Hayırlı cumalar kızlar
Akşam eve gittim yemek yedik oynadık,dün kızımla bakıcı teyzemiz el izi boyamalar yapmışlar buzdolabımıza onları astık yavrum çok mutlu oldu
Eşim çalışma odasına geçti,Mira da peşinden gitti bende göğsüme ağlaya ağlaya salça sürdüm ve bant yapıştırdım
Sonra yanlarına gittim,eşimle konuşarak;bak benim göğsüm yara oldu artık sütü biberondan içicez tamam mıdedim.
Mira bir eliyle diğer kolunu sıktı ve yüzünde acı bir ifadeyle gözleri dolduKızıma dedim; hadi içeri gidelim ben sana göstereyim
uff olduSalona geçtik, bi 15 dk falan sürekli sırayla göğüslerimi açtırdı ve baktı üzüldü
Anne ufff dedi durdu yavrum
Sonra iyice anladı artık onu emzirmeyecek olduğumuKApat dedi ve birdaha bakmadı,sakinleşti duruldu çok üzüldü yavrum...
Eşim geldi sonra dedi sen biraz dışarı çık,eltime indim bi 45dk falan kaldım,eve geldiğimde eşim sağolsun uyutmuştu kızımı...
Ben tabi bu arada dağıldım kızlar bittimAğlamaktan gözlerimde yaş kalmadı
Ama artık sütten kesmem gerektiğini de biliyordum..Sonra Mira ağlayarak uyandı ve ilk kez meme demedi...Ne yaptıysam ağlamalarını kesemedim,ama artık biliyordu gerçeği sanki tıpkı büyük insan gibi...Kucağıma aldım ninnisini söyledim biraz su verdim uyuttum
Canımdan can gitti,etimden et koptu resmen..
Sabah uyandı ve ilk işi ufff sütt bitti demek oldu defalarca,eşim de diyor "nasıl üzülmüş.." ben tabi yine başladım ağlamayahemen süt ısıttım sonra normale döndük biraz...Şuan size duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum
Boğazım düğüm düğüm...
okurken bile kötü oldum, kaç yaşına kadar emzirirsek emzirelim bunları yaşayacaktık, mira yarın unutur memeyi ama annelere daha zor geliyor. Allah kolaylık versin.
Bizim şöyle bir sorunumuz var, Kaanı sütten keseli 1,5 ay oldu o günden beri geceleri uyumuyor, saat başı uyanıyor, gözler kapalı bağırmaya başlıyor, hemen kucağa alıp sallanmak gerekiyor yoksa ağlıyor, en kötüsü de beni istemiyor
 ben kucağıma alınca kendini gerip yere atıyor
  ben kucağıma alınca kendini gerip yere atıyor   baba baba diye ağlıyor, eşim isyanlarda...
 baba baba diye ağlıyor, eşim isyanlarda... 

hiç dayanamam
hiç dayanamam