2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım benim baba evimde mezarlıga cok yakın
ama senelerdir birşey olmadı ölüden degil diriden korkacaksın derler gercekten öle
zamanla alısıyor insan diger seyleri hosuna gidip içine sindiyse onu önemseme bence

canım ben kalana kadar herkez kalıcak zaten
2aydır pozitif test görüp regl oluyorum anlamadım gitti
baska sitede bir arkadas kimyasal gebelik olabilir dedi bakıyım doktorum ne dicek :26:
benim migrenim varya gecen ay tuttu igne olmalıyım oda gebelik varsa sakıncalı diye test yaptım reglm gelmeden önce pozitif cıktı ertesi gün yaptım negatif dencek hayalet cizgi vardı önceki daha koyuydu sonraki gün regl oldum
buay 2subattı lekelenme gelince 30unda test yaptım bakıyım yine pozitif cıkacakmı yoksa gecenki testmi bozuktu diye baska marka testte denedim
yine pozitif cıktı ve ertesi gün regl oldum anlamadım gitti
en iyisi doktora sormak :26:
doktora soracam 5inde smear sonucu almaya gittigimde
nese sen neden 2ay sonra canım gel basla ha 2ay önce ha 2ay sonra

çağlaya bisiklet aldım arada ona biniyo,,

pisikleti ben de düşünüyorum aziz dostum :44:Orhan Cemal'in binebileceği ufaklıkta ucuzundan şöyle 15-20 liralık birşey alsam da, hem anneannede hem evde binse diyorum evet, tabi evde binecek. pinti olabilirim ama evin geniş olanını severim. söylemesi ayıp, salonum 45 metrekare, at olmasa da sıpa koşturulabilir

hamam konusunu ben de düşünüyordum. kendim gitmek istiyorum ama oğlanı da bırakmak istemiyorum. götürsem olur dimi :26:

Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :))

Bugün patronla konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim.. Ohh be rahatladım.. :)) Neden niçin falan derken çok uzatmadım..
Yarından itibaren hayırlısıyla oğlumla birlikteyim :))

Hakkında herşey hayırlısı olur inş , umarım gönlüne göre seni tahmin edici kapılar açar Rabbim .. Kaan'a doyma fikri çok güzel bol bol sevişin inş .

Hay Allah yine kv krizi yaşanmış çok üzücü gerçekten hadi seninle anlaşamıyor falan ama torununa neden böyleler ki neyse üzme canını Rabb'in ifla etsin diyelim inş olur ..
Balık yağı inş yarar bizdede ben ümitliyim bakalım .

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :) Umarım herşey iyi olur..

Sen işin erbabı aynı zamanda işini mükemmel yapan bir insansın ben inanıyorum herşey daha iyi olucak ..
Bem kardeşini ve kız arkadaşını eve yemeğe davet etmek istiyorum olursa kardeşin işi tr de bizim içinde bir güzel bir anı olur diye düşünüyorum ..

Sağol canım ,biraz olsun rahatladım.
Evet bence de beybi kesin öyle derdi,hatta eliboş gelmeyin derdi
Huuuu beybi ne getirelim sanaaaa?

Evt CNm kesin öyle derdi ben tarhana götürürdüm çünkü bilmiyormuş tadını :)) e işte bu vesile ile öğrenmiş olur dîyorum :))

Anneler bazen düşünmeden baskıcı olabiliyorlar ama oda işte ne yapsın torununa kıymamıştım halbuki sen annesin ve onu sen ondan daha çok düşünürsün dimi .. Kaan inş hasta olmaz bazen gezmeleri görmeleri lazım hasta olcak diye evde kapalı duramazlar ya .. Benim eşinde bu konuda beni çok suçlar fakat Mahir'in dışarda mutlu olmasıda lazım .. Hasta olursada iyileşir bu çoçuk zaman gelicek herşeyi yaşıyacaklar yeterki dermansız hastalıkları olmasın ..
Nakkaştepe çok güzelmiş Facebook tan baktım bende of ne güzel manzara öyle süper , beninde aklımda bulunsun ilk fırsatta değerlendirebilirim )

Son düzenleme:
Anne Zeynep CNm bende senin gibi düşünüyorum . Mezarlıklardan ben oldum olası ürpermiştim . Yani bende yakınında yatırım amaçlı da olsa almazdım galiba . Acele etme başka fırsatlarda çıkar hem .,

Canım benim çok sağol.. Ben güzel olacağına inanıyorum.. Mutlu ve huzurlu olabileceğim bir ortam istiyorum..

Canım eğer onlar için uygunsa güzle olur.. tanışırsınız kaynaşırsınız.. Gelinimiz Julia çok sıcak kanlıdır.. Çocuklarla diyaloğu muhteşemdir.. Onlarla oynamaya, ilgilenmeye, birşeyler öğretmeye bayılıyor.. Mahir onu çok sevecektir eminim :) Eğer bir araya gelirseniz bol bol foto görmek isterim

Kim var kim yok göremiyorum. Herkes iyidir umarim.

Yaren nur ayagimda.normalde koyun koyuna yatiyorux ama bugun aksiligi tuttu.ve bu saatte uyudu.normalde 21:30 yada 22:00den once uyutmuyorum.ama üzdü beni kuzum.hep boyle oluyor. Babannesi ve halasi amcasi vs bize geldiginde cocukla dogru pozitif alışveriş te bulunamiyoruz.genelde bu boyle çünkü denrdim.cocuk baska bir cocuk oluyor.

Neyse uyuyor simdi.benim de gozler kayiyor.gece sik uyanmasa bari malum saat erken.cocuguma doyamadim yaaa..neyse...

Eve is getirdim ama halim yok.bu hafta yaren nura babannesi bqkacak.bakici teyze izin istedi.kv razi oldu bendeler Allah razi olsun geldi hic kirmadan.ama bizim kizin huyu suyu hemen degisti anlamadim.

Bu arada adetim gecikmelerde geneldegecikiyor zzaten ama ne bileyim bisey olmus mudur diye düşünürken buldum kendimi:)) ne olacaksa:))

Dilberege, mutlu super bir h.sonunuz olmus eh masallah.mutlucum bu mira seni yuzyilin zombisi yapti cikti valla.kizimiz uyku sevmiyor annemiz uyumak istiyor.oofff offf.sutten de kestin bakalim ins alisirsiniz.yrni bir süreç. Cok optum sari fistigi da seni de.

Dilberege ins bu bitis cok daha guzel yeni seylerin baslangici olavak.kendini oraya ait hissedemedin.ins daha daha mutlu olacağın bir is gelir basina.

Cocuk mevzusu cok drrin bir olay.ne yapayim bilemiyorum. Belki sizden gelecek 2. haberlerle duygularim daha cok depresir.

Beykoz kafan rahar olsun aynen. Yoksa bazen psikoloji bile engelliyor insani.enesime duzine duzine kardes gelsin ins. Dermisim:))burnun icinde sevindm.bakalim ben ne olacagim...

Teyzeleri yaren nur hem papağan hem taklitci hemde olaylari yorumluyor kendince anne dolap aaaccc, uzgun durdugumda aglamakli anne aglamaaa vermem olmass bu ne ya, o ne ya lar falan.baba isw gitti.anne cok teviyom vsss..dis figca verr anne islak mendil siliyom:))) neler neler.

Annezeynep ev icin yatirim icinse bence hic takikmadan al ne de olsacsiz oturmayacaksinizbki mezarligi gormuyor dedin.ama tabi icine sindirmeden olmaz. Hayirlisi olur ins.

Pinarda; ahh kv. Vahh kv.a be kaynana naptin bize?:)) bosverrrr kocan yaninda ve onlardan uzaktasin.uzulme o onlarin dusuncesizligi.ne verirsen elinle o da gider seninle...

Melegim ne guzel orada arkadaş olursunuz ins.kaynasirsiniz.mahir nasil keyfi yerinde mi? Bisiklet konusunda bende 3-4 tekerlekten yanayim.zor olur mahire.tabi en iyi karar senindir.

Sekersiz senin papaganini yerler haberin olsun. Defnos akilki kuzum ya.anasina cekmis.simdiden ingilizceler falan maşallah subhanallah. Isle de ilgili sikma canini o mobbing yapmaya calisanlari da Allaha havale ediyorum. Cikarsan taxminat alamazsin.diren ve kovul)
:)) kardesim oyle yapti.

Kizlar gözler gitti bende.sanirim uyuyorum iyi geceler...dun gece ucu gece yatmistim uyumaliyim.opuldunuz...

amin desemmiki
düzine olmasında 4kardes olmalarını isterim
nese rabbim yazmıstır hayırlısıysa saglıklıysa ve uykulu bebişim olucaksa inş 3tane daha bebiş gelir inş
aminnnnn
canı test yapsana bacım ne olur ne olmaz sen gecmiş senelerin en kazazede bayanısın kocana güven olmazzz

Hanımefendi hic yapmadigi seyleri yapiyor.yat kalk oldk.yatagina yatiriyorum.kalkiyor.babbam, havam (halasi), buakdan (burakcan), babanne sayikliyor.onlar bendeyken hep böyle bu kiz.anlamadim gitti.uyuz oluyorum.mizmiz mizmiz..gitti kizim onlar deyince ben. o da anneee? Diye soruyor.bende anne burda kizim diyorum. O da isaret parmagiyla gostererk uyku sersemi anne buyda! Diyor. Utu yapayim bari.nobet var sanirsam.aman ins olmaz.

Iyi geceler...

Kacak var mi bilmiyorum cnm olursa cooook buyuk surpriz olur da icime kurt dustu nedense.benim sureler offf offf.yaren nur nerdeyse 6 haftalikti.idraeda hic gostermedi.cok defa dile getirdm.adet gelsede rahatlasam..

Hayırlısı olsun bakalim bana uzakla yakin arasinda)

Allah gonlune gore versin ins bol uykulu bebislerin olur fistigim.enesim nasıl iyidir ins.
Optummm

Sagolasın nagihan... Cok zilli bi cadı oldu çokk. Yarennura da masallah ne guzel cumleler kuruyo :)

İş için aynen dediğim gibi beklemedeyim. Bırakmam onca yılın hakkını o uyuzlara. Hıhhh

Eşim yattı şimdi ben de gidiyim yanına kıvrılayım bari

yerim o papaganı benhemde ingilizce konuşan papagan:)
aferim akıllı kuşumakreştemi ögretiyolar cnm yoksa senin eserinmi:))
evet şekerim hamam sefası yaptık tabi sefa denilirse:)
2. çocuk için hakkınıza hayırlısı olsun cnm..

evi begendiysen neden olmasın zaten oturmayacakmışsınız:26:
bende mezarlıktan çok tırsarım çok korkarım:18:
imzala gitsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…