ve size 100000 puanlık bi soru kızlar..cmt ve pzar günü yemeğe misafirim var güzel,sunumu şık ve basit bi şeyler söyleyin bana:)
aaa evet çiko gercekten talayda öyle sanmıstı üşüttüm diye sonra mercimegimmiş diye geldi
inş dogru hatırlıyorumdur :26:
ben de "regl olmazsam hamileyimdir ve bayram hediyesi olur" dediğini hatırlıyorum :44:
edacck ve siyahlale hanımlar nasıllar acaba? siyahlale hanım, hatırlanacağı üzere 2014 mart annesi olacaktı
Defnemin Minnak parmaklarını teyzesi öpsün ve inş bir daha acımasın , kıyamam kutu prensesime..
Tatlıses CNm yemek mi yapacan yoksa çay yanına birşeyler mi düşünüyorsun . Ona göre bende acizane şeyler söyleyebilirim belki .
Cikoko hanım annenize şimdiden çok geçmişler olsun , Rabbim sizinde işinizi kolaylaştırır inş ..
sağol ilkimcim. sen nasıl oldunŞEKERSİZÇAY: Kuşuma çok geçmiş olsun kıyamam ben ona. Ben de çok korkuyorum o olaydan çünkü bizimki de sürekli peşimizde dolanıp duruyo.
Defnemin Minnak parmaklarını teyzesi öpsün ve inş bir daha acımasın , kıyamam kutu prensesime..
Tatlıses CNm yemek mi yapacan yoksa çay yanına birşeyler mi düşünüyorsun . Ona göre bende acizane şeyler söyleyebilirim belki .
Cikoko hanım annenize şimdiden çok geçmişler olsun , Rabbim sizinde işinizi kolaylaştırır inş ..
yemek hazırlıycam canım önerilerini merakla bekliyorum
Dün yavrukedinin bize gönderdiği hediyeleri aldım hepsi çok güzel
kesene bereket canım. Fotoğrafını müsait olduğumda çekip yüklerim tatlım öpüyorum seni.
Bugün oğlumda yaşadığım minik bir anımız oldu ve onu paylaşmak isterim .. Şimdi sabah oğlumun kalvsltısını verdikten sonra kendime birşeyler hazırladım . Sahanda suçuk ve yumurta çekti CNm ve onu yaptım ., neyse masaya geçtim mahir herzamanki gibi gelip kuçağama oturdu . Baktım çoçuk harıl harıl birşeyler söylemeye çalışıyor ama bir türlü anlamadım . Baktı anasının kafası basmıyor kuçağımdan indi ve mutfağa koştu .. Elinde kendi çatalı ile geldi bende çatal almamıştım ne kendine ne ona elimle Bandırma Bandıra yiyordumki oğlum bana ona öğrettiğim şeyi çok iyi hatırlattı :)) benim elimle verdiklerimi yemeyip kendi çatalı ile yumurtasından bir güzel yiyerek bana iyi bir ders verdi paşam ..
Ben kuru dolma ve börek yaparım ortaya birde zeytinyağlı bambunya çok güzel oluyor .. Ana yemek pilav üstü kavurma ve yeşil fasulye çırpma güzel gidiyor . Start olarak mercimek çorbası blenderdan geçirilmiş .. Tatlı şütlaç veya sakız muhallebesi olabilir .. Fırında şütlaç çok leziz oluyor bir düşün istersen ..
ay çok tatlııııı
durun bi'dakka! ne yani Mahir Bey, Türkiye'ye gelse, biz de ekmeğimizi bana bana "uscuklan yımırta"yesek, bizi beğenmeyecek mi
öyle diyosan bence sen dogru diyorsundur ben baskasını hatırlıyorum ozamn :44:
hatta meme veriyordu orası burası acıkta kalıyormus hasta oldum buyuzden falan demişti :44:
kim bu bilinç altıma yapışan çabuk çıksın bu denklem çözülsün
yoksa o kişi hamile degil hastamıydı gercekten :26:
"yeşil fasulye çırpma" nasıl birşey örtmenim :26:yoğurtlu bulgurlu filan mı :44:
Yeşil fasulyeleri ince parmak uzunluğunda kesip haşlıyoruuz . Haşlanan fasulyeleri yağ ve soğanları terbiyelip baharatla tatlandırıyoruz çok güzel oluyor ..
Bugün oğlumda yaşadığım minik bir anımız oldu ve onu paylaşmak isterim .. Şimdi sabah oğlumun kalvsltısını verdikten sonra kendime birşeyler hazırladım . Sahanda suçuk ve yumurta çekti CNm ve onu yaptım ., neyse masaya geçtim mahir herzamanki gibi gelip kuçağama oturdu . Baktım çoçuk harıl harıl birşeyler söylemeye çalışıyor ama bir türlü anlamadım . Baktı anasının kafası basmıyor kuçağımdan indi ve mutfağa koştu .. Elinde kendi çatalı ile geldi bende çatal almamıştım ne kendine ne ona elimle Bandırma Bandıra yiyordumki oğlum bana ona öğrettiğim şeyi çok iyi hatırlattı :)) benim elimle verdiklerimi yemeyip kendi çatalı ile yumurtasından bir güzel yiyerek bana iyi bir ders verdi paşam ..
yerim ben onu... gözümde canlandırdım da.. ya siz gelin ya biz londraya gelelim bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?