2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gece sulu köfte yaptım,sabahta mercimek çorbasıyanına da bi makarna tamamdıryemek hazır=kafam rahat
Burası da çok soğuk kızlar donuyorum Kışı çağırdık geldi,şimdi git diyemeyiz Cumartesi dişçiye gittim2 kanal tedavisi yaptı,ilaçlı bekliyo dişim 1 hafta sonra yeniden gidicemDr. kızdı bana nasıl dayandın bu ağrıyla dedi Size 1 diş için gelince
ekstra birkaç diş daha çıkartıyorsunuz,öpmeden bırakmıyorsunuz diyemedim Ama gerçek bu yani ne zaman dişçiye gitsem ağrıyan dişim ağrıdına pişman olur Birde bizim dişçinin ağzın açıkken soru sorma huyu vardır ki beni benden alır
Neyse şekersizim yalnız değilsin bende heves etmedim,,masraf olarak bakabildim sadece
H.sonu gelen arkadaşlarımdan biri hamileydi erkkeeke Hatta bizdeyken son gecesiydi dr.unu bekliyo yurt dışındaymış davostaBende ona su şişesi sticker,havlu vs hazırladım..O da bebek için yaptıklarını gösterdi kral tacı şeklinde ayyy neler neler yapmış maşallah,,taşlı tulumlar emzikler...Birde kızı var 5 yaşında mevlüt için ona da tütü üzerine kral taçlı ama şahane taşlarla süslenmiş bir badi hazırlamış bayıldımmmmmasraf masraf bakıyorlardı bana Ama gerçekten çok güzeldi
Çok albenili şeyler var çoook

geçmiş olsun dişine...
yemek bende de hazır sayılır. köfte var. bi çorba bi de makarna-pilav yaparım tamam işte.. koca da yok bu gece nöbetçi..
kuzumla başbaşayız..

valla süpermiş.. zenginler demek ki.. allah daha cok versin ne diyelim. bebiki de hayırlı ugurlu olsun vatana millete hayırlı bi adam olsun

Menülerimiz benziyor Zengin olmalarından ziyade kız da eşi de koyu arnavut,arnavutlar taşı süsü çok severler,,
arkadaşım da oğlunun zıbınına kadar taşlı yaptırmış ama olmuş yani mevlütte resim çekerim ama tabi aklım kızının tütüsünde kaldı adnan hoca gibi oldum bende maşaalllaaah maaşallah tütüttü

selam
apekmimek-çok geçmiş olsun kuzuya neyseki iyimiş çokşükür

tatlıcadı-sizede geçmiş tatlım:)tarık bugra arabayı kırmış:)araba konusunda bi fikrim yok cnm:26:bizimde 3. arabamız:)ilk aldıgımız cereni sıgmamaya başlayınca sattık yenisini aldık,2. de sürekli sola doğru gidiyodu onuda abimlere verdim en son aldıgımıda arkadaşımdan satın aldım kocaman birşey:)ama tekerleribüyük oldugu için sürüşü kolayarabistandan almışlar2 elham 1 fatiha okuyorum çok kolay gidiyo

çiçekçim-2. bebek fikrini bende destekliyorum tatlım ama yinede sana kıyamıyorum çünkü eş yardımı olmadan çok zor olacak,,sabırlı olan gerekiyo,,mesela 2. çocuk oldugunda masala acımaya başlıycaksın,onu ihmal ettigin için sürekli vicdan azabı çekeceksin,eve mahkum olmak çok zor o yüzden ben cereni evde sıkılmasın diye 2 ay kreşe vermiştim ama yarım gün gönderdim,,seninde çevrende böyle bir yer varmı:26:masal gözüne kocaman gelecek olgunluk bekliyceksin ama o da daha minnak bir çocuk olucak..
bide şöyle zor bi durum olabilir ki biz bunu çok yaşadık,2çocuk olunca hastalık ondan ona geçiyo özellikle kışın hastalık bitmiyo,şimdi sen 2 çocukla nasıl doktora falan gidecen:26:ben şahsen asla gidemem,gitmedimde..eşin bu durumlarda yanında olacakmı?
valla eşimin hakkını yemiyim o olmasa ben mahvolurdum sagolsun çok ilgilendi,,tabi şimdi büyüdüler daha rahatım ama ilk 1 yıl zordu..
bunları yazdım seni fikrinden caydırmak iççin degil sakın yalnış anlama cnm,,sadece seni hazırlıyorum:))
her zaman her kararında yanındayız

şekersiz-kız niye küstün sen:)kabaran şeyemi banamıbak böyle olmaz bir sen küsüyon bir benilişkimize zarar verecen

mutlu-miranın da seninde iyi olmanıza çok sevindim canımilk 3 gün zordu siz bunu başardınız
mirayı ayrı yatırma işini biraz bekletseydinmi ki acaba:26:bide elini tutup yatmış ya ben buna takıldım çünkü bende cerenin yatagını ayırdıgımda aynısını bizde yaşadık ve alışkanlık haline dönmüştü,,illa elimi tutacak yoksa yatmıyodu,gece uyanıp elimi arıyodu,,bıktırmıştı artık..çok uzun bir süre böyle devam etti:26:yinede dogrusunu sen bilirsin cnm..
ayrıca bebek bekleyen arkadaşında amma kokoşmuşhayırlısıyla kucagına alsın inşallah..

kız sen daha dün makarna yapmamışmıydın

şu adnan hocanında kızları maşallah maşallahhhh taş gibilerinsanmı onlar acaba
geçen nette bakıyodum kız hocaya dediki''içimi titretiyosunuz''
ne ayak bunlar ben anlamadım

Sağol canım çok şükür daha iyiyiz en azından ağlamadı uykusunda h.sonuO ilk gece resmen meme demedi ama biliyorum meme için ağladı yavrum Aslında birşeye karar vermiş değilim ama kendi başına uyumasını çok isterim,zaten sadece dün gece elimi tuttu yatağında uyudu,dediğim gibi zamanla ak koyun kara koyun çıkacak ortayaBelki de bu gece benimle uyumak isteyecek görücezSağı solu belli olmuyor kiiiiAma el tutma durumunu aklıma yazdım canım sağolBu arada Ceren aynı ben yaaa bende annemin elini tutarak uyurdum hala hatırladığıma göre sanırım 7-8 yaşında vardım
Arkadaşım için amin diyorum

slm herkese
hepinize musmutlu bi hafta diliyorum
bu günde hava çok soğuk yaşamamız gereken mevsimi yaşamaya başladık:)
şöyle lapa lapa kar yağsa her yer bembeyaz olsa

bu gün kuzum her zamankinden daha hareketli çok sinirlendirdi beni şimdi uyuyo..uyurken duş almam lazım,biraz ütü yapmam lazım
benimde akşama yemeğim hazır balık ve salata..tarık buğraya ne yapsam bilemedim son zamanlarda balık pek yemiyo

mutlum;haşim işcana da bakim sağol arkidişimbizim kırılan arabamızda maclarendi şimdi 3 tekerlekli almayı düşünüyorum
umarım kafama yatan bi şey bulurum..mira umarım odasına çabuk alışır
tarık buğrayı ayırdığımda 1 gün mızmızlanmıştı 2. gün gayet rahat uymuştu ama ben ve babası uzun süre uyuyamadık hatta beşiğini tekrar odamıza getirmeye kalkıştık ki yeniden sökmek gerekince kaldı oda daanne ve babanında alışması uzun sürüyo:)

hmm.. demek ondan... kokoşşş
adnan hocadan zarar gelmez. maşallah
sana niye küsiim kızım yani o zamanlardan beri pek iyi değil aramız.. (eşimle yani) aslında pek bişey yok ama işte her sey daha iyi olsun istiyorum. ta o zamandan beri yazcam yazcam tparlayamıyodum. az önce baya bi yazdım... temize çekip vercem. okusun bakalım
bizim evde makarna hiç eksik olmaz ki. eşim makarnacı. pilav pek sevmez. ama ben defne yesin diye artık arada pilav da yapıyorum. bugun bulgur pilavı yapayım bari bak şimdi aklıma geldi..

sizde büyütün sizde sinemeya gidin bacım ne kıskanıyosunuz:))
talaycım sende oğluşlarınla maça falan gidersin çok zevkli olur:)ben fotbol izlemeyi sevmem ama oynamayı severim:)

neyse ne diyoduk,süpürgem phılıps cnm,,avmlerde 350 civarıydı ama ben netten 200 e aldım..
minik birşey ama çok güzel çekiyo,ayrıca hepa 10filtre,toz torbasız,rengide mor1900 watt..
dedigim gibi süper çekiyo memnunum..
ama daha çok paran varsa phılıps maraton alabilirsin o da canavar gibi:)600 civarında:18:bana fazla geldi alamadım..
veya 350-400 civarında yine phılıps var adını hatırlayamadım ama o da çok güzel birşey..
sen ne kadarlık birşey düşünüyosun söyle ben sana öyle yardımcı olayımbaya model baktım artık bu konuda uzman sayılırım:)

benim makinanın 3 olumsuz yönü şu cnm:
1_ güç ayarı yok,sadece açıp kapatıyosun gücünü ayrlıycak bir tuşu yok,bunun şöyle bir kötü tarafı var mesela cerenin odasında kilim var makine kilimi yerden kaldırıyosüpüremiyorum:)
2_taşıma sapı yok,ama toz torbasız oldugu için pislikleri dökme kabının sapı var ordan kaldırabiliyosun..
3_dedigim gibi 200 liraya aldım ama 100 lira olsaydı daha iyi olurduyok kız bu paraya böyle bir süpürge elini al öp başına koy

şekersiz umarım X meninle aran düzelir şekerim,,nedir bu X lerden çektigimiz:)
bencede bulgur pilavı yappilavdan daha faydalıhatta yeşil mercimekli bulgur pilavına çağla bayılıyo sende yap
mercimek çok iyi ya
bide haftada bir kuru fasulye yemek gerekiyomuşonuda geçen bir doktor anlata anlata bitiremedi:)
yazın yenmez ama kışın 15 günde bir ben yapıyorum
bugünde etli nohutlu pilav yapacamyanına yogurt yeteryemek yapmaktan sıkıldım
şimdide bezelye yaptım çağla uyansın yedirecem

bende sana arabanın marka ve modelini sorucaktım daha önce cereninde arabaya bindiğini yazmıştın tarık buğrayıda çok rahat taşır diye düşünmüştüm arabistanamı gitsem acep
büyük tekerlekliler rahat taşır ama baktım pahalı geldi 1000-2000 arası
arabasız kaldık

zaten sütten kesme anne için çok daha zor bir durumsende iyiysen sorun yok cnm
tabi bencede kendi yatagında uyumalı miraçok iyi düşünmüşsün ama yani yeni sütten kestin ya ondan dedimama belkide yaptıgın dogrudur cnm bilmiyorum

cerenle ortak özellikleriniz artıyo desene:)
el tutma durumu çok kötüydü yaeli avcumun içinde kıpır kıpırrr ne ben uyurdum ne o

Canım yine haşim işcanda ayhan çocuk var web sitesi de var,telefonla yardım alabilirsin ordakiler daha iyi fikir verirler
netten de fiyat araştırması yaparsın gerçi babynin arabic arabasının yerini tutmaz ama

çiçek ben süpürgemi bi kaç ay önce değiştirdim. öncekinden de feci memnundum ama "hık" dedi gitti.. yine de 6 yıl taş gibi çalıştı sağolsun... siemens dynapower xxl idi. şimdiki miele... bundan da çok memnunum. canavar gibi.. s 5211 olması lazım...

bulgur pilavını çok severim ama mercimekli hiç yapmamıştım.. bi de bakliyat pişmez bizim evde... eşim yemez çünkü..
ama daha gecen gun nohut mu yapsam diye düşündüm.. o yemezse yemesin di mi ama.. biz yeriz
bi de ben yemek yapma özürlü olmasam

canım arabanın markası graco..
hem tekerleri büyük hemde demirleri çok kalın çok saglam..
2 çocugu rahatlıkla taşıyo,ben binsem benide taşır:)ama kim yiter onu bilmiyorum:)

ama ben senin yerinde olsam chicco markalara bakarımçok pahalı degil ve kaliteli..

yeşil mercimegi 15 dakika kadar haşlıyosun sonra onun suyunu dökmeden içine bulguru atıyosun bitti gittiii

nohutlu etli pilavda süper oluyo,,

baktım.. Yok hayır hiç hevesli değilim

beğen butonunu bulamadım ama ben beğeniyorum.
Yeşil mercimekli pilavı bende severim.
Bende musab bilale baston almayı düşünüyorum abisininkinede ömer tuğrul binecek ama temiz 2. El bulursam onu alacağım.
öğlen arası oğlumla dans edip geldim 1 haftadır bi sepet ütü beni bekliyo ama evde toplanacak hangi işi yapıcam bilmiyorum.

yeşil mercimegi 15 dakika kadar haşlıyosun sonra onun suyunu dökmeden içine bulguru atıyosun bitti gittiii

nohutlu etli pilavda süper oluyo,,
ama onun suyu kara olmuyo mu? neyse ben bi deniyim bu akşam bu tarifi. soğan falan koymuyo musun kız?

:) ütü demeyin bana... kaç sepet ütü yaptım bu haftasonu bilmiyorum... neyse ki bitti..

dolaplarımı temizlemem lazım, mutfak dolaplarını silmem lazım..
boş kavanoz lazım... mutfağımı bakliyatlarımı düzenlemem lazım.
ayakkabı dolabını da düzenlemem lazım...

evet cnm suyu kara oluyosakın suyunu dökmebütün metamini(vitamini) suyundametamin cerence vitamin:))
yarım bardak mercimegi haşla suyuna göre bulguru tuzu at,,bu kadar..
mercimek çok yumuşamış olmasın çünkü bulgurlada pişecek ya

ay benimde mutfak dolabımı boşaltıp içini silmem lazımmutfak dolabı temizlenirken illa ki buzdolapta temizlenir
bu muhteşem ikiliden nefret ediyorumen huylandıgım işler bunlar hırrrrrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…