2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kizlar cok sukur hic bulantim yok ,mutfaga rahatlikla giriyorum etkilenmedim hicbiseyden,bide canim hic bisey istemedi ,hic asermedim normal mi acaba:44:,benim doktor randevum 12 ekimde ,ozmana kadar bekliycem:84:

bende fatih :)

hangi hasteneye gidiceksin arzum ?

of kafayı yedim çizelge yapamadım ya arzu banada çizelge yapta bi normale dönüm sabahtan beri taktım buarada bende istanbuldayımmm

senin kaç haftalık canım bebeğim?

ben normalde pek su içmem bu aralar çok su içiorum..bugünden itibaren ceviz yemeye başladım arada süt içiorum şimdilik bu kadar bide her sabah kahvaltıdan sonra folic asit içiorum

Aaa evet bak ben suyu unutmuştum.
Ben de normalde pek su içemem ama bebek için günde en az 10 bardak içmeye çalışıyorum en azından.
Folik asit yerine ise doktorum decavit isimli bi vitamin hapı verdi içinde her türlü vitamin olan.

kizlar, yeni mayis annelerininde oldugu bir liste hazirlansa nasil olur,birde sizler findik,ceviz vs yemeye basladiniz mi ben iki gundur yiyorum umarim gidiyordur bebisime

Gider annesi gitmez mi hiiçç.
Ben sabah aç karnına süt ve ceviz yiyorum.Mideye ilk giren şey daha çabuk alınırmış mideye diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

Menü süperrrr…ama bende çok gaz problemi var. süt gaz yapar diye çok korkuyorum

Canım birkaç güne kadar gaz problemin hafifleyecektir ;9

ben ozel bisey yapmiyorum ama aburcuburda uzak durup surekli yemek yemeye calisiyorum bulantim olmasin diye. ceviz yemeye de baslicam. bu aksam bizim de menude balik var

Ohh ooh afiyet bal şeker olsun canım.

kalp kalbe karsiymis valla bende yeni yazmistim,iki bardak sut iciyorum gunde,kucuk bi kase findik, ceviz,badem yiyorum ,birde incir ,bol bol balik yemek gerekiyormus ..

Sana da afiyet olsun canım.

Tatlım benim sat tarihim 2 ağustos.
Eğer listeyi sen düzenleyeceksen istersen en erken sat tarihine göre bir sıralama yapabilirsin.

Canım benim doktorum kabız olmamaya çok dikkat et demişti.
Bildiğim kadarı ile beyaz leblebide kabız yapar eğer fazla tüketirsen.
Miden bulandıkca bişeyler yemeye çalışırsan bulantın dahada azalıyormuş.

Canım değerinin bu kadar artması çok güzel bişey.Allahın izni ile bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.

Canım listeyi kim yapıyor bilmiyorum ama benim sat tarihim 2 ağustos.
Önerim en erken sat tarihinden başlayıp sıralamanması.

selincim iste gordugun gibi canim hamileligimi guzel takip etmek icin buraya geldim umudumuz eylul topicigindeki kizlarida goruruz insallah:81:,sen napiyosun canim tam olarak kac haftalik senin bebis
inşallah canım..ben şuanda 4 hafta 5 günlüğüm cnm

ayyyy inşallahhh yaaaaa artık üzülmek istemiorumm inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırıcaz ve bebeğimi kucağıma alıcam:)

benim SAT ım 9 ağustos.

yaa kızlar bişecik dikkatimi çekti benim kan değerim ne kadar yüksekmiş öle sizinkileri görünce ilk kan değerim 2706 şaşırdım kendime sizinkiler gayet normal değerlerde

canım doktor ii demiş endişe etme anlıyorum insanın kayıpları olunca daha farklı herşeyden korkar oluyo bende öleyim ama inanmak lazım güzel degerin yoksa sende benim gibi 2yle çarpıpmı durdun degeri

nelleporter :12 ağustos canım benim

benim önerim listeyi bi kişi yapmasın yapabilen arkadaşlar ekleme yapsın güncellesin... Keşke ilk sayfaya koyabilseydik ama konuyu açan arkadaş 2011 mayıs annesi galiba...

ben geniş zamanda düzelteceğim..

bende fatih :)

hangi hasteneye gidiceksin arzum ?

canım ben memorial e gidiyorum. zaten orada doktorum da var.. Çok seviyorum kendisini...

of kafayı yedim çizelge yapamadım ya arzu banada çizelge yapta bi normale dönüm sabahtan beri taktım buarada bende istanbuldayımmm

tamam canım senin sat 1 Ağustos...
Yazmamı istediğin bişey var mı?

6+1 olduk cumartesi ilk kontrolüme gideceğim. ben ikinci çocuğuma hamileyim ilki de böyleydi.
bulantılar çoktu ama o zaman kafamı kaldıramıyordum çok uykum geliyordu

benim 5+1 bulantım henüz yok ama kafamı kaldıramıyorum bende çok uykum var sürekli uyumak istiyorum bide çalışıyorum gözlerimi açamıyorum valla:2::2:

Halıcıoğlu canım...

Son düzenleme:
kızlar ekleyim ama tablo hali çok güzel oldu sanki, tablo şeklinde yapamıyorum güncellemeyi. _arzum_ yapabilir mi ya da tablo şeklinde yapabilen bi arkadaş varsa o yaparsa daha sağlıklı olur die düşünüyorum.

Tatlım nasıl bir çizelge istiyorsun ?
Ben yardımcı olabilirim istersen.
canım çok sevinirim farktmez kaç defa denedim olmuyo linki yapıştırıyorum kabul etmiyo site kk sat 1agustos t.dogum 7mayıs

Arzum doktorun Asena hanım mı ?
Bende international hospital e gidiyorum cnm..

kızlar tabloyu bir kişi yapsın hep o güncellesin..bence takip etmesi daha kolay olur ve bizlerde kime bilgi vereceğimizi biliriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…