2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

X man in senden çekeceği var desene off yandı o zaman zaten terlik yiyip duruyordu :)) sen en iyisini bilirsin mutlaka ama ayşemizin babası olduğunu hatırlarsın inş
Şu kaynanaların sokmayını çok azdır herhalde , kıyamam ya ne istiyor senden bu kadın (

Anladım şekerim biz internetten almıştık mağaza satış fiyatıyla çok fark vardı arada çokta memnunum
Kokoş kuzum demek kıyafet beğenmiyo yerim onu ben çok seviyo demek ki bluzunu
Bende tarık buğraya kendisi seçmesi için git oğlum cicilerini getir kıyafetini değiştirelim diyorum
Kırmızı gri beyaz çizgili pijama takımı var dolabındaysa hemen onu getirir o yoksa külotlu çorabı var çok sevdiği çekmeceden onu alır gelir sırıtarak çok ballılar çok

Bende bi alemim öğlenleri genelde kudurukluğundan şikayet ediyorum akşamları uyuyunca özlüyorum ya gün içind yaptığı şirinlikler aklıma geliyo

Bu gün hiç uykum yok aksilik topiktede kimse yok
Gurmebebek sitesine girdim biraz bakındım epeydir uğramamıştım oraya beni çok özlemişler öyle dediler
Kuzucum için bi kaç tarif aldım ve iyiki oğlum kuru meyve seviyo diye düşündüm
Persentil hesaplama bölümünde tarık buğranınkini hesapladım boyuda kilosuda % 97 persentil değerlerin üzerinde çıktı

Bu gün ailecek oyun hamuru oynadık..sonrasında oyun hamurundan bi parça bi tabağın içerisine koydum üzerine çöp şişler geçirdim
Pipetleri 5 cm kadar uzunlukta kestim çöp şişlere pipetleri geçirdi tarık buğra ve 28 dk boyunca oturdu böyle kaldım o 28 dk yi videoya çektim:)
Sonrasında parmak boyayla el baskısı yaptık üzerinede oynar gözlerden yapıştırdık çok sevdi bebeğim ahtapota benzedilerresmini çektim eklerim buraya inş
Birde ayak paskısı yaptık
Cuma günüde kırmızı renginin üzerinde yoğunlaştık kalp elma balon çizdim onların içini karaladı tabii dışlarınıda karaladı
Bi ara minik toplarıyla renkleri öğretmiştim üzerinde çok durmayınca unutmuş
Yarın sabah anneme kahvaltıya gidicez sonra süt kardeşine götürücem beraber kudursunlar:)
Kalkimde çantamı hazırlayim..
Bu arada oğluma 2 tane oyun arkadaşı bulduk ablam buldu:) anneleriyle bi gün ablamda bi araya gelicez haftada 2 gün birimizde toplanalım diye teklif edicem..biri tarık buğradan 1 ay küçük,diğeri 1 ay büyük çok iyi olucak isterlerse

Yazıcak ne çok şeyim varmış

X man in senden çekeceği var desene off yandı o zaman zaten terlik yiyip duruyordu :)) sen en iyisini bilirsin mutlaka ama ayşemizin babası olduğunu hatırlarsın inş
Şu kaynanaların sokmayını çok azdır herhalde , kıyamam ya ne istiyor senden bu kadın (

Benim oğlum hiç kıyafet seçmez ne giydirirsem odur .. Çadırına bazen çekmeçesinden aldığı kıyafetleri alır oraya koyar .. Acayip saklama merakı var evde kaybolan kaybolana yani:))
Çağla demek çiçekli bluz seviyor wow kızım şimdiden zevk sahibi , bayıldım ona görmeden valla

kız maşallah sen bütün eksikleri tamamlamışsın bi tek süslerin kalmış.hadi ben hamileyim senin acelen ne yoksa 2. bebek çalışmasımı.şaka buyana çok güzel enes sarışın olduğu için kırmızı bence daha çok yakışır.bende liste yaptım alıcam daha.

bence tren olsun meleğim hatta şöyle bişey olabilir. ben bunu çok beğenmiş kenara koymuştum.cıvıl cıvıl.

çok güzel beğendim özellikle ulaşılır olması çok güzel.bende üzgünüm çünkü facedeki arkadaş sipariş almıyormuş benim kitaplık işi yattı.

Herkese Çok Güzel Haftalar:13:

Kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun

Meleğim kütüphaneniz çok güzelGüle güle kullansın Mahirciğim
Tema olarak tren diyorum hatta thomas birsürü thomaslı oyuncak var çokta cici çocuklar çok sever hem zaten
herşeyden önemlisi Mahir seviyormuş Madem çok seviyor,Bahriyeli temayı da eşine yaparsın doğumgününde

Beykozcum 10mt tül tütü için fazla canım kalanıyla süslemeleri yaparsın
Kurabiyeler için 1kg şeker hamuru yeter,cupcake için de 1kg yeter canım,
cupcake süslemesi için küçük kutulardakilerden 2-3 renk aldın mı tamamdır bence
Ama pasta için bilemiyorumZaten almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar.
Ayrıca mickey kulağı dikicem dersen yuvarlak bitter çikolatalarla da kolay oluyor

Tatlıcadım: Maşallah Tarık Buğraya ve gelişimine ve etkinliklerinize Oyun arkadaşı da bulmuşsun süper walla:13:

Babycim: Benim ayaklı süpürge rowenta ama ucuzundanAma senin gibi sürekli elimde değil,akşamdan akşamamemnunum ben,sanada da eletrolux tavsiye ederim birde zaymınsa bak istersen
Evdeki minik ressamlara maşallah Çağla kokoş bir kız bak sana söyliyim

Hikayene koptumEvet kızlar cuma akşamı ani bir şekilde şekersizim geldi banaKonuşurken muhabbetin dibine vururken kendimizi kaybettiğimiz doğrudur Defnoş yolda uyumuştu,bütün gece miranın yatağında uyuduMira da şekersiz teyzesini çok sevdi Tatlı dilli ve güzel arkadaşımla çok keyifli bir cuma yaşadık,inşallah daha sık görüşürüz
Babynin hikayesindeki pipetli bardak Mira'nın Defne'ye minik bir hediyesidir,"efenmeee" demek te Mira'nın "efendim" demesidir

Cumartesi günü kızımı oyun grubuna götürdüm teyzeleri,18-36 ay 10 tane bebek vardı,önce top havuzunda ve zıpzıpta oynadılar,öğretmen bize kitap okudu ve biraz oyun oynattı çocuklarımızla birlikte, sonra oyun hamuru ve parmak boyama yaptılar,hep birlikte meyvelerini yiyip biraz daha oynadıktan sonra etkinlik bitti.
Çok eğlendi Mira ve tabi diğer bebeklerde Onun mutluluğunu gördükçe benim de nasıl mutlu olduğumu tahmin edersiniz
Bu arada yine kaşla göz arasında hamurun tadına baktı,onu gören 2 bebekte aynı anda yediler Öğretmen fark etmedi veliler fark etti,tabi 1 öğretmen 10 çocuğa nasıl baksın dedim içimden...Sanırım yuvaya verince öğretmen konusu oldukça önemli olacak benim için,endişelendim çünkü:44: Yalnız Mira'nın mutluluğunun da 10 kat arttığını gözlemledim kızlar,yani en azından vakit oldukça
bu tip aktivitelerimizin başlaması gerektiğini düşünüyorum.

hb bitanesi X dünürüm sen bayb bakma seın olanı bana devretmişti muck sana ve datluna

yaya ben çekiyom asıl

he bacım bende dertmi yok kayınbatan hahaa delüü kayın batan iyidir de o durdada kaynanam bayınbatsa cadu yaw

ee napam kaynanatorö çemkiremiyom bende direk X dalıom

ama barıştık lazım o bana bu aralar

süpürge ben fantom kullanıo X ben X ten olmasa bile süpürkeden baya memmumum

uyyyyyyyyy görmüyrli gelmiyeli yazarmı oldun bayb korkuyom yakında hepimize bişeyler döşücen kesin

hayırlı olsun meleğim demek oluş merak saldı okumaya yazmaya yerim onu benım tavşanda pek hamarat hemşerim yanı yanı duyrulur hamur açmalar felan

oy kıyamam yorulmuş mu en pc etrafını alırken yoruluom ben al al bitmio toz
bende haftada 2 yıkıom yetmio çamaşır gerçekten :44:

yerim datlularını demek çağla daha süslü olcak cerenden bneım tavşanda 15 girmeden koçişe kaçar kesin öle zilli geçenlerde göz farımı dudaklarına sürmüş acemi işte yeri şaşırmiş

hatırlamaya çalışcam bu ara suyuna gitmem lazım lazım o bana

kaın del ya meleğim caduuu

hım bnede bakarrım o sisteye tavşan yesin mam diye 101 takla atıom aa canım 101 çetti bak şimdi piştide fena olmazdı yanı neyse

ne güzel şeyler yapmışsınız

ya bizde vakit olmuyo işla başlıcaz gene yeniden bi aksilik çıkmasa

napıon bacım nasıl gidio hamişlik

not:bacım bebiş nasıl yaplıodu yaw

bacum napan nasılsın fıstığın nasıl büyümüştürtür kesinnn

SLM MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI
ALLAH SAĞLIK SIHAT AFİYET VERSİN

insanınn evinde yatağında uyanması ne güzel yaw
dün az parka gittik alilecek eğlendi tavşan yapıştı salıncağa ayırmak güüç oldu ordan muhtarlığa gittik oyum karşıa çıkmış benım mecbur karşıya gitcek o zaman gelirken sofra baktım lazım bana anneminkini kullanıom lazım olunca eve geldimki babam almış bana çok sevindim ama ayakları plastik benım tavşan üstüne çıknca yamulur yaw (çünkü öle yapıo zilli )gidip değiştircem işla demir olanı vardır az sonra uyanır benım mesaim başlar çok yaramz oldu çok

ben doğüm günü yapmıcam demiştim saten geçen sene ailecek olur ama tek pasta yapanlara kolay gelsin kıskanmıom

beykoz tütü giycen ay bende yapılışı vardı du dulamda heves etmiştim baya yakışır sana

yakışı sana yanı güzel yap not vercem

Son düzenleme:
talaycım gitmişken alıyım sadece o günlük yapılacaklar kalsın dedim
ben hamile degilken yapıyım cıksın dedim sanki hamile kalsam gezmicem
istiyoruz ama sanırım yumurtlamayı kacırıyoruz nese daha dün 1 bugun 2 aceleye gerek yok
bakalım bu ay ne olcak

mutlucum canım adam 15metre vercekti nerdeyse benim kase okaadar byükmü dalgamı gecti benle yoksa
canım kurabiye için kullanacagım her renkten 1kilomu alıyım
cupcake içinde her renkten 1kilomu alıyım
sen bitter çikolatayı nasıl kulak yaptın kız seker hamurunu nasıl sardın canım cok becerikli hatunsun masallah

biangel kujumcum cok saol tütü cok güzelmiş bana iltifatın içinde cok tesekkürler güzel kalpli arkadasım
kocalana işin düştü tabi kızmassın artık hadi kolay gele
tütü için notunuda sabırsızlıkla beklicemmmm

Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar

Benim hafta sonum da hem güzel hem yorucu geçti.. Annemle memlekete gitti kv ve kp geldiler.. Dün yemek vs yaptım.. Sonra Kaanı onlara bırakıp İkea ya gittik.. Kaana oyuncaklar aldım ve masa + sandalye aldım.. Mammut kare masa kalmamış.. bende tahta olanlardan aldım.. Neyse bu onu bayağı bir süre idare eder.. Çok hoşuna gitti ama.. sandalyesini alıp taşıyor her yere

Bu arada c.tesi menanjit aşısını yaptırdım.. Çok şükür ateş huysuzluk falan yapmadı..
Boyumuz 89 cm.. Kilomu 12,200 Kg gayet iyi dedi doktor.. Beğendi..

Başka başka....

Hah benim geç evlenen bir arkadaşım vardı 41 yaşında evlendi ve inanılmaz çok çocuk sahibi olmayı istiyordu.. Allahım verdi ve şu anda 5 haftalık hamileee çok mutlu.. Hemde hiç tedavi vs olmadı.. normal yollarla hamile kaldı..

Yakın bir arkadaşım da bu yıl 2. bebeğini yapmaya karar vermiş sabah konuştuk sende düşünüyorsan bu yıl beraber yapalım dedi.. Tamam dedim.. Önümüzdeki aydan itibaren çalışmalara başlıyorum kızlar Bakalım hayırlısı artık..

Kurabiye için 1kg ana renk yeter,yani 1kg siyah alsan yeter canım,onunla kurabiyenin üstünü tamamen kaplarsın,
diğer beyaz ve kırmızı renklerden de yarımşar kiloluk satılıyordu sanırım yada daha az paketlerdeydi,onlardan al üstlerine süslemeni yap kurabiyelerin

cupcake için de aynı yine 1kg sadece üstlerini kaplamaya yetiyor. Hazır çikolatayı aldım eminönünden diktim kulak oldu canım çok kolayMiranın 1 yaş resimlerinde cupcakelerde kulak var onlar gibi işte Bir kısmını da hamurdan yapmıştım önceden,sonradan aklıma geldiğinden kalanları öyle yaptım

Kujum özledim seniBal kızının resimlerine bakıcam şimdiÖpüyorum ikinizide canım
Dilbercim hayırlı olsun 2.bebiş düşüncen Forum aşk kokuyor kızlar

saol mutlucanım"

dilberege hayırlı olsun düşüncen inş hepimiz kalırız

kac olduk kızlar

beykoz
melegim
dilberege
biangelkujum
planner
annezeynep
tatlicadı

dogrumu yazdım abarttımmı kızlar bukadarız dimi
regl tarihleri yazılsın ogun baskı yapılcak test yap ne oldu belirti varmı falan diye
babycerencim sen yapmıcanmı 1tane daha

Abow bu kadar çok olduk mu :)) süper valla hadi bütün topik davetli ..
Bu arada Mahir'in en yakın arkadaşı Elif in kardeşi olcak , arkadaş hadi beraber yapalım dedi de benim elimde olan birşey olsa keşke (

yap kız bunu ben giyemedim sen giy canısı

he işim düşünce ayrı bi seviyom ben bu X i

hayırlı haftalar maşallah datluşuna boyuna posuna

bi mukabele mutlu anne hala senı konuşuo sülalem harika doğum günü olmuştu tavşanımın sayende

ama daha düşünmüyom o zamnda demiştim

ooo güzel iste artar işlaaa

Abow bu kadar çok olduk mu :)) süper valla hadi bütün topik davetli ..
Bu arada Mahir'in en yakın arkadaşı Elif in kardeşi olcak , arkadaş hadi beraber yapalım dedi de benim elimde olan birşey olsa keşke (

beraber beraber hadin kolay gele hepimize su elektirik parası girer artık yapana kadar hepimize

Son düzenleme:

oh oh maşallah topik ahalisi ayaklanmışş.rabbim gönlünüze göre versin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin aminn.
bizde 2.yaşına girince çalışmalara başlarız diyoduk amma velakin şartlar müsayit değil erteledik hayırlısı olsun rabbim bilir .işini kızlar bizde bu yıl tayin istedik izmir normalde 8 yıl bizim 3 oldu lakin bi umut ben olsun istiyorum tabiki hayırlısıysa ama gönlüm gitmek istiyor bazı sebebplerden dolayı allahım herkesin gönlüne göre versin.
msj okuyan arkadaşlar hayırlıysa olsun amin diyi verin

canım bende süpürge mağduruyum bosh servi geldi motor yanmış 200 tl küsür masrafı var dedi gitti çalışmıyordu .araştırdım beyendim hemde phılıpsin 1900 w,hepa mor olanını beyendim küçük güzel tmm dedim netten sipariş vercem benim adam dedi ben onu yaparım yaparsın yapamazsın yaptı ve mor süpürgem gitti şimdi randumalı çalışmasada iş görüyor malesef
birde süpürgem bozukken kaomşudan aldım ödünç dikey herkeste dikey var bacım .ama kablosu kısa haznesi küçük her süpürüşte temizle hassas alet bana gelmez ben haldır haldır süpürcem her seferinde temizleyemem ufak kırıklar için iadel gır gır gibi yada daha iyileri varsa bilelem sana tavsiyem su hazneli alma bakteri ürettip koku yapıyormuş her gittim yer öle dedi
birde ben netten alıcaktım 200 tl sende bak 50 tl fazla verme www.netreyonum.com/

bebiş yapmaya karar veren arkadaşlara başarılar diler nacizane fikrimi söylemek isterim
folik asit almaya şimdiden başlayın önemli .. küçük hap biliyosunuz kullanmışsınızdır.
ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü muhakkak deneyin çok güzel iltihap söktürüp temizliyor yumurtlama döneminde çok faydası oluyormuş.çabucak çabucak gelsin süpriz yumurtalar

Maşallah delikanlıya ne güzel olmuş boyu ve kilosu darısı benim oğlan gibi yerden bitme ve sıska bebeklere :))
Bebek kararın hayırlı olsun CNm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…