2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

söylemeyi unuttum,bulgur piştikten sonra tavada yag ısıtıp soganı ince ince(dikine) dogra baya kızarsın sonra bulgurun içine dök karıştır
bitti gitti

Selam arkadaşlar,

Geçmişe şöyle hızlıca bir baktım.. ve hemen fırsat buldukça yazıyorum..

Alıntı yapamazsam bana kızmazsınız dimi:44::44:

Off bugün pazartesi.. Şu lanet işe hala alışamadım.. Ay beni bişeyler boğuyor sanki burda.. Ama çok az daha sabredeceğim.. Muhtemelen ben yazı görmeyeceğim gibi geliyor Aman görmezsem görmeyeyim.. Yaza da oğlumla tatil yaparız bir güzel.. oooh

Hafta sonu oğlumla bol bol vakit geçirdik.. Ben evdeyken bana çok düşkün.. sürekli benim yanımda herşeyi benimle yapmak istiyor.. Durup durup koşup bana sarılıyor ve öpüyor.. Ben mest oluyorum tabii..
Anneannesine ve dedesine de çok düşkün.. Onları görmeyince arıyor.. Anneme Ayyeayaa diyor.. ama bunu sürekli tekrarlıyor annemi evin içinde bulana kadar

Onun dışındaaaa... Salon halım leş gibi olmuştu halının her tarafı leke lekeydi.. Akşam Kaan uyuyunca güzelce koslalı suyla sildim.. Halı bembeyaz oldu.. E tabi yıkanmadı çok temiz olmamıştır ama en azından lekeler gitti

Ay benimde mutfak dolaplarını temizlemem gerekiyor.. Ama biraz daha dursun.. Haftaya portmanto gelecek.. o gelince hepsini beraber halledeceğim kısmetse.. Şu andaki portmanto görünümlü uyduruk dolabı balkona koyacağım.. yeni kapak da yaptıracağım.. ve mutfak dolaplarımdaki gereksiz bazı şeyleri onun içine alacağım.. Ay çok işim var çoook

Onu da denedik canım ciddi hasta olduğu bi dönemde doktorla konuştuk ellerindeki mikroplar seni hasta ediyor dedi, öğretmenin çok sever hiç sözünden çıkmaz o da söyledi ama faydası olmadı. Çok çekingen, farklı bi ortama girince sıkılıyor, evde sıkıldığında istediği bişey yapılmadığında.. kendi de farkında değil, bilinçli olsa yapmazdı diye düşünmekteyim ((

söylemeyi unuttum,bulgur piştikten sonra tavada yag ısıtıp soganı ince ince(dikine) dogra baya kızarsın sonra bulgurun içine dök karıştır
bitti gitti
tamamdır anlaşıldı... :) çok mersüüü... kalp kalp kalppp

ah şu sevdiğimiz işleri bi yapabilsek keşke... oof of. tatil lazım bana cok bunaldım. fenalardayımmm...

Ben evimdeki işleri hiç anlatmayayım.hele o mutfak ama taşınacağımız için giderken topluca yaptırmayı düşünüyorum ne olur bana pis demeyin.şimdiden yavaş yavaş toparlanmaya başlayayım diyorum önce kitaplarımı ve kullanmadığım mutfak eşyalarımı kolileyip balkona istifleyeceğim.

Merhaba kızlar,nasılsınız?Nihayet tatile girdik,gerçi sayılı gün çabuk geçerAslında daha uzun yazmak istiyorum fakat eşim İzmir'e uçacak,onu uğurlamalıyım.Ben mi yok kalsın ben böyle iyiyimGörmesem de olur oraları,pardon onları...Neyse arkadaşlar bugün bana bir kargo geldi İstanbuldan,fakat üzerinde isim yok:26:Çoook cici hediyeler ve de içten bir mektup vardı içinde.Kimden acaba:26:Gönderici olarak yavuz mobilya yazıyordu sadece.Doğacığıma bayağı bir torpil geçmiş hediyeleriyle
Arkadaşım buradan sana çoook teşekkür eder bu güzel sürprizinle bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.En yakın zamanda fotolarını çekip göstereceğim,tekrar tekrar teşekkür ederim.Doğa şimdi uyuyor uyanınca hediyelerini veririm artık.
NOT:BEYBİ KISKANMA...
NOT:eŞİM ŞİMDİ TEL.NO. GETİRDİ BİR ARAYAYIM BAKAYIM.öPTÜMMMM

Hım kim acaba :)) ben birini tahmin ediyorum ama emin değilim )
Resim koy unutma ama CNm çok merak ettim .. Lütfen .. Hayırlı olsun , güle güle kullanın inş .

Bizde az evvel bir avuç bulgur pilavı yedik ama nasıl yedirdiğimi bir Allah bilir birde ben evin içini dört dönüyorum yedirine kadar ., bugün akşam menüsunda bizde Antep usulü tarhana çorbası ve fırında poşet tavuk var , yanında sebze ..
Furu fasulye iyi hatırlattın bende yarın onu yapayım , pilav, turşu birde kuru fasulye of yemede yanında yat olur :)) miss .. Bende ve babasında dünyayı yiyecek iştah varken oğlum çeke çeke mıymıntı iştahsız amcalarına çekmiş ya yanarım yanarım ona yanarım (

Bizimde arabalardan biri graco ve ben çok memnunum hatta mama sandelyemiz , park yatağımız bile graco yani o kadar içindeyiz .. Çok sağlam olduğu konusunda hem fikirim .. Pahalı da olsa değer verilen paraya ..

Tatlıses im ben öneririm gözüm kapalı , bir düşün istersen CNm

Aman ne güzel , ne güzel heyecanlardı bizim içinde bir zamanlar.. Merak ettim bakıyorum hemen :))

rica ederim cnm ne demek güle güle kullanın
aradıgın kişi benim cnm:))hediyeleri ben gönderdim:)ama niye beni aramadın anlamadınkız yoksa yalnışlıkla başkasınımı arayıpta teşekkür ettin
bu arada ne göndermişim çok merak ettim

Hım kim acaba :)) ben birini tahmin ediyorum ama emin değilim )
Resim koy unutma ama CNm çok merak ettim .. Lütfen .. Hayırlı olsun , güle güle kullanın inş .

doğru tahmin melegimhediyeleri ben gönderdim
bencede hemen resim koysun bende çok merak ettim

evet şekerim graco çok saglam ama çok pahalı:18:ben arkadaşımdan 2. el aldım çok uyguna ama sıfırını alamazdım:18::18:
ben cerene ilk arabasını chiccodan almıştım o da çok güzel çok kibar bir arabaydı ama benim kız 10 aylık 15 kilo olunca mecbur degiştirdik
hala aklıma o araba gelince gözlerim dolar,kulaklarım euro

Hadi demek sen gönderdin :)) Pınar'a var da bizeeeee yokmiii ) sevgiler

kızlarrr araba araştırmama gerek kalmadı arabamız yapıldı:)
eşim yaptırdı
bu arada bende yarın nohut-pilav-salata yapmaya karar verdim

meleğim;mahir tüm öğünlerde mi iştahsız:26:tarık buğrada özllikle sabahları kahvaltı sevmiyo..diğer öğünlerde de yiyo ama elinde telefondan video izleyerek..yanlış yapıyorum biliyorum ama yoksa yemiyo

bu gün akşam tarık buğra balık yemediği için ona yapmadım balığımı yedi bitirdiyanınada portakal suyu hazırladım hemen
o yiyince ben doydum:)

pınarda;hediyeleri bende çok merak ettim..doğamız nasılbenim eşimde çarşamba günü yolcu bizde yazın gideriz artık

Sabah kahvaltısı idare eder diğer öğünler nerde ise hiç yemez .. 100 gr meyveli yoğurt yedirmeye çalışıyorum öğle vakti ..onun dışında dışında sevdiği azda olsa yediği şeyleri yapıp veriyorum . Çok yemek deniyorum elimde telefon ve dikkatini çekicek herşey oluyor ama nafile çoçuk yemiyor pek .. Muz bazen yediriyorum onuda iki ısırır sonra bırakır bende geri kalanını ezerek vermeye çalışıyorum .. Off anlatırken bile boğuluyorum .. Yatmadan önce 150 cc sütü bazen bitirir bazen yarım içer yatar ..

Allah yardımcın olsun canım ya çok zor..bi dönem tarık buğra öyleydi mideme ağrılar giriyodu sıkıntıdan
doktorunuz ne diyo bu duruma..nasıl açılırki bu kuzunun iştahı:44:

selamlarrrrrr
akşam üstü annem geldi hemde çatkapıönce yemek yedi sonrada saç boyası getirmiş saçını boyadım sonrada geçti bıcı bıcı yaptısonra saçının rengini begenmedi bana çemkirdi gitti
yani benim ne suçum var,boyayı seçip alan sensin benmi kabahatli oldum
bide daha dün ovaladıgım banyoyu nasıl bırakıp gitti heryer saçhay Allahım ya geçtim bi daha ovdum
havlusunuda çekyata atmış:86::86:ayy sinirlerim bozuldu ondan bu haldeyim:86:
bana yardım edecegi yerde bide gelip evimi darma duman ediyo:86:
benimde şansıma böyle bir anne denk gelmiş:86: ne yapalım:86:
ayy çok sinirliyimmmmm:84::84:

kızlar benimde aklıma bişey takıldı hazır aklımdayken sorayım,,çağlanın bazen gözü dalıyo öyle uzaklara sanki sevdigini düşünüyo gibi:))
yani her zaman degil ama bazen oluyo:26:boş boş bakmıyo sanki birşey düşünüyo gibi bakıyo 5-6 saniye öyle kalıyoanladınızmı
çokmu dertli acaba:18:sizin bebişlerede böyle oluyomu merak ettim:26:

Canım yemek neki yemeyen oldugu için sevkini kırmıslar
bakliyatta püf nokta sogan salca tuz yag baharat gerisi su ve hop bakliyatlar ocaga bitti gitti
bazen üsengeclikten bende kolay seylere kacıyorum
babycim kuru fasulye dedin benim canım istedi bari suya koyayım fasulyeciklerimi

Ooooo kadro kalabalık gece kuşları gelmiş

Araba yapılmış hadi masraftan yırttınız tatlıcadı

Beybi demek sevdiceğini düşünüyo. Benim kuzu bazen elini ceneye dayayıp düşünüyoama dalma seklinde değil. Bİlemedim valla

Ayy bu gece x yok diye arkadasımı cagırdım. Sohbet ettik. NASIL iyi geldi valla. İş kurcaz birlikte. Detaylar sonra. Yatıyorum.

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…