gunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim
Hani omer icin ev bakiyoruz diyordum ya
Bir proje bulduk icimize cok sindi evin plani malzemeleri cok duzgun istedigim cephe kose daire onu de acik
Hersey gonlume goreydi dun insaatin etrfinda turlarken mezarliga cok yakin oldugunu farkettik
Arada 1parsel daha arsa ve 20m lik bir yol var ama mezarlik o kadar buyuk ve agacsiz ki insan urperiyor
Gerci bizim begendigimiz daire sitenin tam ters ucunda ve mezarligi gormesi mumkund egil
Atiyorum bizim cephenin oldugu sokakta vi calisma olsa da kapansa mecbur o taraftan mexzarligin yanindan yukari cikmak gerek
Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:
Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almışgetirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.
Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım
çağlaya bisiklet aldım arada ona biniyo,,
Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :))
Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almışgetirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.
Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye
Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım
hayırlısı olsun darısı basıma
Hakkında herşey hayırlısı olur inş , umarım gönlüne göre seni tahmin edici kapılar açar Rabbim .. Kaan'a doyma fikri çok güzel bol bol sevişin inş .
Hayırlısı olsun canımTadını çıkar evde olmanın misss
Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :) Umarım herşey iyi olur..
Sağol canım ,biraz olsun rahatladım.
Evet bence de beybi kesin öyle derdi,hatta eliboş gelmeyin derdi
Huuuu beybi ne getirelim sanaaaa?
Meleğim: Görüştünüz mü? Canım yaa ben konuşamadım daha kardeşimle.. Mahirime şifa olsun.. Umarım balık yağ işe yarar :)
Babyceren: Canım geçmiş olsun.. Cerenin yine alerjisi mi tuttu? :) Senin de temizlik yapmadığın gün var mı allah aşkına..
Hamama gitmişsin.. seni çok kıskandım.. Valla öyle çok oldu ki hamama gitmeyeli.. İnanılmaz ihtiyacım var... du bakalım önümüzdeki haftalardan birinde Kaan'ı bırakıp tabiben onunla gidersem yıkanamam onun peşinde koşmaktan
AnneZeynep: Hoş geldin canım.. yatırım amaçlı düşünüyorsun ona hiç takılma.. Al gitsin çok ta takılıyorsan biraz değer kazanınca onu satarsan kafana yatan başka yerden alırsın ..
Mutlucum.. Miram yine uyumadı ve seni de uyutmadı ha? Demek ki senin kız gerçekten uykuyu sevmiyor.. Şu emzirme meselesi benim de çok kafamda.. Sanki artık bıraktırsam bırakacak gibi.. gece ben kaldırıp emzirmesem bazen uyanmıyor gibi.. Hiç emzirmesem daha deliksiz uyuyacak sanki.. Ama emzirmeyi ben biraz da kendim için bırakmak istemiyorum.. İkimizin arasında tek özel bağ& bizi başkalarından faklı kılan bağ gibi bakıyorum.. akşam olsun uyku saati gelsin de oğlum sıcacık emsin diye sabırsızlanıyorum.. Belki vermesem hiç aramayacak Neyse marta kadar emzireceğim ve ondan sonra artık kesin bıraktıracağım bende.. kendi kendine uyutma kısmına gelince.. Hafta sonu yeni tanıştığım bir arkadaş da kızını yakın zamanda kendi kendine uyutmaya alıştırmış..
O kızının yatağına girerek bunu yapmış.. Karyolanın içine girip ikisi beraber yatmışlar.. tam 1 hafta bunu her akşam yapmış.. ilk gün 55 dk sürmüş 2. gün 25 dk 3. gün daha az derken derken süre daha az olmaya başlamış.. şimdi de yatakta yanında yatmayıp sandalye ile yatağın başına oturuyormuş.. bu haftadan sonra tamamen yalnız yatmaya başlayacağını düşünüyorum dedi.. Bakalım.. bende denemek istiyorum ama gerçeği söylemek gerekirse çok da ümitli değilim :)
Herkese iyi haftalar arkadaşlar.. Hafta sonumuz güzel ve dolu dolu geçti.. Pazar sabahı Nakkaştepeye kahvaltıya gittik. Eşimin üniversiteden arkadaşlarıyla çocuklarla vs.. Güzeldi keyifliydi ama çok aşırı sıcaktı çocuklar bunaldı.. hava aldırmak için kapının önüne çıkarttım bir kaç kez Kaan'ı.. ve lan oldu üşüttüm galiba..Dün gece burunları tıkalıydı zor nefes alıyordu.. Bütün gece dorğu düzgün uyumadı.. Annem de her ağlayıp uyandığında bana söylendi.. Çocuğu hasta etmişsiniz.. de şöyle olmuş da böyle olmuş da.. ama istisnasız bütün gece her yanlarına gittiğimde bunu söyleyip sıkkın olan canımı iyice sıktı bende patladım.. Anne tamam anladık hasta ettik dedim.. Sende hasta olduğunda da ben sana böyle desem hoşuna gidecek mi dedim.. Sustu ama bozuldu. e bende bozuldum.. suçlar şekilde defalarca aynı şeyi söyledikçe canım sıkıldı..
Çocuk bu işte hasta da olacak.. ne yapalım dimi ama.. Off neyse .. Ama sabah iyiydi paşam keyfi yerinde çok şükür..
Sen işin erbabı aynı zamanda işini mükemmel yapan bir insansın ben inanıyorum herşey daha iyi olucak ..
Bem kardeşini ve kız arkadaşını eve yemeğe davet etmek istiyorum olursa kardeşin işi tr de bizim içinde bir güzel bir anı olur diye düşünüyorum ..
Kim var kim yok göremiyorum. Herkes iyidir umarim.
Yaren nur ayagimda.normalde koyun koyuna yatiyorux ama bugun aksiligi tuttu.ve bu saatte uyudu.normalde 21:30 yada 22:00den once uyutmuyorum.ama üzdü beni kuzum.hep boyle oluyor. Babannesi ve halasi amcasi vs bize geldiginde cocukla dogru pozitif alışveriş te bulunamiyoruz.genelde bu boyle çünkü denrdim.cocuk baska bir cocuk oluyor.
Neyse uyuyor simdi.benim de gozler kayiyor.gece sik uyanmasa bari malum saat erken.cocuguma doyamadim yaaa..neyse...
Eve is getirdim ama halim yok.bu hafta yaren nura babannesi bqkacak.bakici teyze izin istedi.kv razi oldu bendeler Allah razi olsun geldi hic kirmadan.ama bizim kizin huyu suyu hemen degisti anlamadim.
Bu arada adetim gecikmelerde geneldegecikiyor zzaten ama ne bileyim bisey olmus mudur diye düşünürken buldum kendimi:)) ne olacaksa:))
Dilberege, mutlu super bir h.sonunuz olmus eh masallah.mutlucum bu mira seni yuzyilin zombisi yapti cikti valla.kizimiz uyku sevmiyor annemiz uyumak istiyor.oofff offf.sutten de kestin bakalim ins alisirsiniz.yrni bir süreç. Cok optum sari fistigi da seni de.
Dilberege ins bu bitis cok daha guzel yeni seylerin baslangici olavak.kendini oraya ait hissedemedin.ins daha daha mutlu olacağın bir is gelir basina.
Cocuk mevzusu cok drrin bir olay.ne yapayim bilemiyorum. Belki sizden gelecek 2. haberlerle duygularim daha cok depresir.
Beykoz kafan rahar olsun aynen. Yoksa bazen psikoloji bile engelliyor insani.enesime duzine duzine kardes gelsin ins. Dermisim:))burnun icinde sevindm.bakalim ben ne olacagim...
Teyzeleri yaren nur hem papağan hem taklitci hemde olaylari yorumluyor kendince anne dolap aaaccc, uzgun durdugumda aglamakli anne aglamaaa vermem olmass bu ne ya, o ne ya lar falan.baba isw gitti.anne cok teviyom vsss..dis figca verr anne islak mendil siliyom:))) neler neler.
Annezeynep ev icin yatirim icinse bence hic takikmadan al ne de olsacsiz oturmayacaksinizbki mezarligi gormuyor dedin.ama tabi icine sindirmeden olmaz. Hayirlisi olur ins.
Pinarda; ahh kv. Vahh kv.a be kaynana naptin bize?:)) bosverrrr kocan yaninda ve onlardan uzaktasin.uzulme o onlarin dusuncesizligi.ne verirsen elinle o da gider seninle...
Melegim ne guzel orada arkadaş olursunuz ins.kaynasirsiniz.mahir nasil keyfi yerinde mi? Bisiklet konusunda bende 3-4 tekerlekten yanayim.zor olur mahire.tabi en iyi karar senindir.
Sekersiz senin papaganini yerler haberin olsun. Defnos akilki kuzum ya.anasina cekmis.simdiden ingilizceler falan maşallah subhanallah. Isle de ilgili sikma canini o mobbing yapmaya calisanlari da Allaha havale ediyorum. Cikarsan taxminat alamazsin.diren ve kovul)
:)) kardesim oyle yapti.
Kizlar gözler gitti bende.sanirim uyuyorum iyi geceler...dun gece ucu gece yatmistim uyumaliyim.opuldunuz...
amin desemmiki
düzine olmasında 4kardes olmalarını isterim
nese rabbim yazmıstır hayırlısıysa saglıklıysa ve uykulu bebişim olucaksa inş 3tane daha bebiş gelir inş
aminnnnn
canı test yapsana bacım ne olur ne olmaz sen gecmiş senelerin en kazazede bayanısın kocana güven olmazzz
yerim o papaganı bençok teşekkür ederim öpüyorum seni
of benim sıpa da feci oldu.. papağan mubarek.. ne dersek tekrar ediyo ve cok guzel söylüyo.. dövmemi gösteriyorum, "bunun adı ne" diyorum.. "Geişşa" diyo, tabi ben eriyorum.. "doydun mu diyorum "hı hıııı" diyo, daha yicen mi diyorum "no" diyo.. (buna da bitiyorum) sonra "şaaakı aç" diyo.. ne açiim diyorumm... "yee yee yee bumm" diyo (bruno mars - locked out of heaven" ) o bitince bi daha "aç" diyo.. ne açiim diyorum "heppi" diyo.. (pharrel williams- happy) sonra deli gibi dans ediyoruz.. ha bi de dün akşam deneme amaçlı her zaman türkçe sorduğum hayvanları ingilizce sordum.. veeeeeeeeeeee bildiiii çok mutlu ediyo bu kız benii...
herkese mutlu haftalar..
evet şekerim hamam sefası yaptık tabi sefa denilirse:)Gittikce azaliyoruz mu ne?
Nerde bu millet, nerde bu devlet??
Sbhin korunde yolcuyum diyetisyene. Cok uykum var gece 3te yattım
Dun aksam 8:30-1:00 arasi esimle disarki ciktik super geldi.ayda bir yapmaya çalışıyor uz.
Gelelim size;
BAbyceren; hamam sefasi yapmissiniZ. Iyi cesaret valla aklıma bile gelmezdi yaren nur ile gitmek.ooohhh gitsin ocu kirler.bu sabahta kalvaltiya gidiyormussun.yedigini ictifini bosver bana gorduklerini anlat:))
Melegimden dilberegeye dilberegeden melegime:))) balik yagi sifa olsun mahirime.tarhana da yarasin hupletsin hepsini:))
Beykoz; cnm gecmis olsun ameliyat icin. Insallah duzelirsin cok iyi olursun.aklimdayken yazayim dedim icimde kaldi cunku.
Annezeynepcim sagolasin ya cok iyi fikir oldu hepsini tek tek degerlendirecem.omer pasa nasil iyi mi? Senin de primin odenmis ev almayi düşünüyorum yazmissin omere.bulabildin mi? Umarim icinize sinen bir ev olur.
Keza dilberegecim de oyle.kaana simdiden ev plani super valla:))
Dun gece 2, cocuk olayinimkonustuk yine esimle diyoki 5 yasindayken olsun.simdi tum dikkatimiz ilgimiz yaren nur uzerinde.daha buyumedi.ya ikisiyle basa çıkamaz sak dedi.falan filan.bende dun heveslendim bir arkadasim hamile ikinciye.beklemedigi bi gebelik ama simdi mutlu.ay bilmiyorum hangisi doğru zaman.hakkimizda hayırlısı olsun.
gunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim
Hani omer icin ev bakiyoruz diyordum ya
Bir proje bulduk icimize cok sindi evin plani malzemeleri cok duzgun istedigim cephe kose daire onu de acik
Hersey gonlume goreydi dun insaatin etrfinda turlarken mezarliga cok yakin oldugunu farkettik
Arada 1parsel daha arsa ve 20m lik bir yol var ama mezarlik o kadar buyuk ve agacsiz ki insan urperiyor
Gerci bizim begendigimiz daire sitenin tam ters ucunda ve mezarligi gormesi mumkund egil
Atiyorum bizim cephenin oldugu sokakta vi calisma olsa da kapansa mecbur o taraftan mexzarligin yanindan yukari cikmak gerek
Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?