Ay bende dün gece Nejat İşleri gördüm rüyamdaAcayip yakışıklıydı.. ve bana kur yapıyordu Ben evli değilim tabi bekarım.. Ay çok etkisinde kaldım.. Zaten acayip beğenirin kendilerini..
Wauuw iyiymiş rüyanRüyada ünlü görmek çok iyidir Nejatta sağlığına kavuşsun inşallah çok iyi oyuncu bende severim hatta anımız bile var gençliğimde cihangirciliğimde vardı kendisi de ordan çıkmazdı
Bende ibrahim çelikkolu beğeniyorum yani oyunculuğunubirde kamranın oyunculuğunu zaten oyunculuğunu beğendiklerimin hepsi kocama benziyor eşimde çok oyuncudur zaten,,işim var der okey oynamaya gider
bana burak özçivit demeyin ya.. o nasıl bi bıyık altından gülüştür. beni benden alıyo..
Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almışgetirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.
Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım
Ayyy arkadaşım sende dertliymişssin wallaİnsan ister istemez bekliyor torunları sonuçta bir çift çorap al yolla dimi
Walla kaynatam torunlarına karne parası verdi herbirine 100lük Miraya 50 vermiş ona bile bozuldum
Bozulmiim bari seveyim ben bu düşünceli hacıyıElime kağıt kalem verseler senin kvyi çizerim o kadar aklımda resmi
Boşwer canım sen Doğa'ya en güzellerini yaparsın zaten,arkasında kapı gibi annesi babası varÇok haklısın canım...
Babyye yemeğe gitmek süper fikir hadi kalkın gidelimAma evde yok şimdi kahvaltıya gitti,neyse biz gidene kadar dönmüş olur işlaaa Aman arkamızdan laf eder 1000 tane,,geldiler çocuklarıyla evimi dağıttılar diye boşwerin
Hem sonra geri dönüşü de var bunun iyi düşünelim
cnm ne bulursan koy getirSağol canım ,biraz olsun rahatladım.
Evet bence de beybi kesin öyle derdi,hatta eliboş gelmeyin derdi
Huuuu beybi ne getirelim sanaaaa?
Kızlar beybi akşama kadar dönmez ,öğlen ve akşam yemeğini de çıkarır ordan
cnm 15-20 liraya bulurmusun bilmem,,ben 27 buçuk liraya aldım:)aslında 27 versem yeterdi,buçuguda ne oluyo anlamadım:))pisikleti ben de düşünüyorum aziz dostum :44:Orhan Cemal'in binebileceği ufaklıkta ucuzundan şöyle 15-20 liralık birşey alsam da, hem anneannede hem evde binse diyorumevet, tabi evde binecek. pinti olabilirim ama evin geniş olanını severim. söylemesi ayıp, salonum 45 metrekare, at olmasa da sıpa koşturulabilir
hamam konusunu ben de düşünüyordum. kendim gitmek istiyorum ama oğlanı da bırakmak istemiyorum. götürsem olur dimi :26:
canımmmm hakkına hayırlısı olsun,,oğluşunla bol bol vakit geçirin özlem giderinBugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :))
canım benim yaSen işin erbabı aynı zamanda işini mükemmel yapan bir insansın ben inanıyorum herşey daha iyi olucak
evet cnm sen tarhana getir çok iyi olur:)Evt CNm kesin öyle derdi ben tarhana götürürdüm çünkü bilmiyormuş tadını :)) e işte bu vesile ile öğrenmiş olur dîyorum :))
Hanımefendi hic yapmadigi seyleri yapiyor.yat kalk oldk.yatagina yatiriyorum.kalkiyor.babbam, havam (halasi), buakdan (burakcan), babanne sayikliyor.onlar bendeyken hep böyle bu kiz.anlamadim gitti.uyuz oluyorum.mizmiz mizmiz..gitti kizim onlar deyince ben. o da anneee? Diye soruyor.bende anne burda kizim diyorum. O da isaret parmagiyla gostererk uyku sersemi anne buyda! Diyor. Utu yapayim bari.nobet var sanirsam.aman ins olmaz.
Iyi geceler...
merhaba bayanlar, ben nisan anneleri grubundayım fakat aslında mayıs doğumlu bir oğlum var merak ettiğim ve canımı sıkan bir konu var size de sormak istedim benim oğlum hala konuşmuyor yani anlamsız kendince birşeyler söylüyor sadece anne baba gitti bitti diyebiliyor onun dışında oğlum çok hareketli 16. aydan sonra yürümeye başladı ve o dönemden sonra çok hareketli oldu sürekli evi kurcalar çekmece dolap boşaltır oyuncaklarını diğer odalara taşır beni bir korku sardı acaba yaşıtları nasıl davranıyor merak ediyorum dışarıya çıkardığımızda artık pusetten sıkılıyor yere bırakırsam da elimi tutmadan koşmaya başlıyor acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mı
Kacak var mi bilmiyorum cnm olursa cooook buyuk surpriz olur da icime kurt dustu nedense.benim sureler offf offf.yaren nur nerdeyse 6 haftalikti.idraeda hic gostermedi.cok defa dile getirdm.adet gelsede rahatlasam..
Hayırlısı olsun bakalim bana uzakla yakin arasinda)
Allah gonlune gore versin ins bol uykulu bebislerin olur fistigim.enesim nasıl iyidir ins.
Optummm
siz rüyalarda ne işler karıştıyosunuz öyle
ben niye bunları rüyamda göremiyorum
hep ajdarı görüyorum,elinde çikita muzla bana koşuyobende kaçıyorum
Valla tatlım kreşte de ingilizce öğreniyolar ama çogu benim eserim. Övunmek gibi olmasın ama cok faxla vakit geciriyoruz kresten uyuyana kadar. Hep verimli olmaya calışıyorum cozutmadığımız zamanlarda. E o kadar da olsun ama yani. Kudurmaya da ihtiyac var :)yerim o papaganı benhemde ingilizce konuşan papagan:)
aferim akıllı kuşumakreştemi ögretiyolar cnm yoksa senin eserinmi:))
evet şekerim hamam sefası yaptık tabi sefa denilirse:)
2. çocuk için hakkınıza hayırlısı olsun cnm..
evi begendiysen neden olmasın zaten oturmayacakmışsınız:26:
bende mezarlıktan çok tırsarım çok korkarım:18:
imzala gitsin cnm
Of ya keske gorsem nerdeeeeee... Talihim yok bahtım karaaaa
siz rüyalarda ne işler karıştıyosunuz öyle
ben niye bunları rüyamda göremiyorum
hep ajdarı görüyorum,elinde çikita muzla bana koşuyobende kaçıyorum
Sagol tatlım. Özledim valla. Gorusemiyoruz. Çiçeği de özledim bak... Nerdesin kuşum memlekete gittin unuttun bizi. Yarın bi arayayım bakayımmutlum mutluluk sebebim :)
azrayı bgn belkide aylar sonrası ilk kez erken yatırıp, gireyim bir arkadaşlarıma bakayım diye geçmişe doğru yolculuk ederken,adımı görünce mutlu oldum yaww :) nasıl gördünki beni rüyanda, hayır olsun inş
mutlucum mirayı memeden kesmişsin canım, hayırlı olsun.. gece 1500 kez kızımın zoruyla emzirmeye kalkan biri olarak, çok ama çok aşırı yıpransamda, evde olduğumdan vicdan yapıyor ve bir türlü kesemiyorum.. hamileyken mecbur kaldım kestim diyenleri okuyunca şaşırıp kalırdım, meğer ne meşakkatli bir işmiş gerçekten.. birde kışın malum, hastalıkları emzirmeyle daha kolay atlattığımızdan vazgeçtim kesmekten.. bir kaç aya bende bırakacağım..
dilberege hakkınızda hayırlı olsun inş. sevemediğin alışamadığın yer oldumu çalışmak değil azap oluyor resmen inş daha güzel ve hakkını tam alabileceğin huzur dolu bir işe başlarsın..
beykozcum yılmak yok çalışmalara tam gaz devam.. kısa zamanda hamile olduğunu duyarız inş canım
çiçek canım sende işten ayrılmışsın.. sebeplerini bildiğim için senin adına çok sevindim..
sizde 2. çocuk kararı almışsınız sanırım.. ohhh mayıs annelerine şenlik geliyor.. inş herşey gönlünce olur canım arkadaşım..
bence çok doğru bir karar vermişsin
şekersiizm maşallah defneye..akıllı bıdık vesselam.. ee annesi sen olunca aksi beklenilmezdi zaten..
nagiş valla prensesin konuşmasına bittim.. helal olsun.. azra daha anne gel bile demiyor yaa
gitgide azaldık diyosun, sende kaçamak giriyosun şekerim,:26: özletiyosun..
Oh afiyet seker olsun tatlım. Valla ne o oyle sen sarcan millet yicek. Herkes sarsın evinde yesin di mi ama :)meraba güzel annelertatlı melekler
ben yokken baya dedikodumu yapmışsınızsayfalarda ilerlemiş hangi birinize yazacagımı şaşırdım
ama sayfalar böyle akıp gitsin,,kimse gelmemezlik yapmasın
iyiki varsınız
biz bugün kahvaltıya gittik herşey süperdibaya kalabalıktık çocuklarda çok güzel vakit geçirdi
sonra evimize geldik çağla hemen uyudu,,cerenle ben de şebeklik yaptık:)
akşam yemegimizde makarnaydı
yarın sarma yapacamkimse bana yemege gelmesin kapıyı açmam bilesiniz o kadar yolu boşuna gelmeyin
merhaba bayanlar, ben nisan anneleri grubundayım fakat aslında mayıs doğumlu bir oğlum var merak ettiğim ve canımı sıkan bir konu var size de sormak istedim benim oğlum hala konuşmuyor yani anlamsız kendince birşeyler söylüyor sadece anne baba gitti bitti diyebiliyor onun dışında oğlum çok hareketli 16. aydan sonra yürümeye başladı ve o dönemden sonra çok hareketli oldu sürekli evi kurcalar çekmece dolap boşaltır oyuncaklarını diğer odalara taşır beni bir korku sardı acaba yaşıtları nasıl davranıyor merak ediyorum dışarıya çıkardığımızda artık pusetten sıkılıyor yere bırakırsam da elimi tutmadan koşmaya başlıyor acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mı
Canım walla sorma ne haldeyim sorma utanırım sorma yangınlardayım başım dumaaaaanlııı:86: Yüzyılın zombisi olduğum doğrudurDilberege, mutlu super bir h.sonunuz olmus eh masallah.mutlucum bu mira seni yuzyilin zombisi yapti cikti valla.kizimiz uyku sevmiyor annemiz uyumak istiyor.oofff offf.sutten de kestin bakalim ins alisirsiniz.yrni bir süreç. Cok optum sari fistigi da seni de.
Cocuk mevzusu cok drrin bir olay.ne yapayim bilemiyorum. Belki sizden gelecek 2. haberlerle duygularim daha cok depresir.
Ay sen bizim üzerimizde ne biçim bir izlenim bırakmışsınyok cigerim ne laf edecem buyrun gelin:18:kapım herzaman açık:18:
ay ben sizin üzerinizde ne biçim bir izlenim bırakmışımvalla antakyaya gelseniz bana ugramadan kaçacaksınız sanki
elifte bana gelecekti kızdan ses çıkmaz oldu
korkuttunuz kızcagızı:))
Merhaba sanki beni anlatıyorsun gibi oldu:) Bende mayıs anneleri grubundayım ama nisan doğumlu bir kızım varda:)merhaba bayanlar, ben nisan anneleri grubundayım fakat aslında mayıs doğumlu bir oğlum var merak ettiğim ve canımı sıkan bir konu var size de sormak istedim benim oğlum hala konuşmuyor yani anlamsız kendince birşeyler söylüyor sadece anne baba gitti bitti diyebiliyor onun dışında oğlum çok hareketli 16. aydan sonra yürümeye başladı ve o dönemden sonra çok hareketli oldu sürekli evi kurcalar çekmece dolap boşaltır oyuncaklarını diğer odalara taşır beni bir korku sardı acaba yaşıtları nasıl davranıyor merak ediyorum dışarıya çıkardığımızda artık pusetten sıkılıyor yere bırakırsam da elimi tutmadan koşmaya başlıyor acaba aranızda böyle bir durum yaşayan var mı
Canım çoooook güzel gördüm rüyamda senimutlum mutluluk sebebim :)
azrayı bgn belkide aylar sonrası ilk kez erken yatırıp, gireyim bir arkadaşlarıma bakayım diye geçmişe doğru yolculuk ederken,adımı görünce mutlu oldum yaww :) nasıl gördünki beni rüyanda, hayır olsun inş
mutlucum mirayı memeden kesmişsin canım, hayırlı olsun.. gece 1500 kez kızımın zoruyla emzirmeye kalkan biri olarak, çok ama çok aşırı yıpransamda, evde olduğumdan vicdan yapıyor ve bir türlü kesemiyorum.. hamileyken mecbur kaldım kestim diyenleri okuyunca şaşırıp kalırdım, meğer ne meşakkatli bir işmiş gerçekten.. birde kışın malum, hastalıkları emzirmeyle daha kolay atlattığımızdan vazgeçtim kesmekten.. bir kaç aya bende bırakacağım..
ufff sarmayı çok severim canım çekti bakmeraba güzel annelertatlı melekler
ben yokken baya dedikodumu yapmışsınızsayfalarda ilerlemiş hangi birinize yazacagımı şaşırdım
ama sayfalar böyle akıp gitsin,,kimse gelmemezlik yapmasın
iyiki varsınız
biz bugün kahvaltıya gittik herşey süperdibaya kalabalıktık çocuklarda çok güzel vakit geçirdi
sonra evimize geldik çağla hemen uyudu,,cerenle ben de şebeklik yaptık:)
akşam yemegimizde makarnaydı
yarın sarma yapacamkimse bana yemege gelmesin kapıyı açmam bilesiniz o kadar yolu boşuna gelmeyin
Maşallah akıllı kuzuma eserinle övün canım övünValla tatlım kreşte de ingilizce öğreniyolar ama çogu benim eserim. Övunmek gibi olmasın ama cok faxla vakit geciriyoruz kresten uyuyana kadar. Hep verimli olmaya calışıyorum cozutmadığımız zamanlarda. E o kadar da olsun ama yani. Kudurmaya da ihtiyac var :)
Mutlum randevu aldım ctesi için. Nişantasındaki dr a. Ay havam batsın. Gitti paracıklarım :/neyse kızım iyi olsun da napalım. Onun için calışıyoruz :/ o değil de sonraki kontrolde de ödicez bi o kadar daha. İnşallaa hemencecik gecer. Detayları yarın yazarım. Zira geberdim yprgunluktan. Duj aldım mayıştım bi de. Hamam olaydı da gideydik. Yani hamam var da gitcek adam yok
günaydın kızlar herkez iyi sanırım ma ben moral olarak iyi değilim.çünkü eşim bu a ayrılış yapacak ve yeni iş yerine başlayacak bizde musab bilalle burada 1 ay kalıcaz ve annem bir kere bile nasıl yapacaksın diye sormadı. neyse biz konuyu açtı bahaneler bahaneler dünden beri Allaha annemim kalbini yumuşatması için dua ediyorum yoksa benim anneme karşı kalbim taşlaşacak.ben niye gidiyorum diye düşünmekten helak oldum eşim desen bizi bırakmak zorunda olduğu için uyuyamıyor çareler arıyor ama yok.1 ay geçicek inş. ama bi anne 7 aylık hamile kızını nasıl yanlız bırakır ne desem boş kalbim çok kırık ama ailem için güçlü olamam lazım.
neyse hafta sonu ankara ikeadaydık oğullarıma masa ve sandalye ve bir sürü peluş oyuncak,puzzlelarını koymak için saklama kutuları falan aldık gayet güzel ama yorucu bi gündü.bu günlerde musab bilal sürekli dışarı çıkmak için ağlıyor.gece saat 10 da bile şapkasını giyip atta diye gitmek isteyip ağlıyo.hergün çıkarıyoruz ama içeri sokmak ayrı bi dert feryat figan tek başıma ne yapıcam bilmiyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.
bu arada almış olduğumuz karton kitaplığın fotosunu koymak isterdim çünkü zavallı mumya gibi heryerinden sardık küçük canavara 1 hafta anca dayandı.herkezi öpüyorum.biraz detleşmeye ihtiyacım vardı beni okuduğunuz için sağolun.
günaydın kızlar herkez iyi sanırım ma ben moral olarak iyi değilim.çünkü eşim bu a ayrılış yapacak ve yeni iş yerine başlayacak bizde musab bilalle burada 1 ay kalıcaz ve annem bir kere bile nasıl yapacaksın diye sormadı. neyse biz konuyu açtı bahaneler bahaneler dünden beri Allaha annemim kalbini yumuşatması için dua ediyorum yoksa benim anneme karşı kalbim taşlaşacak.ben niye gidiyorum diye düşünmekten helak oldum eşim desen bizi bırakmak zorunda olduğu için uyuyamıyor çareler arıyor ama yok.1 ay geçicek inş. ama bi anne 7 aylık hamile kızını nasıl yanlız bırakır ne desem boş kalbim çok kırık ama ailem için güçlü olamam lazım.
neyse hafta sonu ankara ikeadaydık oğullarıma masa ve sandalye ve bir sürü peluş oyuncak,puzzlelarını koymak için saklama kutuları falan aldık gayet güzel ama yorucu bi gündü.bu günlerde musab bilal sürekli dışarı çıkmak için ağlıyor.gece saat 10 da bile şapkasını giyip atta diye gitmek isteyip ağlıyo.hergün çıkarıyoruz ama içeri sokmak ayrı bi dert feryat figan tek başıma ne yapıcam bilmiyorum dualarınızı bekliyorum kızlar.
bu arada almış olduğumuz karton kitaplığın fotosunu koymak isterdim çünkü zavallı mumya gibi heryerinden sardık küçük canavara 1 hafta anca dayandı.herkezi öpüyorum.biraz detleşmeye ihtiyacım vardı beni okuduğunuz için sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?