2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cerende üst kata misafirlige gitti daha gelmedi
yaşıtı pelin var onunla evcilik oynuyolar:)
aradım dedim gel artık ama pelin gitmesine izin vermiyomuş daha resim yapacaklarmış
şimdi ben bu pelini kime şikayet edeyimpolisimi arıyım
ayy sıkıldım yaww çağlada uyuyo ev sessizzz:18:
kime sataşayım şaşırdım
eşimi araryıp onamı sataşsam:)

Canım geçmiş olsun İnşallah hemencecik iyileşir kuzum istersen yoğurt çorbası gibi midesini yormayacak bişeyler
yedir kalkınca...
Diğer olayı da lütfen kafanda abartma ve kötü düşünme canımHiçbişeyi yoktur Çağlamın

Geçmiş olsun CNm çağlama , hemen kötü düşünme belli yediği birşey ağır gelmiştir . Bende mutlu gibi yoğurtlu birşeyler vermeni öneririm . Inş uyandığında birşey yoktur ve yemesi düzelir .,

Valla haklısın CNm ne biliyim birden gözümde büyüdü , halbuki oğluma Amerika'dan doğum günü için tişört bile almayı düşünüyorum . Çok şirinler üzerinde tren var ve isim , yaş yazıyor bakalım artık .. Kismet

Kuru fasulyem pişti şimdi oğluma yoğurtlu yarma çorbası yapıyorum içine blenderdan geçirdiğim eti de eklicem hatta az da şehriyeli olsun diyorum .. Inş yer oğlum ..

slm kızlarr
benimde nohutum pişti,öğelenede kuzuma kuskus yaptım çok seviyoet suyu ile pilav pişirir gibi pişirdim içerisine minik kapya biber ve domates doğradım birazda et didikledim afiyetle yedi kalanınıda ben mideye indirdim
gecede çok öksürdü çok korktum hasta oldu diye ama çok şükür iyi

tarık buğra bu aralar elektrik süpürgesine kafayı fena taktı..günde bi kaç kez ev süpürüyoruz.süpürmezsem kıyamet kopuyo
hatta geçtiğimiz hafta içinde 2 gün üst üste eline aldığı bardağı atarak kırdı ve süpürgeye koştu süpürmek için ne yapıcam bilmiyorum
oyuncak süpürge baktım ama sesli lazım bize öyle bi şeyde göremedimbebekliğinden beri aşık süpürgeye
bu gün viledayı gördü onuda kullanmak için çok ağladı baktım banyoya girmiş klozete sokuyo ıslansın diye tam zamanında yakaladım

banyoyu temizlemem lazım,son zamanlarda çamaşırım hiç bitmiyo,ev hep dağınık tarık buğra çok dağıtıyo başımı alıp gidesim var buralardan

beybim;kuşumun bi gözü dalıyo diye neler getirmişsin aklınabende bi ara internetten en ufak şeyleri araştırırdım ve ölüme kadar götürürdü ama çok şükür hala yaşıyorum..epilepsi sara değilmiydi Allah korusun kuzularımızıbırak kızın peşinide hiç bi şeyciği yok fıstığımınkusmasıda umarım devam etmez insan halsiz ve bitkin düşüyo..ve kesinlikle kızlara katılıyorum yoğurtlu çorbalar iyi geliyo..yayla çorbası yapabilirsin üzerinede nane şifa olsunn

beykozum;bizde çalışma yok şekerim..tarık buğra çok hareketli olduğu mantığım doğurma diyo duygularım doğur arkadaş olurlar birbirlerine diyo ne yapıcam şaşırdım

mutlum;bu bıdıklar bi alem nerden nasıl öğreniyolarsa kapıyolar hareketleri güldürüyolar bizleritarık buğrada ellerini belinde bağlıyo kafasını öne doğru eğiyo salonu turluyo ama bunu sadece 2 inatçı keçi şarkısında yapıyo keçi oluyo galiba aklınca
bir de bu aralar penguenli bi video indirmiştim usbye attım ona bayılıyo onlar gibi yürümeye başlıyo çok şekerler çok

meleğim;umarım mahircik emeğini boşa çıkarmaz ve yer çorbasını..sende burda paylaşırsın mahir yemek yedi diye

Kızlar dünkü sürprizler nagihandan geldiBana ve Doğa'ya güzel bir sürpriz yaptı gerçekten.Yalnız soramadım adres ve tel.i kim verdi acep:26:Gene Meleğimdir kesin Öptüm sizi şekerler
Bu arada beybim bakıyorum da hediyeleri hemncecik de sahiplenmişsineli ve gönlü bol arkadaşım e artık sana da bir urfaya kargo gözüktü diyebilirim
not:adresi valla vermem(meleğimden alırsın)hediye de istemem(istemem yan cebime koy)

ay kızlar eşimi daha bugün uğurladım çünkü uçak rötar yaptıe artıkın anacığı ve babacığı bol bol +öpüp koklar(ne yapayım az bile diyorum inanın).
Dün Nagişle konuştum uzuuuun uzuuun,ayol bu kız sadece yazarak değil konuşurken de destan yazıyor adeta...
Doğacığım çok şükür yürüyor fakat henüz bi konuşma belirtisi yok,sadece sıkıştı mı anne diyor o kadar.Sanırım bu kız bağzı şeyleri gecikmeli gerçekleştirecek.Yürümesi de öyleydi ya:26:Mesela eğitici oyunlar konusunda da muzdaribim,lego olsun yapboz olsun hiçbiriyle igilenmiyor ben yapıyorum kızım bozuyor.Evde farklı objelere ilgi duyuyor sadece;kablolar,ojeler,kavanozlar,kitaplar,kalemler vs..Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum açıkçası...Bu arada kızlar Doğa yürümeye başlayalı 1 ay oldu fakat bacakları biraz parantez gibi,siznkiler de ilk zamanlarda böyle miydi?Endişe etmeli miyim?Bu aralar bakıcıma da canım sıkılıyor,karne günü geldiğimde tv yi son ses açmış odada kızım tek başına tv karşısında oyuncaklarıyla oynuyordu,kendi de sanırım mutfaktaydı,çünkü tel.mutfak masasındaydı mesaj kısmı açıktı ordan tahmin ettim.Defalarca söylerim tv izletme diyeHatta eve her dönüşümde kapıyı ne zaman çalsam yaklaşık 1 dakika sonra açıyor,ne yapıyorsa artık.Bence tv yi falan kapatıyordur.İzlettirmiyorum diyor ama güvenmiyorum ki...

Sizlerden ne haber?MUTLUCUM,MELEĞİM,DİBERCİM,TATLIMCADIM,BEYBİM,TALAYCIM,ALYELCİM,HEJARCIM,AZRACIĞIM,çiçekçiğim ve daha nice güzel arkadaşlarıminşallah her gününüz bu günden daha mutlu ve sağlıklı geçer...
Biz eşimle nisana doğru 2.yi yapma kararı aldık,şimdiden folik aside başladım bileHepimiz için her şeyin hayırlısı olsun,her şey gönlünüzce olsun

beybim bu arada yakın bir arkadaşımın kızında da dalma durumu oluyordu hem bunda çok daha fazla görülüyordu.Ben bile tanık olmuştum kız öylece boşluğa bakar gibi,sanki ben nerdeyim burası neresi der gibi bir süre bakınıyor sonra normale dönüyordu.Arkadaşım da sara(epilepsi)dan şüphelendi,çünkü abisi de saraydı.En son Ankaraya götürdüler ve epilepsi değil de bir çeşit akdeniz rahatsızlığı teşhisi kondu,ilaçla iyileşti şimdi zehir gibi kızı var maşallahYani demem o ki hiiiiç endişelenme mavişimin bir şeyciği de yok canım.

sagol cnm bende öylebirşey oldugunu düşünmüyorum ama dedigim gibi netten bakıncaçok ürktüm ki çok şükür bugün hiç öyle dalmadıbütün gün benim göz hapsimdeydi:)demek bir kaç defa olmuş bende ona denk gelmişim sanırım..
yinede takibe devam
epilepside genetikte çok önemliymiş ailede varsa diyede çok şükür bildigim kadarıyla bizde yok

demek hediyeler nagiştenmişşşhay Allah bende benden sanmıştım:))
nagişte hemen telefonu açmışinsan biraz gizemli olur dimi
çağlada ilk yürümeye başladıgında bacaklarında hafif parantezlik vardı cnmerken yürüdügü için oldugunu düşünüyoduk:26:hatta yürümesi hanım aga gibiydi herkes gülüyodu kızımapis lerrrr:94:sende merak etme cnm düzelir ama güneşe çıkarmayıda ihmal etme

tatlıcadımmmmm ballıcadımmmm
demek x damadım süpürge istiyoideal erkek işte bu hay maşallah yakışıklı esmer bombaya
cnm bizde elektirik süpürgesi varsiz boşuna almayın,biz zaten çeyizde çıkartıcaz
melegim duymasın
bizim süpürgemiz çok güzel tavsiye ederimplayskool dikey süpürge:)konuşuyo:)
4 yıl önce cerene almıştım hala sapasaglamher gelen çocuk oynuyo ona ragmen hiç bozulmadı tavsiye ederim
biraz pahalı ama olsun ilerde kızında oynar
ceren 2 yaş gibi süpürgeyle oynarken,süpürgeye cevap veriyodu çok gülmüştüm:)
süpürge-hadi iş başınaaa
ceren-namammm
süpürge-eglenelim oynayalım,beraber çalışalımm
ceren-ne dedinn
süpürge-hoşçakal
ceren-portakal
videoya çekmiştim çok tatlıydı yahala izler gülerim:)

güle güle kullanın canım hediyelerinizi..nagiş çok cici şeyler seçmiş 1 sayfada doldurmuşdemek telefonda da uzun uzun konuştunuz çok konuşkan demek nagişimiz
bakıcınıza bende sinir oldum
bahsettiğin gibi bacak şekli olan bi kaç bebek gördüm dışarıda dikkatimi çekmişti..yeğenimde 16 aylık bacakları parantez gibi o şekilde yürüyo ablam doktoruna bi sorucaktı..sende bi danış istersen canım umarım geçicidir o şekilde yürümeleri
tarık buğranında eğitici oyuncaklarla arası yokbi dönem çok üstüne düşüyodum ama artık çok üstelemiyorum.
dün sesi çıkmayınca baktım odasında puzzle yerleştiriyo son 1 tanesi kalmış evirip çeviriyo kapı kenarından izledim:)
eşleştirme kartlarını kendim hazırladım pvc kapladık elinin ve ayağının altına yerleştirip kendini kaydırıyo..üstüne tükürüp elini kaydırıyokalem ve kağıda karalamaya bayılıyo
araba üzerinde şekillerin olduğu bi oyuncak var şekilleri yerleştirmek yerine arabanın yan camından atıyo ön tarafından çıkarıyo:)
ama legolarını seviyo..renk renk gruplandırıyoruz üzerine minik toplar koyuyorum onları üflüyo
en güzel vakit geçirdiği şey evi karıştırmak,dağıtmak:)bir de geçtiğimiz hafta bi oyuncak almıştık onunla iyi vakit geçiriyo

bugün işi gücü bıraktım bütün gün çocuklarla oynadım
evişi yapmak daha kolaymış
kudurdukça kudurdularhele çağla bugün benden çok kıcık aldı
her adımda peşindeydim bunaldı çocuk:))
birlikte müzik dünleyip zıpladık göbek attık
hatta çağla dj lik yaptı
sonra saklambaç oynadıkçağlayla ben saklanıyoruz ceren bizi arıyo ama çağla kıpır kıpır hemen yerimizi belli ediyo:)
sus diyorum parmagıyla şişş yapıyo ama yine ndfjashfsfhsd bişeyler konuşuyo:))
bide anlasam
sonra basketbol oynadıktabikide ben kazandımceren kıcık oldu:))
cereni sinirlendirmek çok hoşuma gidiyo
çok şükür çağla bi daha kusmadıkakasınıda normal yaptıacaba gece üstü açık yattıda midesinimi üşüttü yada sabah içtigi süt agır geldi bilemiyorum:44:
akşamda hafif bişeyler yiyelimdiye makarna yaptımeşimde çağla bişey yemiyo diye gitmiş içli köfte almış gelmiş,,
ya dedim bu agır yaglı etli,,çağla çok seviyo yer belki dedi1 tane yedi,,ama makarna yemedi..
sonrada meyvesini yedi yattı

oyyy yerim onun o ağzını en komiğide hoşçakal yerine portakal demesi
o zaman şu çeyiz çıkarmayı kısa zamanda yapsak şekerim madem pahalı boşa para vermeyim
çok meraklı kuzum temizliğevileda,süpürge,toz bezleri..bu gün çamaşırlarını yıkamıştım baktım eşofmanını almış sehbaları siliyo

kız beybim süpürgenin fiyatına baktım geri döndüm 80 liracıkmışben günde bi kaç kez ev süpürebilrim vazgeçtim almaktan
yada ucuzundan şarjlı bi süpürge alırım eline veririm süpürsün her yeri:)
şu oyuncaklarda çok pahalıalınca bi de oynamayınca üzülüyorum valla..geçenlerde baktım youncaklar yerde hiç biriyle oynamıyo oturdum kaç para verdiğimizi hesapladım çok para vermişiz:18:

Son düzenleme:
ayol bu gün niye kimsecikler yokk
benim yavru bu saat oldu hala uyumadı..arada bi emziğini atıp dikiliyo ayağa
odasına girince dıdıdımmm diyo,dil çıarıp bi şeyler söylüyo,recep ivedik in meşhur gülmesini öğrendi onu taklit ediyo sırf yatağından indirmem için şirinlikler yapıyo
emziğide oyuncak sepetine atmış bende yerlerde emzik arıyorum baktı ki kaçarı yok bıda bıda diye emziğinin yerini işaret ettide buldum
çok sevimli bu melekler aşığım yavruma

Hayırlı olsun cicileriniz CNm hepsi çok güzel , nagişin cebine bereket olsun ..
Ikinci bebek kararında hayırlı olsun .. Ikinciler için topik açmak gerekebilir :)) sayımız maşallah epey arttı nufüs patlaması yaşarız ne güzel )
Bizim Mahir'de ilk yürüme zamanlarında dediğin gibi yürüyordu bir iki aya düzeliyor eğer düzelmezse doktora danışmak iyi olabilir .. Konuşma konusunda da zamanla iyi olucaktır hiç. Endişe etme iki yaşına kadar bekle en azıından

Ay çok güldüm bu çoçuk filim resmen demek Recep ivedik taklidi yapıyor ilahi çok yaşa hemi . Bizimkine emzik dayandıramıyorum bir hafta içinde emziği delik deşik ediyor .. Of

Ay çok güldüm bu çoçuk filim resmen demek Recep ivedik taklidi yapıyor ilahi çok yaşa hemi . Bizimkine emzik dayandıramıyorum bir hafta içinde emziği delik deşik ediyor .. Of

tarık buğra şimdiye kadar 1 tane emzik delik deşik etti geçenlerde ağzına onu verdim ağzından hemen geri çıkarıp eee eee diye benim ağzıma verdi sıpa:)emziği bıraktırıcağım zaman hep onu vermeyi düşünüyorum
recep ivedik nasıl gülüyo diyince öhöööhööö diye gülmeye başlıyo taklitçi şebekler

recep ivedik nasıl gülüyo diyince öhöööhööö diye gülmeye başlıyo taklitçi şebekler

Yerim ben onu maşallah kuzuma nasıl tatlıdır kimbilirBi gün al yakışıklımı gel de bizde hasret giderelim canım

Pınardacım hediyeleriniz çok güzel mutlulukla kullanın Doğa yeni yürüdüğü için öyledir ama yine de dr.a danışmanı tavsiye ederim canım.

Herkese mutlu sabahlar kızlar
Bizim kendi yatağında uyuma alışkanlığımız dün akşam son bulduDün iş çıkışı kızımı avm de oyuncaklara bindirdim,eltime yürüttüm orda oynadılar eltimin oğluyla...Eve 22.00da geldik hadi yatıyorruuuuzzzdedim ama yatmak bilmedi
Eşim 22:30da geldi,ne yaptıysak yemediEn son gece 00:30 da sızdıAma bizim yatağımızda Günleri günlerine değil,
anları anlarını tutmuyor yaw Hadi bakalım bu akşam Allah Kerim...

videoyu istiyorum hemen...
hay allahım yaa. rahat bıraksana şu kızları

ha ha ha umarım devamı gelir derken bunu kastetmiştim işte...

biz öyle çeşitli uyuduk ki şimdiye kadar. ama yalnız uyumalar sayılı kaldı maalesef.. artık ayakta sallanarak uyuyo.. ama guzel bi gelişme olarak bu gece de süt için kalkmadı bebeğim.. ohh umarım böyle gider. yalnız üstünü çok açıyo. e haliyle yorgunluktan ölü gibi uyuyorum. ne zaman açtı bilemiyorum hasta olcak diye korkuyorum valla.. kalın da giydiremiyorum cok terliyo.. pöfff

gunaydın.. regl oldum. çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil. ölüyorum resmen

Bende birşey itiraf edeyim bari bizde uyuma eğitimini beceremedik hep eşim yüzünden adam akşamları eve geliyor ve çoçukla uzun süre kalamadığı için bana uyusunda nasıl uyursa uyusun dediği için sallama işine devam ediyoruz maalesef bende tr ye bıraktım bu işi o zaman oğlumla yalnız oluruz daha iyi yapabiliriz ..
Bende regl oldum dün tam bir buçuk ay üzerine geldi ama çok fena geldi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…