evet cnm suyu kara oluyosakın suyunu dökme bütün metamini(vitamini) suyunda metamin cerence vitamin:))
yarım bardak mercimegi haşla suyuna göre bulguru tuzu at,,bu kadar..
mercimek çok yumuşamış olmasın çünkü bulgurlada pişecek ya
ay benimde mutfak dolabımı boşaltıp içini silmem lazımmutfak dolabı temizlenirken illa ki buzdolapta temizlenir
bu muhteşem ikiliden nefret ediyorumen huylandıgım işler bunlar hırrrrrr:))
ufff sizinde kötüymüş canım yaaişe yarar mı bilmem ama bir yakınımın denediği yöntemi yazayım sana belki faydası olur,
2 erkek çocuğu var 2 side başlamış yemeyeKontrol zamanı dr.u aramış önden durumu anlatmış,çocuklarını dr.a götürmüş ve muayene sırasında dr. farketmiş gibi yapmış ve sonucunda ameliyata gelinceye kadar birsürü kötü şey anlatmış işte mideniz kesilir tırnaklar çıkartılır falan gibi..Ne kadar doğru bilmem ama işe yaramış ve biri 4 diğeri 6 yaşında 2 çocuk yemeyi anında bırakmış tabi korkudan..Ama annelerinin değil dr.un söylemesi etkili olmuş Aklında bulunsun canım,Kaanı kontrole falan götürdüğünde dr.a söylersen belki Beray için etkili olur...Eltimin kızı yiyordu, o da senin gibi herşeyi denedi ona da söyledim geçenlerde...
Umarım kurtulurlar bu alışkanlıktan.
evet cnm suyu kara oluyosakın suyunu dökme bütün metamini(vitamini) suyunda metamin cerence vitamin:))
yarım bardak mercimegi haşla suyuna göre bulguru tuzu at,,bu kadar..
mercimek çok yumuşamış olmasın çünkü bulgurlada pişecek ya
ay benimde mutfak dolabımı boşaltıp içini silmem lazımmutfak dolabı temizlenirken illa ki buzdolapta temizlenir
bu muhteşem ikiliden nefret ediyorumen huylandıgım işler bunlar hırrrrrr:))
tamamdır anlaşıldı... :) çok mersüüü... kalp kalp kalpppsöylemeyi unuttum,bulgur piştikten sonra tavada yag ısıtıp soganı ince ince(dikine) dogra baya kızarsın sonra bulgurun içine dök karıştır
bitti gitti
Selam arkadaşlar,
Geçmişe şöyle hızlıca bir baktım.. ve hemen fırsat buldukça yazıyorum..
Alıntı yapamazsam bana kızmazsınız dimi:44::44:
Off bugün pazartesi.. Şu lanet işe hala alışamadım.. Ay beni bişeyler boğuyor sanki burda.. Ama çok az daha sabredeceğim.. Muhtemelen ben yazı görmeyeceğim gibi geliyorAman görmezsem görmeyeyim.. Yaza da oğlumla tatil yaparız bir güzel.. oooh
Hafta sonu oğlumla bol bol vakit geçirdik.. Ben evdeyken bana çok düşkün.. sürekli benim yanımda herşeyi benimle yapmak istiyor.. Durup durup koşup bana sarılıyor ve öpüyor.. Ben mest oluyorum tabii..
Anneannesine ve dedesine de çok düşkün.. Onları görmeyince arıyor.. Anneme Ayyeayaa diyor.. ama bunu sürekli tekrarlıyor annemi evin içinde bulana kadar
Onun dışındaaaa... Salon halım leş gibi olmuştu halının her tarafı leke lekeydi.. Akşam Kaan uyuyunca güzelce koslalı suyla sildim.. Halı bembeyaz oldu.. E tabi yıkanmadı çok temiz olmamıştır ama en azından lekeler gitti
Ay benimde mutfak dolaplarını temizlemem gerekiyor.. Ama biraz daha dursun.. Haftaya portmanto gelecek.. o gelince hepsini beraber halledeceğim kısmetse.. Şu andaki portmanto görünümlü uyduruk dolabı balkona koyacağım.. yeni kapak da yaptıracağım.. ve mutfak dolaplarımdaki gereksiz bazı şeyleri onun içine alacağım.. Ay çok işim var çoook
Merhaba kızlar,nasılsınız?Nihayet tatile girdik,gerçi sayılı gün çabuk geçerAslında daha uzun yazmak istiyorum fakat eşim İzmir'e uçacak,onu uğurlamalıyım.Ben mi yok kalsın ben böyle iyiyim Görmesem de olur oraları,pardon onları...Neyse arkadaşlar bugün bana bir kargo geldi İstanbuldan,fakat üzerinde isim yok:26:Çoook cici hediyeler ve de içten bir mektup vardı içinde.Kimden acaba:26:Gönderici olarak yavuz mobilya yazıyordu sadece.Doğacığıma bayağı bir torpil geçmiş hediyeleriyle
Arkadaşım buradan sana çoook teşekkür eder bu güzel sürprizinle bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.En yakın zamanda fotolarını çekip göstereceğim,tekrar tekrar teşekkür ederim.Doğa şimdi uyuyor uyanınca hediyelerini veririm artık.
NOT:BEYBİ KISKANMA...
NOT:eŞİM ŞİMDİ TEL.NO. GETİRDİ BİR ARAYAYIM BAKAYIM.öPTÜMMMM
şekersiz umarım X meninle aran düzelir şekerim,,nedir bu X lerden çektigimiz:)
bencede bulgur pilavı yappilavdan daha faydalı hatta yeşil mercimekli bulgur pilavına çağla bayılıyo sende yap
mercimek çok iyi ya
bide haftada bir kuru fasulye yemek gerekiyomuşonuda geçen bir doktor anlata anlata bitiremedi:)
yazın yenmez ama kışın 15 günde bir ben yapıyorum
bugünde etli nohutlu pilav yapacamyanına yogurt yeter yemek yapmaktan sıkıldım
şimdide bezelye yaptım çağla uyansın yedirecem
canım arabanın markası graco..
hem tekerleri büyük hemde demirleri çok kalın çok saglam..
2 çocugu rahatlıkla taşıyo,ben binsem benide taşır:)ama kim yiter onu bilmiyorum:)
ama ben senin yerinde olsam chicco markalara bakarımçok pahalı degil ve kaliteli..
Ay kızlar şeker yüklemesi için 2014 mayıs annelerine baktım bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmışlar hem geçmişi hatırladım hem heyecanlandım.2 bebiş isteyenler sizde bakın eminim aşka gelirsiniz.
rica ederim cnm ne demek güle güle kullanınMerhaba kızlar,nasılsınız?Nihayet tatile girdik,gerçi sayılı gün çabuk geçerAslında daha uzun yazmak istiyorum fakat eşim İzmir'e uçacak,onu uğurlamalıyım.Ben mi yok kalsın ben böyle iyiyim Görmesem de olur oraları,pardon onları...Neyse arkadaşlar bugün bana bir kargo geldi İstanbuldan,fakat üzerinde isim yok:26:Çoook cici hediyeler ve de içten bir mektup vardı içinde.Kimden acaba:26:Gönderici olarak yavuz mobilya yazıyordu sadece.Doğacığıma bayağı bir torpil geçmiş hediyeleriyle
Arkadaşım buradan sana çoook teşekkür eder bu güzel sürprizinle bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.En yakın zamanda fotolarını çekip göstereceğim,tekrar tekrar teşekkür ederim.Doğa şimdi uyuyor uyanınca hediyelerini veririm artık.
NOT:BEYBİ KISKANMA...
NOT:eŞİM ŞİMDİ TEL.NO. GETİRDİ BİR ARAYAYIM BAKAYIM.öPTÜMMMM
Hım kim acaba :)) ben birini tahmin ediyorum ama emin değilim)
Resim koy unutma ama CNm çok merak ettim .. Lütfen .. Hayırlı olsun , güle güle kullanın inş .
Bizimde arabalardan biri graco ve ben çok memnunum hatta mama sandelyemiz , park yatağımız bile graco yani o kadar içindeyiz .. Çok sağlam olduğu konusunda hem fikirim .. Pahalı da olsa değer verilen paraya ..
Tatlıses im ben öneririm gözüm kapalı , bir düşün istersen CNm
rica ederim cnm ne demek güle güle kullanın
aradıgın kişi benim cnm:))hediyeleri ben gönderdim:)ama niye beni aramadın anlamadınkız yoksa yalnışlıkla başkasınımı arayıpta teşekkür ettin
bu arada ne göndermişim çok merak ettim
doğru tahmin melegimhediyeleri ben gönderdim
bencede hemen resim koysun bende çok merak ettim
Hadi demek sen gönderdin :)) Pınar'a var da bizeeeee yokmiii) sevgiler
kızlarrr araba araştırmama gerek kalmadı arabamız yapıldı:)
eşim yaptırdı
bu arada bende yarın nohut-pilav-salata yapmaya karar verdim
meleğim;mahir tüm öğünlerde mi iştahsız:26:tarık buğrada özllikle sabahları kahvaltı sevmiyo..diğer öğünlerde de yiyo ama elinde telefondan video izleyerek..yanlış yapıyorum biliyorum ama yoksa yemiyo
bu gün akşam tarık buğra balık yemediği için ona yapmadım balığımı yedi bitirdiyanınada portakal suyu hazırladım hemen
o yiyince ben doydum:)
pınarda;hediyeleri bende çok merak ettim..doğamız nasılbenim eşimde çarşamba günü yolcu bizde yazın gideriz artık
Sabah kahvaltısı idare eder diğer öğünler nerde ise hiç yemez .. 100 gr meyveli yoğurt yedirmeye çalışıyorum öğle vakti ..onun dışında dışında sevdiği azda olsa yediği şeyleri yapıp veriyorum . Çok yemek deniyorum elimde telefon ve dikkatini çekicek herşey oluyor ama nafile çoçuk yemiyor pek .. Muz bazen yediriyorum onuda iki ısırır sonra bırakır bende geri kalanını ezerek vermeye çalışıyorum .. Off anlatırken bile boğuluyorum .. Yatmadan önce 150 cc sütü bazen bitirir bazen yarım içer yatar ..
bulgur pilavını çok severim ama mercimekli hiç yapmamıştım.. bi de bakliyat pişmez bizim evde... eşim yemez çünkü..
ama daha gecen gun nohut mu yapsam diye düşündüm.. o yemezse yemesin di mi ama.. biz yeriz
bi de ben yemek yapma özürlü olmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?