Allah yardımcın olsun canım ya çok zor..bi dönem tarık buğra öyleydi mideme ağrılar giriyodu sıkıntıdan
doktorunuz ne diyo bu duruma..nasıl açılırki bu kuzunun iştahı:44:
Canım yemek neki yemeyen oldugu için sevkini kırmıslar
bakliyatta püf nokta sogan salca tuz yag baharat gerisi su ve hop bakliyatlar ocaga bitti gitti
bazen üsengeclikten bende kolay seylere kacıyorum
babycim kuru fasulye dedin benim canım istedi bari suya koyayım fasulyeciklerimi
Bizde az evvel bir avuç bulgur pilavı yedik ama nasıl yedirdiğimi bir Allah bilir birde ben evin içini dört dönüyorum yedirine kadar ., bugün akşam menüsunda bizde Antep usulü tarhana çorbası ve fırında poşet tavuk var , yanında sebze ..
Furu fasulye iyi hatırlattın bende yarın onu yapayım , pilav, turşu birde kuru fasulye of yemede yanında yat olur :)) miss .. Bende ve babasında dünyayı yiyecek iştah varken oğlum çeke çeke mıymıntı iştahsız amcalarına çekmiş ya yanarım yanarım ona yanarım(
Burda doktor mu var sanki bana vitamin verdi onu kullanıyoruz o kadar .. Çoçuk kendi açıkırsa yermiş , birde bünyesi zayıf değilse sorun görmüyorlar . Neyse bizim ki avuç içi kadar minyon çoçuk oldun. Halan sorun olarak görmüyorlarsa diyecek birşey yok daha doğrusu elinden birşey gelmiyor .. Oğlum zaten küçük doğdu ve bir türlüde toparlanmadık ..bende çok üzülüyorum midem ağrımıyor ama stresten kaşıntı tutuyor benide:)) acaip tepkilerin var bu konuda .
bybim;tarık buğrada da oluyo o halini görünce ben kesin bi muzurluk düşünüyosun diyorum ve gülüyorum o da gülmeye başlıyo:)
gün içinde akıllarına bi şeyler takılıyodur yavrucakların
beykozcum;geçenlerde pasta videosu paylaşmışsınben 2 katlı bi pasta beğendim daha basit bebek çalışmaları ne alemde
şekrsiz;bazen xlerin evde olmaması iyi oluyo..benimkide 9 gün gidicek4 günlüğüne gidicekti çok az gitmişken kal biraz dedim özleyelim birbirimizi araba masrafından kurtulduk bedavaya yapıldı geldi yine arabamız..iş kurma kararı almışsınız hadi hayırlısı
göz dalmasına baktım ya Allah korusun epilepsi olabilir falan yazıyo,,
kanım çekildi resmen,kahrolsun bu internet,,ne zaman iç açıcı birşey yazacak merak ediyorum..
eşim bana çok kızıyo bakma şurdan diyo
kafama takıldı bana bu gece uyku yok
beykoz menumuz nerde ise ayni mis gercekten bende salata ekledim ve tarhana corbanin icinde mercimekte vardi ehueheuh
bugun test yaptim ve negative, kismet diyelim artik ilginc olan en son regl gecen ay 13 aralikti ve halan olmadin bu yuzden test yaptim ondan degilmis gecikme onu anladim( neyse hayirlisi adam gibi regl olabilsem onada raziyim ama oda yok..
baby cnm kotu dusunme yoktur oyle birsey, sakin ol hemi cnm..iyice arastirip ogrenmek lazim bu internet saglam adami kanser bile yapar cok abarti var birde bizdeki veriler tam ordaki gibi olmuyor..bir bak bakalim sonra bizede soyle merak ettim bende cok.
beykoz neden buzdolabi gibi oldun cnm..ben hamile iken herseye aglayan cok hassas bir insan olmustum sende tam tersimi olmustu..ablani uzme kimseyi uzme cnm kendinide uzme ne sebepten olursa olsun omur cok kisa inan degmiyor hicbirsey icin anliyorum seni insan bazen doluyor ve tasiyor ama zamanla hersey oturuyor ve su yolunu buluyor..umarim hersey yoluna girer kuskunlukler olmaz..
ben dogum gunu isini cok dusunmeye basladim..acaba yapmasam diye..cok sey var ve benim yapacak gucum yok sanki..ne biliyim kizlar cok emek verip heba olucak diye cok korkuyorum birde bu sefer evde yapicam az kisi davet ederek..ev atmosferi nasil olur bilemiyorum..
talaycim bana dogum gunu icin gonderdigin ornekleri paint programinda beceremedim baska bir bildigin varmi yada sen nasil yaptin..
oh bilgisayardan yazmak cok iyi ya telden resmen gozum cikiyor yazarken..simdi oyle kolay yaziliyorki..yazmisken aklima gelenleri tek tek deginiyim dimi :))
baby annende cok alem boya icin sana cemkirmeside garip olmus ama ne yaparsin onlar ana ne yaparsa yapsinlar bas tacimiz sende zaten bunu cok iyi bilip oyle davraniyorsun helal olsun sana canim..
aynen katılıyorum.. arada insan yalnız kalmak da istiyo valla..şekrsiz;bazen xlerin evde olmaması iyi oluyo..benimkide 9 gün gidicek4 günlüğüne gidicekti çok az gitmişken kal biraz dedim özleyelim birbirimizi araba masrafından kurtulduk bedavaya yapıldı geldi yine arabamız..iş kurma kararı almışsınız hadi hayırlısı
of bee sen de yani.. bizimkiler de yapıyo bişey olmaz merak etmegöz dalmasına baktım ya Allah korusun epilepsi olabilir falan yazıyo,,
kanım çekildi resmen,kahrolsun bu internet,,ne zaman iç açıcı birşey yazacak merak ediyorum..
selamlarrrrrr
akşam üstü annem geldi hemde çatkapıönce yemek yedi sonrada saç boyası getirmiş saçını boyadım sonrada geçti bıcı bıcı yaptı sonra saçının rengini begenmedi bana çemkirdi gitti
yani benim ne suçum var,boyayı seçip alan sensin benmi kabahatli oldum
bide daha dün ovaladıgım banyoyu nasıl bırakıp gittiheryer saç hay Allahım ya geçtim bi daha ovdum
havlusunuda çekyata atmış:86::86:ayy sinirlerim bozuldu ondan bu haldeyim:86:
bana yardım edecegi yerde bide gelip evimi darma duman ediyo:86:
benimde şansıma böyle bir anne denk gelmiş:86: ne yapalım:86:
ayy çok sinirliyimmmmm:84::84:
kızlar benimde aklıma bişey takıldı hazır aklımdayken sorayım,,çağlanın bazen gözü dalıyo öyle uzaklara sanki sevdigini düşünüyo gibi:))
yani her zaman degil ama bazen oluyo:26:boş boş bakmıyo sanki birşey düşünüyo gibi bakıyo 5-6 saniye öyle kalıyoanladınızmı
çokmu dertli acaba:18:sizin bebişlerede böyle oluyomu merak ettim:26:
günaydın sekerler.. 3 gecedir gece beslenmesini kestim, gece uyanınca süt vermiyorum artık. su teklif ediyorum isterse içiyor istemezse ayakta sallayarak uyutuyorum.. arada huysuzlandığı oluyor ama buna da şükür.. yüzlerce uykusuz geceden sonra ilaç gibi geliyor bu gunler
uyuyana kadar hayal kurdum yeni işle ilgili.. inşallah bi an önce sermayemizi neyin hazırlarız da girişiriz şu işe...
hepinize bol öpücük
Günaydın canımAyyy ne güzel yeni yatırımcı mı olucan sen İzmitte olucak dimi? Hadi hayırlısı...
Bende dün gece sütünü vermedim,geç yemek yedik sonra da meyve, kuruyemiş derken zaten toktu,yatağına yatırdım bende aynı odada yer yatağına yattım tabivol2: kendi uyudu bu sefer çok yoruldu ama akşam birlikte coştuk evde Yapbozu yanlış
yapıyorum bana kızıyor zilli
Bu arada Mira değişik bir dans yapıyor kimden öğrendiyseAynı haka dansı gibi eşimde diyo bizim kız da kaka dansı yapıyo
Burda doktor mu var sanki bana vitamin verdi onu kullanıyoruz o kadar .. Çoçuk kendi açıkırsa yermiş , birde bünyesi zayıf değilse sorun görmüyorlar . Neyse bizim ki avuç içi kadar minyon çoçuk oldun. Halan sorun olarak görmüyorlarsa diyecek birşey yok daha doğrusu elinden birşey gelmiyor .. Oğlum zaten küçük doğdu ve bir türlüde toparlanmadık ..bende çok üzülüyorum midem ağrımıyor ama stresten kaşıntı tutuyor benide:)) acaip tepkilerin var bu konuda .
göz dalmasına baktım ya Allah korusun epilepsi olabilir falan yazıyo,,
günaydın sekerler.. 3 gecedir gece beslenmesini kestim, gece uyanınca süt vermiyorum artık. su teklif ediyorum isterse içiyor istemezse ayakta sallayarak uyutuyorum.. arada huysuzlandığı oluyor ama buna da şükür.. yüzlerce uykusuz geceden sonra ilaç gibi geliyor bu gunler
uyuyana kadar hayal kurdum yeni işle ilgili.. inşallah bi an önce sermayemizi neyin hazırlarız da girişiriz şu işe...
hepinize bol öpücük
Bende dün gece sütünü vermedim,geç yemek yedik sonra da meyve, kuruyemiş derken zaten toktu,yatağına yatırdım bende aynı odada yer yatağına yattım tabivol2: kendi uyudu bu sefer çok yoruldu ama akşam birlikte coştuk evde Yapbozu yanlış
yapıyorum bana kızıyor zilli
Bu arada Mira değişik bir dans yapıyor kimden öğrendiyseAynı haka dansı gibi eşimde diyo bizim kız da kaka dansı yapıyo
Gece beslenmesini kestin ha? Gece ne veriyordun canım? Ben gece 1 kere emziriyorum sadece.. Kesmeyi düşünmemiştim ama bakıyorum herkes yavaş yavaş gece beslenmesini kesmeye başlıyor.. En geç ne zaman yemek yiyor peki?
Bu arada yeni işin hayırlı olsun canım.. İnan kendim yapıyormuş gibi seviniyorum senin adına.. Detayları paylaşacakmısın bizimle?
Bravo size yaaa. ne güzel Miracım alıştı hemen kendi uyumaya.. Ben de Kaanı yanıma yatırıp uyutmaya çalışıyorum bir kaç zamandır.. Adam hiç uyumuyor ki kikir kikir gülüyor kalkıyor üstümde tepiniyor vs.. Dün akşam kardeşim geldi.. Dayısı geldi diye de saatinde uyutmadım geç uyuttum 11 i geçiyordu düşünün artık.. Çok uykusu gelmiştir diye düşünüp yanıma yatırarar uyutayım dedim.. Nerdeeeeee.. Hiç valla.. O yüzden sizleri gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum.. Afferim
Genç annenin kızı olmak böyle bişey sanırım,canını sıkma annen tek yaşadığı için sana gelince de kendini evinde hissetmiştir işte canım
Çağla'nın durumunun zamanla geçeceğini düşünüyorum, hemen kötü düşünmeBi damla boyları var,türlü türlü huyları var bu minnoşların
Pınardacım hediyelerinizi güle güle kullanın canımBize de foto ekle de görelim kızımızın cicilerini,tabi Doğa'mızı da özledik yani Bende merak ettim gizemli gönderici arkadaşımızı Ne güzel süpriz walla
Tatlıcadı: araba tamir olmuş ooohh masraftan kurtardı eşin sizi
Meleğim canım ya kıyamam sana,yemeyen çocuk çok zorİnşallah Mahirciğimin iştahı açılır tez zamanda
Beykoz: Hadi bakalım hayırlısıgüzel haberi haftaya verirsin inşallah
Canım neden gücün olmasın kiii...Evde yakınlarınla yapıcaksın neticede,minik ikramlıklar,balonlar,güzel bir pasta tamamdırben dogum gunu isini cok dusunmeye basladim..acaba yapmasam diye..cok sey var ve benim yapacak gucum yok sanki..ne biliyim kizlar cok emek verip heba olucak diye cok korkuyorum birde bu sefer evde yapicam az kisi davet ederek..ev atmosferi nasil olur bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?