2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım ya çok zor..bi dönem tarık buğra öyleydi mideme ağrılar giriyodu sıkıntıdan
doktorunuz ne diyo bu duruma..nasıl açılırki bu kuzunun iştahı:44:

Burda doktor mu var sanki bana vitamin verdi onu kullanıyoruz o kadar .. Çoçuk kendi açıkırsa yermiş , birde bünyesi zayıf değilse sorun görmüyorlar . Neyse bizim ki avuç içi kadar minyon çoçuk oldun. Halan sorun olarak görmüyorlarsa diyecek birşey yok daha doğrusu elinden birşey gelmiyor .. Oğlum zaten küçük doğdu ve bir türlüde toparlanmadık ..bende çok üzülüyorum midem ağrımıyor ama stresten kaşıntı tutuyor benide:)) acaip tepkilerin var bu konuda .

Di mi ya??? Kalp kalp kalp sana :) oh be
Zaten bi irmik helvası cekti canım kalktım yaptım leyloş gelmeden. Misss. Afiyetle yedik. Mercimek yokmuş evde haliyle, yiyen olmayınca:) soğanlı sade yaptım. Yoğurda sarımsak ekledim defnoş merak edince. Şifa olsun. Gunlerdir sümüklü geziyo ortalıkta.
Yanına da köfte patates daha noolsun

bybim;tarık buğrada da oluyo o halini görünce ben kesin bi muzurluk düşünüyosun diyorum ve gülüyorum o da gülmeye başlıyo:)
gün içinde akıllarına bi şeyler takılıyodur yavrucakların

beykozcum;geçenlerde pasta videosu paylaşmışsınben 2 katlı bi pasta beğendim daha basitbebek çalışmaları ne alemde

şekrsiz;bazen xlerin evde olmaması iyi oluyo..benimkide 9 gün gidicek4 günlüğüne gidicekti çok az gitmişken kal biraz dedim özleyelim birbirimiziaraba masrafından kurtulduk bedavaya yapıldı geldi yine arabamız..iş kurma kararı almışsınız hadi hayırlısı

aa melegim menülerimiz yakınmıs
bende normal pilav sende bulgur
bende fırında soslu poset tavuk sende aynı
bende mercimek corbası sende tarhana corbası
bende limonlu salata sende sebze
oh mis

büyüdüğünde düzelir inş iştahı mahirimde şimdilik çıtı pıtı bi bebiş olsun:)
bi ara rüyamda görmüştüm ben mahiri hatta buraya yazmıştım uzun boylu çok yakışıklıydı hala aklımdatürkiyeye geldiğinde bir de burda gösterirsin canım..persentil değerlerde normal gözüküyosa iyi diyo doktorlar
yeğenimde 8 yaşında vücudundaki tüm kemikler sayılıyo çok zzayıf ama doktor kilosuna iyi diyo

canım bende 2katlılara baktım gercekten kolay bende 2pasta yapmayı düşündüm eger büyük pandispanya yapamazsam diye birde altlıkları oluyor kalın ondan baktırcam haftasonu eşime bakalım bulabilcekmi ön denemeyi yapıcam kvdemin dogum gününe cuma günü pasta ve kurabiye yapıcam bakalım becerebilecemmi görcez

bebek calısması devam canım agrım var ama regldenmi bebektenmi bilemedim :26:
bide bu ara cok duygusuzum normalde cok üzülür kafama takarım biriyle tartıssam hemen barısmaya calısırım ama bu ara buzdolabıyım
ablamla atıstık kızlar ufak bir sebepten biriktirdigim nekadar üzüntüm varsa döktüm agzımdan ve pişman degilim üzgünde degilim
normalde cok üzgün ve konusmak isterdim nese normal degilim kısaca :26:
eee sende durumlar ne tatlicadım bebiş olayları felan ve listemdekiler sizde durumlar ne reglsi gelen yada regl olmayıp günü gecen test yapan yapmayan nerdesiniz cvp verin ayollll

göz dalmasına baktım ya Allah korusun epilepsi olabilir falan yazıyo,,
kanım çekildi resmen,kahrolsun bu internet,,ne zaman iç açıcı birşey yazacak merak ediyorum..
eşim bana çok kızıyo bakma şurdan diyo
kafama takıldı bana bu gece uyku yok

canım hemen öle düşünme inş bişeycigi yok kızımızın
baska belirtileri varmı uyan canım eger öleyse süphelen
anne olmak bu işte herseyde bişey olursa endişesi inş yoktur öyle seyler evlerden ırak olsun rabbim korusun meleklerimizi

beykoz menumuz nerde ise ayni mis gercekten bende salata ekledim ve tarhana corbanin icinde mercimekte vardi ehueheuh
bugun test yaptim ve negative, kismet diyelim artik ilginc olan en son regl gecen ay 13 aralikti ve halan olmadin bu yuzden test yaptim ondan degilmis gecikme onu anladim ( neyse hayirlisi adam gibi regl olabilsem onada raziyim ama oda yok..

baby cnm kotu dusunme yoktur oyle birsey, sakin ol hemi cnm..iyice arastirip ogrenmek lazim bu internet saglam adami kanser bile yapar cok abarti var birde bizdeki veriler tam ordaki gibi olmuyor..bir bak bakalim sonra bizede soyle merak ettim bende cok.

beykoz neden buzdolabi gibi oldun cnm..ben hamile iken herseye aglayan cok hassas bir insan olmustum sende tam tersimi olmustu..ablani uzme kimseyi uzme cnm kendinide uzme ne sebepten olursa olsun omur cok kisa inan degmiyor hicbirsey icin anliyorum seni insan bazen doluyor ve tasiyor ama zamanla hersey oturuyor ve su yolunu buluyor..umarim hersey yoluna girer kuskunlukler olmaz..

ben dogum gunu isini cok dusunmeye basladim..acaba yapmasam diye..cok sey var ve benim yapacak gucum yok sanki..ne biliyim kizlar cok emek verip heba olucak diye cok korkuyorum birde bu sefer evde yapicam az kisi davet ederek..ev atmosferi nasil olur bilemiyorum..

talaycim bana dogum gunu icin gonderdigin ornekleri paint programinda beceremedim baska bir bildigin varmi yada sen nasil yaptin..

oh bilgisayardan yazmak cok iyi ya telden resmen gozum cikiyor yazarken..simdi oyle kolay yaziliyorki..yazmisken aklima gelenleri tek tek deginiyim dimi :))

baby annende cok alem boya icin sana cemkirmeside garip olmus ama ne yaparsin onlar ana ne yaparsa yapsinlar bas tacimiz sende zaten bunu cok iyi bilip oyle davraniyorsun helal olsun sana canim..

canım bende aglayanlardandım buara neden böyleyim anlamadım mevsim sapıtıklıgından sanırım :26:
ablamı ben üzmedim o bana yüklendi bende patladım b*ktan sebepten oldu ama nese canım o benim kardeşim barısırız
testin negatif cıkmasına üzüldüm canım gitsene doktora belki bir iki test yapar reglini düzeltir yumurta takibi yapar ne bilim yumurtlamıyorsanda ona göre tedavi belirler canım
benim regl 2sinde bakalım ne olcak :26:

aynen katılıyorum.. arada insan yalnız kalmak da istiyo valla..
iş için tesekkur ederim.. inşallah hayırlısı olur
of bee sen de yani.. bizimkiler de yapıyo bişey olmaz merak etme
gül bakiim

günaydın sekerler.. 3 gecedir gece beslenmesini kestim, gece uyanınca süt vermiyorum artık. su teklif ediyorum isterse içiyor istemezse ayakta sallayarak uyutuyorum.. arada huysuzlandığı oluyor ama buna da şükür.. yüzlerce uykusuz geceden sonra ilaç gibi geliyor bu gunler

uyuyana kadar hayal kurdum yeni işle ilgili.. inşallah bi an önce sermayemizi neyin hazırlarız da girişiriz şu işe...

hepinize bol öpücük

Genç annenin kızı olmak böyle bişey sanırım,canını sıkma annen tek yaşadığı için sana gelince de kendini evinde hissetmiştir işte canım

Çağla'nın durumunun zamanla geçeceğini düşünüyorum, hemen kötü düşünme Bi damla boyları var,türlü türlü huyları var bu minnoşların

Pınardacım hediyelerinizi güle güle kullanın canımBize de foto ekle de görelim kızımızın cicilerini,tabi Doğa'mızı da özledik yaniBende merak ettim gizemli gönderici arkadaşımızı Ne güzel süpriz walla

Tatlıcadı: araba tamir olmuş ooohh masraftan kurtardı eşin sizi

Meleğim canım ya kıyamam sana,yemeyen çocuk çok zorİnşallah Mahirciğimin iştahı açılır tez zamanda

Beykoz: Hadi bakalım hayırlısıgüzel haberi haftaya verirsin inşallah

Günaydın canım Ayyy ne güzel yeni yatırımcı mı olucan sen İzmitte olucak dimi? Hadi hayırlısı...

Bende dün gece sütünü vermedim,geç yemek yedik sonra da meyve, kuruyemiş derken zaten toktu,yatağına yatırdım bende aynı odada yer yatağına yattım tabivol2: kendi uyudu bu sefer çok yoruldu ama akşam birlikte coştuk evde Yapbozu yanlış
yapıyorum bana kızıyor zilli
Bu arada Mira değişik bir dans yapıyor kimden öğrendiyse Aynı haka dansı gibieşimde diyo bizim kız da kaka dansı yapıyo

evet cnm izmitte bakalım kısmetse..

kendi uyuması süper.. haka dansı dedin de benim zilli de çok komik oynuyo.. arada yengec gibi yan yan gidiyo falan.. ayy süperler yaaa

Ah canım şu bıdıklar şöyle oturup adam akıllı bir yemek yeseler de biz anneciklerini mutlu etseler nolurdu sanki.. Ama sıkma canını sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..Bakalım balıkyağ işe yarayacak mı? Kaan da işe yaradı gibi..İnşallah Mahirimde de işe yarar

Aaaaa yok artrık daha neler.. Tam paranoya durumlarına girmişsin sen.. Bizimkiler de yapıyor canım onu.. Arada bir bakıyorsun kendi kendine dalmış.. Ne varki bunda.. o kadar takılma.. hemen de internete girme böyle şeyler için..

Gece beslenmesini kestin ha? Gece ne veriyordun canım? Ben gece 1 kere emziriyorum sadece.. Kesmeyi düşünmemiştim ama bakıyorum herkes yavaş yavaş gece beslenmesini kesmeye başlıyor.. En geç ne zaman yemek yiyor peki?

Bu arada yeni işin hayırlı olsun canım.. İnan kendim yapıyormuş gibi seviniyorum senin adına.. Detayları paylaşacakmısın bizimle?

Bravo size yaaa. ne güzel Miracım alıştı hemen kendi uyumaya.. Ben de Kaanı yanıma yatırıp uyutmaya çalışıyorum bir kaç zamandır.. Adam hiç uyumuyor ki kikir kikir gülüyor kalkıyor üstümde tepiniyor vs.. Dün akşam kardeşim geldi.. Dayısı geldi diye de saatinde uyutmadım geç uyuttum 11 i geçiyordu düşünün artık.. Çok uykusu gelmiştir diye düşünüp yanıma yatırarar uyutayım dedim.. Nerdeeeeee.. Hiç valla.. O yüzden sizleri gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum.. Afferim

şu balıkyağını ben de bi araştırayım da sonra doktorumuza sorcam.. gerçi defne aç oldu mu yiyor bişeyler.. ama yine de daralıyorum yemek yedirirken.. bi yudum yiyip doydum diyor.

canım defne karen hem uyumadan önce 200 cc süt içiyor hem de gece 1 kez kalkıp (saat2-3-4-5 gibi ne zaman uyanırsa) süt istiyordu tekrar 200 cc içiyordu yaklaşık 4 aydır (emzirmeyi kestiğimden beri) vay beee 4 ay olmuş.. şaka gibi... neyse...
3 gecedir vermiyorum.. hem fazla süt içmesi çok faydalı değil hem kansızlığı sınırın altında vs diye hep içimi yiyodu bu olay.. umarım böyle devam eder..
ama bu sabah 6.40 ta uyandı bi daha uyumadı. bir dilim keki hüpletti acıkmış demek ki..
akşam yemeğini 19.00-19.30 civarı yiyoruz.. dün akşam biraz daha erken yedik. eve gelince atıştırmalık vermediğim için acıkmıştık. yine de bi köfte, bulgur pilavı ve sarımsaklı yogurt verdim.. sonra helva yedi bi dilim de elma yedi saat 9 a geliyodu..
i

inş canım inşşşşşş hepimiz veririz burda bebiş haberlerimizi

Canım neden gücün olmasın kiii...Evde yakınlarınla yapıcaksın neticede,minik ikramlıklar,balonlar,güzel bir pasta tamamdır
Önemli olan çocuklarımızın mutluluğuMahircan pastasının mumlarını üfleyecek annesiSen en güzelini başarırsın ben biliyorum

selamlarrrr:18:
evet ya ben gerçekten paranoyak oldum
ya ne bileyim gecenin bir yarısı netten öyle şeyleri okuyunca gece uyuyamadımbaşım agırıyo
bu saate kadar çağlayı göz hapsine aldımadım adım peşinde gezdimher hareketi inceledim
yok hiç dalmadıuyansın yine takibe devam edecegim:18:
çocukta bana sinir olmuş durumdahep arkasındayım deli gibi kaçıyo:)
ya işte ben yinede emin olayım yok eger devam ederse doktoruma bi danışacam..
aslında epilepsi ne onu bile bilmiyorum:26:çağlada çokşükür hiç bir belirtisi yok ama göz dalmasıda bir sebepmiş..
uyudugu yerde sıçraması,bi tarafında kasılma,donuk bakma vs..bu gibi belirtiler epilepsi olabiliyomuş..
bide bu hastalıga sebep şunlar olabiliyomuş:erken dogum,küvözde kalma,yüksek ateş sonucu havale,kafa travması..
bunlardan sadece kafa travması kafama takıldı çünkü hatırlarsanız bi defa çağla televizyonun ordan çok kötü düşmüştü,,
ayyyyy imdattttt neyse yok böyle birşey ben saçmalıyorummm..

hiç bir rahatsızlıga internetten bakmamak lazım moralimizi altüst ediyogeçende benim bogazım acıyodu benide kanser çıkarmıştı:)
bi ara eşimde rahatsızdı o da veremmiş:)
tövbe tövbe Allah kimseye dermansız dert verip derman aratmasın..amin..

Son düzenleme:
gelelim fasulyenin faydalarına
sabah çağlanın kakası çok suluydu,ishalmi degilmi anlayamadımkahvaltı yaparkende kustu
süt ve yumurta yemişti hepsini çıkardı
1 buçuk aydır hiç hastalanmadı diye sevinirken bu da nerden çıktı şimdi
bi daha kaka yapmadı ama yaparsa doktora götürecem
neden kustu acaba,bogazına bişey takılmış olamaz çünkü fışkırır gibi çıkardı

üst baş degişik ortalıgı toparladım tekrar kahvaltı koydumama yemedi,,sevdigi kekten yaptım onuda yemedi,,corn flakesi çok sever ondan koydum birkaç tane yedi yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…