2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sözde keyf yapmaya gitmişim,yengemin morali bozuk kızında geniz eti var doktoru ameliyat demiş,ona üzülüyodu..
diger yengem geldi amcam bu ay çalışmıyo iş yokmuş,para derdine girmişler morali altüst
sonra bşr telefon geldi abimin baldızı yeni dogum yaptı bebegi 20 günlük hiç susmuyomuş karnı şişmiş,yapmadıkları şey kalmamış çocuk agalamaktan çatlıycakmış off çok üzüldümbi hastaneye götürün diyoruz ama kocası ee bişey yok bebek bu aglar diyip götürmüyomuş,yatın kalkın halinize şükredin ne biçim insanlar var yazıklar olsun..

ya işte böyle gülmeye diye gittim moralim sinirlendi döndüm geldim
en rahat yer insanın eviymiş onu anladım
çağla uyusun diye orda çok ugraştım ama uyumadı,eve geldik dedim geç oldu bugünde öyle geçsin uyumasın artık,ama ben mutfakta yemek yaparken canım kızım gitmiş örtüsünü almış çekyata uzanmış5 dakika sesi çıkmayınca geldim baktım yavrum uzanmış uyumuşkıyamadım hala yattıgı yerde uyuyo
işte böyle şeker şeyler benim moralim çok sinirli:))
şimcik geçmişe bakayım
dönersem sizinleyim,dönmessem hiç sizin olmamışımdır
şimdi dönmessem gece kesin dönerim

Benimde ön diş kaplamam Antep fıstığı yerken az evvel kırıldı bana da tr ye gitmek artık şart ( off

sözde keyf yapmaya gitmişim,yengemin morali bozuk kızında geniz eti var doktoru ameliyat demiş,ona üzülüyodu..

Babycim yengenin kızı kaç yaşında ?
Kayranında büyük bir geniz eti var ve yavrumu çok rahatsız ediyor.Yazın doktora gittiğimizde 2 yaşında tekrar gelin bakalım demişti.Eğer küçülme olmazsa alırız demişti.
Bir yandan daha çok küçük diye kıyamıyorum ama öte yandan yavrum çok sıkıntı çekiyor.İştahsızlığının sebebini bile geniz etine bağlıyorum çünkü çocuk rahatça bir lokmayı çiğneyemiyor.Doğduğundan beri çekiyor kuzum.
Şimdide en erken hangi yaşta alınacağının araştırması içerisine girdim.O yüzden soruyorum yengenin kızının yaşını
Bu arada başına gelenler için sadaka vermen iyi olmuş canım.Sadaka belayı def eder...Çok geçmiş olsun

Benimde ön diş kaplamam Antep fıstığı yerken az evvel kırıldı bana da tr ye gitmek artık şart ( off
geçmiş olsun melegim..

turuncu yigenim 2 yaş 3 aylık..
yaklaşık 3 ay önce uykusunda horlamaya başladı,doktora gittiler hemen geniz eti oldugu anlaşıldı ve bir damla verip gönderdiler,2 ay sonra tekrar gelin bakalım demişti..işte bugün bidaha gittiler bi daha bakıldı ama hiç küçülme olmamış hatta dahada büyümüş malesef..
doktor en erken 2 buçuk yaşında ameliyat edebilecegini söylemiş ama yinede eylül ayına yani tam 3 yaşına kadar bekleyelim demiş..
her ay kontore gidecekler eger dahada büyürse eylül ayından öncede ameliyat olabilirmiş..
geniz eti iştahsızlık yapıyo ayrıca yigenimin kulagınada vurmuş yavrum benim kulagımda davul çalıyo diyo..

hatırlarsan geçen sene aralık ayında cerende geniz etinden ameliyat olmuştu,,3 buçuk yaşındaydı bir anda çıktı ve hemen ameliyat oldu..ama şöyle bi durum var tekrar çıkma olasılıgı varmış:26:ameliyat olanların yüzde 10 unda tekrar çıkabiliyomuş..
ameliyata geçmeden önce anestezi uzmanı cerenle konuşuyodu ve bize döndü dediki ''biraz daha bekleseydiniz küçük degilmi''..orda kafam karışmıştı ama çocugum gece sürekli horluyodu uykusuz kalıyodu,iştah desen sıfırdı,
bide kadir tugcuyu sen okuyosundur sanırım o doktor bu ameliyata karşı dimi:26:
ama aldırmaktan başka çaremiz yoktu,,
sizde biraz daha bekliyim derim kayra küçük:26:ama yvrunu sen daha iyi bilirsin çok rahatsız edici boyuttaysada yaza yaptırın derim..
geçmiş olsun cnm,çok öptüm..

Of minnacık çoçuklar ameliyat olmak zorunda kalmaları çok kötü inş şifa bulur minik ..
Bazen her gemicinin istediği rüzgar esmez derler senin durumda öyle olmuş üzüldüm CNm bazen herşey üst üste geliyor (

beybim;kuzucukla beraber düşmüşsünüz çok geçmiş olsun ciğerim iyiki kafası çarpmamış meleğimin Allah korumuş

meleğim;kurtlar vadisi ben küçükken başladı büyüdüm,evlendim,çocuğum oldu hala devam ediyobiz yaşlanınca biter artık:)benimkide eskiden izlerdi uzun zaman önce bıraktı
ve bebişlerimiz gergin olduğumuzu hissediyolar canım onlarda o havaya bürünüyolar..bu gün çok uykusuz ve yorgundum ne kadar yavruma yansıtmamaya çalışsamda anladığı için huzursuzdu zannedersem
dışarı çıkınca sakinleşti banada iyi geldi..çünkü yavruma yeni ciciler aldım
senin işin zor hava şartlarından dolayı Allah yardımcın olsun canım..

kızlar bu gün tarık buğra çekmeceden eline tarak,toka ve birde tacımı almış geldi yanıma güzelce saçımı taradı tokayı kafama koydu tacıda kafama takmaya çalıştı sonrada kendini alkışladı:)tabii bende alkışladım çok hoşuma gitti
sonrada yere oturdu o taradığı saçımı bi güzel kavradı çekti ve ayağına yatırdıeee eeee ee diye ninni söyleyip beni uyuttu gözlerimi kapttığım anda şapp diye suratıma patlattı kendince oyun buldubaktım canım acıyo ben onu yatırdım ayağıma:)

Komsu benim babamda emekli otobüsss şöförüüü
babama söylicem seniiii hıhhhh
saka bir tarafa bazı insanlar işini gerektigi gibi yapmıyor
ama bazende babam söyler çişe bile gidemeden 8kez gidip gelmişimdir
bazı şöförlere bişey oldugunda hastalık gibi diger şöför onun yerinede işe cıkıyor :26:
nese bende olsam senin yaptıgını yapardım böle bir durum varsa sana söylemeli demedigine göre haklısın
bir otobüste durması gereken durakta durmadan gitti hemen şikayet ettim hakkın aranması taraftarıyım

kızlarrrr bu begen butonu yanda yıldız olmus
ne gereksiz bişey yapmıslar mesajda atabiliyorsun
ama diger mesajı begenicem ;
BU BABYCEREN MESAJIDIR YENİDEN DEGERLENDİREBİLMENİZ İÇİN BASKA KULLANICILARIN MESAJLARINIDA DEGERLENDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR yazıyor sanki biz babyceren mesajı oldugunu bilmiyoruz

ya evet ne olmuş öyle:26:hiç begenmedim:26:
yani artık birbirimizi begenemeyecekmiyiz:26:
begenemesekte benim sizi çok begendigimi sakın unutmayın:)

selamherkese iyi haftasonları olsun
çalışanlar kuzularıyla çok güzel vakitler geçirsin
bizde birazdan gezmelere gidecezçocuklarıda parka götüreyim diyorum sıkıldı minnoşlar
sonra belki avm turlarımçok seviyorumeşim hiç sevmiyoolsun benim sevmem daha önemli:)
dikey elektirik süpürgem kırıldıo kadar ev süpürürsem olacagı buyduher gün süpürüyorum abartıyomuyum:26:
neyse bakayım indirimde varsa alacam:18:bu 3 . süpürgem olacak:18:normal süpürgem var ama onunla haftada bir süpürüyorum zor geliyo onu çıkarmak,sanırım mutlu almıştı acaba ne almıştı yaa:44:milyon kere yazdı kız:18:bi aklımda tutamadım:18:
bagırsa haklı valla:)
kızlar çocuklara sulu boya aldınızmıbizde cerenden dolayı var zaten uzun zamandır çağla sürekli boyama yapıyobiraz ortalık batıyo ama olsun çok seviyotavsiye ederim..
fırçayı tutuşu varki sanki kırk yıllık ressamtabi ana baba ressam olunca genlerden geçmiş olmalı
çok güzel ev boyar badana yaparımeşimde öyle

Anladıysam Arap olayım :)) niye ne ettiler güzelim beğen butonunu

Sulu boya değilde kuru boya almayı düşünüyorum bende hem oyalanırlar hemde gelişimleri için çok iyi olur ..
Süpürgemin borusunu mahir kırdı bantladım :)) bakalım bizimki ne zamana kadar dayanıcak :))
Maşallah ailece fırça iyi tutuyorsunuz demek woww sanatçı ailesiniz o zaman :)) kuzum bizimde resimlerimizi yapmaya ne dersin )

Beğeni nasıl yapılıyor yaw telden girdiğim için o yıldız denen şeyi göremedim gözüm çıkıcak töbe töbe .. Acaba bana biri bedua mı etti gözün çıksın diye ehuehuehu

Oğlumun kütüphanesi geldi kızlar yalnız salonun ortasında öylece duruyor Maalasef çünkü eşim monte etmemek için inat ediyor uyuz oldum .. Halbuki öyle çok heyecanlıyım ki nasıl olucak diye hem yarın oğlum uyandığında görsün istiyordum .. Of

Son düzenleme:
iyi gecelerr gece kuşlarım
bu gün hava çok güzeldi öğlen çıktık dışarı gezdik dolaştık akşam anneme gittik
eve dönerken tarık buğra çok ağladı gelmek istemedi sıkılıyo evde kuzum
yeğenlerimde ordaydı hafta sonu tatilinde ananneye gitmişler tarık buğrada sevgi arsızı zaten bol bol kendini öptürdü sevdirdi eve gelmek istemedi:)

bu gün dışarı çıkmadan önce tarık buğra eline sütyen almış tam göğüs hizasına tutmuş aynadan kendine sırıtıyodu
şimdide oğlumun odasına tablo yapıcaz babasıyla bi kaç gün önce internette gezinirken gördüm hoşuma gitti çok basit ama çok beğendim

şu beğen butonu kullanılıyo ama biz göremiyoruz zannedersem:44:

beybim;tarık buğraya hiç sulu boya kullandırmadım ama aldım bekliyo:)silinebilir pastel boya,kuru boya ve parmak boya kullandı
sulu boya kullanırsa fırçayı alır peşinden beni koşturur durur kuduruğum:)çağlanın o boya yapan minnak parmaklarını öperimablasından görüp o da aynısını yapıyodur şimdi ne güzel akıllı bıdığım

Canlarımmm öncelikle merhabalarrr
Ben geldim bugun eminönüne gittim mickey temam maviliydi ya mavili pek bişey yoktu
Hepsi kırmızı mickey mouse
Bende kırmızılı yapcam kırmızı aldım cogu seyi
şimdi ben tütü yapcam ya kendime nasıl yapılıyor 10metre aldım yetermi acaba:44:
Sanki ben daha önce bişey daha sormustum :44:
Haaa şimdi hatırladım cupcake için 50kişilik yapcam sekerhamuru nekadar alsam yeter:26:
Ve mickeyli kurabiye için seker hamuru kac kilo alsam yeter:26:
3renk yada 4renk kullancam mcikeyin yüzünü düsünün 50ser yaptıgımı nekadar yeter:26:

şu erkekler bazen çok ruhsuz oluyolar:)anneler yavrularının en ufak şeyi için heyecanlanıp kıpır kıpır olurken genelde babalar sakin,tepkisiz ve çok rahat oluyolar öyle olduğu zaman sinir oluyorum
bende çok meraklandım meelğim hayırlı olsun kütüphanesi mahirimin enişte beye çok merak ettiğimizi söyle:)

oooo çok hızlısın şekerim alışveriş başlamış:)ben nette tarık buğra için bakınırken enes içinde mavi bakıyodum kırmızı-siyah kadar yoğun şeyler bende göremedim
neler aldın anlat anlat:)
tütün ne renk olucak siyah mı kırmızı mı?
şker hamuru içinde hiç bi fikrim yok canım..bn pastayıda kendim yapmak istiyorum becerebilirmiyim acep
mickey kurabiye kalıbı buldun mu?

Evt CNm çok ruhsuz oluyorlar neymiş yarım yaparmış bana çatlama az daha merak et ne olcak dedi .. Şeytan diyor yemeğine fare zehiri koy her Allah'ın günü azar azar sonra mefta olsun neyse oğlumun babası kıymıyım dimi mahir için katlanabilirim galiba )

Tarık Buğra çok alem olmuş ya her anlatışında kıkır kıkır gülüyorum burda :)) yesinler onu sevgi pıtırcıyı

Kırmızı olsun daha hoş olur hem bende Mahir'e kırmızı çok yakıştırırım ..
Bende oğlum için tema arıyorum bugün bayağı netten araştırdım ve tren olabilir diye düşündüm çünkü oğlum trenlerle oynamayı çok seviyor görünce çüf çüf diyo bazen söyleyip bulup oynar .. Eşimde Bahriye'li olsun dedi gençken askerliğini Bahriye'li yapmış ondan çok sever birde kıyafeti çok şık olur Diyor .. Siz ne dersiniz ..

Canım saol ilgin için hayatım
tütüm kırmızı olacak inş
masa örtüsü aldım mickeyli
cupcake standı
kurabiye standı aldım
cupcake kabı aldım kırmızı beyaz
mickey kalıbı aldım kurabiye için
2yas kalıbını almadım ablamdan alcam
keçe aldım enes 2yasında yazısı yapcam
balon aldım kırmızı siyah puanlı ve tek kırmızı olan
tütü için tül aldım
siyah puanlı gelenlerin içine vereceklerimi koyacagı kutu gibi poset aldım
denemelik seker hamuru aldım
birde seker hamuruna sekil verecek bıcak yuvarlak uclu bişeyler aldım
sanırım bukadardı canım eminönünde gercekten uygun seyler var
pastayıda kendim yapmayı düşünüyorum inş yapabilirim deneme yapınca resimleri paylascam canım
inş beceririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…