonra da daha rahat bir is bulayim diyorum. Cunku burada oldugum surece beni bu sartlarla baska bir pozisyona alm?azlar. Bu maasi bosuna mi veriyoruz derler. bursa.da belki sartlari az biraz daha dusuk ama saatleri cok daha esnek ve erken paydos eden sirketler var...

Aileme actim konuyu biraz, deli msn senin yerinde olmak isteyen yuzlerce insan var deyip anlamadilar beni
Omer nasilsa seneye krese baslayacak sonra okula gidecek birsey hissetmeyecekmis onun gelecegi icin kazancim daha onemliymis hem yabanci mi bakiyormus...
Esim ne karar verirsen destek olurum diyor ama bu yogun tempom onu da yordu cidden

Siz ne dersiniz bacilar? Cidden basip gidesim var oglumu cok ozluyorum gun icinde

bu resmi goorunce aklima hemne beybi geldi :)
BEYBI nerdesin balkonda x maninle tutturuyo musunnnn

CNm bu konuda ben herşeyi bırakıp oğlumla olduğum için bîrşey söylemiyecem ..hakkınıda inş en hayırlısı olur dedikleri gibi Ömer büyüdü aslında şurada okula gitmesine birşeyde kalmadı hem annen bakıyor yabancı ellerde de değil bu yüzden biraz daha sabretmem iyi gelebilir .. Bende bîrşey söylemeyim dedim ama çenem düştü tutamadım kendimi :))

yettim garii
yok kız balkonda degilim nette sörf yapıyomx mende uyuyo
balkonu azalttım çünküm bogazım çok kötüama uyumadan bir tane içilir:))
ya cnm valla zor bir durum:26:insan böyle kalıyone desek sana nasıl yardımcı olsak:26:
çok geç çıkıyosun,belki ömerle 1-2 saat vakit geçiriyosundur tabikide özlersin,özlenmezmi
işinden çok memnunsun,parasıda çok iyi ama oğluşunda büyüyüp gidiyo
bu zamanları en kıymetli en güzel halleri
ama cnm ya şimdi işten çıksan yeni iş,yeni ortam ne bileyim alışabilecenmi:26:zor degilmi..
şuan bulundugun şirketle konuşsan sana daha esnek saatler yaratsalar,ne bileyim maaşındanda düşsünler isterlerse:26:
zeynocum biz ne desek boş,en doğru kararı sen verirsin cnm
biz yazar çizeriz kafanı karıştırırız:44:
hakkınıza hayırlısı olsun..

eşlerinizz sasırcak ne oldu bizimkilere diye adımı vermeyin sakınnn daha cok gencim

Sende bu azim varken eminim tüm Topiği ikna edersin hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun ikinci bebek kararlarımız )

melegimmmmmmuyumadınmı bacım
tabi beni görmeden gözüne uyku girmedi dimi
ben çok kötüydüm ya nefes alamıyodum eşimi aradım ilaç aldı geldi neyse çokşükür daha iyiyim
ya bide bugün akşam 5 te cereni servisten aldım çağlada kucagımdaydı malesef düştük
aceleden terlikle indim aşagı,cereni aldım yürüyoruz tam kaldırıma çıkacaz ayagım kaydıdizçökmüş vaziyette kaldım ama çağla kucagımdaydı çocugumun bacagı sert bi şekilde kaldırıma çarptıçok agladı,ben dedim kesin kırıldıhemen eve çıktık hemen bıraktım yürüyomu diye baktım ohh çokşükür bişey yokbiraz dizi kanamış
benimde dizim kanadı ama önemli degil,
sonra yag ısıtmam gerekti diger yemege bakarken yag yüzüme sıçradı
ya nedir bu başıma gelenler
nazarmı var üstümde:)
yoksa sakarlıgımdanmı

2. bebeği bekleyenlere tebrikler öncelikle:) cesaretinize hayranım.. ben de 2. bebek isteği var ama cesaret hiç mi hiç yok..

feride'ye halası neşeli sesler diye bir kitap almış.. kızım bayıldı.. 1 haftadır incelenmedik yeri kalmadı.. tavsiye ederim..

normalde popişinin üstüne oturamayan kızım bu kitaplara dalıp gidiyor.. hem çok şey öğrendi hem de azıcık ben de dinlendim ne yalan söyleyeyim:)

kitabın arkasında serinin diğer kitaplarının resmi var.. "uyku zamanı"nı istedi.. aldık ona da bayıldı.. bi ona bakıyoruz bi diğerine.. şimdi diğer kitabı gösteriyor sürekli:)) "oyun zamanı" o da.. seriyi tamamlayacağız gibi:)

geçmiş olsun çok..

Çok geçmiş olsun CNm hemen sadaka ver .. Nazar vardır kesin oku bol bol .. Çağlama ve sana çok üzüldüm inş bu son kazanız olur .. O yağ sıçramasını bilmem mi off çok acı verir . Kıyamam size öptüm inş geçer ..

Canım cok etkilenmişsin ömerin yanında olamamaktan haklı olarak
maasında iyiymiş ve buda ömerin gelecegi için iyi:26:
ama annesinin yanında olmasıda bu anlarını annesiyle yasamasıda ayrı :26:
ne desem bilemedim eger maddi olarak sarsılmıcaksanız ben ömeri secerdim ama en iyi secimi sen yaparsın:26:
psikolojikman kötü oldugunu hissedebiliyorum canım hakkınızda hayırlısı neyse öyle olur inş

Canım sen yanlış hissediyorsunEvet çok isterim ama nasıl bakılıcak o 2. bebişe Kısmetse 2.yi düşününce işi bırakacağım
ve kuzularımı kendim büyüteceğim
Canım şu aralar fazla yoğun olman seni strese sokmuş gibi geldi bana Işten 9da çıkarak insan kendine bile yetemiyor kaldı ki bebeğinle ilgilenememen normal...Ama en güzel zamanlarında çocuklarımızla olamamak çok zor çok
Sen kendin ve bebeğinle ilgili en doğru kararı verirsin ama bu fazla mesaileri en azından konuşsan iş yeriyle ve aza indirgesen belki biraz nefes alırsın...
Ben şuan seni çok iyi anlıyorum,işi gücü bırakıp eşimi ve kızımı alıp uzaklara kaçasım var resmen
Kısmetse 2.bebeğimle birlikte uzun bir ara vermek istiyorum işe bende...Tabi bu Mira'nın bu zamanlarını bana birdaha geri getirmeyecek ama şuan çalışmak zorundayım bunu da biliyorum Sende biraz sabret derim canım,hem 2.bebek düşüncende varken, doğum izni ile birlikte beraber sıyrılırız işlerden:13: Hiçbirşey için sıkma canını herşey olacağına varıyor...
Bende işi bırakacağımı ailemle paylaştığımda aynı tepkileri alıyorum,sanırım onlarda bizi okutup yetiştirdikleri için olaya sadece bu şekilde bakıp çalışmamızı istiyorlar diye düşünüyorum

NAzara gelmiş benim arkadaşım dur ben seni bi okuyim
Okudum Geçmiş olsun canım Küçükken sana adım çöreği yapmadılar mı nasıl düştün öyle
Çağlamın da canı acımış yavrumun Allah beterinden korusun sizi,bugün cuma sadaka çıkart canım
Bol bol portakal limon suyu karıştır iç canım,C vitamini ile yenersin hastalığı

Herkese hayırlı cumalar

Bravoo diyorum Tarık Buğraya.. Ne güzel uykunuz düzene girmiş, tuvalet alışkanlığını halletmişsiniz..Tebrik ediyorum valla.. Biz sallanarak uyuyoruz.. Tuvalet alışkanlığına başlamadık kısmetse yaza düşünüyorum.. Emzik sorunu bizde de var.. onu da yaza bıraktırmayı düşünüyorum.. Biz emziği sadece uyumadan önce alıyoruz

Ahh ah kanayan yarama Tuz bastın.. Of şu çalışmak konusu çok ince çizgi ya.. Hem çalışmak istiyorum ama işteyken de hep oğlumu özlüyorum ve onun yanında olmak istiyorum..

Ben de aynen Mutlunun dediği formülü uygulayacağım.. 2. Bebeğime hamile kalıp onun için doğum iznime ayrıldığımda ( O zaman kadar ayrılmamış olursam ) sonrasında bir süre evde kendim bakmak istiyorum çocuklarıma en azından 2. si de 2veya 3 yaşına gelene kadar.. Sende bir süre daha çalış istersen canım.. 2. bebekle beraber yeni bir düzen kurarsın hayatında

Canım çok geçmiş olsun.. Aman dikkat et..

Maşallah Akıllı kuzum demek tamamladı eğitiminartık tamamen bezsiz bebek olsalar çok mutlu olucam bende Bizimkide kakasını söylüyo uzun zamandır Bezini tamamen açıcam ama korkuyorum havalar çok soğuk,
suyla çok haşır neşir edicem çünkü o zaman biliyorum Baharı bekliyorum bezden kurtulmak için
İnşallah çabucak öğrenir bütün kuzularımız Birde gece tuvalete kaldırma kısmı var dimi:18:Benimki kalkar kalkmasına ama bidaha uyumaz diye korkuyorum:18:
Çok aşk olsun ekledim resimleri tatlıcadı

Maşallah Akıllı kuzum demek tamamladı eğitiminartık tamamen bezsiz bebek olsalar çok mutlu olucam bende Bizimkide kakasını söylüyo uzun zamandır Bezini tamamen açıcam ama korkuyorum havalar çok soğuk,
suyla çok haşır neşir edicem çünkü o zaman biliyorum Baharı bekliyorum bezden kurtulmak için
İnşallah çabucak öğrenir bütün kuzularımız Birde gece tuvalete kaldırma kısmı var dimi:18:Benimki kalkar kalkmasına ama bidaha uyumaz diye korkuyorum:18:
Çok aşk olsun ekledim resimleri tatlıcadı

çiş olayını halletmişsiniz ne güzel tağrık buğraya aferin.evet ya acaba siyahlale ne yapıyor bende merak ettim.

bende kızlara katılıyorum 2.ile birlikte ayrıl biraz daha sabret iş ortamın iyi olduğu için istihare namazı kılsan ya ben kararsız kaldığım zamanlarda hep kılarım Allahım benim için hayırlısını benden daha iyi biliyor.

bende sipariş ettim bahsettiğin kitaptan facede bi arkadaş tavsiye etmişti inş. beğeniriz.

mira nın resimlerini gördüm kendimden geçtim mutlum aşığım kızınaAllahım banada böyle güzel bi fıstık nasip etsin inş

gece uyuyamadım boynum tutulmuş sabahta kuzucuk erken uyandı bu gün nedense çok huzursuz mutlu edemiyorum bi türlü
herşeye ağlıyo nedense..aklı fikri hep kudurmakta hep tehlikeli şeyler yapıyo gayet kibar bi şekilde yapma bebeğim düşersin vs diyorum bi ağlamaya başlıyo içini çeke çeke..
biraz dışarı çıkarsam düzelirmi ki acaba:44:
miranın resimlerini gösterim kuzuma

çiş olayını hallettiğimiz için oğlum teyzelerinden aferim almış..darısı diğer kuzuların başına inş hepsi çabucak öğrenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…