2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Uuufff ben dünden hazırım şekerim.. Gezmeyi çok severim... yeter ki zaman ve şartlar uygun olsun :) Ben sırf yemek yeğeme2 günlüğüne kalktım Antepe gittim düşün yani :))
Güle güle doldur dolabının içini canımsen zaten şimdiye kadar kesin doldurmuşsundur gerçi
Bende hazırım cicim ilk fırsatta gidelim hadiGerçi habersiz gidelim baksana baby ne kadar yoğun
Madem istenmiyoruz elifte kalırızYalnız o da yeni doğum yaptı ya 2mizde birer altınla gidelim ee eli boş gidilmez dimi
Babynin de kapısının önünden geçip yaparız Ben de gezmeyi hiç sevmem gerçi senin için gelicem:)
İnşallah canım baksana Dilbercan da hazır gelicez bi en kısa zamanda biz
Çağlama geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzum
Manavda pazarda markette satılıyor yaprak burda ama dediğim gibi pek taze denk gelmiyor bana sarmadan soğutur insanı..
Neyse artık gelince senin kv.nin elini öpmek şart oldu,teyzemle biraz dertleşeyim de bütün güzel yaprakları çıkınıma doldurayım Sana da en iyilerinden(!) veririm biraz merak etmeOrganiğin dibine vurmaya geliyoruuuuzz:13:
Bu arada benim kayınpeder organiğe hala "kronik" diyoröğrenemedi gitti

Kuzum walla Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk büyütmek ne büyük fedakarlık Rabbim yavrularımıza her daim sağlık sıhhat vererek bizleri mükafatlandırsın inşallah
14 şubatta eşim yanımda olmıcak sanırım hediyeden yırttım gibi Ama burda olsa da hediye almayı şimdilik düşünmüyorum
ama güzel bir sofra kurarım sanırım mumlar falan
Alemsin ya çok güldüm Ama çekyatlar hiç rahat değildi be kuzumsen git visco yatağa seril yat bize gelince çekyat aç Rüyanın yorumu; geceleri üzerini fazla açmaüşütme emiRüyada çekyat görmek şansın açılması ve sıkıntıların sona ermesi anlamına gelir. Gönlünüzce alışveriş yapabilirsinizdiyor tabirinde hadi iyisin

Selamlar olsun güzel arkadaşlarıma
Nasılsınız annkuşlar
Ben orta şekerliyim bugünDün gece arkadaşım vardı,eşlerimiz de birlikteydi
geç geldiler, onlar gitti evi topladım mercimek ısladım derken 3te uyudum yine biraz gözlerim batıyor.
Mira'yı eşim uyuttu hanımefendi gece 1de çok yorulup uyuduğu için babasına pek sorun çıkartmadı
Eşim yarın iş için yurt dışına çıkıyor bende h.sonu izmite gitmeyi planlıyorum bakalım
Çocukla yolculuk zor walla,arabayla gitsem koltukta zaten durmuyor,uyuyunca kafası öne düşüyor kıyamıyorum,
otobüsle gitsem ayrı bir sorun bakalım artık,bakıcı teyze de gelirse arabayla gidicez kısmet...
Bu arada pazar yakın bir arkadaşımın oğlunun 3.yaşgününe davetliyiz,hediye alamadım hala
bugün bakıcam Gazı kaçmış gazoz edasıyla yazdım gidip yemek yiyip enerji depolayayım

Sizi yere yatırmadığıma şükredin cicim buldun bunuyon daha. Rüya yorumu da iyiymiş:)

Allah kavuştursun canım.
Besteyle bir yerlere gitmeyi benim de gözüm hiç kesmez. Yabancılar 3-4 çocukla buraya tatile geliyo, ben anama gitmeyi göze alamıyom. Adamlar rahat valla.

HAyirlara vesile olur inş CNm , güzel rüya hatta güldüm epey .. Bana misafir gelen olursa king side yatak ve koca oda emrinize amade yani bir düşünün derim :))

Güle güle gidip gelin inş . Eşin hangi ülkeye gidiyor , Avrupa ise sende atla git diyecektim gerçi şu vakitler fırtına kar tipi hakim ama olsun değişik yerler görmek güzel olur ..

Güle güle gidip gelin inş . Eşin hangi ülkeye gidiyor , Avrupa ise sende atla git diyecektim gerçi şu vakitler fırtına kar tipi hakim ama olsun değişik yerler görmek güzel olur ..

Bu hafta İtalya haftaya sanırım Almanya canım Ya çok ısrar etti bizde gidelim diye ama benim canım istemedi
Ne bileyim içimden gelmedi yani adam da haklı gitsek hasret yaşamıcak eşi ve kızı yanında olucak ama benimde işim gücüm var yani kabul etmedim

Meleğim benim adam tipik osmanlı kafasındaki istanbul maçosusence bizi de götürmek istemiş olma ihtimali yüzde kaç
ben söyliyim hemen %0 dolayısıyla benim benimde atlayıp gitme ihtimalim yüzde kaç
Ama bir olasılık varkiiiiiBu gidişin dönüşü olacak tabi Hayırlısıyla gitsin gelsin ne diyim yoksa hiç kıskanmıyorumhiç

HAyirlara vesile olur inş CNm , güzel rüya hatta güldüm epey .. Bana misafir gelen olursa king side yatak ve koca oda emrinize amade yani bir düşünün derim :))

vaaaav hemen uçak biltlerimizi alıyorum cicim bu güzel teklifinden sonra. Bi eksiklik olsa bile ben öyle mutlu gibi beğenmemezlik yapmam kuşumu ve seni görmem yeter bana:

ne nasıl ne zaman.. neden gitmiyosunnn... çok ısrar etmiş madem... o gidişin dönüşü çok fena olcak
Canı gönülden beklerim inş gelirsiniz ..

:) nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

vaaaav hemen uçak biltlerimizi alıyorum cicim bu güzel teklifinden sonra. Bi eksiklik olsa bile ben öyle mutlu gibi beğenmemezlik yapmam kuşumu ve seni görmem yeter bana:
Hanıııım hanıııııım bizde sana kuşumuzla geldik ama yayları kopmuş çekyatı açtın bize
Meleğimin teklifinden sende buyur yap bak hiç laf eder miyim o zaman Topikte bir süre uçak biletli konuşmalar yapmayın olur mu kızlar hüzünleniyorum daaa Bu arada yarın akşam çoook sevdiğim arkadaşım bana gelicek hemde kalmaya eşi ist.dışındaymış tesadüfe bakııın

Benim eşimde Osmanlı kafasından ama çokta trink yani , hatta tipik Antep ayugillerdende ben pek oralı olmamaya çalışıyorum .. Sende yapacaklarında haklısın yanındayız canikom isyan bayrağını çekiver anlasın enişte bir güzel .

merhaba dostlarım,

yine ve aşırı acelem var. oğlanı devralıp, çanta almaya gitmem lazım. 1 tane çantam vardı, o da bavul tipi. lab.da pc bolluğundan artık ev-lab arası pc taşımama gerek kalmadı. o bakımdan, daha ufak birşey alacağım. eski çantamı da hemen öğrenci 2. el bankasına bağışlarım artıkın. tabiki ve aşırı ciddiyim

bir de mutlu_anne hanımın eşi yurtdışına ve yalnız gidiyormuş :26:belki de o kadar kötü bir fikir değildir. ne bileyim, yalnız gitmesine mukabil, size de güzel hediyeler getirebilir :44:

meleğim hanım, Londra'ya yolu düşenlere genel ve açık bir davet yapmış. emir telakki edip, düşmeyen yolumuzu da Londra'ya düşürürüz artıkın

aklımda kalanlar bu kadar :44:
görüşürük

Buyur CNm başımın üstüne .. Uçak biletlerinden önce vize işi var biliyorsun dimi CNm :)) sen gel eksik değil fazla olur herşey inş . Minik şirinemi sepete atmayı unutma hemi :))

Buyur CNm başımın üstüne .. Uçak biletlerinden önce vize işi var biliyorsun dimi CNm :))
bir arkadaşım, akademik davetiyesi olmasına rağmen vize vermede sorun çıkarılınca, Türkçe olarak "amaaan, vermezlerse vermesinler. kendileri kaybeder " demiş ve ayak ayaküstüne atıp belgelere bakmalarını beklemiş. onun rahat tavrını görünce vize vermişler. aynı numarayı yapsak, yerler mi acaba

Hanım hanım kuşun yoktu yanında eğer o olsaydı mis kokulumu visko yatağımda yanıma alırdım zaten ama sana yok:)
Aaaa bak rüyam çıktı gördün mü bi de üstün açık kaldı diyon.
Kalbi temiz insanım ben, çok da mutevazıyımdır.

Buyur CNm başımın üstüne .. Uçak biletlerinden önce vize işi var biliyorsun dimi CNm :)) sen gel eksik değil fazla olur herşey inş . Minik şirinemi sepete atmayı unutma hemi :))

Benim misafirperver arkadaşım vize işi yaş, en iyisi kuşumu sepete at sen bize gel:)

Evt ilginç olmuş , İngiltere vize verme konusunda dünyada galiba en zor verenlerden oluyor .. Adamların tek olayı aslında geldiğinizde geri dönüceğinize kanaat getirmeleri .. Bunu sağlam şekilde ispat ettiğiniZde olay bitiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…