2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım denizci temalı seylerde cok güzel oluyor
bahriyeli bence biraz daha büyüdügünde olsa daha güzel olmazmı :26:
yinede mahirimize hersey yakıstıgı için oladabilir
sana fikir verirken kendi aklım karıstı
bence gönlünden ne geciyorsa onu yap en güzelini yapacagından eminim zürafa bile cok güzeldiiiki pek secilen hayvan olmamasına ragmen

Uuu bir sürü şey almışsın CNm ne güzel , bende cupcake yapıcam ama ilk denemem olucak ve ayrıca burdan şeker hamuru bulabilirmiyim hiç bilmiyorum bulamazsam sade cupcake olur artık .. Pastamı bu sefer ben kendim istediğim şekilde yaptırmam geçer sefer sağolsun arkadaş üstlendi ama hiç içime sinmemişti şimdi tüm içimde kaldın hevesimi almayı düşünüyorum inş Rabbim nasip eder .. Sen pastamı bir kaç kez dene bakalım , ben eminim kalkarsın üstünden CNm ..

Bahriyeliyi eşim istiyor aslında bende dedim çoçuk küçük olmaz diye .. Deniz çapa su olur mesela ama basit geldi bana en iyidi çüf çüf oğlumda seviyor onun istediği oldun diyorum ..

Bahriyeliyi eşim istiyor aslında bende dedim çoçuk küçük olmaz diye .. Deniz çapa su olur mesela ama basit geldi bana en iyidi çüf çüf oğlumda seviyor onun istediği oldun diyorum ..

bencede çüf çüf güzel olur yerim agzını onun
melegim onun hoslandıgı bişey olması cok güzel olur
suan kücükler cocukca seyler gercekten cok yakısır
5yasında falan bahriyeli cok hos olur giydirdigin en azından temiz durur ve bez derdinde olmaz lekelenme daha az olur diye düşünüyorum kankiler gelsin onlarda güzel fikirler verir hem teman hakkında hem bahriye hakkında

Sağol CNm görüşlerin için .. Banada tren güzel göründü hem buradaki doğum çizelgesindede tren kullanmıştım bak oğlanda sever oldu :)) işe yaradı demek )
Evt kankilerimizde fikirlerini söylerse iyice oturur tema fikrim ..

Ortada hiç birşey yok.. test 4 gün önce yaptım CNm .. Sende çalışmalar nasıl gidiyor taz gaz devam Beykoz :))

benim regl yeni bitti bakalım birdahaki aya
ovülasyon testinde cift cizgi koyu sekilde görülmedimi canım
görüldüde calıstınmı canım belki idrarda belli olmamıstır daha
işte böyle canım birbirimize dua edelim
BU ARADA MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN DOSTLARRRR

Son düzenleme:

ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandım kaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan

not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm

telden okuyup yazamamak çok kötü yaw

abovvv eski beğeniyi istiyom bu ne böle

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun güzel arkidişlerim
tarık buğra uyuyo bi bakim dedim havada serin gibi dışarı çıkmadık evde pinekliyoruz
uyansında bebişimle biraz parmak boya yapıcaz
bu gün su damacanasına tırmanmış ve düştü çenesi masaya geldi dişleri dudağını kesmiş çok kanadı
sonrasında da akıllanmadı düz duvara tırmanmaya çalışıyodu 2 gündür düz duvara tırmanmaya çalışıyo dağcımı olucak ne olucak

sen çok yaşa emii:))ne faresi ne zehiri şekerim sen iyice niyeti bozmuşsun 2. bebeğide bi doğurda sonra bunları düşün

madem mahir paşa tren seviyo sende trn yap canım banner a harflerin köşelerine trenler yerleştirirsin hatta annezeynep gibi bacasından çıkan duman yerine kalpler eklersen çokta şirin olur

herşeyini tamamlamışsın canım sen bravo
bi ikramlıkların evin süslenmesi ve misafirlerin eksik:)
bu malzemelerin hepsini bi yerden mi aldın yoksa gezerek farklı yerlerden mi aldın canım?
bende gitsem tarık buğrayla zor olur çocuksuz gidip gezmek lazım ki rahat rahat alabilesin

hoşgeldin bebek
kız kv yüzünden eşine ne patlıyosun..x senin elinden neler çekiyo terlik fırlatmalar,ayrı yatmalar,patlamalar
kp de geçmiş olsun canım..çok öptüm seni ve davşanı

selammmmmm
nasılsınız
dünden beridir avm geziyorum:)sözde elektirikli süpürge alacam ama süpürge dışında herşeyi aldım bi süpürgeyi alamadım:)
çok bakınca kafam karıştıeşim sinir oldu banaistersen en pahalısını al yeter kurtar artık beni diye isyan etti
dedim böyle işler aceleye gelmezbiraz daha bakacam:))eger kocanıza kıcık vermek istiyosanız yaptıgımı yapın
kujum datlum benim bizde diyoruz nereye kayboldu bu kızdemek kaynatan la kayınbatana gitmişsin:)
iyi hoşta x in suçu ne:))adamı rahat bırak datlum,biliyosun onda şeytan tüyü var
tatlıcadıcım canım ya uff olmuş benim x damadım:26:geçmiş olsun beterinden saklasın,,çıkacak başka yermi kalmadı tarık buğra:)
aklımızı alacaklar yakında:)
melegim cuff cuff iyi fikir ama bu ne acele yaww bekleyin daha hemen karar vermeyin ama yinede cuff cuff iyimiş:)

biraz dedikodu yapalımmıııııama kimseye söylemeyin haaa
sizler evlerinizde pineklerken millet buluşup kaynaşıyo haberiniz yok
aldıgım son dakika bilgilerine göre anlatıyorumkoltuklarınıza sıkı tutununsarsılabilirsiniz
dün şekersiz defnoş ve oyuncakları rozi bebekle istanbula gitmişlerrozi bebege bebek arabası almaya
almışlar sonra defnoş bebegi arabaya koymuş gezmeye başlamışlaryolda yürürüken şöyle bir ses duymuşlar
''yeter artık ama kızım çık banyodan,miraaaaa miraaaa hadi su bitti''
mirada demişki''efemneeeee efemneee bananeeeee'':))
neyse bu sesi duyan şekersiz hemen apartmanın zilini çalmış
mutlu-kimooooooo
şekersiz-benim cnm sesini duydum tesadüf evdeysen geliyim
mutlu-ya ne güzel olurda ama görümcemdeyim cnm
şekersiz-kız işte evdesin sesin geliyo
mutlu-ahh cnm pardon telefonla konuşuyom sandım gel hadi gel evdeyim
şekersiz yukarı çıkana kadar mutlu evdeki pirzolayı fırına saklamışhavyarda varmış onuda hemen yemiş
şekeriszle defnoş ve mutluyla mira oturup sohpetler etmişlerrr yetmezmiş gibi bide terasa çıkıp kahve içmişler hatta balkon bile içmişlerrr
tek tek herkesin dedikodusu yapmışlarsıra bana gelince''cnm beybi ya ne tatlı kız,ne kibar ne şeker''demişler
ama sizlerin hakkında bilemiyorum ne dedikodular dönmüştür
sonra şekersiz mutfakta su içerken pipetli bir bardak görmüşkız mutlu bunu alıyom ha demiş
mutluda olmaz cnm veremem demiş
sonra şekersiz nasıl yaptıysa mutlunun başını şişirip bardagı almış
sonra evlerine gitmişler
mutlu bütün gece uyuyamamışagrı kesici içmişte biraz rahatlamış
neyse bütün ayrıntıları anlatamıycam bu kadar yeterben kısaca özet geçtim yarın gelsinler onlar anlatır
şey ben yarın yokum:18:çok önemli işlerim var:18:
mutlu ve şekersiz beni aramayın şarzım bitikkkkkk
haydin byee byeeee

evt canım erkekler bayanlarla alışveriş yapmaktan ve gezmekten nefret ediyolar iyi yapmışsın:)
benim 2 ablamda fakirin süpürgesini kullanıyolar ikiside çok memnun..bakmadıysan bi incele istersen
2013 yılının en çok satılan süpürgesi seçilmiş sanırsam kablosuda uzun diye duymuştum

bu arada kızlar elektrik süpürgesi soran olmuştu kimdi hatırlamıyorum :26:
philips maraton kullanıyorum çoook memnunum her ev süpürmemede iyi almışım seni diyorum süpürgeme:)
şimdi bi üst modeli var reklamlarda çıkıyo hangi arkadaşımızda bi baksın derim

ama daha sessiz istiyorsanız rowentanın sessiz bi süpürgesi vardı ablamda onu kullanıyo o da memnun

canım bie yerden degilde bir sokaktan sora sora aldım
kimi yerde yoktu istedigim sey baska yere sordum
mesela seker agacı bir yerde kücüktü fiyatı 35tlydi ben baska yerde aynı sokakta kocamanı 35tlye aldım geziceksin canım eger bakıcak biri varsa tek gezmen daha iyi olur benim eşim tuttu ben baktım
saol canım inş herseyimiz tam olur içime siner

canım bakmadıgım model kalmadı bayada araştırdımfakirin bi modeli hoşuma gitti,
phılıps maratonda çok güzel ama alamampahalı geldi:18:aslında böyle şeylere parana kıycaksın ama şuanda kıyacak para yok:)
aklımda 2 model var hatta süper indirim bile buldum ama karar veremiyorum
biri phılıpsin 1900 w,hepa 10 filtreli minicik mor renkli modelifiyatı 320 civarı ama 250 ye buldum...
digeride fakir 2400 w hepa 13 filte,biraz daha büyük birşey ama antialerjik oluşu bizim için çok iyifiyatı 400 ama şuan bime.s te 300 lira..
ceren için hepa filtreye önem veriyorum hatta fakirin bahsettgim ürünü tam bizlik,,ama aklımda phlıpsin mor renklisinde
aslında o da bize uyar ama geri toz çıkarmama konusunda fakir daha iyiofff kafam karışıkk

eşim 400 liraya kadar al dedi bende diyorum bu paraya bunları alırsam yanınada dikey şarzlı süpürgede alayım
bi tane begendim hemde baya indirimde fakirin 170 lira
yarın öbürgün karar verip alacam inşallah
bende rowenta var ama hiç begnmiyorumigrenç bi makina,zamanında nasıl aldım bilmiyorum,onuda verecek bi kapı bulurum artık

Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .

Son düzenleme:

aşk olsun beybim niye detaylı anlatmadın böyle kısacık bi kaç cümleyle anlatmak olurmu
hangi koltukta oturmuşlar yemeğin yanında ne içmişler şekersiz ordan kaçta ayrılmış hiç detay yok
lütfen daha detaylı anlat canım
şaka bi yana ne iyi etmişler

"Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." AMİNNN
MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN..

aminnnn..seninde kandilin mübarek olsun

bizim kuduruk zaptedilmez canım:)
hımm demek her mağaza farklı oluyo iyi gezmek lazım oraları
emeğinin karşılığını alabileceğin süper bi doğum günüsü olucak enesimin

kız sen dikey süpürge aramıyomusun yazdıklarından benimde kafam karıştı yoksa elektirik süpürgesimi alıcan :26:

oyy minicik çok güzell tam mahirimin boyuna göre güle güle kullansın miniğim
bölmeleri geniş olduğu için ilerleyen zamanlar içinde kullanışlı olur ben çok beğendim

tatlıcadım evet dikey arıyodumda ama normal süpürgemdende memnun degilim diye iki tane birden alıyım dedim
dedikoduyuda özet geçtim ki onlar anlatınca heyecanı kesilmesin diye

melegim minnak kitaplıgınız hayırşı olsun çoook şeker çok begendimmahirimde herşeye kolayca erişebilirçok iyi düşünmüşsün cnm

çağlayla cereni uyuttum oh biraz dinleneyim ayak dabanlarım agırıyohergün temizlik temizlik yetti gariiiii
her gün çamaşır yıkadıgım yetmiyo gibi bugün 3 makina yıkadımdaha astıklarım kurumadan digerlerini astımamma kirletiyobu cadılar yabide benim eşim iri kıyım bir adam,bi pantolon bi kazak bide eşofmanı makinayı dolduruyo
hele ki gömlegini ütüledigimde kan ter içinde kalıyorum mübarek çarşaf gibi
ama çağlanın kıyafetlerini ütülemek çok kolayya bide çağla hanım bu aralar kıyafet seçiyo deli oluyorum
boyuna bakmadan giydirdigimi begenmiyo:))dün bir bluz için 15 dakika durmadan agladıilla ki onun istedigini giydireymişim tamam giydireyimde hep aynı bluzu istiyoçiçekli bir bluzu var çok seviyobanada gına geldi o bluzdan
dün giydi bugün sepete attım,yine dişarı çıkacaz yine onun için agladı gitti sepete baktı neyseki göremedi
evdeyken giymek istemiyoda dişarı çıkınca istiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…