ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandımkaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan
not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm
telden okuyup yazamamak çok kötü yaw
abovvv eski beğeniyi istiyombu ne böle
tatlıcadım evet dikey arıyodumda ama normal süpürgemdende memnun degilim diye iki tane birden alıyım dedim
dedikoduyuda özet geçtim ki onlar anlatınca heyecanı kesilmesin diye
melegim minnak kitaplıgınız hayırşı olsun çoook şeker çok begendimmahirimde herşeye kolayca erişebilir çok iyi düşünmüşsün cnm
çağlayla cereni uyuttum oh biraz dinleneyim ayak dabanlarım agırıyohergün temizlik temizlik yetti gariiiii
her gün çamaşır yıkadıgım yetmiyo gibi bugün 3 makina yıkadımdaha astıklarım kurumadan digerlerini astım amma kirletiyobu cadılar ya bide benim eşim iri kıyım bir adam,bi pantolon bi kazak bide eşofmanı makinayı dolduruyo
hele ki gömlegini ütüledigimde kan ter içinde kalıyorum mübarek çarşaf gibi
ama çağlanın kıyafetlerini ütülemek çok kolayya bide çağla hanım bu aralar kıyafet seçiyo deli oluyorum
boyuna bakmadan giydirdigimi begenmiyo:))dün bir bluz için 15 dakika durmadan agladıilla ki onun istedigini giydireymişim tamam giydireyimde hep aynı bluzu istiyo çiçekli bir bluzu var çok seviyo banada gına geldi o bluzdan
dün giydi bugün sepete attım,yine dişarı çıkacaz yine onun için agladıgitti sepete baktı neyseki göremedi
evdeyken giymek istemiyoda dişarı çıkınca istiyo..
ben geldim kızlar okmeydanındaydım yanı karşıda kaynatam yanı kayınpederim hastaydı oraya gitmiştim berbat geçti zor dayandımkaynanam soktu soktı ılan gibi doldum geldim şimdi yorgunum yarın öbürgün X patlıcam
yorgunum banyo yapıp tavşanım arabada uyudu yatırdım bende az bakım dedim hemen datcan
not :tek tek hepinizi ve datluşlarınızı öpyöm
telden okuyup yazamamak çok kötü yaw
abovvv eski beğeniyi istiyombu ne böle
tatlıcadım evet dikey arıyodumda ama normal süpürgemdende memnun degilim diye iki tane birden alıyım dedim
melegim minnak kitaplıgınız hayırşı olsun çoook şeker çok begendimmahirimde herşeye kolayca erişebilir çok iyi düşünmüşsün cnm
çağlayla cereni uyuttum oh biraz dinleneyim ayak dabanlarım agırıyohergün temizlik temizlik yetti gariiiii
her gün çamaşır yıkadıgım yetmiyo gibi bugün 3 makina yıkadımdaha astıklarım kurumadan digerlerini astım amma kirletiyobu cadılar ya bide benim eşim iri kıyım bir adam,bi pantolon bi kazak bide eşofmanı makinayı dolduruyo
ama çağlanın kıyafetlerini ütülemek çok kolayya bide çağla hanım bu aralar kıyafet seçiyo deli oluyorum
boyuna bakmadan giydirdigimi begenmiyo:))dün bir bluz için 15 dakika durmadan agladıilla ki onun istedigini giydireymişim tamam giydireyimde hep aynı bluzu istiyo çiçekli bir bluzu var çok seviyo banada gına geldi o bluzdan
dün giydi bugün sepete attım,yine dişarı çıkacaz yine onun için agladıgitti sepete baktı neyseki göremedi
Canlarımmm öncelikle merhabalarrr
Ben geldim bugun eminönüne gittim mickey temam maviliydi ya mavili pek bişey yoktu
Hepsi kırmızı mickey mouse
Bende kırmızılı yapcam kırmızı aldım cogu seyi
şimdi ben tütü yapcam ya kendime nasıl yapılıyor 10metre aldım yetermi acaba:44:
Sanki ben daha önce bişey daha sormustum :44:
Haaa şimdi hatırladım cupcake için 50kişilik yapcam sekerhamuru nekadar alsam yeter:26:
Ve mickeyli kurabiye için seker hamuru kac kilo alsam yeter:26:
3renk yada 4renk kullancam mcikeyin yüzünü düsünün 50ser yaptıgımı nekadar yeter:26:
Kırmızı olsun daha hoş olur hem bende Mahir'e kırmızı çok yakıştırırım ..
Bende oğlum için tema arıyorum bugün bayağı netten araştırdım ve tren olabilir diye düşündüm çünkü oğlum trenlerle oynamayı çok seviyor görünce çüf çüf diyo bazen söyleyip bulup oynar .. Eşimde Bahriye'li olsun dedi gençken askerliğini Bahriye'li yapmış ondan çok sever birde kıyafeti çok şık olur Diyor .. Siz ne dersiniz ..
çok güzel beğendim özellikle ulaşılır olması çok güzel.bende üzgünüm çünkü facedeki arkadaş sipariş almıyormuş benim kitaplık işi yattı.Eki Görüntüle 929714 Eki Görüntüle 929716 Eki Görüntüle 929721
Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .
kandiliniz mübarek olsun güzel arkidişlerim
tarık buğra uyuyo bi bakim dedim havada serin gibi dışarı çıkmadık evde pinekliyoruz
uyansında bebişimle biraz parmak boya yapıcaz
bu gün su damacanasına tırmanmış ve düştü çenesi masaya geldi dişleri dudağını kesmiş çok kanadı
sonrasında da akıllanmadı düz duvara tırmanmaya çalışıyodu 2 gündür düz duvara tırmanmaya çalışıyo dağcımı olucak ne olucak
hoşgeldin bebek
kız kv yüzünden eşine ne patlıyosun..x senin elinden neler çekiyo terlik fırlatmalar,ayrı yatmalar,patlamalar
kp de geçmiş olsun canım..çok öptüm seni ve davşanı
he bacım bende dertmi yok kayınbatan hahaa delüüselammmmmm
nasılsınız
dünden beridir avm geziyorum:)sözde elektirikli süpürge alacam ama süpürge dışında herşeyi aldım bi süpürgeyi alamadım:)
çok bakınca kafam karıştıeşim sinir oldu bana istersen en pahalısını al yeter kurtar artık beni diye isyan etti
dedim böyle işler aceleye gelmezbiraz daha bakacam:))eger kocanıza kıcık vermek istiyosanız yaptıgımı yapın
kujum datlum benim bizde diyoruz nereye kayboldu bu kızdemek kaynatan la kayınbatana gitmişsin:)
iyi hoşta x in suçu ne:))adamı rahat bırak datlum,biliyosun onda şeytan tüyü var
tatlıcadıcım canım ya uff olmuş benim x damadım:26:geçmiş olsun beterinden saklasın,,çıkacak başka yermi kalmadı tarık buğra:)
aklımızı alacaklar yakında:)
melegim cuff cuff iyi fikir ama bu ne acele yaww bekleyin daha hemen karar vermeyin ama yinede cuff cuff iyimiş:)
biraz dedikodu yapalımmıııııama kimseye söylemeyin haaa
sizler evlerinizde pineklerken millet buluşup kaynaşıyo haberiniz yok
aldıgım son dakika bilgilerine göre anlatıyorumkoltuklarınıza sıkı tutunun sarsılabilirsiniz
dün şekersiz defnoş ve oyuncakları rozi bebekle istanbula gitmişlerrozi bebege bebek arabası almaya
almışlar sonra defnoş bebegi arabaya koymuş gezmeye başlamışlaryolda yürürüken şöyle bir ses duymuşlar
''yeter artık ama kızım çık banyodan,miraaaaa miraaaa hadi su bitti''
mirada demişki''efemneeeee efemneee bananeeeee'':))
neyse bu sesi duyan şekersiz hemen apartmanın zilini çalmış
mutlu-kimooooooo
şekersiz-benim cnm sesini duydum tesadüf evdeysen geliyim
mutlu-ya ne güzel olurda ama görümcemdeyim cnm
şekersiz-kız işte evdesin sesin geliyo
mutlu-ahh cnm pardon telefonla konuşuyom sandım gel hadi gel evdeyim
şekersiz yukarı çıkana kadar mutlu evdeki pirzolayı fırına saklamışhavyarda varmış onuda hemen yemiş
şekeriszle defnoş ve mutluyla mira oturup sohpetler etmişlerrr yetmezmiş gibi bide terasa çıkıp kahve içmişler hatta balkon bile içmişlerrr
tek tek herkesin dedikodusu yapmışlarsıra bana gelince''cnm beybi ya ne tatlı kız,ne kibar ne şeker''demişler
ama sizlerin hakkında bilemiyorum ne dedikodular dönmüştür
sonra şekersiz mutfakta su içerken pipetli bir bardak görmüşkız mutlu bunu alıyom ha demiş
mutluda olmaz cnm veremem demiş
sonra şekersiz nasıl yaptıysa mutlunun başını şişirip bardagı almış
sonra evlerine gitmişler
mutlu bütün gece uyuyamamışagrı kesici içmişte biraz rahatlamış
neyse bütün ayrıntıları anlatamıycam bu kadar yeterben kısaca özet geçtim yarın gelsinler onlar anlatır
şey ben yarın yokum:18:çok önemli işlerim var:18:
mutlu ve şekersiz beni aramayın şarzım bitikkkkkk
haydin byee byeeee
Eki Görüntüle 929714 Eki Görüntüle 929716 Eki Görüntüle 929721
Bugün kütüphanemizi monte ettik ve içini yerleştirdik sonunda .. Oğlumun boyuna göre hem kitaplarını koyduk hemde oyuncaklarını güzel oldu sanki .
X man in senden çekeceği var desene off yandı o zaman zaten terlik yiyip duruyordu :)) sen en iyisini bilirsin mutlaka ama ayşemizin babası olduğunu hatırlarsın inş
Şu kaynanaların sokmayını çok azdır herhalde , kıyamam ya ne istiyor senden bu kadın(
Bu gün hiç uykum yok aksilik topiktede kimse yok
Gurmebebek sitesine girdim biraz bakındım epeydir uğramamıştım oraya beni çok özlemişler öyle dediler
Kuzucum için bi kaç tarif aldım ve iyiki oğlum kuru meyve seviyo diye düşündüm
Persentil hesaplama bölümünde tarık buğranınkini hesapladım boyuda kilosuda % 97 persentil değerlerin üzerinde çıktı
Bu gün ailecek oyun hamuru oynadık..sonrasında oyun hamurundan bi parça bi tabağın içerisine koydum üzerine çöp şişler geçirdim
Pipetleri 5 cm kadar uzunlukta kestim çöp şişlere pipetleri geçirdi tarık buğra ve 28 dk boyunca oturdu böyle kaldımo 28 dk yi videoya çektim:)
Sonrasında parmak boyayla el baskısı yaptık üzerinede oynar gözlerden yapıştırdık çok sevdi bebeğim ahtapota benzedilerresmini çektim eklerim buraya inş
Birde ayak paskısı yaptık
Cuma günüde kırmızı renginin üzerinde yoğunlaştık kalp elma balon çizdim onların içini karaladı tabii dışlarınıda karaladı
Bi ara minik toplarıyla renkleri öğretmiştim üzerinde çok durmayınca unutmuş
Yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez sonra süt kardeşine götürücem beraber kudursunlar:)
Kalkimde çantamı hazırlayim..
Bu arada oğluma 2 tane oyun arkadaşı bulduk ablam buldu:) anneleriyle bi gün ablamda bi araya gelicez haftada 2 gün birimizde toplanalım diye teklif edicem..biri tarık buğradan 1 ay küçük,diğeri 1 ay büyük çok iyi olucak isterlerse
Yazıcak ne çok şeyim varmış
kız maşallah sen bütün eksikleri tamamlamışsın bi tek süslerin kalmış.hadi ben hamileyim senin acelen ne yoksa 2. bebek çalışmasımı.şaka buyana çok güzel enes sarışın olduğu için kırmızı bence daha çok yakışır.bende liste yaptım alıcam daha.
çok güzel beğendim özellikle ulaşılır olması çok güzel.bende üzgünüm çünkü facedeki arkadaş sipariş almıyormuş benim kitaplık işi yattı.
Herkese Çok Güzel Haftalar:13:
Kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun
[
Hikayene koptumEvet kızlar cuma akşamı ani bir şekilde şekersizim geldi bana Konuşurken muhabbetin dibine vururken kendimizi kaybettiğimiz doğrudur Defnoş yolda uyumuştu,bütün gece miranın yatağında uyudu Mira da şekersiz teyzesini çok sevdi Tatlı dilli ve güzel arkadaşımla çok keyifli bir cuma yaşadık,inşallah daha sık görüşürüz
Babynin hikayesindeki pipetli bardak Mira'nın Defne'ye minik bir hediyesidir,"efenmeee" demek te Mira'nın "efendim" demesidir
mutlucum canım adam 15metre vercekti nerdeyse benim kase okaadar byükmü dalgamı gecti benle yoksa
canım kurabiye için kullanacagım her renkten 1kilomu alıyım
cupcake içinde her renkten 1kilomu alıyım
sen bitter çikolatayı nasıl kulak yaptın kız seker hamurunu nasıl sardın canım cok becerikli hatunsun masallah
Kurabiye için 1kg ana renk yeter,yani 1kg siyah alsan yeter canım,onunla kurabiyenin üstünü tamamen kaplarsın,
diğer beyaz ve kırmızı renklerden de yarımşar kiloluk satılıyordu sanırım yada daha az paketlerdeydi,onlardan al üstlerine süslemeni yap kurabiyelerin
cupcake için de aynı yine 1kg sadece üstlerini kaplamaya yetiyor. Hazır çikolatayı aldım eminönünden diktim kulak oldu canım çok kolayMiranın 1 yaş resimlerinde cupcakelerde kulak var onlar gibi işte Bir kısmını da hamurdan yapmıştım önceden,sonradan aklıma geldiğinden kalanları öyle yaptım
Kujum özledim seniBal kızının resimlerine bakıcam şimdi Öpüyorum ikinizide canım
Dilbercim hayırlı olsun 2.bebiş düşüncenForum aşk kokuyor kızlar
saol mutlucanım"
dilberege hayırlı olsun düşüncen inş hepimiz kalırız
kac olduk kızlar
beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı
dogrumu yazdım abarttımmı kızlar bukadarız dimi
regl tarihleri yazılsın ogun baskı yapılcak test yap ne oldu belirti varmı falan diye
babycerencim sen yapmıcanmı 1tane daha
talaycım gitmişken alıyım sadece o günlük yapılacaklar kalsın dedim
ben hamile degilken yapıyım cıksın dedim sanki hamile kalsam gezmicem
istiyoruz ama sanırım yumurtlamayı kacırıyoruz nese daha dün 1 bugun 2 aceleye gerek yok
bakalım bu ay ne olcak
mutlucum canım adam 15metre vercekti nerdeyse benim kase okaadar byükmü dalgamı gecti benle yoksa
canım kurabiye için kullanacagım her renkten 1kilomu alıyım
cupcake içinde her renkten 1kilomu alıyım
sen bitter çikolatayı nasıl kulak yaptın kız seker hamurunu nasıl sardın canım cok becerikli hatunsun masallah
biangel kujumcum cok saol tütü cok güzelmiş bana iltifatın içinde cok tesekkürler güzel kalpli arkadasım
kocalana işin düştü tabi kızmassın artık hadi kolay gele
tütü için notunuda sabırsızlıkla beklicemmmm
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar
Benim hafta sonum da hem güzel hem yorucu geçti.. Annemle memlekete gitti kv ve kp geldiler.. Dün yemek vs yaptım.. Sonra Kaanı onlara bırakıp İkea ya gittik.. Kaana oyuncaklar aldım ve masa + sandalye aldım.. Mammut kare masa kalmamış.. bende tahta olanlardan aldım.. Neyse bu onu bayağı bir süre idare eder.. Çok hoşuna gitti ama.. sandalyesini alıp taşıyor her yere
Bu arada c.tesi menanjit aşısını yaptırdım.. Çok şükür ateş huysuzluk falan yapmadı..
Boyumuz 89 cm.. Kilomu 12,200 Kg gayet iyi dedi doktor.. Beğendi..
Başka başka....
Hah benim geç evlenen bir arkadaşım vardı 41 yaşında evlendi ve inanılmaz çok çocuk sahibi olmayı istiyordu.. Allahım verdi ve şu anda 5 haftalık hamileeeçok mutlu.. Hemde hiç tedavi vs olmadı.. normal yollarla hamile kaldı..
Yakın bir arkadaşım da bu yıl 2. bebeğini yapmaya karar vermiş sabah konuştuk sende düşünüyorsan bu yıl beraber yapalım dedi.. Tamam dedim.. Önümüzdeki aydan itibaren çalışmalara başlıyorum kızlarBakalım hayırlısı artık..
Kurabiye için 1kg ana renk yeter,yani 1kg siyah alsan yeter canım,onunla kurabiyenin üstünü tamamen kaplarsın,
diğer beyaz ve kırmızı renklerden de yarımşar kiloluk satılıyordu sanırım yada daha az paketlerdeydi,onlardan al üstlerine süslemeni yap kurabiyelerin
cupcake için de aynı yine 1kg sadece üstlerini kaplamaya yetiyor. Hazır çikolatayı aldım eminönünden diktim kulak oldu canım çok kolayMiranın 1 yaş resimlerinde cupcakelerde kulak var onlar gibi işte Bir kısmını da hamurdan yapmıştım önceden,sonradan aklıma geldiğinden kalanları öyle yaptım
Kujum özledim seniBal kızının resimlerine bakıcam şimdi Öpüyorum ikinizide canım
Dilbercim hayırlı olsun 2.bebiş düşüncenForum aşk kokuyor kızlar
saol mutlucanım"
kac olduk kızlar
beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı
regl tarihleri yazılsın ogun baskı yapılcak test yap ne oldu belirti varmı falan diye
Abow bu kadar çok olduk mu :)) süper valla hadi bütün topik davetli ..
Bu arada Mahir'in en yakın arkadaşı Elif in kardeşi olcak , arkadaş hadi beraber yapalım dedi de benim elimde olan birşey olsa keşke(
saol mutlucanım"
kac olduk kızlar
beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı
canım bakmadıgım model kalmadı bayada araştırdımfakirin bi modeli hoşuma gitti,
phılıps maratonda çok güzel ama alamampahalı geldi:18:aslında böyle şeylere parana kıycaksın ama şuanda kıyacak para yok:)
aklımda 2 model var hatta süper indirim bile buldum ama karar veremiyorum
biri phılıpsin 1900 w,hepa 10 filtreli minicik mor renkli modelifiyatı 320 civarı ama 250 ye buldum...
digeride fakir 2400 w hepa 13 filte,biraz daha büyük birşey ama antialerjik oluşu bizim için çok iyifiyatı 400 ama şuan bime.s te 300 lira..
ceren için hepa filtreye önem veriyorum hatta fakirin bahsettgim ürünü tam bizlik,,ama aklımda phlıpsin mor renklisinde
aslında o da bize uyar ama geri toz çıkarmama konusunda fakir daha iyiofff kafam karışıkk
eşim 400 liraya kadar al dedi bende diyorum bu paraya bunları alırsam yanınada dikey şarzlı süpürgede alayım
bi tane begendim hemde baya indirimde fakirin 170 lira
yarın öbürgün karar verip alacam inşallah
bende rowenta var ama hiç begnmiyorumigrenç bi makina,zamanında nasıl aldım bilmiyorum,onuda verecek bi kapı bulurum artık
Eki Görüntüle 929714 Eki Görüntüle 929716 Eki Görüntüle 929721
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar
Benim hafta sonum da hem güzel hem yorucu geçti.. Annemle memlekete gitti kv ve kp geldiler.. Dün yemek vs yaptım.. Sonra Kaanı onlara bırakıp İkea ya gittik.. Kaana oyuncaklar aldım ve masa + sandalye aldım.. Mammut kare masa kalmamış.. bende tahta olanlardan aldım.. Neyse bu onu bayağı bir süre idare eder.. Çok hoşuna gitti ama.. sandalyesini alıp taşıyor her yere
Bu arada c.tesi menanjit aşısını yaptırdım.. Çok şükür ateş huysuzluk falan yapmadı..
Boyumuz 89 cm.. Kilomu 12,200 Kg gayet iyi dedi doktor.. Beğendi..
Başka başka....
Hah benim geç evlenen bir arkadaşım vardı 41 yaşında evlendi ve inanılmaz çok çocuk sahibi olmayı istiyordu.. Allahım verdi ve şu anda 5 haftalık hamileeeçok mutlu.. Hemde hiç tedavi vs olmadı.. normal yollarla hamile kaldı..
Yakın bir arkadaşım da bu yıl 2. bebeğini yapmaya karar vermiş sabah konuştuk sende düşünüyorsan bu yıl beraber yapalım dedi.. Tamam dedim.. Önümüzdeki aydan itibaren çalışmalara başlıyorum kızlarBakalım hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?