2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım inş güzel şeyler paylaşıcaz sen nezaman keseyi görmeye gidiceksin

ben ilk doktor randevuma 25 ekimde gidicem ins.
Arkadaşlar merhaba,
benim sat 31 temmuz henüz regli olmadım inşallah hamileyimdir eğer öyleyse 6 mayıs 2012 doğumlu olacak bebeğim bende 12 mayısda doğmuşum inşallah rabbim nasip etmiştir..
hayirli olsun canim ins.

hayirli olsun benim de sat 1 agustos ve 1.5 yasinda bebegim var

Merhaba mustakbel mayis anneleri,

benim de SAT 1 agustos. ben de mayis annesi olucam ins.

ayni zamanda ocak 2010 annesiyim

benim de sat 1 agustos 1 eylulde idrar testi yaptim pozitif cikti.bende mayis annesi olacagim insallah:)icim kipir kipir:)burdan her hafta bebeklerimizin boylarini kilolarini ve yapilan testleri birbirmizle paylasalim cok guzel olur.

yaa canim benim de oyle.benim bebkte 7 sinde gelicek dogum gunumde 4 u.heyacanla bekliorum.insallah senin bebisinde hemen gelir.haftaya doktor randevum var.ins hersey yolundadir.

cileklikofret slm cnm bende yeni katıldım aranıza benimde sat 24 temmuz senle aynıyız dün doktora gttim karından baktı 6 haftalık dedi ama daha küçük kalp atışlarını göremeyiz dedi..ben 6 ay önce bi kürtaj geçirdim bebişim karnımda öldü kalbi durdu o yüzden gene aynısı olurmu diiye çook korkuyorum sen kalp atışını duydunmu bebişinin cnm ??

sağ kasığımda batmalar başladı banada dua edin kızlar hayırlısıysa bende mayıs annesi olmak istiyorummmmm ama adete daha 10 gün var

sağ kasığımda batmalar başladı banada dua edin kızlar hayırlısıysa bende mayıs annesi olmak istiyorummmmm ama adete daha 10 gün var

ayyy hadi ins cnmmm ben idrar yaptim pozitif cikti.bgn doktra gittim kan testi istedi.3 saat sonra alicaz.sonrada ultrasonda bakicak.heycanla beklioruz

hayatbayramolsa saatler geçmek bilmiyodur, inş. görürsün meleginiii hadi güzel haberlerini bekliyoruzzzz

mrhb 2012 mayıs ın en güzel anne adayları bende 5 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum dün ilk kez sizinle paylaşmak istedim ve daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle hepinize bulantısız günler diliyorum....

ayyy hadi ins cnmmm ben idrar yaptim pozitif cikti.bgn doktra gittim kan testi istedi.3 saat sonra alicaz.sonrada ultrasonda bakicak.heycanla beklioruz
ayy ne güzel darısı başıma inşallahhhhh güzel haberlerini bekliioruzz

allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım..darısı başıma...erken erken duymuşssun kalp atışlaını çok büyük şanss

allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım..darısı başıma...erken erken duymuşssun kalp atışlaını çok büyük şanss[/QUOTE]

teşekkür ederim çok net duyulmuyodu zaten böle çok arakadan geliyodu 2 hafta sonra net bi şekilde duyabileceğimi söyledi doktorum ...allah ım o pıt pıt atan kalp atışlarını sanada duyursun en kısa zamanda.....

gecmis olsun tunihan, ins. bebeginin kalp atislarini duyarsin en kisa zamanda, iyi seyler dusun bence
Hayirli olsun sana da maasallah ne kadar hizlisiniz turkiyenin doktotrlarinin gozunu seviyim, ben 25 ekimde ilk defa ultrasona girebilicem. ilk bebegimde de alttan bakktigi halde daha cok kucuk diyerek kalp atsilarini felan dinletmemeisti dogru hatirliyorsam.

hayirli olsun zeynebim03, ins. guzel paylasimlarda bulunuruz burdan

hayırlı olsun ne güzel manş. duymuşsun pıt pıtları darısı hepimizin başına inş.

BEnde hamişimmmmmmmmmmm....
İnternetteki hesaplamalara göre 4+6 gözüküyor. 2011 mayıs annelerinin yazılarını okuyunca hüngür hüngür ağlıyorum.
İnşallah Allah hepimizin sağ salim, sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eder.
yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek?

Sat: 1 Ağustos

Son düzenleme:
allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım..darısı başıma...erken erken duymuşssun kalp atışlaını çok büyük şanss

teşekkür ederim çok net duyulmuyodu zaten böle çok arakadan geliyodu 2 hafta sonra net bi şekilde duyabileceğimi söyledi doktorum ...allah ım o pıt pıt atan kalp atışlarını sanada duyursun en kısa zamanda.....[/QUOTE]

canim hayirli olsun.ins hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olur.kizlar bende simdi doktordan geldim kan sonucum 947 cikti.az geldi bana ama emin degilim.doktor 2 hafta sonra gel hem bebegi hem kalp atisini duyalim dedi.galiba gec dollenme olmus.degere bakip cok yeni dedi .

canim yaaa ins hamissindir sende.benime sat 1 agustos senle ayniyiz.bu arada az once hcg 947 az gibi geldi demistim.simdi arastirdim normalmis aslinda.doktor nie goremeyiz dediki acaba??

hayirli olsun canim ins. hepimiz bebelerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz

burda ne cok sat i 1 agustos olan cikti benim de 1 agustos,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…