Canım benim çok haklısın çoook1 ay dediğin hemen geçer,hem senin yanında abla gibi gördüğün bakıcın var çok şükür...
Sonra eşinle de kavuşacaksınız ve herşey güllük gülistanlık olacak eminim benYeni memleket yeni ev yeni bebek..
Herşey düzene girecek inşallah, sakın canını sıkma tatlımBizimki de dışarıyı çok seviyor çocuklar da haklı evde bunaldılar
ama idare edersin sen,biraz bakıcı abladan yardım alıp onun çıkarmasını istesen hem belki Musab böylece yorulur dışarda ve güzel güzel uyur sende biraz dinlenirsin... Ama dediğim gibi anne falan takılıp kendini yıpratma zaman en iyi ilaç talaycım
demedi deme bak herşey güzel olacakHerşeyin üst üste gelmiş olması seni yıpratmış bence ama zaten hep öyle olmaz mı
Bende diyorum bir kaç gündür yine yazmıyor meğer durumlar sıkıcı hale gelmiş .. Öncelikle Rabbim hemen kavuştursun sizi bir ay çok uzun süre değil CNm bak görürsün hemencecik geçicek .. Annene şaşıyorum ve ayrıca anlamda veremiyorum belki onunda kendince sebepleri vardır bilemeyiz yinede Rabb'inden seni anlayıp yardımına koşmasını diliyorum ..üzme kendini ne olur karnında minik bir melek var oda seninle üzülüyor biliyorsun ..
Hayırlı olsun musab Bilal'in masası , sandelyesi ve peluşları .. Inş çok mutlu olur delikanlı aldıklarınızla ..
ufff sarmayı çok severim canım çekti bakAma marketten alınan kart yapraklarla hiç olmuyor,pazara da ben yetişemiyorum Ben en iyisi haftasonu sana geleyim sarma sar bana tamam dersen uçak bileti bakıcam çok sıkıldım istanbulda belki dilber de gelir ne dersin dilber:13:bana bir arkadaş olan olsa hepinize gelirim tek tek
eşim yok bu haftasonu her davete açığımBöyle der der anca anama giderim o ayrı
Uuufff ben dünden hazırım şekerim.. Gezmeyi çok severim... yeter ki zaman ve şartlar uygun olsun :) Ben sırf yemek yeğeme2 günlüğüne kalktım Antepe gittim düşün yani :))
Selam arkadaşlar.. Evdeki ilk günüm çook güzel ve keyifli geçti.. Gerçi hafta sonuymuş gibi zannettim hep ama güzeldi.
Biraz temizlik yaptım.. Yarın portmantom gelecek.. Şu anki mevcut portmantoyu kaldırdık içini vs boşalttık anne ve babam yardım etti sağolsun.. Yarın sabah da Kaan'ı alıp kendi evlerine geçecekler.. Bende ustalarla evde olacağım :)) Yarın da bayağı işim var anlayacağınız..
Yarın gün içinde girip yazarım size..
Herkese iyi geceler..
selamlar
beykoz:))tamda çikita muz yedim yazını okudumnedir benim bu muzlardan çektigim:)
mutlucan cancannnn demek antekyeye sarma yemeye gelecenhemde bu hafta sonu nasıl sevindim anlatamammm
ama bu hafta sonu ben evde degilim bilesinçooook önemli işim var yani çoook önemli olmasa inan evde olurdum ama eşimin halasının torununun nenesinin kuzeniyle çarşıya gitmem lazım daha konuşmadık ama yarın konuşup ayarlıycaz
keşke gelsen cnm ya hadi bi delilik yapındilberide al gel ne güzel olurdu benim kocayıda anasına postalardık gönlümüzce güler eglenirdik oruk,aşür künefe yerdik
talaycım bir ay dedigin ne ki hemen geçiverir canını sıkma cnm:26:annen için bişey diyemiycem tabiki sen haklısın zor gününde yanında olmalı:26:ama hiç korkma sende üstesinden gelirsin cnm
şekersiz doktordan randevu almışsın hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahçokta pahalı bir doktormuş:18:keşke bende gelseydim senle:)cerenide gösterirdik öyle aradan çaktırmadan bedavaya kontrol ettirirdik
ana palavraya bak hele halasinin torununun nenesinin kuzeni pof :)) biraz kucuk at giz civcivlerde yesin hemi :))
cikita muz aldim bende bugun ogluma biz organic aliyoruz ama ne derece dogru onu bilemem..benimde muz gorunce aklma ardacim gelir..cikata muz muz cikata muz muz :)) gelmis gecmis en hit sarki olur ehuehueheu
ben sana geldigimde ins bu uzaktan akbalarinla isin olmaz sekerim valla olursa simdiden diyim kuserim mektubunu keserim :))
ne palavrası cigerimgerçek kız
sen ne zaman gelecen söyle bakayımtüh şimdi aklıma geldi sen gelecegin gün benim kuzenin düğünü olacak
daha düğün tarihi belli degil ama sen günü söyle ben o güne dügünlerini yapsınlar diye baskı yapacam:))
yaw başımın üstünde yeriniz var:)çok ama çok sevinirimherkes bana gelsin herkessss
şaka inanmayın ha
çikita muzun organigimi varmışben bilmiyodum afiyet olsun mahirime löp löp et olsun..
ben çağlaya günde 1 muza yakın yediriyorum,,
birazkilo alsın istiyorum amaalmıyo sinir olmuş durumdayım,,1 yaşından beri kilomuz aynı,,sadece boyu uzuyo..
ana bosver boyu uzasin hem caglanin kilosu gayet iyi cnm dusunme bile yedikleri boya gidiyordum kuzumun..
gelecegim gunu soylemiyorum iste hihbaskin yapicam sana..evde olmazsan belediye anosundan bagiricam baby gel buraya yumruk havaya diye :)) oyle demicem tabiki allah seni ne etmesin kir dizini otur evinde ne isin var disarda bak ben geldim taa nerelerden cabuk gel derim ehuehieheihi
14 şubat geliyobana ne hediye alacagınıza karar verdinizmi
kimsede burda konuşmamış yoksa bana süprizmi yapacaksınız
yaw bu kocalara ne alacazben geçen yıl ne almıştım hatırlamıyorum:44:yoksa cep telefonumu almıştım:44:yoksa doom günündemi onu almıştım:44:hatırla oniii hatırla onii
hatırlayamadım
bu sefer kıyafet alıyım diyorum:26:yazık bu sene kendine hiç birşey almadıbir kazak bir kot sevinsin bari:))
kızlarda belki ayakkabı alır babalarına:)iyide bende para yok napcaz
yine abimin kartına salça olacam:)taksitlerimde artıyo:18:işla batmam:18:
kilosu iyi sayılır ama birkaç kişi zayıflamışmı falan diyince üzüldüm,,aslında zayıflamıyo buya gidiyo ama kiloda almıyo
ceren çok tombişti o yüzden çağla bana çok sıska geliyogerçi çağla cerene göre daha minyon bir kız
melegim sen ne zaman istersen gel cnm ben hazır seni bekliyorum canım arkadaşım
hatta o günün hayalini kuruyorum:)önce bizde yemek yeriz,sonra biraz antakyayı gezerizharbiyeye gideriz sonra asi nehrinde kayıga bineriz ama burnumuza mandal takarsak iyi olur çünkü biraz kokar sonra akşamda şahane bir restaurantta mezelerle kabeplarımızı yeriz arkasındanda künefe göbeginin çapını 5 cm genişletip seni yollamassam benim adım da baby olmasın
harika düşünmüşsün bencede eşinle başbaşa fasıl dinleyinne iyi oldu da hatirlattin bende ne alacagimi bilmiyorum..gecen sene ne aldim onuda hatirlamiyorum..sen telefon almistin galiba ama hangisinde idi bende hatirlamiyorum :)) 14 subat ozel mi olmali onuda bilemiyorum hatta bugun konustuk esimle ne zamandir basbasa kalip gezip eglenemedik , mesela ben fasili cok severim ona gidebilsek harika olur ama mahire bakicak iyi bir baby sitter bulmamiz lazim ..bakalim ciddi ciddi dusunuyorum..hediye olayindan daha iyi gider bence..
canimsim benim bilmezmiyim hic..bende sabirsizlaniyorum seni ve kizlari gormeyi..gobegim demek 5 cm genisliyecek abov desene obezlikten hic kurtulamiyacam ben :))
harika düşünmüşsün bencede eşinle başbaşa fasıl dinleyindinlerken kafanı eniştenin omzuna koymayı unutma boynun tutulmasın diye melegim:)arada erkeklere böyle yapmak lazım azcık şımarsınlar tam enişte yumuşamışken tam o anda hemen patlat bombayı bomba dediysek şaplak falan degil ha uzun zamandır almakistedigin birşeyi aldırma sözü al ne kadar allı bir yazı oldu:)
yok korkma obez olmassın kızolsam bu kadar yemege ben olurdum dimi
bir gün kısmet olurda birlikte yemek yeme şansımız olursa benim yediklerimi görüp agzınız açık kalacako kadar çoook yerim
yemeyi severimekmege bayılırım makarnayla bile ekmek yerim
olurda istanbula gidersem mutlu beni pideciye götürecekti mutlu yandı haberi yok:))
başka bana yemek ısmarlıycak olan varmı
Mutlu seni beni götürdüklere yere görürsün manzaradan çok yemezsin :)) bak ne güzel bir çare buldum eheuheehu
Şaka bir yana geldiğinde bende ist da olursam bende seni davet etmekten çok memnun olurum seni Karadeniz yemekleri yapan bir yere götürürüm çok güzel memleketimin yemekleri .. Yada Antep'e gel orda da çok güzel yerler var saymakla bitmez malum Antep tr de yemek konusunda number one:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?