2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çikirokko hanım beymende acayip indirim var çantalar yıkılıyooooBi bak derimAma beymen ne dersen ona da googgledan bakıver
Kötü fikir olur mu çok kıskandım sadece eşimi Keşke bende gitsem:84: Gidemediğim için de acısını çıkartacağımdır

senin kalbinin temizliğini yerim benkalbin temiz olmasa o kadar topik içinde bizi nasıl bulucaktın ki zaten
bende aşırı mütevaziyimdir

belli belli

Ali babasına sormuş:
- baba ben nasıl dünyaya geldim?
-gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk.sabah kalktığımızda sen gelmiştin.bu fikir ali'nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş.yatarken yatağının çevresine şeker koymuş.sabah bütün karınca, böcekler, vs. Yatağın çevresindeymiş.
Ali:
- ulan demiş, şimdi size elimin tersiyle bir korum.ama baba yüreği....

ha ha hay süpermiş

5 gün önce evliliğimizin 5.yılını devirdik aynı geçen yılki gibi çok romantik bi yıldönümü oldu.
Bizimki akşam eve gelir; evlilik yıldönümümüz kutlu olsun (hatırlaması da bi şey)
Ben; sağ ol canım yanaktan öpüşme bir saat sonra tv karşısında uyuklama, ne romantik bi aileyiz di mi? İkimizde de bi odunluktur gidiyo bakalım hayırlısı:)
Seramik tencere seti almış bana sağ olsun, ben hiç bi şey alamadım adama, kuşumla alışveriş ne mümkün.

Tüm çocuklar akıllıdır ancak bizimkiler başka. Leb demeden leblebiyi anlarlar. Kafalarından çok basamaklı sayıları toplar, okudukları bir şiiri hemen ezberlerler. Bunlarla da kalmaz bakkala gittiklerinde para üstünü hesaplar, okuma yazma bilmedikleri halde internette oynadıkları oyunların skorlarını bilirler.
Sağlıklı bir büyüme sağlıklı bir zekayı da beraberinde getirir. Psikolojik Danışman Dilek Kırcaoğlu, çocuklarımızı yetiştirirken dikkat etmemiz gerekenleri alt başlıklar halinde sıralıyor:
Konuşun
Bebeğiniz doğduğu andan itibaren onunla konuşun. Nesneleri, ne işe yaradıklarını, o an neler yaptığınızı söyleyin. Unutmayın o kaydediyor!
Kısıtlamayın
Onu çerçeve içine alacak şekilde hareketlerini kısıtlamayın. Araştırmasını, bakmasını, dokunmasını destekleyin.
Destekleyin
Yaratıcılığını destekleyin. “Bu şudur, şu şöyledir.” yerine “Sence bu ne olabilir, nerelerde kullanabiliriz?” türünden onun düşünmesini destekleyecek şekilde konuşun.
İzin verin
0-2 yaş insan zekasının en çok geliştiği ve en alıcı olduğu dönemdir. Onlara eksik, yetersiz, bir şey beceremeyen varlıklar muamelesi yapmayın. İzin verdiğinizde yaptıklarına şaşıracaksınız. Mutlaka erkenden oyun grupları içine sokun ve okul öncesi eğitim almalarını sağlayın. Eve kapattığınız çocuğun gelişimine de mani olduğunuzu unutmayın. Onun öğrenmesine izin verin. Unutmayın ki çocuklar “yaparak ve yaşayarak” öğrenirler. Yapmalarına, denemelerine, sosyal ortamlarda bulunmalarına önem verin.
Geliştirin
Ne kadar çok uyaran ile karşılaşırlarsa, o kadar çok gelişecekler bunu unutmayın.
Oynatın
Oyuncak seçimine dikkat edin. Yaratabilecekleri, öğrenebilecekleri malzemeleri ve oyuncakları seçin. Bunu yaparken de çocukları boğmayın. Basit malzemeler dahi işe yarayabilir.

günaydınhayırdır kız neye gülüyoz böyle
ay bende rüyamda melegimi gördümmelegim antekyedeymiş bana gelecekmiş ama önce fırına gitmiş:))
diyorum bende geleyim senleidiyoruz bakıyorum fırında tepsiye et pişiyovalla bi yere gitmiyorum orda melegimle bekliyoruz etin çıkmasınıişlaa banada yedirir diye düşünüyorum:))ama melegimin suratı beş karışhayırdır cicim neden egdirdin diyorum yok bişey diyoçok bozuldum:))
melegim saçlarında baya uzundufırında beklerken ben baya arkadaşımı görüpkonuşuyorum sende diyosun ki abboww ne kadar tanıdgın var öyle
bu rüyanın yorumunu mutludan bekliyorum:))
kuzum gelin valla çok sevinirim:18:
gözümyollarda sizleri bekliyorumkaynanamada gitcekmişsin iyi düşündünmüistersen önce korku duası oku öyle gel:))
kadının gözleri seni senden alabilir:111:

canım ben gelsem onlara geri dönecegimi ispat edebilirim:))kocam evde kaldı valla geri dönecem derim:111:

5. yılınız hayırlı olsun şekerimnice uzun yıllara inşallah
bizimde agustosta 7 bitecekkartlaştık

Şehir hayatı işte sen yorgun eşin yorgun...Bu koşuşturmaca içinde ertelenen hayatlar,anlar bizimkide...
Olsun kutlamışya eniştede hediyesiyle işte ne güzelNice mutlu yıllarınız olsun canım
Bende çok şeyler yapmak istiyorum ama sabah oluyor akşam oluyor hafta bitiyor yıl bitiyor...
Bazen hiçbirşeye yetişemediğimi farkedip yıkılıyorum ama bazen de ne mutlu bana ki ailem huzurum sağlığım var diyorum...
Şu laf çok hoşuma gidiyor mesela: "Hayat sıkıcı kıyafetler giymek için çok kısa..."Ama tık yok bizde de

selamlarrrmisafirim vardı az önce ani bir telefon geldide kaçtı gitti çok şükür
ne zamandır bana gelecekti bugün pat diye geldi
kızıyla ceren aynı sınıftalar,ceren çok sevindi..arkadaşımda benimilkokuldan sınıf arkadaşım..
kızlarımızda arkadaş ne güzel ama onun kızı azra çok sinirli birşey:)
herşeye çemkirip bagırıyo,,,annesine vuruyo,,çok sinir oldum..
ben cerene mızmız huysuz derim ama yok benim kızım melekmiş haberim yokmuş:)
annesine 2 dakka rahat vermedi
başıma agrılar girdi

çağla yemek yemiyoçok üzülüyorumaç karna yattı şimdibi daha çorba yapıyorum ıspanaklı belki onu yer pek sanmıyorum yinedegrip ollmuşondan canı istemiyo sanırım..

bende bu monoton hayattan sıkılmış durumdayım,,degişik birşeyler yapmak istiyorumaşırı derecede degişik birşey olmalı
az önce arkadaş diyo ki işte tekrar sınava gir 2 yıllık oku falanaman ne bileyim hiç canım okumak istemiyo:))kısa yoldan zengin olmak istiyorum ben
bi kursa falanmı gitsem:26:yoksa 2 yıllık çocuk gelişi falanmı okusam:26:örtmen olabilirmiyim acaba:)
ilkimcim sen bilirsin ne yapmam lazım canım:44:
yaşımda geçiyo kartlaşıyorum acele cevap ver

Rüyada Tandır ve fırın gibi şeyler, kişinin malını muhafaza ettiği sandığa,pişmiş bir etin görülmüş olması ise malın varlığı ve bütünlüğü olarak tarafımdan analiz edilmektedirRüyada uzun saç görmek, mala ve uzun ömre delalet eder.
Kısaca tabir etmemi istersen; öncelikle "geceleri üstünü açmaman" gerektiğini söyleyebilirim
Diğer haliyle de rüyadan çıkan sonuç; yastık altındaki paraları kendine saklamaktan vazgeç artık biraz eli bol davran
ve unutma Bu hayatta yaşamak için Para, Ayakta Durabilmek içinde vefa gereklidir

Son düzenleme:

heyt be yoruma bak sen maşallah cnmsen bu yorumlarla yorumcu olursun ben sana söyliyim:)
cigerim yastık altında paramı var kiyok valla yok 1 lira bile yokhepsi dolabımda kıyafetlerimin arasında saklı
şaka ya hiç param yokbiraz altınım var o kadar:))onları satıp yiyesin var ama benim uyus ikis men izin vermiyosanırım kendi yiycek ondan:)
mutlu canişkom bi akıl ver banaçok sıkıldım bunaldım birşeyler yapmak istiyorumçocuklar büyüyo ve ilerde çalışmak için fırsatım olabilirne yapsam kendimi geliştirsemtamamen duygusal:)

Şekersizim buna kim inanırkadir inanır
Ben dün geceden uyardım zaten kendisiniAma anlamadı,artık döndüğünde uygulamalı anlatıcamisyaaaaaan:113:
me sventurato!
:)
aa bizden bi tane daha varmış
güzelmiş.. çoğunu uyguluyoruz

Sana vere vere akıl kalmadı bende bide dinlesenBir kursa yazıl mesela sevdiğin şeyler de öyle az ki mutfak işi olmasın şu olmasın bu olmasın diyosun hepMesela şekilli kurabiyeler yap özel günler için gerçekten çok zevkli,1kg şeker hamuru bir merdane bir şekilli kalıpla neler yapabileceğine bak dene en azından...elişin iyiyse o işlere de yönelebilirsin..birsürü kurs var belediyenin ve çoğu ücretsiz bir bak mesela..hatay gibi bir medeniyetler şehrinde dil kursuna gidip yarın birgün bir acentada çalışırsın...
Yada temizlik şirketi kur,etrafına birkaç kadın topla ekibini kur, kendine bir kart bastır iş yerlerine evlere saatli eleman yollarsın
sende gidip kontrol edersin..Çeyiz mağazasıyla anlaş,kına gecesi için minik hediyelikler yapıp sat..Mesela kırmızı ojeleri süsle tüllerle kurdeleyle git ve satış yap bebeğim
Sevdiğin işi bulmak önemli bence...Sen başarırsın ben sana inanıyorum ama acele et zaman su gibi...

ah canım ya o yazdıklarının hiç biri yok bende:)ne elişine hevesim var nede pasta börege:)
temzilik işine hiç girmiyim zira burda millet cimridir ugraşamam kimseyle:)
off offhemiş istiyorum hemde iş begenmiyorum
ben öyle şeyler istemiyorum mutlucum
şöyle yarım gün çalışsam,,ne güzel olurdu

Bence sende benim gibi ne istediğini bilmeyenlerdensin Mesela ben şimdi çalışıyorum ama çalışmak istemiyorum
ama işten çıksam kesin çalışmak isterim Part time olarak en son üniv.de fuarlarda stand hostesliği yapmıştım
o da yorucu bee

:))evet evet işte bubende ne yapmak istedigimi bilmiyorum:))şimdi çalışsam sabah nasıl uyanıcam onu düşünüp vazgeçtim:))
ya aslında mutlucum ben öyle laylaylom iş istemiyorumciddi bir işkadını olmalıyım:))
yıllar önce bir falcıya gitmiştimkahve falıma baktı ve bana dedikikemal sunal gibi 50 yaşında bile okusan yinede okuycaksın dediyani kadını yalancı çıkarmak istemiyorumfalı tutsun istiyorum:))
ve o kadın eşimle evlenecegimi bilmişti ki daha eşimi bile tanımıyodumneyse ne diyoduk
mesela sınava falan girsem 2yıllık ne okusamda kesin iş bulurum yada hangi sertifikayı alayım ki boşta kalmayayım
yada hiç bunlarla ugraşmayıp yeni zengin bir kocamı bulsam kendime

ay moralim çok sinirlendiannem aradı yine beni benden aldı
neyse sinirlenmek yok:86:çok relaxım:86:tamamen ruh saglıgım yerinde:86:

yaşasın tam bagımsız ''ruh hastaları'':86: kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!

bi günde sor ya kızım iyimisin çocuklar nasılhep kendi derdi hep kendi istekleri

sağ ol cicim demek 7 bitecek maşallah size de.
mutluya rüya yorumu mu sorulur anacım bi yerin açık kalmış der geçiştirir
Sağ ol canım benim az önce de dedikodunu yapmıştım utandım bak şimdi:26:

Ben de beste için bazen ne kuduruk bi kızım var diyorum sonra başka çocuk geliyo bizimki melek kalıyo, arada böyle görelim ki kıymetlerini bilelim kuzularımızın.
Ciğerim önceden okul öncesi öğretmenliği açıköğretim fak. 4 yılı tamamlayarak okuyabiliyordun; ama kaldırıldı. Ben düz lise mezunuyum o yüzden pek bilmiyorum. 2 yıl okuyup ücretli öğretmenlik yapanlar bir de özel okullarda öğretmenlik yapanlar var;ama bunlar kız meslek mezunları.Sen ne mezunusun cicim.
bu arada kutluolsun yıldonumunuz.. bizim de martta 7 yıl doluyo.. heyt beeeee
7
sağ ol şekerim demek siz de baby gibi 7 yıllık oldunuz maşallah.

En iyisi zengin koca kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…