2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yaşasın bugün cumaaaa

2 gün oğlumla doya doya vakit geçireceğiz..

Bu akşam annemler memlekete gidiyor.. Hafta sonu da kayınvalidemle k.pederim gelecek.. 1 hafta bendeler :44:

Doktordan randevu aldım.. Yarın Kaan'ı kontrole götüreceğim ve menanjit aşısını yaptıracağım

Sevgili Zeynep,çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.Her işin kendine göre kötü yanları oluyor.Ben mezun olduğum zamanlar özel sektörde çalışıyordum çalışma ortamı çok yoğundu,bi bardak su içmeyi ertelediğim zamanlar oluyordu.Bu yoğunluğa ne kadar dayanabilirim ki dedim ve deli gibi ders çalışıp kpss ile kamuya geçtim.Şimdi 8-5 çalışıyorum.Yaptığım iş özel sektörle karşılaştırılamaz ama mutlu değilim etrafımdaki dedikoducu insanlar yüzünden.Ne güzel arkadaşlarını,ortamını seviyorsun.Gerçekten işten çok geç çıkıyorsun ama iş değiştirmek yerine üstünle konuşup daha erken çıkacağın,daha az maaşlı bir pozisyona geçemez misin?Ya da bi süre daha burada devam edip 2. çocuktan sonra işe döndüğünde 2 çocukla bu şartlara devam edemeyeceğini söyler, o zaman yer değişikliği istersin.Benim de kafam karıştı şimdi,aynı iş yerinde daha düşük bir pozisyona geçmek rahatsız edebilir bir süre sonra.En doğru kararı sen verirsin tabi. Off canım ya annelik çok zor. Bi yandan yanında olmak istiyorsun ,bi yandan onun geleceği için para kazanmak.

ya kimsecikler yok niye yoksunuz silkinin ve hemen buraya gelin.konuşcak bişey mi kalmadı .sanırım benim dışımda herkez yoğun.neyse bende oğlanlar için çok güzel şeyler beğendim sizinle paylaşmak istedim. bunu facede bi arkadaş yaptırıyor sağlam kartondan bende sipariş verdim ahşabı çok pahalı.birde bi sitede gezerken ahşap isimlikler gördüm çok cici bebişlerime yaptırmak istiyorum

kitaplık çok güzelmilş demek kartondan gayet şık kullanışlı duruyor ama karton hafif değilmi acaba hani kitap alırken felan sallanmazmı ? yok tehlike oluşturmaz aama sallanırsa zaman çabuk yıpranmazmı
isimliklere bayıldım çok güzeller
ne güzel ard arda iki bebiş allah tamamına erdirsin ve allah yardımcın olsun :))
şansına kimse yok ben geldimm

hoşgeldin ne demek beğenmene sevindim.ahşab kitaplıktan korkuyorum benim afacandan kullanan bayan sağlamlığı için teminat verdi birazda şans işi inş. oğlum severek kullanır.

çok geçmiş olsun canım ikinizede allah korumuş.çağlamada kıyamamm çok şükür bişey olmamış.onun korkusu yeter.dikkat et canım insanlık hali biranda oluyor işte . o boncuk gözlü kızımızın üstünden nazarlık eksik etme iyi göz var kötü göz var senin içinde geçerli tak kendine kızlara göz boncuklu bilenzik felan tak takıştır kız annesisin yakışır

hoşgeldin ne demek beğenmene sevindim.ahşab kitaplıktan korkuyorum benim afacandan kullanan bayan sağlamlığı için teminat verdi birazda şans işi inş. oğlum severek kullanır.

inşallah canım ikisisde çok güzel sadece küçük afacanlar çabuk yıpratmasın diye dediydim doğru diyon şans işi hem artık abi büyüdü güle güle kullansın herşey onlar için eskisin yenisi gelsin canları sağolsun

kitaplık çok güzelmiş uzun zamandır kızımın boyuna uygun güzel bi kitaplık arıyorum ama bulamıyorum olmazsa ben de bir tane tasarlayıp marangoza yaptırayım

Son düzenleme:

Talaycım bunlar çok cici gerçekten ama karton derken ne kadar sağlamlıkta onu bilmek lazım .. İsimliklerden bende geldiğimde yaptırmak isterim çok beğendim ..
Bende kitaplık aldım oğluma sipariş verdim bekliyorum iki hafta oldu halan gelecek geldiğinde resmini çeker paylaşırım .. Bizimki alçak ve çok kullanışlı oğlum heryerine yetişebilecek şekilde ..

Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra isala çok yakalanıyor galiba kuzum hassas demek , Rabbim şifa olsun înş .
Wc eğitimi artık bitmiş çok sevimdim darısı bizlerin yani bezlenen bütün kuzuların başına inş . Aferin delikanlıma maşallah
Sallanma işi biraz sakata girdi bizde kızlar bu çoçuk anladımki ben nasıl isem oda aynı oluyor dün mesela çok yorulduk ve acayip asabiydim ve oğlumda aynısı oldu ve dün gece çok ağladı uyuyamadı diye, bende sallamak zorunda kaldım hemen uyudu ayağımda 10 dk içinde daldı miniğim . Misafir uzun süre görmek istemiyorum çok yoruyor beni ve oğlumu çok boşluyorum öyle olunca ..

meleğimm nasılsınn
topik sakinlerini nereye gönderdiin
kitaplığınızı güle güle kullanın inşallah hayatları boyu okumayı seven kişiler olurlar
benim canım sıkılıyorr gene niye bilmiyorum
ben revani yaptım eh hafif olmuş kocacım istedi işla beyenir
çamaşır katlamam lazım kirlileri makinaya koymam kazım yemek yapmam lazım lazımda lazımm
yarın yine hafta sonu k.valideyye gidicez pöff
sen napıyon gız yaptınmı yemeği

Son düzenleme:

Bizede oluyor bazen böyle acaba neden ki canlarımı sıkılıyor evde bende anlatamıyorum of (

mahirde yorulmuştur kalabalıktan sende haliyle onunla az ilgilenmişşindir.sorma bi damlacık boyları var boylarından büyük sinirleri var.
bugün düzelir sallamadan uyur belki başladın devam et arada kaçamak olur ama cocuğun kafası karışmasın sonra

Ne yapıyım gız yemek yapıyorum mutfakta .. Bügün etli pırasa var yemekte ve dün kalan musakka )
Sağol CNm inş güle güle kullanırlar .. Oğluma tekerlekli oyuncak kutusu almıştım onu öyle bir hırpaladıki tutacak yeri çıktı yerinden bakalım bu kütüphaneyi neler bekliyor :))

Evt CNm evt bugün mutlaka sallamadan uyutmam lazım .. Aslında dün babası ile uyumak istedi ama adamın kurtlar vadisi dizisi herseyden önce geliyor ki hiç oralı olmadı bile .. Kahrolsun bazı şeyler . Dua ediyorum şu diziyi kaldırsınlar diye :))

Son düzenleme:
Yemek yaptım pişiyor aldım kahvemi elime ama kimse yok gerçekten ben sizi nereye gönderdim :)) gönül sayfam benim bir bilgim yok bu konuda , mutluya sor :))

Canım o dizi kalkmaz hiç heveslenmebi zamanlar yalan rüzgarı vardı gerçi o bile sona erdiyse her dizi biter
Ama bitmez bu dizi polat mübareği 9 canlı ölmüyo bir türlü Ama biter yani
Evet topik çok sessiz çünkü haftasonu geldi Kitaplığınızı güle güle kullanın Talaycım

Doğru diyen bitmez bari Polat Türkçe konuşmayı öğrenseydi :))

Yemek yaptım pişiyor aldım kahvemi elime ama kimse yok gerçekten ben sizi nereye gönderdim :)) gönül sayfam benim bir bilgim yok bu konuda , mutluya sor :))

kimse yok cuma hafta sonu hiç kimse gelmez
dizi tahminimce bu yıl biter ki bitsin artık
bende izmir köfte yaptım fırında dünden makarna ve çorba var bereket versin yeter
sebzenin göbeğinde yaşıyorum bol taze ucuz
amma velakin sebze sevmem oğlana alıyorum .geçen nette sütlü brokoli sütlü kereviz çorbası gördüm
bu hafta aldım taze taze yaptım hepimiz içtik güzel de oldu yaparım artık
brokolinin kokusu vardı
ama kerevizi sapları dahil kattım çorbaya vitamini sapındaymış güzldi koku da yoktu arada değişik yapmak lazım dön dön aynı şeyler

1 üye 0 ziyaretçisanırım herkes yemek yapıyo yada yaptıgı yemegi yiyoyada azraece gibi yanmış yemegini yiyo
of kızlar ya nedir benim bu başıma gelenlersabah ceren kepçeyle oynuyodu anne bak dedi bi döndüm dişime çarptı
dişim yerinden oynadı
sonra yengemi aradım dedim size gelecem evde çok sıkıldım hatta herkesi toplada dedikodunun dibine vuralım:)tmm dedi neyse cereni okula yolladım evden çıktım otobüz bekliyorumbekle bekleeeee sinir oldum35 dakika bekledim,normalde 20 dakkada bir geçerneyse sonra geldi otobüse bindim şöföre agzıma geleni saydımnerdesiniz ya donduk 40 dakka bekledim
ee tmm geldik diyoAllah yarattı demiycen suratına atacan iki şamar
dedim sen bana şöförler odasının numarası ver seni şikayet edecemarkadan yaşlı amca gülüyoadamı şikayet edecekmişim şöfördenmi numarayı istiyomuşumya kimden istiycem dedimönüne bak amcaaaa
öndeki kadında diyo ki ee her işte bir hayır var ne sinirleniyon diyo
haydi haaaa,sana ne oluyo teyzeen benim muhattbım degilsinkucagımda küçük çocukla 40 dakka bekledim benallahi sen dön önüne seni ilgilendirmez dedim
şöför dikiz aynasından bön bön bakıyo numarayı bilmiyomuşdedim bekle sen
hemen telden internete girdim buldum numarayıinecegim duraga geldim indim hemen plakasını aldım aradım şikayet ettim
yengemde diyo yazık şikayet etme ceza yazarlarne yazarlarsa yazsınlar,bugün bana bunu yapan yarın sana yapar dedim
susma sustukça sıra sana gelecek
ay ben normalde çok pısırıgımdır ses etmem bugün bana ne oldu bilmiyorumsanırım insan 30 una geçeceginde böyle oluyo:))
resmen bütün şöförlerden sogudum:))
işla ceza yemiştir uyussss..
bu olaydan sonra sadakavermek farz oldu hemen verdimnedir başıma gelenler ya:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…