1 üye 0 ziyaretçisanırım herkes yemek yapıyo yada yaptıgı yemegi yiyo yada azraece gibi yanmış yemegini yiyo
of kızlar ya nedir benim bu başıma gelenlersabah ceren kepçeyle oynuyodu anne bak dedi bi döndüm dişime çarptı
dişim yerinden oynadı
sonra yengemi aradım dedim size gelecem evde çok sıkıldım hatta herkesi toplada dedikodunun dibine vuralım:)tmm dedi neyse cereni okula yolladım evden çıktım otobüz bekliyorumbekle bekleeeee sinir oldum 35 dakika bekledim,normalde 20 dakkada bir geçer neyse sonra geldi otobüse bindim şöföre agzıma geleni saydım nerdesiniz ya donduk 40 dakka bekledim
ee tmm geldik diyoAllah yarattı demiycen suratına atacan iki şamar
dedim sen bana şöförler odasının numarası ver seni şikayet edecemarkadan yaşlı amca gülüyo adamı şikayet edecekmişim şöfördenmi numarayı istiyomuşum ya kimden istiycem dedim önüne bak amcaaaa
öndeki kadında diyo ki ee her işte bir hayır var ne sinirleniyon diyo
haydi haaaa,sana ne oluyo teyzeen benim muhattbım degilsin kucagımda küçük çocukla 40 dakka bekledim ben allahi sen dön önüne seni ilgilendirmez dedim
şöför dikiz aynasından bön bön bakıyo numarayı bilmiyomuşdedim bekle sen
hemen telden internete girdim buldum numarayıinecegim duraga geldim indim hemen plakasını aldım aradım şikayet ettim
yengemde diyo yazık şikayet etme ceza yazarlarne yazarlarsa yazsınlar,bugün bana bunu yapan yarın sana yapar dedim
susma sustukça sıra sana gelecek
ay ben normalde çok pısırıgımdır ses etmem bugün bana ne oldu bilmiyorumsanırım insan 30 una geçeceginde böyle oluyo:))
resmen bütün şöförlerden sogudum:))
işla ceza yemiştir uyussss..
bu olaydan sonra sadakavermek farz oldu hemen verdimnedir başıma gelenler ya:18:
sözde keyf yapmaya gitmişim,yengemin morali bozuk kızında geniz eti var doktoru ameliyat demiş,ona üzülüyodu..
geçmiş olsun melegim..Benimde ön diş kaplamam Antep fıstığı yerken az evvel kırıldı bana da tr ye gitmek artık şart( off
Babycim yengenin kızı kaç yaşında ?
Kayranında büyük bir geniz eti var ve yavrumu çok rahatsız ediyor.Yazın doktora gittiğimizde 2 yaşında tekrar gelin bakalım demişti.Eğer küçülme olmazsa alırız demişti.
Bir yandan daha çok küçük diye kıyamıyorum ama öte yandan yavrum çok sıkıntı çekiyor.İştahsızlığının sebebini bile geniz etine bağlıyorum çünkü çocuk rahatça bir lokmayı çiğneyemiyor.Doğduğundan beri çekiyor kuzum.
Şimdide en erken hangi yaşta alınacağının araştırması içerisine girdim.O yüzden soruyorum yengenin kızının yaşını
Bu arada başına gelenler için sadaka vermen iyi olmuş canım.Sadaka belayı def eder...Çok geçmiş olsun
sözde keyf yapmaya gitmişim,yengemin morali bozuk kızında geniz eti var doktoru ameliyat demiş,ona üzülüyodu..
diger yengem geldi amcam bu ay çalışmıyo iş yokmuş,para derdine girmişler morali altüst
sonra bşr telefon geldi abimin baldızı yeni dogum yaptı bebegi 20 günlük hiç susmuyomuş karnı şişmiş,yapmadıkları şey kalmamış çocuk agalamaktan çatlıycakmış off çok üzüldümbi hastaneye götürün diyoruz ama kocası ee bişey yok bebek bu aglar diyip götürmüyomuş,yatın kalkın halinize şükredin ne biçim insanlar var yazıklar olsun..
ya işte böyle gülmeye diye gittim moralim sinirlendi döndüm geldim
en rahat yer insanın eviymiş onu anladım
çağla uyusun diye orda çok ugraştım ama uyumadı,eve geldik dedim geç oldu bugünde öyle geçsin uyumasın artık,ama ben mutfakta yemek yaparken canım kızım gitmiş örtüsünü almış çekyata uzanmış5 dakika sesi çıkmayınca geldim baktım yavrum uzanmış uyumuş kıyamadım hala yattıgı yerde uyuyo
işte böyle şeker şeyler benim moralim çok sinirli:))
şimcik geçmişe bakayım
dönersem sizinleyim,dönmessem hiç sizin olmamışımdır
şimdi dönmessem gece kesin dönerim
1 üye 0 ziyaretçisanırım herkes yemek yapıyo yada yaptıgı yemegi yiyo yada azraece gibi yanmış yemegini yiyo
of kızlar ya nedir benim bu başıma gelenlersabah ceren kepçeyle oynuyodu anne bak dedi bi döndüm dişime çarptı
dişim yerinden oynadı
sonra yengemi aradım dedim size gelecem evde çok sıkıldım hatta herkesi toplada dedikodunun dibine vuralım:)tmm dedi neyse cereni okula yolladım evden çıktım otobüz bekliyorumbekle bekleeeee sinir oldum 35 dakika bekledim,normalde 20 dakkada bir geçer neyse sonra geldi otobüse bindim şöföre agzıma geleni saydım nerdesiniz ya donduk 40 dakka bekledim
ee tmm geldik diyoAllah yarattı demiycen suratına atacan iki şamar
dedim sen bana şöförler odasının numarası ver seni şikayet edecemarkadan yaşlı amca gülüyo adamı şikayet edecekmişim şöfördenmi numarayı istiyomuşum ya kimden istiycem dedim önüne bak amcaaaa
öndeki kadında diyo ki ee her işte bir hayır var ne sinirleniyon diyo
haydi haaaa,sana ne oluyo teyzeen benim muhattbım degilsin kucagımda küçük çocukla 40 dakka bekledim ben allahi sen dön önüne seni ilgilendirmez dedim
şöför dikiz aynasından bön bön bakıyo numarayı bilmiyomuşdedim bekle sen
hemen telden internete girdim buldum numarayıinecegim duraga geldim indim hemen plakasını aldım aradım şikayet ettim
yengemde diyo yazık şikayet etme ceza yazarlarne yazarlarsa yazsınlar,bugün bana bunu yapan yarın sana yapar dedim
susma sustukça sıra sana gelecek
ay ben normalde çok pısırıgımdır ses etmem bugün bana ne oldu bilmiyorumsanırım insan 30 una geçeceginde böyle oluyo:))
resmen bütün şöförlerden sogudum:))
işla ceza yemiştir uyussss..
bu olaydan sonra sadakavermek farz oldu hemen verdimnedir başıma gelenler ya:18:
kızlarrrr bu begen butonu yanda yıldız olmus
ne gereksiz bişey yapmıslar mesajda atabiliyorsun
ama diger mesajı begenicem ;
BU BABYCEREN MESAJIDIR YENİDEN DEGERLENDİREBİLMENİZ İÇİN BASKA KULLANICILARIN MESAJLARINIDA DEGERLENDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR yazıyor sanki biz babyceren mesajı oldugunu bilmiyoruz
kızlarrrr bu begen butonu yanda yıldız olmus
ne gereksiz bişey yapmıslar mesajda atabiliyorsun
ama diger mesajı begenicem ;
BU BABYCEREN MESAJIDIR YENİDEN DEGERLENDİREBİLMENİZ İÇİN BASKA KULLANICILARIN MESAJLARINIDA DEGERLENDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR yazıyor sanki biz babyceren mesajı oldugunu bilmiyoruz
selamherkese iyi haftasonları olsun
çalışanlar kuzularıyla çok güzel vakitler geçirsin
bizde birazdan gezmelere gidecezçocuklarıda parka götüreyim diyorum sıkıldı minnoşlar
sonra belki avm turlarımçok seviyorum eşim hiç sevmiyo olsun benim sevmem daha önemli:)
dikey elektirik süpürgem kırıldıo kadar ev süpürürsem olacagı buydu her gün süpürüyorum abartıyomuyum:26:
neyse bakayım indirimde varsa alacam:18:bu 3 . süpürgem olacak:18:normal süpürgem var ama onunla haftada bir süpürüyorum zor geliyo onu çıkarmak,sanırım mutlu almıştı acaba ne almıştı yaa:44:milyon kere yazdı kız:18:bi aklımda tutamadım:18:
bagırsa haklı valla:)
kızlar çocuklara sulu boya aldınızmıbizde cerenden dolayı var zaten uzun zamandır çağla sürekli boyama yapıyo biraz ortalık batıyo ama olsun çok seviyo tavsiye ederim..
fırçayı tutuşu varki sanki kırk yıllık ressamtabi ana baba ressam olunca genlerden geçmiş olmalı
çok güzel ev boyar badana yaparımeşimde öyle
Oğlumun kütüphanesi geldi kızlar yalnız salonun ortasında öylece duruyor Maalasef çünkü eşim monte etmemek için inat ediyor uyuz oldum .. Halbuki öyle çok heyecanlıyım ki nasıl olucak diye hem yarın oğlum uyandığında görsün istiyordum .. Of
Canlarımmm öncelikle merhabalarrr
Ben geldim bugun eminönüne gittim mickey temam maviliydi ya mavili pek bişey yoktu
Hepsi kırmızı mickey mouse
Bende kırmızılı yapcam kırmızı aldım cogu seyi
şimdi ben tütü yapcam ya kendime nasıl yapılıyor 10metre aldım yetermi acaba:44:
Sanki ben daha önce bişey daha sormustum :44:
Haaa şimdi hatırladım cupcake için 50kişilik yapcam sekerhamuru nekadar alsam yeter:26:
Ve mickeyli kurabiye için seker hamuru kac kilo alsam yeter:26:
3renk yada 4renk kullancam mcikeyin yüzünü düsünün 50ser yaptıgımı nekadar yeter:26:
şu erkekler bazen çok ruhsuz oluyolar:)anneler yavrularının en ufak şeyi için heyecanlanıp kıpır kıpır olurken genelde babalar sakin,tepkisiz ve çok rahat oluyolar öyle olduğu zaman sinir oluyorum
bende çok meraklandım meelğim hayırlı olsun kütüphanesi mahirimin enişte beye çok merak ettiğimizi söyle:)
oooo çok hızlısın şekerim alışveriş başlamış:)ben nette tarık buğra için bakınırken enes içinde mavi bakıyodum kırmızı-siyah kadar yoğun şeyler bende göremedim
neler aldın anlat anlat:)
tütün ne renk olucak siyah mı kırmızı mı?
şker hamuru içinde hiç bi fikrim yok canım..bn pastayıda kendim yapmak istiyorum becerebilirmiyim acep
mickey kurabiye kalıbı buldun mu?
Canlarımmm öncelikle merhabalarrr
Ben geldim bugun eminönüne gittim mickey temam maviliydi ya mavili pek bişey yoktu
Hepsi kırmızı mickey mouse
Bende kırmızılı yapcam kırmızı aldım cogu seyi
şimdi ben tütü yapcam ya kendime nasıl yapılıyor 10metre aldım yetermi acaba:44:
Sanki ben daha önce bişey daha sormustum :44:
Haaa şimdi hatırladım cupcake için 50kişilik yapcam sekerhamuru nekadar alsam yeter:26:
Ve mickeyli kurabiye için seker hamuru kac kilo alsam yeter:26:
3renk yada 4renk kullancam mcikeyin yüzünü düsünün 50ser yaptıgımı nekadar yeter:26:
şu erkekler bazen çok ruhsuz oluyolar:)anneler yavrularının en ufak şeyi için heyecanlanıp kıpır kıpır olurken genelde babalar sakin,tepkisiz ve çok rahat oluyolar öyle olduğu zaman sinir oluyorum
bende çok meraklandım meelğim hayırlı olsun kütüphanesi mahirimin enişte beye çok merak ettiğimizi söyle:)
oooo çok hızlısın şekerim alışveriş başlamış:)ben nette tarık buğra için bakınırken enes içinde mavi bakıyodum kırmızı-siyah kadar yoğun şeyler bende göremedim
neler aldın anlat anlat:)
tütün ne renk olucak siyah mı kırmızı mı?
şker hamuru içinde hiç bi fikrim yok canım..bn pastayıda kendim yapmak istiyorum becerebilirmiyim acep
mickey kurabiye kalıbı buldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?