Güle güle doldur dolabının içini canımUuufff ben dünden hazırım şekerim.. Gezmeyi çok severim... yeter ki zaman ve şartlar uygun olsun :) Ben sırf yemek yeğeme2 günlüğüne kalktım Antepe gittim düşün yani :))
Bende hazırım cicim ilk fırsatta gidelim hadi
Madem istenmiyoruz elifte kalırız
Babynin de kapısının önünden geçip
İnşallah canım baksana Dilbercan da hazır gelicez bi en kısa zamanda bizselamlar
beykoz:))tamda çikita muz yedim yazını okudumnedir benim bu muzlardan çektigim:)
mutlucan cancannnn demek antekyeye sarma yemeye gelecenhemde bu hafta sonu nasıl sevindim anlatamammm
ama bu hafta sonu ben evde degilim bilesinçooook önemli işim var yani çoook önemli olmasa inan evde olurdum ama eşimin halasının torununun nenesinin kuzeniyle çarşıya gitmem lazım daha konuşmadık ama yarın konuşup ayarlıycaz
keşke gelsen cnm ya hadi bi delilik yapındilberide al gel ne güzel olurdu benim kocayıda anasına postalardık gönlümüzce güler eglenirdik oruk,aşür künefe yerdik
Çağlama geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzum
Manavda pazarda markette satılıyor yaprak burda ama dediğim gibi pek taze denk gelmiyor bana sarmadan soğutur insanı..
Neyse artık gelince senin kv.nin elini öpmek şart oldu,teyzemle biraz dertleşeyim de bütün güzel yaprakları çıkınıma doldurayım
Bu arada benim kayınpeder organiğe hala "kronik" diyor
Kuzum walla Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk büyütmek ne büyük fedakarlıkmiram uyumuyor ama inanin benim oglumda pek uyumuyor tek sansim galiba calimiyor olmam bu yuzden mutlum rabbim yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum ben bu halde dayamiyorum sinirlerim tavan yapiyor sen hele bu halde birde ise gidiyorsun inan uzuluyorum haline cok..ins gecer bu cocuklarin durumlari yoksa bu hal ne kadar surer allah kerim..mahir son hafta hep 4 te kalkar oldu normalde 5 te kalkardi ne kadar gec yatirirsak yatiralim yine erken kalkiyor..bazende agliyor cok fena..ne derdi var bu cocugun cozemiyorum,.bilen varsa sevabina bana bir fikir versin allah rizasi icin..
14 şubatta eşim yanımda olmıcak sanırım hediyeden yırttım gibi14 şubat geliyobana ne hediye alacagınıza karar verdinizmi
kimsede burda konuşmamış yoksa bana süprizmi yapacaksınız
yaw bu kocalara ne alacazben geçen yıl ne almıştım hatırlamıyorum:44:yoksa cep telefonumu almıştım:44:yoksa doom günündemi onu almıştım:44:hatırla oniii hatırla onii
hatırlayamadım
bu sefer kıyafet alıyım diyorum:26:yazık bu sene kendine hiç birşey almadıbir kazak bir kot sevinsin bari:))
kızlarda belki ayakkabı alır babalarına:)iyide bende para yok napcaz
yine abimin kartına salça olacam:)taksitlerimde artıyo:18:işla batmam:18:
ama güzel bir sofra kurarım sanırım mumlar falan
Alemsin yaMerhaba hatunlarNe var ne yok bakim?
Ben bugün mutluyu rüyamda gördüm. Antepte oturuyomuşum mutlu da antebe gelmiş bi arkadaşıyla bize kalmaya geliyo, akşam yemek yiyoruz birlikte, yemekte yok yok. Mis gibi sofra kurmuşuz hanımefendiye. Sonra yatakları hazırlıyoruz iki çekyat varmış birinde arkadaşı diğerinde kendi yatıyo. Sabah soruyorum nasıl rahat uyudunuz mu diye mutlu hanım 'eh işte' diyo. Memnun edemedik hanımefendiyi.
Kız mutlu ola ki buralara gelesin evde yokum yeminlen