2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin sütten kesme işiniz biraz sıkıntılı olmuş ama başarmışsın benim içinde zaman daralıyo ama içim emzirmeyi bırakmayı hiç istemiyo.hastalığınız içinde geçmiş olsun boyu ve kilosu çok güzel maşallah.

Teşekkür ederim Talay,inanıyorum ki sen de çok kolay başaracaksın.2.bebiş için de tebrik ederim,ben de düşünüyordum ama kafam biraz karışık.Devlet memuru olmama rağmen ilk hamileliğimde tabiri caizse eşşek gibi çalışıp yoruldum,insanların entrikalarıyla uğraşırken psikolojik olarak çok hırpalandım.Şimdi tekrar aynı şeyleri gözüm yemiyor.Ama kızıma da kıyamıyorum tek çocuk olmasına gönlüm razı değil.

yap kız yap
ama bu kez kendini hırpalama essek gibi degil yetttigi kadar calıs senden ve bebeginden degerli bişey yok dünyada...
evet tek cocuk olmasın hem yaslarıda yakın olsun
teyzemin cocuklarının arası 5yas diyorki keske bukadar beklemeseydim
cünkü biri okul cocugu digeri oyun
birbirleriyle zaman geciremediler dogru düzgün
yinede sen bilirsinde ben söyliyim dedimmm

Beykozcum seni mi kırıcam,yaparım canım benim
İşyeri ile ilgili düşüncelerim azıcık değişir bi kaç haftaya,o zaman yine 2.çocuk moduna girerim :)

aynı şeylerden muzdaribiz bende çalışayım ama huzurlu olayım insanların saçmalıklarıyla uğraşmak daha yıpratıcı.inş. ücretsiz izne ayrılmayı planlıyorum bu doğumumda bide tayinimiz çıkacak yeni yer yeni çalışma ortamı bunları düşünmekte beni geriyor inan.şu çalışan annelere part time çalışma düzenlemesi çıkar inş. doğum izni gibi pırt olmaz inş. şu ortalık bi durulsa inş.ay inş. sende yap ne güzel olur bu arada sen hangi sektördesin.ben tıbbi sekreterim hastanede çalışıyorum.

Beykozcum seni mi kırıcam,yaparım canım benim
İşyeri ile ilgili düşüncelerim azıcık değişir bi kaç haftaya,o zaman yine 2.çocuk moduna girerim :)

saol canım benimmm
sen ben melegim yokmu attıran
cok zevkli olcak regl geliyor acaba hamilemiyimlerrrr
gerilim aksiyon heyecan gel vatandasss gelllll

anneler bukkkaddarr mesaj içinde bir benim yazdığıma cevap yook desemm??? :)))))

nieee :26:

canım ne sormustun ya gördüm unuttum yada farketmedim:26:

kızım 20 aylık ve oyun arkadaşı olsun istiyorum çoğu anne gibi.. etrafımızda bebek yok.. bu aylarda 1-2 ay fark bile büyük oluyor.. 20-24 ay arası bebeklerle zaman geçirdiğinde çok mutlu oluyor.. acaba demiştim anadolu yakasında böyle arayışı olan anneler var mı etrafınızda???

canım ben isterdim oyun arkadası olmasını burdada pek yok bir tek teyze oglu onada zart zurt gidip millete yük olmak istemem
sen anadolu yakasının neresindensin canım
ben kimlerin aradıgını bilmiyorum canım arkadaslar cevap verir gelince

Son düzenleme:

Ben okudum mesajını ama Kadıköy tarafında olmadığım için cevap yazamadım ki bildiğim kadarı ile yazanlar arasında yakın olan yok CNm .. Umarım çıkan olur güzel bir etkinlik olur burda bambucan Ankara'da böyle bir etkinlik içinde çok ta memnun ..

Son düzenleme:

Çok iyi düşünmüşsün çıkarma kitap işini hayırlı olsun CNm .. Sesli kitapta işe yarıyor bizdede var oğlum çok seviyor

kızlar kimse yokkkk nerdesiniz canlarrrr

Yine misafirim vardı ( saat 4 ten beri ayaktayım inanılmaz gözlerim acıyor .. Allah'tan güzel geçti yedik içtik muhabbetin doruğuna vardık :)) çok şükür bir ağırlama olayıda bitti..
Bu yüzden yoktum CNm . Yoksa bensiz olurmu . Demirbaşım ben ;

Son düzenleme:
saol canım benimmm
sen ben melegim yokmu attıran
cok zevkli olcak regl geliyor acaba hamilemiyimlerrrr
gerilim aksiyon heyecan gel vatandasss gelllll

Sen ben ve defne ank demek :)) koptum resmen :)) hadi bakalım sayımızda artma olucakmı

ohhh geçmiş olsun hadi darısı yeni misafirlere :) künefede yaptınızmı gızzz mımmm afiyet olsunnn
canım bir sesli kitabımız vardı 2 ayda parçaladı ama seviyor aynı tuşa basıp kolay kelimeleri söylemeye çalışıyordu.belki yine söyler konuşmaya başlasın artık sıpalarr

teşekkürler canım..

İyi akşamlar hatunlar

Öncelikle MUTLUM sana çok aşk olsun dün boncukunun resmini görmek için bende profiline daldım bir de ne görim resim falan yok
Bende görmek istiyorum o masumiyeti haberin ola canım

Dün ve bu gün bebişim ishaldi aslında değil gibiydideyani günde 2 kez ishal olarak yaptı kakasını üstü başı battı
Uzun zamandır evde bezsiz olan bebekimi bezlemek zorunda kaldım artık bezlenmek istemiyo kuzucum..
Bu gün tekrar çıkardım bezini wcye gitmeye devam:) bi süredir dışarı çıktığımızda gezmemiz kısa olucaksa bezsiz çıkarıyorum.uzun bi gezmeyse bezliyorum
Henüz geceleri açmadık popoyu bi kaç hafta sonra geceleride açıcam...aslında hem gece hem gündüz aynı anda açmak daha etkiliymiş ama gece sık sık uyanmayı göze alamadım
Tarık buğra gün içinde çok su içiyo çokta çişe gidiyo..henüz anne çiş diyerek kendini yormuyo ama çişi geldiği zaman koşarak banyoya gidiyo:)
2 günde anladımki yavrum bezsiz çok mutlu ve tuvalet eğitimimiz tamamlandı gibi:)
Sırada geceleride popoyu açma ve emziği bıraktırma var..emziği yaza kadar ertelesem mi diye düşündüm:26:
Genelde dışarıda oluruz emzik aklına gelmez diye düşündüm..bu gün öğlen emziksiz yatağına yatırdım uyumadı biraz ağladı dayanamadım..omuzumda uyutmayı denesem uyuycağını zannetmiyorum..emzik işi zor olucak

Kızz beykoz 2. Bebek dedikçe benide dürtüyosun şekerim hamileliğim çok zor geçti ama okudukça yeniden hamile kalmak istiyorum benide yoldan çıkarma

İlkim besteme maşallah kelimeleri çoğaltmış kuzum

Meleğim paşacık alışmaya başlamış sallanmadan uyumaya çok sevindimmisafirleride ağırlamışsın hamarat hatun

Kujumm internetin geldi sen gelemedin nerelerdesin?
Nagiş senn?zada sen?
Acaba siyahlale doğum yaptımı?lilliac nerelerde?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…