2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla ben artık saldım çayıra modundayım meleğim.. uyusun da nasıl uyursa uyusun... ama kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım. kardeş geldiğinde naparız bilmem...
eşim ilk defa dün "kardeş yapalım sana" dedi defne karen e... normalde ben istiyordum o istemiyordu, erken diyordu.. eh o gun yazdıklarımdan sonra da olumlu gelişmeler var. umarım bu şekilde devam eder.. yani ufaktan kardeş fikrine alıştırmaya çalışıyorum

:))
bak sen miracıkıma
sen mirayı yalnızmı yatırmaya çalışıyosun yoksa odasında yanında kalarakmı yatırmaya çalışıyosun tatlım ben anlamadı
önce sizn yatakta yatırsan,uyudugu zamanda beşigine atsanben öyle yapıyorum
bazen sabah 9 a kadar hiç uyanmadan yatıyo
bazende gece 2-3 gibi bi bakıyorum bizim yataga gelmiş yatmış:))

bide dün çorba yap dedin ya cnm:26:benim yaptıgımı bu kız begenmiyo:26:
belki mutlu teyzesinin çorbasını begenir sen bi yapsana:))yada tarifi ver ben yapayım

Son düzenleme:
sayın şekersiz hanımkasetiniz çıktımıay dün çok güldüm hatta bi ara yine aklıma geldi mutfaktaydım senin yüzünden tabak kırdım
vidio istemişsinen önce kasetini ver ondan sonra
video var cnm ama nerde bulmam lazım bakarız bi ara
ayrıca cerene telif hakkını ödemen gerekiyo biliyosun dimiya tabi bilirsin nede olsa sende bu piyasadasın

Son düzenleme:

Bende daha çok hamile kalırsam sallayamam düşüncesinden dolayı istemiştim .. E ağırlar artık sallamak hamile iken imkansız ve tehlikeli hale gelir .. Bencede bu çoçuklara kardeş lazım ama hayırlısı ise olsun
Olumlu gelişmelere çok sevimdim inş daha iyi olur CNm

selamlarrrr
nasılsınızben iyi saılırım ama yemek yapmaktan nefret ediyorum
akşama ne yemek yapacaztepsiye etmi yesek

dün gece şöyle birşey olduçağla gece 3gibi bizim yataga geldi ve huzursuzca dönüp durduneren agırıyo kızım dedimbezini çekmeye başladıilla bezini çıkaraymışım susmadımecbur çıkardık:18:geride baglatmadı:18:eşim dedi bırak böyle yatsınya çiş yaparsa:18:yatagı batırır:18:boşver bak çocuk uyumuyo huzursuz dedi tmm dedim:18:
bende çağlaya dedim ki''bak sakın yataga bibiş yapmatuvalete gidecen ''dedim amam dedi yattı
yarım saat sonra uyandı bibiş dedikoştuk tuvalete çişini yaptı
yataga döndük 5 dak,ka sonra yinebibiş dedigittik ama yapmadıdedim hemen yat benle oyun oynama
yattık ve sabaha kadar hiç çiş yapmadı
sabah uyanıp wc ye koştuk oraya yaptı
ama sonra altını bagladım
sanırım bu kız hazırama ben nisan ayını beklemeyi düşünüyorumbunların sagı solu belli olmazbugün yapmayan yarın yataga yapar

ben geldim ama gitcem:))

çok yogunum. pınardama geç kalmıi hediyeyi ben yolladım. teli meleğimden adresi annezeynepten almıştım:))

kendisi ile uzun uzun konuştuk.bana ne kadar dese de kendisi de bir o kadar destansı konusuyor:))) eeee o da turkçe öğretmeni.
sesini duyduğuma çok memnun oldum. biraz kulaklarınızı çınlattık.sohbetimiz gayet samimi ve sıcaktı.sağolsun örtmenim:)))

babyceren,mutlum,sekersizim,meleğim, tatlıcadım,beykozum en çok siz aktifsiniz sanırım.okuyamıyorum pek ama hepinizi çok seviyorum. tüm arkadaşlarımı.ilkim de mi gelmiyor?İnşallah daha çok görüsürüz...

Dünya meşgalesi ordan oraya savuruyor. umarım herkes iyidir.en azından son birkaç sayfayı tam okuyayım bari fırsat bulabilirsem.

Bebek dostu bir otel arıyorum.kuş adası,fethiye,bodrum…
Erken rezervasyon yapmak istiyorum.
Giden arkadaşlar nelere dikkat Etmeliyim?tavsiye vereceğiniz otel bilgileri paylaşırsanız cok sevinirim.Arastırmaya bile fırsat bulamıyorum KIZLARRR.
16:

Kıyamam sana geçmiş olsun
2 senedir zaten uyumuyordum,2 gün uyudu diye gerçekleri unutuyordumKızım yine usta bi hamleyle beni kendime getirdi sağolsun
Meleğim bize itiraf şekline çok güldüm Bide yine enişte suçlu olmuş Zaten hep bu erkekler suçlu Yaşasın kk da kocişlere çemkirme özgürlüğümüz
Ayyy canım sevindim wallaZaten senin gibi tatlı bir insanı çileden çıkartan eşine ders olmuş yazdıkların demekki
Başarılarının devamını dilerim canım:13: Kardeş fikriniz de hayırlı olsun
Mirayı kendi yatağında uyumaya alıştırmak istiyorum canım,biranda "hadi sen burda yat" diyemeyeceğimden, bende onun odasında yatıyorum kapito Ama dün geceki sonuç: sıfıra sıfır elde var sıfır

Bana getir canım ben kendi ellerimle en güzel çorbaları yaparım fıstığıma
Tarif vereyim tabi benim gibi olmaz elimde ben var benimArkadaşımın biblo gibi ağzına lokma koymayan bebeğine bile
koca 1 kase çorba içirdim annesi şoka girdi
ishal kusma vs. zamanında yaptığım Yoğurt çorbası tarif 1: biraz pirinç suda haşlanır,pişmeye yakın içine
yoğurt çırpılarak eklenir,çok çok az tuz,nane ekliyoruz,yağ eklemiyoruz...
yine ishal kusma zamanı için uygun tarif 2: yarım havuç,1 patates suda haşlanır iyice ezilir(istersen blendırdan geçirebilirsin),biraz pirinç eklenir pişirilmeye devam edilir,pişmeye yakın içine yogurt çırpılır ve nane ile az tuz yine...
tarif3: pirinç suda haşlanır,1 yumurta ile 1 yemek kaşığı un karıştırılır çırpılır,çırpılan karışıma yoğurt eklenir ve biraz sıcak su ile
çırpılır.Bu karışım pirince eklenir ve alabildiği kadar su konur, tereyağı ile nane yakılır ve çorbanın üzerine dökülür.
Bu tarif biraz fazla yapılır çünkü anne baba da yer bunu
Sevgini katmayı unutma Ve yaptığın yemeyi Çağlanın bitireceğine odaklan hipnoz ol

kasetim yakında tum muzik marketlerde canım kocam ya çok esprilidir
sağol meleğim.. inşallah canım...
ay yerim ben o minnoşun bibişini yaa.. akıllı bıdıgım benım
ben de seni seviyorum nagiş
tarif 1 benim ve defnenin favorisi.. aynı şekilde yapıyorum ben de.. koca bi kase afiyetle yenir.. ohh miss. naneli naneli

Maşallah çağlama , gız çoçuk hazır bence bekletme şu alıştırma bezlerinden al bari onlarla bir deneyin bakalım bir hafta kadar eğer iyi giderse öyle devam edersiniz .. Yerim ben onun Amanını şeker şey ya . Bibiş te ilginçmiş :))

Günaydın canım
Bende regl oldum sancılı bir şekilde hemde Akşam yine uykusuz zor bir gece daha geçirdik,2 gün üst üste uykusuz kalınca yıprandım tabi...Şu gün çabucak geçsin bitsin istiyorum
Dün akşam arkadaşım geldi kızıyla,eltimin oğlu da vardı oynadılar çocuklar ama misafirler gidipte uyku faslına geçince herşey yine
zorlaştı...hemen uyudu aslında ama 1 saat sonra uyandı ve uyumak bilmedi minnoşum Sanırım regl oldum diye çok gerginim ve kötü hissediyorum...Eşim de nasibini aldı ama yine ayarı kaçmıştı, fabrika ayarlarına döndürdüm onu da sabah sabah
Ne dersem diyim,aynı konulara farklı gözle baktıkça olmuyor...Sürekli uyarıyorum ama artık uyarmaktan da yoruldum

Selam Reglililer kervanına bugün bende katılıyorum.. Henüz ağrım yok ama öğleden sonra bastıracak gibi duruyor..

İş yerinden ayrılacağım herhalde kızlar.. Önümüzdeki hafta konuşacağım ve ayrılacağım.. Vallahi bunaldım yaa.. bir şey yapamaz oldum.. Bakalım ondan sonrası Allah kerim

Dedesi bugün Kaan'ın saçlarını kestirmiş biraz.. daha görmedim anneme hemen foto çek gönder dedim bakalım :)

Başka başkaaa.. şimdilik bu kadar .. Keşke bugün cuma olsaydı

of ben de dun akşam 10 da zor uyuttum. gece 1 kez kalktı hemen uyuttum geri ama akşam yemeğini guzel yemediği için 5 te aç uyandı. mecbur süt verdim bu kez uyuması zor oldu... sabah kalkınca da mutfak masasında muzu görüp almış eline soymaya başlamıs bile. 1 muzu hüpletti. umarım kahvaltısını guzel yemiştir kreşte..
ah bu erkekler ah.. fabrika ayarları iyidir. arada yapmak lazım... insanın evinden eşinden ve çocuğundan önemli ne olabilir ki.. neden anlamakta gucluk cekiyolar bilemiyorum
sen de mi kuzum. geçmişl olsun hepimize valla. bir geldi pir geldi regller..
demek ayrılacaksın. en azından benim gibi kafasında ayrılmak olup da icraate geçiremeyenlerden değilsin. bizim şu an maddi sıkıntımız var yoksa anında basıcam istifayı.. zam da yokmuş zaten.. bi de bizim ayrılmamızı bekliyorlar, yıldırma politikası uyguluyolar resmen. çok soğudum. tazminat vermicekler güya.. iş kanunu bilen arkadaşlar var mı? mumkun mu böyle bişey? kendi isteğimizle ayrılsak da alamıyo muyuz bişey? of ya sinir oldum zaten sabah sabah..

4 yıl doldu

4 yıl mı oldu?? Olmuş bayağı.. Ben seni sanki iş değiştirdin diye hatırlıyordum.. Yanlış hatırlamışım demek ki

şöyle ki;
şu an çalıştığım yer belediye iştiraki... ilk burada başlamıştım. hamile kalınca belediyenin başka bi birimine geçtim ve 3 aydan fazla zamandır geri döndüm şantiyeye.. doğru hatırlıyosun yani.. ama firma aynı

Şekersizim,iş hukukunu pek bilmem ama onlar çıkartırsa ihbar tazminatı vermek zorundalar diye biliyorum.
Kıdemi de ya konuşarak uzlaşarak alabilirsin,ya da işverenin iş kurallarına uygun davranmadığını ispatlar zorla alırsın
Sonuçta 4yıllık emeğin var hakkın olan bi para...özel sektör çok acımasız hakkın başkalarının insiyatifinde resmen

Dilbercim sen alışamadın bu yeni yereHakkında hayırlısı olsun canım Bende kuzumun saçlarının uçlarını kestireceğim
yakında ,belki güzel uzar ama lüleler gider diye kıyamıyorum hala Acaba saçları dalgalı mı kalacak düz mü çıkacak merak ediyorumuzasalar da görsek:112:

Evet canım alışamadım hiç.. Bir de düzen yok, sistem yok.. Yapmaya niyeti de yok.. Adam laylay lom.. Tuhaf bir tip.. Bu tipleri memnun etmek zor.. ne istedikleri anlamak da zor.. Amaaan of sıkıldım işte.. bu hafta bi bitsin de.. haftaya konuşacağım artık.

Canım saçlarını kestirirsen daha çabuk uzayacaktır.. Ben 3. kez kestiriyorum saçlarını

Uzasalar bende kestiricem ama zaten geç çıktılar diye cesaret edemedim işte Belki bu haftasonu uçlarından aldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…