2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 2012 mayis anneleri aranizda elinde guzel bebek kurabiyesi tarifi olan var mi eltim dogum yapti ona goturecegim. Internetten buldugum tariflerle yaptim ama olmadi paylasirsaniz cok sevinirim ev kurabiye doldu

sağolun bir evlat olarak annemeen çok ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmasını beklemekle hata ettim bu gün güzel bi haber aldım bakıcımız için bi arkadaşımla görüştüm ve olumlu yanıt aldım kendimi onu yarı yolda bırakmış gibi hissediyordum çünkü üniversitede çocuğunu okutuyor ve hep iyiliğini gördüm şimdi içim rahat bi şekilde gidebilirim.işte böyle bazen el canından daha yakın oluyor onunla sevinip üzülebiliyorsunuz aynı burası gibi bana yazdığınız güzel mesajlarınız için teşekkür ederim.inş. iyi olacak herşey.

Uuufff ben dünden hazırım şekerim.. Gezmeyi çok severim... yeter ki zaman ve şartlar uygun olsun :) Ben sırf yemek yeğeme2 günlüğüne kalktım Antepe gittim düşün yani :))

Selam arkadaşlar.. Evdeki ilk günüm çook güzel ve keyifli geçti.. Gerçi hafta sonuymuş gibi zannettim hep ama güzeldi.
Biraz temizlik yaptım.. Yarın portmantom gelecek.. Şu anki mevcut portmantoyu kaldırdık içini vs boşalttık anne ve babam yardım etti sağolsun.. Yarın sabah da Kaan'ı alıp kendi evlerine geçecekler.. Bende ustalarla evde olacağım :)) Yarın da bayağı işim var anlayacağınız..

Yarın gün içinde girip yazarım size..

Herkese iyi geceler..

selamlar
beykoz:))tamda çikita muz yedim yazını okudumnedir benim bu muzlardan çektigim:)
mutlucan cancannnn demek antekyeye sarma yemeye gelecenhemde bu hafta sonunasıl sevindim anlatamammm
ama bu hafta sonu ben evde degilim bilesinçooook önemli işim varyani çoook önemli olmasa inan evde olurdum ama eşimin halasının torununun nenesinin kuzeniyle çarşıya gitmem lazımdaha konuşmadık ama yarın konuşup ayarlıycaz
keşke gelsen cnm ya hadi bi delilik yapındilberide al gelne güzel olurdubenim kocayıda anasına postalardıkgönlümüzce güler eglenirdikoruk,aşür künefe yerdik

talaycım bir ay dedigin ne ki hemen geçiverir canını sıkma cnm:26:annen için bişey diyemiycem tabiki sen haklısın zor gününde yanında olmalı:26:ama hiç korkma sende üstesinden gelirsin cnm

şekersiz doktordan randevu almışsın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahçokta pahalı bir doktormuş:18:keşke bende gelseydim senle:)cerenide gösterirdiköyle aradan çaktırmadan bedavaya kontrol ettirirdik

mutlucum ya markette yaprakmı satılıyo:26:ben hiç görmedimhoş burda kimse satamaz çünkü milletin asma agacı var:)
pazrada satılıyo bazen alıyorum bana kartı geliyoşansıma tüküreyim
bugün yaptıgım yapragı kaynanam pazar günü yolladıhayretlerim şaştıkafasına saksımı düştü dedimben istemeden yolladı çok şaşırdımneyse bugün sardım pişirdim ama yaprak kartmış biraz sert kaldı
kaynanam bana son dakka golu attıevdeki kart yapragı yollamışyoksa bana bir mesajımı var anlamış degilim
intikamım acı olacak
yaz gelsin kendi yapragımı kendim alıp kış için saklayacagımkimseye güven olmuyo

çağlada sümüklü oldusanırım üşüttüumarım ilerlemez..
cerenle çağlanın kavgalarından kafam kazan gibi oldu bugüneşimden rica ettim dedim 1saat uyuyum tmm dedi biraz dinlendim
ya tablet için kavga ederler,,ya bisiklet için,ya scooter off offf...böyle durumlarda önce izliyorum pek karışmıyorum aralarında çözsinler diye bekliyorum ama hep aglayan taraf çağla oluyo,,birbirlerini yitmeye başladıklarında heeeyyytttt yettim gari diyip ayırıyorum ama 10 dakika sonra başka birşey için yine başlıyolar
bazen çok iyiler birlikte resim çizip müzük dinleyip kuduruyolar,,lego yapıyolar...
bazende birbirlerini yiyolar

cok sevimdim ilk gunun keyifli gecmesine ins hep daim olur ki oyle umuyorum kuzular varken dolu dolu ve guzel geciyor
portmanto daha gelmemismiydi epey uzun surmus yapilmasi, gule gule kullan cnm icini bol bol doldurursun artik ne iyi ettin gercekten portmantonun kullanisligi cok onemli evdeki daginikligi kaldirmasi acisindan..

ana palavraya bak hele halasinin torununun nenesinin kuzeni pof :)) biraz kucuk at giz civcivlerde yesin hemi :))

cikita muz aldim bende bugun ogluma biz organic aliyoruz ama ne derece dogru onu bilemem..benimde muz gorunce aklma ardacim gelir..cikata muz muz cikata muz muz :)) gelmis gecmis en hit sarki olur ehuehueheu

ben sana geldigimde ins bu uzaktan akbalarinla isin olmaz sekerim valla olursa simdiden diyim kuserim mektubunu keserim :))

sekesizyesilcay cnm bu hafta sonu dr den randuvu almissini ins hayirli haberlerle gelirsiniz..bekliyoruz bizde sonuclari .

miram uyumuyor ama inanin benim oglumda pek uyumuyor tek sansim galiba calimiyor olmam bu yuzden mutlum rabbim yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum ben bu halde dayamiyorum sinirlerim tavan yapiyor sen hele bu halde birde ise gidiyorsun inan uzuluyorum haline cok..ins gecer bu cocuklarin durumlari yoksa bu hal ne kadar surer allah kerim..mahir son hafta hep 4 te kalkar oldu normalde 5 te kalkardi ne kadar gec yatirirsak yatiralim yine erken kalkiyor..bazende agliyor cok fena..ne derdi var bu cocugun cozemiyorum,.bilen varsa sevabina bana bir fikir versin allah rizasi icin..

orhan cemal i hocam cok salma bence allah gostermesin yola kacar mazallah ..uzaktan takip guzel ama bu cocuklar icin erken biraz..yakin takip please !

bugun okudumda anca yazma firsatim oldu..bizde markete gittik oglum artik hic pushchair de durmuyor giderken zor tuttum ama gelirken elinden tutarak 10 dk yolu yarim saatte geldik..hava soguk olmasa ok yureyelim ama buz hava oyle soguk vura vura eve donduk ins hasta olmaz..tam sipa basedemiyorum bu oglanla ben yaa..

ne palavrası cigerimgerçek kız
sen ne zaman gelecen söyle bakayımtüh şimdi aklıma geldi sen gelecegin gün benim kuzenin düğünü olacak
daha düğün tarihi belli degil ama sen günü söyle ben o güne dügünlerini yapsınlar diye baskı yapacam:))
yaw başımın üstünde yeriniz var:)çok ama çok sevinirimherkes bana gelsin herkessss
şaka inanmayın ha
çikita muzun organigimi varmışben bilmiyodumafiyet olsun mahirime löp löp et olsun..
ben çağlaya günde 1 muza yakın yediriyorum,,
birazkilo alsın istiyorum amaalmıyo sinir olmuş durumdayım,,1 yaşından beri kilomuz aynı,,sadece boyu uzuyo..

ana bosver boyu uzasin hem caglanin kilosu gayet iyi cnm dusunme bile yedikleri boya gidiyordum kuzumun..
gelecegim gunu soylemiyorum iste hihbaskin yapicam sana..evde olmazsan belediye anosundan bagiricam baby gel buraya yumruk havaya diye :)) oyle demicem tabiki allah seni ne etmesin kir dizini otur evinde ne isin var disarda bak ben geldim taa nerelerden cabuk gel derim ehuehieheihi

14 şubat geliyobana ne hediye alacagınıza karar verdinizmi
kimsede burda konuşmamış yoksa bana süprizmi yapacaksınız
yaw bu kocalara ne alacazben geçen yıl ne almıştım hatırlamıyorum:44:yoksa cep telefonumu almıştım:44:yoksa doom günündemi onu almıştım:44:hatırla oniiihatırla onii
hatırlayamadım
bu sefer kıyafet alıyım diyorum:26:yazık bu sene kendine hiç birşey almadıbir kazak bir kotsevinsin bari:))
kızlarda belki ayakkabı alır babalarına:)iyide bende para yok napcaz
yine abimin kartına salça olacam:)taksitlerimde artıyo:18:işla batmam:18:

Son düzenleme:

kilosu iyi sayılır ama birkaç kişi zayıflamışmı falan diyince üzüldüm,,aslında zayıflamıyo buya gidiyo ama kiloda almıyo
ceren çok tombişti o yüzden çağla bana çok sıska geliyogerçi çağla cerene göre daha minyon bir kız

melegim sen ne zaman istersen gel cnm ben hazır seni bekliyorum canım arkadaşım
hatta o günün hayalini kuruyorum:)önce bizde yemek yeriz,sonra biraz antakyayı gezerizharbiyeye giderizsonra asi nehrinde kayıga bineriz ama burnumuza mandal takarsak iyi olur çünkü biraz kokarsonra akşamda şahane bir restaurantta mezelerle kabeplarımızı yerizarkasındanda künefegöbeginin çapını 5 cm genişletip seni yollamassam benim adım da baby olmasın

Son düzenleme:

ne iyi oldu da hatirlattin bende ne alacagimi bilmiyorum..gecen sene ne aldim onuda hatirlamiyorum..sen telefon almistin galiba ama hangisinde idi bende hatirlamiyorum :)) 14 subat ozel mi olmali onuda bilemiyorum hatta bugun konustuk esimle ne zamandir basbasa kalip gezip eglenemedik , mesela ben fasili cok severim ona gidebilsek harika olur ama mahire bakicak iyi bir baby sitter bulmamiz lazim ..bakalim ciddi ciddi dusunuyorum..hediye olayindan daha iyi gider bence..

Son düzenleme:

canimsim benim bilmezmiyim hic..bende sabirsizlaniyorum seni ve kizlari gormeyi..gobegim demek 5 cm genisliyecek abov desene obezlikten hic kurtulamiyacam ben :))

harika düşünmüşsün bencede eşinle başbaşa fasıl dinleyindinlerken kafanı eniştenin omzuna koymayı unutmaboynun tutulmasın diye melegim:)arada erkeklere böyle yapmak lazım azcık şımarsınlartam enişte yumuşamışken tam o anda hemen patlat bombayıbomba dediysek şaplak falan degil hauzun zamandır almakistedigin birşeyi aldırma sözü alne kadar allı bir yazı oldu:)

canimsim benim bilmezmiyim hic..bende sabirsizlaniyorum seni ve kizlari gormeyi..gobegim demek 5 cm genisliyecek abov desene obezlikten hic kurtulamiyacam ben :))

yok korkma obez olmassın kızolsam bu kadar yemege ben olurdum dimi
bir gün kısmet olurda birlikte yemek yeme şansımız olursa benim yediklerimi görüp agzınız açık kalacako kadar çoook yerim
yemeyi severimekmege bayılırımmakarnayla bile ekmek yerim
olurda istanbula gidersem mutlu beni pideciye götürecekti mutlu yandı haberi yok:))
başka bana yemek ısmarlıycak olan varmı

Mutlu seni beni götürdüklere yere görürsün manzaradan çok yemezsin :)) bak ne güzel bir çare buldum eheuheehu
Şaka bir yana geldiğinde bende ist da olursam bende seni davet etmekten çok memnun olurum seni Karadeniz yemekleri yapan bir yere götürürüm çok güzel memleketimin yemekleri .. Yada Antep'e gel orda da çok güzel yerler var saymakla bitmez malum Antep tr de yemek konusunda number one:))

gece gece yine çenem düştükk yı her açtıgımda diyorum az konuşacam fazla dedikodu yapmıycam ama kendimi tutamıyorum:))
bazen düşüncelerimi istedigim gibi yazıya dökemiyorum yalnışlıkla üzdügüm kırdıgım kimse varsa kusuruma bakmasın

gidip yatam gayriyine saat buçuk olduyarın yine bol tempolu birgün beni bekliyo
pazara gidecem
iyi bir alışveriş yapmam lazımdolap boşcuma günüde misafirim gelecekhemde ögle yemegine:))
kemmünlü biberli aş yiycik çevirisi için tıklayın kimyonlu biberli bulgur pilavı yiycez
yanınada turşuayranda içicezzohhh valla bol deikodulu bir gün olacagı şimdiden belliagzımız yanacak o yüzden konuşmalarda hararetli olur diye düşünüyorum
neyse ben kaçar öpüldünüzzzzz
eger bu mesajı 10 arkadaşınıza yollarsanız dileginiz gerçekleşecek

bak gidiyodum ama number one yazını görüp geridöndüm
hanııımmm hanııımmmm o number two olmasınnn
buranın yemekleri üstüne yemek tanımamantepe bende gittim tmm çok güzel yemekleri ama burası daha güzel melegim:))

tmm istanbula gelince sanada gelirim cnm nazik davetin için mersi cicim:))
mutlu beni hem pideciye hemde neresiydi ya:44:saraya götürecekti benisaraylara layıgım ben:)
cereni şimdiden aşilıyorum diyorum ki''kızım bak garip bir anan var ilerde sen zengin olursan benide saraylarda yaşat tamammı yavrum ''diyorum
cerende diyo ki''ne sarayı anne yasen prensesmisin kisen babamla burda otur işte eviniz var''
ne tuhaf bir çocuk bu anlayamaıyorum
neyse yattım ben iyi geceler cnm benim
unutma number one antakyatwo antep:))

Merhaba hatunlar Ne var ne yok bakim?
Ben bugün mutluyu rüyamda gördüm. Antepte oturuyomuşum mutlu da antebe gelmiş bi arkadaşıyla bize kalmaya geliyo, akşam yemek yiyoruz birlikte, yemekte yok yok. Mis gibi sofra kurmuşuz hanımefendiye. Sonra yatakları hazırlıyoruz iki çekyat varmış birinde arkadaşı diğerinde kendi yatıyo. Sabah soruyorum nasıl rahat uyudunuz mu diye mutlu hanım 'eh işte' diyo. Memnun edemedik hanımefendiyi.
Kız mutlu ola ki buralara gelesin evde yokum yeminlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…