- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
sağol canım inş güzel şeyler paylaşıcaz sen nezaman keseyi görmeye gidiceksin
hayirli olsun canim ins.Arkadaşlar merhaba,
benim sat 31 temmuz henüz regli olmadım inşallah hamileyimdir eğer öyleyse 6 mayıs 2012 doğumlu olacak bebeğim bende 12 mayısda doğmuşum inşallah rabbim nasip etmiştir..
Selam arkadaşlar benimde SAT 1 Ağustos test yaptırdım hem idrar hemde kan ikisindede çıktı bugün doktora gittim sadece keseyi gördü çok erken olduğu için haftaya cumartesi tekrar gidicem kontrole bakalım hayırlı bir şekilde bu 9 ayı tamamlarım inş.
Bu arada ben 2009 Temmuz annesiyim dünyalar yakışıklısı bir paşam var 2 yaşında bu 2. bebeğimiz olacak nasipse Allahım sağlıkla kucağımıza almamız nasip etsin inş...
Merhaba mustakbel mayis anneleri,
benim de SAT 1 agustos. ben de mayis annesi olucam ins.
ayni zamanda ocak 2010 annesiyim
inşallah allahım banada nasip eder mayıs anneliğini..eğer buay hamile kalırsam 19 mayıs doğum tarihi ..benimde doğum günüm 15 mayıs ayy o güne denk gelir belki süperr bi hed,ye ömrüm boyunca bidaha hediye istememmm gelll bebeğimmm
günaydınnnn güzel hamişlerrrrrrrrrrrrr
olsun sanada kocaman günaydın ozaman en kısa sürede sendende güzel haberler alırız inş.günaydınnnn . ama ben hamiş değil adayıyım şuan sadece
arkadaşlar ben de dün öğrendim hamiş oldugumu sat 24 temmuz internete göre 4+3 ve muhtemel doğum tarihi nisan diyor. acaba mayıs annesi mi olurum kiiii??? rabiim sağ sağlim o günleri göstersin de yeterki.. insan hamişliğine sevinemiyor bile. hamişlik haberi ile bir korku saplandı ki yüreğime daha şimdiden.. herşey yolunda olacak mı diye.. muhtemelen dokuz ay böyle gidecek..
2011 mayıs anneleri bebişlerine kavuşanlar bize de dua edin olur mu..
sağ kasığımda batmalar başladı banada dua edin kızlar hayırlısıysa bende mayıs annesi olmak istiyorummmmm ama adete daha 10 gün var
hadi inş. canım hamiş haberini verirsinsağ kasığımda batmalar başladı banada dua edin kızlar hayırlısıysa bende mayıs annesi olmak istiyorummmmm ama adete daha 10 gün var
ayy ne güzel darısı başıma inşallahhhhh güzel haberlerini bekliioruzzayyy hadi ins cnmmmben idrar yaptim pozitif cikti.bgn doktra gittim kan testi istedi.3 saat sonra alicaz.sonrada ultrasonda bakicak.heycanla beklioruz
mrhb 2012 mayıs ın en güzel anne adayları bende 5 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum dün ilk kez sizinle paylaşmak istedim ve daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle hepinize bulantısız günler diliyorum....
gecmis olsun tunihan, ins. bebeginin kalp atislarini duyarsin en kisa zamanda, iyi seyler dusun bencecileklikofret slm cnm bende yeni katıldım aranızabenimde sat 24 temmuz senle aynıyız dün doktora gttim karından baktı 6 haftalık dedi ama daha küçük kalp atışlarını göremeyiz dedi..ben 6 ay önce bi kürtaj geçirdim bebişim karnımda öldü kalbi durdu o yüzden gene aynısı olurmu diiye çook korkuyorum sen kalp atışını duydunmu bebişinin cnm ??
Hayirli olsun sana da maasallah ne kadar hizlisiniz turkiyenin doktotrlarinin gozunu seviyim, ben 25 ekimde ilk defa ultrasona girebilicem. ilk bebegimde de alttan bakktigi halde daha cok kucuk diyerek kalp atsilarini felan dinletmemeisti dogru hatirliyorsam.ayyy hadi ins cnmmmben idrar yaptim pozitif cikti.bgn doktra gittim kan testi istedi.3 saat sonra alicaz.sonrada ultrasonda bakicak.heycanla beklioruz
mrhb 2012 mayıs ın en güzel anne adayları bende 5 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum dün ilk kez sizinle paylaşmak istedim ve daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle hepinize bulantısız günler diliyorum....
hayırlı olsun ne güzel manş. duymuşsun pıt pıtları darısı hepimizin başına inş.mrhb 2012 mayıs ın en güzel anne adayları bende 5 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum dün ilk kez sizinle paylaşmak istedim ve daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle hepinize bulantısız günler diliyorum....
allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım..darısı başıma...erken erken duymuşssun kalp atışlaını çok büyük şanss
BEnde hamişimmmmmmmmmmm....
İnternetteki hesaplamalara göre 4+6 gözüküyor. 2011 mayıs annelerinin yazılarını okuyunca hüngür hüngür ağlıyorum.
İnşallah Allah hepimizin sağ salim, sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eder.
yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek?
Sat: 1 Ağustos
BEnde hamişimmmmmmmmmmm....
İnternetteki hesaplamalara göre 4+6 gözüküyor. 2011 mayıs annelerinin yazılarını okuyunca hüngür hüngür ağlıyorum.
İnşallah Allah hepimizin sağ salim, sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eder.
yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek?
Sat: 1 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?