gelelim fasulyenin faydalarına
sabah çağlanın kakası çok suluydu,ishalmi degilmi anlayamadımkahvaltı yaparkende kustu
süt ve yumurta yemişti hepsini çıkardı
1 buçuk aydır hiç hastalanmadı diye sevinirken bu da nerden çıktı şimdi
bi daha kaka yapmadı ama yaparsa doktora götürecem
neden kustu acaba,bogazına bişey takılmış olamaz çünkü fışkırır gibi çıkardı
üst baş degişik ortalıgı toparladım tekrar kahvaltı koydumama yemedi,,sevdigi kekten yaptım onuda yemedi,,corn flakesi çok sever ondan koydum birkaç tane yedi yattı
gelelim fasulyenin faydalarına
sabah çağlanın kakası çok suluydu,ishalmi degilmi anlayamadımkahvaltı yaparkende kustu
süt ve yumurta yemişti hepsini çıkardı
1 buçuk aydır hiç hastalanmadı diye sevinirken bu da nerden çıktı şimdi
bi daha kaka yapmadı ama yaparsa doktora götürecem
neden kustu acaba,bogazına bişey takılmış olamaz çünkü fışkırır gibi çıkardı
üst baş degişik ortalıgı toparladım tekrar kahvaltı koydumama yemedi,,sevdigi kekten yaptım onuda yemedi,,corn flakesi çok sever ondan koydum birkaç tane yedi yattı
Canım neden gücün olmasın kiii...Evde yakınlarınla yapıcaksın neticede,minik ikramlıklar,balonlar,güzel bir pasta tamamdır
Önemli olan çocuklarımızın mutluluğuMahircan pastasının mumlarını üfleyecek annesi Sen en güzelini başarırsın ben biliyorum
beybim bu arada yakın bir arkadaşımın kızında da dalma durumu oluyordu hem bunda çok daha fazla görülüyordu.Ben bile tanık olmuştum kız öylece boşluğa bakar gibi,sanki ben nerdeyim burası neresi der gibi bir süre bakınıyor sonra normale dönüyordu.Arkadaşım da sara(epilepsi)dan şüphelendi,çünkü abisi de saraydı.En son Ankaraya götürdüler ve epilepsi değil de bir çeşit akdeniz rahatsızlığı teşhisi kondu,ilaçla iyileşti şimdi zehir gibi kızı var maşallahYani demem o ki hiiiiç endişelenme mavişimin bir şeyciği de yok canım.
Eki Görüntüle 953406
Kızlar dünkü sürprizler nagihandan geldiBana ve Doğa'ya güzel bir sürpriz yaptı gerçekten.Yalnız soramadım adres ve tel.i kim verdi acep:26:Gene Meleğimdir kesin Öptüm sizi şekerler
Bu arada beybim bakıyorum da hediyeleri hemncecik de sahiplenmişsineli ve gönlü bol arkadaşım e artık sana da bir urfaya kargo gözüktü diyebilirim
not:adresi valla vermem(meleğimden alırsın)hediye de istemem(istemem yan cebime koy )
ay kızlar eşimi daha bugün uğurladım çünkü uçak rötar yaptıe artıkın anacığı ve babacığı bol bol +öpüp koklar(ne yapayım az bile diyorum inanın).
Dün Nagişle konuştum uzuuuun uzuuun,ayol bu kız sadece yazarak değil konuşurken de destan yazıyor adeta...
Doğacığım çok şükür yürüyor fakat henüz bi konuşma belirtisi yok,sadece sıkıştı mı anne diyor o kadar.Sanırım bu kız bağzı şeyleri gecikmeli gerçekleştirecek.Yürümesi de öyleydi ya:26:Mesela eğitici oyunlar konusunda da muzdaribim,lego olsun yapboz olsun hiçbiriyle igilenmiyor ben yapıyorum kızım bozuyor.Evde farklı objelere ilgi duyuyor sadece;kablolar,ojeler,kavanozlar,kitaplar,kalemler vs..Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum açıkçası...Bu arada kızlar Doğa yürümeye başlayalı 1 ay oldu fakat bacakları biraz parantez gibi,siznkiler de ilk zamanlarda böyle miydi?Endişe etmeli miyim?Bu aralar bakıcıma da canım sıkılıyor,karne günü geldiğimde tv yi son ses açmış odada kızım tek başına tv karşısında oyuncaklarıyla oynuyordu,kendi de sanırım mutfaktaydı,çünkü tel.mutfak masasındaydı mesaj kısmı açıktı ordan tahmin ettim.Defalarca söylerim tv izletme diyeHatta eve her dönüşümde kapıyı ne zaman çalsam yaklaşık 1 dakika sonra açıyor,ne yapıyorsa artık.Bence tv yi falan kapatıyordur.İzlettirmiyorum diyor ama güvenmiyorum ki...
Sizlerden ne haber?MUTLUCUM,MELEĞİM,DİBERCİM,TATLIMCADIM,BEYBİM,TALAYCIM,ALYELCİM,HEJARCIM,AZRACIĞIM,çiçekçiğim ve daha nice güzel arkadaşlarıminşallah her gününüz bu günden daha mutlu ve sağlıklı geçer...
Biz eşimle nisana doğru 2.yi yapma kararı aldık,şimdiden folik aside başladım bileHepimiz için her şeyin hayırlısı olsun,her şey gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 953406
Kızlar dünkü sürprizler nagihandan geldiBana ve Doğa'ya güzel bir sürpriz yaptı gerçekten.Yalnız soramadım adres ve tel.i kim verdi acep:26:Gene Meleğimdir kesin Öptüm sizi şekerler
Bu arada beybim bakıyorum da hediyeleri hemncecik de sahiplenmişsineli ve gönlü bol arkadaşım e artık sana da bir urfaya kargo gözüktü diyebilirim
not:adresi valla vermem(meleğimden alırsın)hediye de istemem(istemem yan cebime koy )
ay kızlar eşimi daha bugün uğurladım çünkü uçak rötar yaptıe artıkın anacığı ve babacığı bol bol +öpüp koklar(ne yapayım az bile diyorum inanın).
Dün Nagişle konuştum uzuuuun uzuuun,ayol bu kız sadece yazarak değil konuşurken de destan yazıyor adeta...
Doğacığım çok şükür yürüyor fakat henüz bi konuşma belirtisi yok,sadece sıkıştı mı anne diyor o kadar.Sanırım bu kız bağzı şeyleri gecikmeli gerçekleştirecek.Yürümesi de öyleydi ya:26:Mesela eğitici oyunlar konusunda da muzdaribim,lego olsun yapboz olsun hiçbiriyle igilenmiyor ben yapıyorum kızım bozuyor.Evde farklı objelere ilgi duyuyor sadece;kablolar,ojeler,kavanozlar,kitaplar,kalemler vs..Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum açıkçası...Bu arada kızlar Doğa yürümeye başlayalı 1 ay oldu fakat bacakları biraz parantez gibi,siznkiler de ilk zamanlarda böyle miydi?Endişe etmeli miyim?Bu aralar bakıcıma da canım sıkılıyor,karne günü geldiğimde tv yi son ses açmış odada kızım tek başına tv karşısında oyuncaklarıyla oynuyordu,kendi de sanırım mutfaktaydı,çünkü tel.mutfak masasındaydı mesaj kısmı açıktı ordan tahmin ettim.Defalarca söylerim tv izletme diyeHatta eve her dönüşümde kapıyı ne zaman çalsam yaklaşık 1 dakika sonra açıyor,ne yapıyorsa artık.Bence tv yi falan kapatıyordur.İzlettirmiyorum diyor ama güvenmiyorum ki...
Sizlerden ne haber?MUTLUCUM,MELEĞİM,DİBERCİM,TATLIMCADIM,BEYBİM,TALAYCIM,ALYELCİM,HEJARCIM,AZRACIĞIM,çiçekçiğim ve daha nice güzel arkadaşlarıminşallah her gününüz bu günden daha mutlu ve sağlıklı geçer...
Biz eşimle nisana doğru 2.yi yapma kararı aldık,şimdiden folik aside başladım bileHepimiz için her şeyin hayırlısı olsun,her şey gönlünüzce olsun
tatlıcadımmmmm ballıcadımmmm
demek x damadım süpürge istiyoideal erkek işte bu hay maşallah yakışıklı esmer bombaya
cnm bizde elektirik süpürgesi varsiz boşuna almayın,biz zaten çeyizde çıkartıcaz
melegim duymasın
bizim süpürgemiz çok güzel tavsiye ederimplayskool dikey süpürge:)konuşuyo:)
4 yıl önce cerene almıştım hala sapasaglamher gelen çocuk oynuyo ona ragmen hiç bozulmadı tavsiye ederim
biraz pahalı ama olsun ilerde kızında oynar
ceren 2 yaş gibi süpürgeyle oynarken,süpürgeye cevap veriyodu çok gülmüştüm:)
süpürge-hadi iş başınaaa
ceren-namammm
süpürge-eglenelim oynayalım,beraber çalışalımm
ceren-ne dedinn
süpürge-hoşçakal
ceren-portakal
videoya çekmiştim çok tatlıydı yahala izler gülerim:)
Eki Görüntüle 953406
ayol bu gün niye kimsecikler yokk
benim yavru bu saat oldu hala uyumadı..arada bi emziğini atıp dikiliyo ayağa
odasına girince dıdıdımmm diyo,dil çıarıp bi şeyler söylüyo,recep ivedik in meşhur gülmesini öğrendi onu taklit ediyo sırf yatağından indirmem için şirinlikler yapıyo
emziğide oyuncak sepetine atmış bende yerlerde emzik arıyorum baktı ki kaçarı yok bıda bıda diye emziğinin yerini işaret ettide buldum
çok sevimli bu melekler aşığım yavruma
Ay çok güldüm bu çoçuk filim resmen demek Recep ivedik taklidi yapıyor ilahi çok yaşa hemi . Bizimkine emzik dayandıramıyorum bir hafta içinde emziği delik deşik ediyor .. Of
recep ivedik nasıl gülüyo diyince öhöööhööö diye gülmeye başlıyo taklitçi şebekler
videoyu istiyorum hemen...ceren 2 yaş gibi süpürgeyle oynarken,süpürgeye cevap veriyodu çok gülmüştüm:)
süpürge-hadi iş başınaaa
ceren-namammm
süpürge-eglenelim oynayalım,beraber çalışalımm
ceren-ne dedinn
süpürge-hoşçakal
ceren-portakal
videoya çekmiştim çok tatlıydı yahala izler gülerim:)
hay allahım yaa. rahat bıraksana şu kızlarıbugün işi gücü bıraktım bütün gün çocuklarla oynadım
evişi yapmak daha kolaymış
kudurdukça kudurdularhele çağla bugün benden çok kıcık aldı
her adımda peşindeydim bunaldı çocuk:))
birlikte müzik dünleyip zıpladık göbek attık
hatta çağla dj lik yaptı
sonra saklambaç oynadıkçağlayla ben saklanıyoruz ceren bizi arıyo ama çağla kıpır kıpır hemen yerimizi belli ediyo:)
sus diyorum parmagıyla şişş yapıyo ama yine ndfjashfsfhsd bişeyler konuşuyo:))
bide anlasam
sonra basketbol oynadıktabikide ben kazandım ceren kıcık oldu:))
cereni sinirlendirmek çok hoşuma gidiyo
çok şükür çağla bi daha kusmadıkakasınıda normal yaptı acaba gece üstü açık yattıda midesinimi üşüttü yada sabah içtigi süt agır geldi bilemiyorum:44:
akşamda hafif bişeyler yiyelimdiye makarna yaptımeşimde çağla bişey yemiyo diye gitmiş içli köfte almış gelmiş,,
ya dedim bu agır yaglı etli,,çağla çok seviyo yer belki dedi1 tane yedi,,ama makarna yemedi..
sonrada meyvesini yedi yattı
Herkese mutlu sabahlar kızlar
Bizim kendi yatağında uyuma alışkanlığımız dün akşam son bulduDün iş çıkışı kızımı avm de oyuncaklara bindirdim,eltime yürüttüm orda oynadılar eltimin oğluyla...Eve 22.00da geldik hadi yatıyorruuuuzzz dedim ama yatmak bilmedi
Eşim 22:30da geldi,ne yaptıysak yemediEn son gece 00:30 da sızdı Ama bizim yatağımızda Günleri günlerine değil,
anları anlarını tutmuyor yawHadi bakalım bu akşam Allah Kerim...
videoyu istiyorum hemen...
hay allahım yaa. rahat bıraksana şu kızları
ha ha haumarım devamı gelir derken bunu kastetmiştim işte...
biz öyle çeşitli uyuduk ki şimdiye kadar. ama yalnız uyumalar sayılı kaldı maalesef.. artık ayakta sallanarak uyuyo.. ama guzel bi gelişme olarak bu gece de süt için kalkmadı bebeğim.. ohh umarım böyle gider. yalnız üstünü çok açıyo. e haliyle yorgunluktan ölü gibi uyuyorum. ne zaman açtı bilemiyorum hasta olcak diye korkuyorum valla.. kalın da giydiremiyorum cok terliyo.. pöfff
gunaydın.. regl oldum. çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil. ölüyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?