2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

keşke seinde olsa kendimi yanlız hissetmem benimki 2302 çıkmıştı başka dr a gitmiştim hiç yüksek falan demedi normal dedi 4-5 haftalık dedi keseyi tek görmüştü o zaman ama dün 6+3 te doktora inanamadım bariz 2 kese vardı ama benim mide bulantılarım falan tüm mayıs annelerinden önce başladı ve halada öyle doktor kendini hazırla herkesin yaşadığının 2 katını yaşayacaksın dedi sen ne zaman gideceksin doktora? bakalım öyle bi durum var mıııı genelde ilk çıkan bhcg ile 2-3 gün sonra ölçülen değerler arasında çookk büyük fark varsa oradan anlıyorlar galiba ama emin değilim

aa onu bilmiyordum o zaman şöyle yapabiliriz diyet yaparken listeyi hazırlayan arkadaşımız excel dosyası olarak hazırlayıp her pazartesi yayınlıyordu listeyi onun yöntemini kullanabiliriz.böylece uzun saatler liste hazırlamak güncellemek için uğraşmak zorunda kalmazsın.tabi benim fikrim bu diğer arkadaşlarda kabul ederse yada sana uygun olursa

canım doktor dün bana 1-2 damla kan olursa korkma bebek yerleşirken olur dedi ama ciddi kanama olursa hemen haberim olsun dedi korkma dinlen bol bol

tatlım bencede bugün bir doktora görün derim aklın kalmasın vereceği ilaç filan olur.Allah korusun canım kötü bişe olmasın bebeğin sana sıkı sıkıya tutunsun..

. Lütfen sakin olmak için elinden geleni yap ve keyfini çıkarmaya bak.benimde vücudum garip tepkiler veriyor. ama bu çokk normal vücudumuzda yeni bir can hayat buluyor,buna ayak uydurması kolaymı,emin ol içeride bir fabrika deli gibi çalışıyor bu oluşum için. ben bişeler hissettiğimde lavaboda aynaya bakıp aptal aptal gülüyorum işte benimle o diyorum. sancım hep var ince ince ama onu hissetmekte güzel sebebini bilince. hep güzel iyi şeyler düşün ve gülümse bu düzene alışacak vucudumuz. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak kucağımızda ıngalayan.

ayyy bi garip oldum ikizleri görüncee yaş 23 kilo oooo çokkk 90.... istanbul

hayırla kucaklayın inşallah bebeklerinizi.bende isterim valla ikiz hatta bi kız bi erkek allahım ne muhteşem olur. bişeyi merak ettim ikiz olduğunu hangi evrede nezaman nasıl anladınız.

cnm ben 4ay denemiştim olmamıştı eylülde klomen kullanacaktım ama ağustosta hamile kalmışım. Klomenle hamile kalınca o risk daha fazla oluyomuş die duymuştum sanırım ondan öyle oldu cnm senin artık kısmet. bizimde ailede de ikizler var çok korkuyodum ikiz olursa naparım die çünkü ben çalışıyorum kayınvalidemde rahatsız iki tane hiç bakamaz ki bi taneye bile yardımcı tutarım belki yanına.Sen sanırım çalışmıyosun. Naparım die hiç korkma allah verir kolaylığını bizim bi akrabamızın 3üz oğlu olmuştu biz demiştik 3tane erkek nasıl bakıcak die. şimdi büyümüşler ilkokula gidiyolar görsen şaşırırsın teki toz alıyo teki çöpleri döküyo teki etrafı topluyo öyle tatlilar ki..

ayyyy senin değer 2032 miş.benimki daha yüksek senden bak bende şimdi heycan yapmaya başladım benim değer 2076 ilk değerim.ama biz salı günü tek kese gördük 5 ekimde bebeği görmeye gitcez o zaman belli olur netice.

kızlar dizilerde gördüğümüz klasik koşa koşa wc ye gidip kusan hamile kadın rolü vardır ya biraz evvel aynısını yaşadım çoookkk midem bulanıyoo ve çıkarıyorum

kızlar dizilerde gördüğümüz klasik koşa koşa wc ye gidip kusan hamile kadın rolü vardır ya biraz evvel aynısını yaşadım çoookkk midem bulanıyoo ve çıkarıyorum

canım benim yaaa Allah yardımcın olsun.güzelliğini düşün ama üzülme bunlar doğal şeyler midemizin bulanması bile iyi bebişler biz burdayız diyolar

oyy sevsinler o ikizleri bir taşla iki kuş maşallah ikiz annesi olmaktan korkma canım bu bir anneye verilen en güzel ayrıcalıktır tadını çıkar onlara bakamıyacağını hiç düşünme annelik içgüdüsü doğum yapınca sen anlamadn yerleşiyor içine ve bir bakmışsın süper bir anne olmuşsun inşallah sağsalim kucağına almayıda nasip eder rabbim
canım doktor dün bana 1-2 damla kan olursa korkma bebek yerleşirken olur dedi ama ciddi kanama olursa hemen haberim olsun dedi korkma dinlen bol bol
sağol canım benim daha öncede böle olmuştu birde şimdi 5sntim bir miyom var hemde rahimin içinde o yüzden korkuyorum belirtilerimde yok ağrı dışında beni endişelendirende bu neyse Allahın dediği olur

tatlım bencede bugün bir doktora görün derim aklın kalmasın vereceği ilaç filan olur.Allah korusun canım kötü bişe olmasın bebeğin sana sıkı sıkıya tutunsun..
dua edin bize

ah canım hep güzel düşünmeye çalışıyorum ama akımdaki tilkiler gelip kafamı bulandırıyor daha önceki yaşanmışlık tedirgin ediyor beni ama ne yapalım olacağı varsada olur hayırlısı artık

bu cuma günü hürmetine rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar naasip etsin meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

nekadarlık bebeğin,bu kusmalar bukadar erkende başlıyormu yaf ... sende dizilerdeki gibi yüzüne biraz su sürüp saçlarının fönünü ve makyajını bozmadan bir süre aynaya bakıp sonra ellerine karnına götürüp allahım allahım dedinmi birde ş güzel bebek resimleri olan tabloyu nasıl yaptın banada sölermisin lütfen

ya öyle bi şekilde büyürlar tabiki klomen kullandım bende 1 ay fsh çok hafif yüksek çıkmıştı ilk ay hamile kaldım işte. bende çok kurkuyorum valla sonra üçüzde olabilrdi diyip kendimi rahatlatıyorum

hayırla kucaklayın inşallah bebeklerinizi.bende isterim valla ikiz hatta bi kız bi erkek allahım ne muhteşem olur. bişeyi merak ettim ikiz olduğunu hangi evrede nezaman nasıl anladınız.

İnşallah senin de olur o zaman ayrı yumurta ikizleri genelde farklı cinsiyet oluyo diyolar ama inşallah öyle olur o zaman tam bi taşla 2 kuş vurmuş oluruz 6+3 teyken alttan bakarak gayet net gördü 4-5 haftalıkken tek kese görünmüştü

ayy çok güldürdün beniii 6+4 teyiz ama ikiz olduğunu öğrendim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…