2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende dün gece Nejat İşleri gördüm rüyamda Acayip yakışıklıydı.. ve bana kur yapıyordu Ben evli değilim tabi bekarım.. Ay çok etkisinde kaldım.. Zaten acayip beğenirin kendilerini..

bana burak özçivit demeyin ya.. o nasıl bi bıyık altından gülüştür. beni benden alıyo..

siz rüyalarda ne işler karıştıyosunuz öyle
ben niye bunları rüyamda göremiyorum
hep ajdarı görüyorum,elinde çikita muzla bana koşuyobende kaçıyorum

Allah sabır versin sana cnm:))kaynana uzakta bile olsa sinir olmana yetmiş..
ama bence senin tüm sinirin eşine:26nların bu yaptıklarına ses etmeyişi seni sinir ediyo:26:
belki o ailesine biraz sesini çıkarsa sen alttan alacaksın yapma etme ailendir diyeceksin,benim x mende anasına laf söyletmez
çokta tın bende söylemiyorum ama buraya gelip tüm gün kaynanamı yazıyorumgelsin okusunda göreyim:))

ayrıca rüyanada çok bozuldumsiz gezin eglenin sonra yorulun bana yemege gelin
yok cnmmmm
kapıyı açmam kapıda kalırsınız

yok cigerim ne laf edecem buyrun gelin:18:kapım herzaman açık:18:
ay ben sizin üzerinizde ne biçim bir izlenim bırakmışımvalla antakyaya gelseniz bana ugramadan kaçacaksınız sanki
elifte bana gelecekti kızdan ses çıkmaz oldu
korkuttunuz kızcagızı:))

Sağol canım ,biraz olsun rahatladım.
Evet bence de beybi kesin öyle derdi,hatta eliboş gelmeyin derdi
Huuuu beybi ne getirelim sanaaaa?
cnm ne bulursan koy getiryalnız siz gelmeden önce eşyaları kargoya verin önce gelsinler:)
siz geldiginizde evde olmayabilirim
Kızlar beybi akşama kadar dönmez ,öğlen ve akşam yemeğini de çıkarır ordan

yok cicim yasaat 3 buçukta döndüm
ögle yemegini orda yedik yalan yok
akşam içinde ne yemek yapacaz diye konuştuk hatta ben dedim ''off yapacak yemekte yok,,aç yatacaz bu akşam off offf''
bu lafımı duyan yengem buyrun akşam yemeginede kalın demedi bileçok bozuldum

merhaba bayanlar, ben nisan anneleri grubundayım fakat aslında mayıs doğumlu bir oğlum var merak ettiğim ve canımı sıkan bir konu var size de sormak istedim benim oğlum hala konuşmuyor yani anlamsız kendince birşeyler söylüyor sadece anne baba gitti bitti diyebiliyor onun dışında oğlum çok hareketli 16. aydan sonra yürümeye başladı ve o dönemden sonra çok hareketli oldu sürekli evi kurcalar çekmece dolap boşaltır oyuncaklarını diğer odalara taşır beni bir korku sardı acaba yaşıtları nasıl davranıyor merak ediyorum dışarıya çıkardığımızda artık pusetten sıkılıyor yere bırakırsam da elimi tutmadan koşmaya başlıyor acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mı

mutlum mutluluk sebebim :)
azrayı bgn belkide aylar sonrası ilk kez erken yatırıp, gireyim bir arkadaşlarıma bakayım diye geçmişe doğru yolculuk ederken,adımı görünce mutlu oldum yaww :) nasıl gördünki beni rüyanda, hayır olsun inş

mutlucum mirayı memeden kesmişsin canım, hayırlı olsun.. gece 1500 kez kızımın zoruyla emzirmeye kalkan biri olarak, çok ama çok aşırı yıpransamda, evde olduğumdan vicdan yapıyor ve bir türlü kesemiyorum.. hamileyken mecbur kaldım kestim diyenleri okuyunca şaşırıp kalırdım, meğer ne meşakkatli bir işmiş gerçekten.. birde kışın malum, hastalıkları emzirmeyle daha kolay atlattığımızdan vazgeçtim kesmekten.. bir kaç aya bende bırakacağım..

dilberege hakkınızda hayırlı olsun inş. sevemediğin alışamadığın yer oldumu çalışmak değil azap oluyor resmen inş daha güzel ve hakkını tam alabileceğin huzur dolu bir işe başlarsın..

beykozcum yılmak yok çalışmalara tam gaz devam.. kısa zamanda hamile olduğunu duyarız inş canım

çiçek canım sende işten ayrılmışsın.. sebeplerini bildiğim için senin adına çok sevindim..
sizde 2. çocuk kararı almışsınız sanırım.. ohhh mayıs annelerine şenlik geliyor.. inş herşey gönlünce olur canım arkadaşım..
bence çok doğru bir karar vermişsin

şekersiizm maşallah defneye..akıllı bıdık vesselam.. ee annesi sen olunca aksi beklenilmezdi zaten..

nagiş valla prensesin konuşmasına bittim.. helal olsun.. azra daha anne gel bile demiyor yaa
gitgide azaldık diyosun, sende kaçamak giriyosun şekerim,:26: özletiyosun..

cnm 15-20 liraya bulurmusun bilmem,,ben 27 buçuk liraya aldım:)aslında 27 versem yeterdi,buçuguda ne oluyo anlamadım:))
abi yok buçuk çıkmadı demedigime o kadar pişmanım kineyse umarım sende bulursun aziz dostum..
salonunlada hava atmışsınzaten sende salon kadınısın,,salon kadınınında salonu geniş olurbenimde wc geniş biliyonmu
hamama oğlanı götürsen olur ama bence götürme ben pişman oldum cnm
ama saunaya birlikte gidebilirsiniz neden olmasın
Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :))
canımmmm hakkına hayırlısı olsun,,oğluşunla bol bol vakit geçirin özlem giderin
butayıda ihmal etme çok öptüm
Sen işin erbabı aynı zamanda işini mükemmel yapan bir insansın ben inanıyorum herşey daha iyi olucak
canım benim yabenim için ne güzel şeyler yazmışsın
Evt CNm kesin öyle derdi ben tarhana götürürdüm çünkü bilmiyormuş tadını :)) e işte bu vesile ile öğrenmiş olur dîyorum :))
evet cnm sen tarhana getir çok iyi olur:)
ayfonumda yok aklında olsun

buakdan yerim o agzını yaren nurrrrr

meraba güzel annelertatlı melekler
ben yokken baya dedikodumu yapmışsınızsayfalarda ilerlemişhangi birinize yazacagımı şaşırdım
ama sayfalar böyle akıp gitsin,,kimse gelmemezlik yapmasın
iyiki varsınız
biz bugün kahvaltıya gittik herşey süperdibaya kalabalıktık çocuklarda çok güzel vakit geçirdi
sonra evimize geldik çağla hemen uyudu,,cerenle ben de şebeklik yaptık:)
akşam yemegimizde makarnaydı
yarın sarma yapacamkimse bana yemege gelmesin kapıyı açmam bilesinizo kadar yolu boşuna gelmeyin

Ay ben dedim biri oğlum Mahir'i mi anlatıyor :)) CNm herşey aynı sadece biraz daha kelime hazinesi fazla gibi o kadar.. Bizimkide 16 aylık iken yürüdü ve pushchair de durmaz sadece el tutarak yürümede biraz daha gelişme var onun haricinde herşey aynı CNm bence normal 3 yaşına kadar konuşamayın çoçuk olabiliyor mümkün olduğu kadar tv den uzak Tutun ve bol bol göz temasında iken konuşup hikaye kitabı okuyun .. Bana burdan yani bilir kişi tarafından önerilen bu oldu ..

aminnnnnn hürremimmm
enes iyi armut yiyor
selamı var canım yarennurumuzu öp bizim yerimizeeee

Valla tatlım kreşte de ingilizce öğreniyolar ama çogu benim eserim. Övunmek gibi olmasın ama cok faxla vakit geciriyoruz kresten uyuyana kadar. Hep verimli olmaya calışıyorum cozutmadığımız zamanlarda. E o kadar da olsun ama yani. Kudurmaya da ihtiyac var :)

siz rüyalarda ne işler karıştıyosunuz öyle
ben niye bunları rüyamda göremiyorum
hep ajdarı görüyorum,elinde çikita muzla bana koşuyobende kaçıyorum
Of ya keske gorsem nerdeeeeee... Talihim yok bahtım karaaaa
Sagol tatlım. Özledim valla. Gorusemiyoruz. Çiçeği de özledim bak... Nerdesin kuşum memlekete gittin unuttun bizi. Yarın bi arayayım bakayım
Oh afiyet seker olsun tatlım. Valla ne o oyle sen sarcan millet yicek. Herkes sarsın evinde yesin di mi ama :)

Mutlum randevu aldım ctesi için. Nişantasındaki dr a. Ay havam batsın. Gitti paracıklarım :/neyse kızım iyi olsun da napalım. Onun için calışıyoruz :/ o değil de sonraki kontrolde de ödicez bi o kadar daha. İnşallaa hemencecik gecer. Detayları yarın yazarım. Zira geberdim yprgunluktan. Duj aldım mayıştım bi de. Hamam olaydı da gideydik. Yani hamam var da gitcek adam yok

Hadi ii geceler

kendi oğlumu okuyor gibi oldum bizimki de "anne baba dede abi aba yoo taaşan "gibi birkaç kelime haricinde kendince anlamlı benim anlamadığım cümleler kuruyor. endişelenmeniz gereken bir durum yok yani

puset olayına gelince pusete oturmayı 1 yaşından önce bırakmıştı zaten. ben de hiç zorlamadım. dışarı çıktığımızda elini de tutturmaz, hep koşar atlar zıplar vs. ben de peşinden izlerim. "ay dur, ay koşma, ay çarpacak" diyerek panikle çocuğun arkasından koşmak yerine uzaktan izlemeyi tercih ediyorum. çocuk rahatça koşup oynuyor hatta dışarda yemek yerken de bebek sandalyesinde en fazla 5 dakika oturur. onun dışında hep koşar. eşimle dönüşümlü yemek yeriz bu günler de geçecek diyerek sabırla katlanıyoruz bu durumlara. birçok ailede durum aynı sanırım

günaydın dostlarım, yine bir acelemin olduğu günün sabahında beraberiz. bugün hem benim deneym var, hem eşimin toplantısı var. ailecek lab.dayız, öğleden sonra ne yapacağız bilmiyoruz annem de sağolsun "ikiniz de lab.dasınız, çocuğa nasıl bakıyorsunuz" demiyor. haftaya konuyu açmayı deneyeceğim çünkü doktoru, annemin çok ufak bir operasyon geçirdiğini ve hiçbirşeyinin olmadığını söyledi.

babyceren aziz dostum, kaaavaltıya gitmişsiniz. afiyet olsun. sabahki şahane kahvaltı menüsünü akşamki makarnayla da "dengelemişsiniz" tebrik ederim

başka başka? yazacaklarım bu kadar sanırım.

yeni bir acelemin olduğu günün sabahında buluşmak dileğiyle, yapım ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlarım adına esen kalın diyorum.

esen kalmak ne ya :26: hani, haşta kalmayı bir derece anlıyoruz da :26:

ay bi sus iç ses yaw, hadi gel bakayım, deneye başlıyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkez iyi sanırım ma ben moral olarak iyi değilim.çünkü eşim bu a ayrılış yapacak ve yeni iş yerine başlayacak bizde musab bilalle burada 1 ay kalıcaz ve annem bir kere bile nasıl yapacaksın diye sormadı. neyse biz konuyu açtı bahaneler bahaneler dünden beri Allaha annemim kalbini yumuşatması için dua ediyorum yoksa benim anneme karşı kalbim taşlaşacak.ben niye gidiyorum diye düşünmekten helak oldum eşim desen bizi bırakmak zorunda olduğu için uyuyamıyor çareler arıyor ama yok.1 ay geçicek inş. ama bi anne 7 aylık hamile kızını nasıl yanlız bırakır ne desem boş kalbim çok kırık ama ailem için güçlü olamam lazım.
neyse hafta sonu ankara ikeadaydık oğullarıma masa ve sandalye ve bir sürü peluş oyuncak,puzzlelarını koymak için saklama kutuları falan aldık gayet güzel ama yorucu bi gündü.bu günlerde musab bilal sürekli dışarı çıkmak için ağlıyor.gece saat 10 da bile şapkasını giyip atta diye gitmek isteyip ağlıyo.hergün çıkarıyoruz ama içeri sokmak ayrı bi dert feryat figan tek başıma ne yapıcam bilmiyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.
bu arada almış olduğumuz karton kitaplığın fotosunu koymak isterdim çünkü zavallı mumya gibi heryerinden sardık küçük canavara 1 hafta anca dayandı.herkezi öpüyorum.biraz detleşmeye ihtiyacım vardı beni okuduğunuz için sağolun.

Canım walla sorma ne haldeyim sorma utanırım sorma yangınlardayım başım dumaaaaanlııı:86: Yüzyılın zombisi olduğum doğrudurEşimin de hakkını yememak lazım ama o da uyuyamıyor bizim gürültümüzden
Ay sen bizim üzerimizde ne biçim bir izlenim bırakmışsınElif, Gönül Mirayla uğraşmaktan unuttu bizi de gelmez oldu
O gelmiyor madem sen git cicim evde yoksa komşusuna uğrarsınNasılsa onunla da tanışıyorsun
ANtakyaya gelirsek zaten sana gelicez delüüü nasıl uğramadan kaçalım
Merhaba sanki beni anlatıyorsun gibi oldu:) Bende mayıs anneleri grubundayım ama nisan doğumlu bir kızım varda:)
Anlattığın herşey son derece doğal geldi bana özellikle evi karıştırma kısmı aynıAllah sağlık versin bence yaşadığınız herşey gayet normalKonuşma konusuna takılma derim her çocuk ayrı,yakında hepsi birer bülbül olacaklar
Canım çoooook güzel gördüm rüyamda seniSize gelmiştim tatlı bir telaş vardı evde kutlama gibi ama neyin kutlaması hatırlamıyorumsen lila rengi bir elbise giymiştin...bu aralar hanenizde bir mutluluk yaşayabilirsiniz diye yorumluyorum
Evet sütten kestim ama hala evde sancıları sürüyor canımzormuş bee

ufff sarmayı çok severim canım çekti bak Ama marketten alınan kart yapraklarla hiç olmuyor,pazara da ben yetişemiyorum Ben en iyisi haftasonu sana geleyim sarma sar banatamam dersen uçak bileti bakıcam çok sıkıldım istanbulda belki dilber de gelir ne dersin dilber:13:bana bir arkadaş olan olsa hepinize gelirim tek tek
eşim yok bu haftasonu her davete açığımBöyle der der anca anama giderim o ayrı
Maşallah akıllı kuzuma eserinle övün canım övün Demek geliyosun hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar çıkar dr.danPara neki tüküreyim içine paranınyeterki senin için rahat olsun kuzun da sağlıklı olsun

Canım benim çok haklısın çoook1 ay dediğin hemen geçer,hem senin yanında abla gibi gördüğün bakıcın var çok şükür...
Sonra eşinle de kavuşacaksınız ve herşey güllük gülistanlık olacak eminim benYeni memleket yeni ev yeni bebek..
Herşey düzene girecek inşallah, sakın canını sıkma tatlım Bizimki de dışarıyı çok seviyor çocuklar da haklı evde bunaldılar
ama idare edersin sen,biraz bakıcı abladan yardım alıp onun çıkarmasını istesen hem belki Musab böylece yorulur dışarda ve güzel güzel uyur sende biraz dinlenirsin... Ama dediğim gibi anne falan takılıp kendini yıpratma zaman en iyi ilaç talaycım
demedi deme bak herşey güzel olacakHerşeyin üst üste gelmiş olması seni yıpratmış bence ama zaten hep öyle olmaz mı

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689154&p=33841601#post33841601
keçeden yaptığımız ürünlerimizi görmek isterseniz linki tıklayın lütfen
keçe bebek şekeri, lohusa tacı , kapı süsü, diş buğdayı magnetleri tütü etek setlerimz mevcuttur buyrun bir göz atın bebeğinizin 1 yaş doğum günü içinde ürünlerimiz vardır isteğe göre de yapılır

Bende diyorum bir kaç gündür yine yazmıyor meğer durumlar sıkıcı hale gelmiş .. Öncelikle Rabbim hemen kavuştursun sizi bir ay çok uzun süre değil CNm bak görürsün hemencecik geçicek .. Annene şaşıyorum ve ayrıca anlamda veremiyorum belki onunda kendince sebepleri vardır bilemeyiz yinede Rabb'inden seni anlayıp yardımına koşmasını diliyorum ..üzme kendini ne olur karnında minik bir melek var oda seninle üzülüyor biliyorsun ..
Hayırlı olsun musab Bilal'in masası , sandelyesi ve peluşları .. Inş çok mutlu olur delikanlı aldıklarınızla ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…