kizlar selamm.... Bugun epey canim sıkkin...
Isten yine 9da ciktim ve birkc ay boyle devam edecek gibi...
Oglumun en guzel zamanlari, hep ne cbuk buyudu deyip bugunleri anacagim ve doysiya yaninda olamiyorum
Isim, ortmim, arkadslar cok iyi. Maasim da yetip artacakadar cok sukur. Ekip liderligiyle beraber sartlarim d iyileswecek. Ama ben herseye ragmen oglumu ihmal etmeyi goze aalamiyorum. Isi birakayim, birkac ay yaninda kalayim, sonra da daha rahat bir is bulayim diyorum. Cunku burada oldugum surece beni bu sartlarla baska bir pozisyona alm?azlar. Bu maasi bosuna mi veriyoruz derler. bursa.da belki sartlari az biraz daha dusuk ama saatleri cok daha esnek ve erken paydos eden sirketler var...
Aileme actim konuyu biraz, deli msn senin yerinde olmak isteyen yuzlerce insan var deyip anlamadilar beni
Omer nasilsa seneye krese baslayacak sonra okula gidecek birsey hissetmeyecekmis onun gelecegi icin kazancim daha onemliymis hem yabanci mi bakiyormus...
Esim ne karar verirsen destek olurum diyor ama bu yogun tempom onu da yordu cidden
Siz ne dersiniz bacilar? Cidden basip gidesim var oglumu cok ozluyorum gun icinde
bu resmi goorunce aklima hemne beybi geldi :)
BEYBI nerdesin balkonda x maninle tutturuyo musunnnnEki Görüntüle 926544
ya kimsecikler yok niye yoksunuz silkinin ve hemen buraya gelin.konuşcak bişey mi kalmadı .sanırım benim dışımda herkez yoğun.neyse bende oğlanlar için çok güzel şeyler beğendim sizinle paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 927059 Eki Görüntüle 927060 bunu facede bi arkadaş yaptırıyor sağlam kartondan bende sipariş verdim ahşabı çok pahalı.birde bi sitede gezerken ahşap isimlikler gördüm çok cici bebişlerime yaptırmak istiyorum Eki Görüntüle 927061 Eki Görüntüle 927062
kitaplık çok güzelmilş demek kartondan gayet şık kullanışlı duruyor ama karton hafif değilmi acaba hani kitap alırken felan sallanmazmı ? yok tehlike oluşturmaz aama sallanırsa zaman çabuk yıpranmazmı
isimliklere bayıldım çok güzeller
ne güzel ard arda iki bebiş allah tamamına erdirsin ve allah yardımcın olsun :))
şansına kimse yok ben geldimm
melegimmmmmmuyumadınmı bacım
tabi beni görmeden gözüne uyku girmedi dimi
ben çok kötüydüm ya nefes alamıyodum eşimi aradım ilaç aldı geldi neyse çokşükür daha iyiyim
ya bide bugün akşam 5 te cereni servisten aldım çağlada kucagımdaydı malesef düştük
aceleden terlikle indim aşagı,cereni aldım yürüyoruz tam kaldırıma çıkacaz ayagım kaydıdizçökmüş vaziyette kaldım ama çağla kucagımdaydı çocugumun bacagı sert bi şekilde kaldırıma çarptı çok agladı,ben dedim kesin kırıldı hemen eve çıktık hemen bıraktım yürüyomu diye baktım ohh çokşükür bişey yok biraz dizi kanamış
benimde dizim kanadı ama önemli degil,
sonra yag ısıtmam gerekti diger yemege bakarken yag yüzüme sıçradı
ya nedir bu başıma gelenler
nazarmı var üstümde:)
yoksa sakarlıgımdanmı
hoşgeldin ne demek beğenmene sevindim.ahşab kitaplıktan korkuyorum benim afacandan kullanan bayan sağlamlığı için teminat verdi birazda şans işi inş. oğlum severek kullanır.
kitaplık çok güzelmilş demek kartondan gayet şık kullanışlı duruyor ama karton hafif değilmi acaba hani kitap alırken felan sallanmazmı ? yok tehlike oluşturmaz aama sallanırsa zaman çabuk yıpranmazmı
isimliklere bayıldım çok güzeller
ne güzel ard arda iki bebiş allah tamamına erdirsin ve allah yardımcın olsun :))
şansına kimse yok ben geldimm
ya kimsecikler yok niye yoksunuz silkinin ve hemen buraya gelin.konuşcak bişey mi kalmadı .sanırım benim dışımda herkez yoğun.neyse bende oğlanlar için çok güzel şeyler beğendim sizinle paylaşmak istedim.Eki Görüntüle 927059 Eki Görüntüle 927060 bunu facede bi arkadaş yaptırıyor sağlam kartondan bende sipariş verdim ahşabı çok pahalı.birde bi sitede gezerken ahşap isimlikler gördüm çok cici bebişlerime yaptırmak istiyorum Eki Görüntüle 927061 Eki Görüntüle 927062
İyi akşamlar hatunlar
Öncelikle MUTLUM sana çok aşk olsun dün boncukunun resmini görmek için bende profiline daldım bir de ne görim resim falan yok
Bende görmek istiyorum o masumiyeti haberin ola canım
Dün ve bu gün bebişim ishaldi aslında değil gibiydideyani günde 2 kez ishal olarak yaptı kakasını üstü başı battı
Uzun zamandır evde bezsiz olan bebekimi bezlemek zorunda kaldım artık bezlenmek istemiyo kuzucum..
Bu gün tekrar çıkardım bezini wcye gitmeye devam:) bi süredir dışarı çıktığımızda gezmemiz kısa olucaksa bezsiz çıkarıyorum.uzun bi gezmeyse bezliyorum
Henüz geceleri açmadık popoyu bi kaç hafta sonra geceleride açıcam...aslında hem gece hem gündüz aynı anda açmak daha etkiliymiş ama gece sık sık uyanmayı göze alamadım
Tarık buğra gün içinde çok su içiyo çokta çişe gidiyo..henüz anne çiş diyerek kendini yormuyo ama çişi geldiği zaman koşarak banyoya gidiyo:)
2 günde anladımki yavrum bezsiz çok mutlu ve tuvalet eğitimimiz tamamlandı gibi:)
Sırada geceleride popoyu açma ve emziği bıraktırma var..emziği yaza kadar ertelesem mi diye düşündüm:26:
Genelde dışarıda oluruz emzik aklına gelmez diye düşündüm..bu gün öğlen emziksiz yatağına yatırdım uyumadı biraz ağladı dayanamadım..omuzumda uyutmayı denesem uyuycağını zannetmiyorum..emzik işi zor olucak
Kızz beykoz 2. Bebek dedikçe benide dürtüyosun şekerim hamileliğim çok zor geçti ama okudukça yeniden hamile kalmak istiyorum benide yoldan çıkarma
İlkim besteme maşallah kelimeleri çoğaltmış kuzum
Meleğim paşacık alışmaya başlamış sallanmadan uyumaya çok sevindimmisafirleride ağırlamışsın hamarat hatun
Kujumm internetin geldi sen gelemedin nerelerdesin?
Nagiş senn?zada sen?
Acaba siyahlale doğum yaptımı?lilliac nerelerde?:44:
mira nın resimlerini gördüm kendimden geçtim mutlum aşığım kızınaAllahım banada böyle güzel bi fıstık nasip etsin inş
gece uyuyamadım boynum tutulmuş sabahta kuzucuk erken uyandı bu gün nedense çok huzursuz mutlu edemiyorum bi türlü
herşeye ağlıyo nedense..aklı fikri hep kudurmakta hep tehlikeli şeyler yapıyo gayet kibar bi şekilde yapma bebeğim düşersin vs diyorum bi ağlamaya başlıyo içini çeke çeke..
biraz dışarı çıkarsam düzelirmi ki acaba:44:
miranın resimlerini gösterim kuzuma
çiş olayını hallettiğimiz için oğlum teyzelerinden aferim almış..darısı diğer kuzuların başına inş hepsi çabucak öğrenirler
Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra isala çok yakalanıyor galiba kuzum hassas demek , Rabbim şifa olsun înş .
Wc eğitimi artık bitmiş çok sevimdim darısı bizlerin yani bezlenen bütün kuzuların başına inş . Aferin delikanlıma maşallah
Sallanma işi biraz sakata girdi bizde kızlar bu çoçuk anladımki ben nasıl isem oda aynı oluyor dün mesela çok yorulduk ve acayip asabiydim ve oğlumda aynısı oldu ve dün gece çok ağladı uyuyamadı diye, bende sallamak zorunda kaldım hemen uyudu ayağımda 10 dk içinde daldı miniğim . Misafir uzun süre görmek istemiyorum çok yoruyor beni ve oğlumu çok boşluyorum öyle olunca ..
meleğimm nasılsınn
topik sakinlerini nereye gönderdiin
kitaplığınızı güle güle kullanın inşallah hayatları boyu okumayı seven kişiler olurlar
benim canım sıkılıyorr gene niye bilmiyorum
ben revani yaptım eh hafif olmuş kocacım istedi işla beyenir
çamaşır katlamam lazım kirlileri makinaya koymam kazım yemek yapmam lazım lazımda lazımm
yarın yine hafta sonu k.valideyye gidicez pöff
sen napıyon gız yaptınmı yemeği
mahirde yorulmuştur kalabalıktan sende haliyle onunla az ilgilenmişşindir.sorma bi damlacık boyları var boylarından büyük sinirleri var.
bugün düzelir sallamadan uyur belki başladın devam et arada kaçamak olur ama cocuğun kafası karışmasın sonra
Evt CNm evt bugün mutlaka sallamadan uyutmam lazım .. Aslında dün babası ile uyumak istedi ama adamın kurtlar vadisi dizisi herseyden önce geliyor ki hiç oralı olmadı bile .. Kahrolsun bazı şeyler . Dua ediyorum şu diziyi kaldırsınlar diye :))
Canım o dizi kalkmaz hiç heveslenmebi zamanlar yalan rüzgarı vardı gerçi o bile sona erdiyse her dizi biter
Ama bitmez bu dizi polat mübareği 9 canlı ölmüyo bir türlüAma biter yani
Evet topik çok sessiz çünkü haftasonu geldiKitaplığınızı güle güle kullanın Talaycım
Yemek yaptım pişiyor aldım kahvemi elime ama kimse yok gerçekten ben sizi nereye gönderdim :)) gönül sayfam benim bir bilgim yok bu konuda , mutluya sor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?