Sakar sakar deyip durma çocuğaevet cnm aslında paten çok iyi fikir ama ne bileyim benim kızım çok sakar korkuyorum:18:aslında evde bile patenle gezebilirim kolidorum çok uzunzaten evi yapan gerizekalı sırf kolidor yapmış
oraya kaç metre halı açmışım manyak adamın yüzünden
neyse ne diyoduk evet paten fikrini bi düşüneyim:26zaman çağlada isteyebilir
neyse bakalım
eltini ben hiç kınamıyorumbiliyomusun onu görmeden çok sevdim
bunu ona söylermisin
oraya geldigimde onunla tanışmak isterim hatta istersen sende onlara gelirsin senlede tanışırız
o zaman hemen parayı bul ve antekyeye gelllyatacak yer düşünme evim müsait
kolidora yatak açarım döne döne yatarsın
miraya kıyamam onu kızların odasında yatırırım
hadi sanada kıyamam çekyatı açarım
 Ne var canım çocukken bende çok sakardım
 Ne var canım çocukken bende çok sakardım Hatta annem hep bağırırdı bişey düşürünce
Hatta annem hep bağırırdı bişey düşürünce Onun için asla bişey dökülse kırılsa kimseye hiçbirşekile kızmam ve bağırmam
Onun için asla bişey dökülse kırılsa kimseye hiçbirşekile kızmam ve bağırmam Tramva gibi bişey yani anlıyosun dimi
Tramva gibi bişey yani anlıyosun dimi Düşe kalka öğrenicekler herşeyi biz de öyle değil miydik
Düşe kalka öğrenicekler herşeyi biz de öyle değil miydik Neyse konuya dönelim,Cerene paten al hem bak koridorun da uzunmuş evde de bişey olmaz
 Neyse konuya dönelim,Cerene paten al hem bak koridorun da uzunmuş evde de bişey olmaz pammıkk ellerin cebe beybim
pammıkk ellerin cebe beybim
Kankanla neden bozuştunuz canım,kankalar küsmez yanlış anlaşılma olmuştur

ilkgözagrım
ilkgözagrım )
)  

yaramaz çocuk zekidir gör bak hepsi pekiyili karneler getirecek annesine
yaramaz çocuk zekidir gör bak hepsi pekiyili karneler getirecek annesine
 yine ben geldim
yine ben geldim çağla hanımada sütlaç söyledim ama o da ablasının föndüsüne saldırdı
çağla hanımada sütlaç söyledim ama o da ablasının föndüsüne saldırdı