hayırlı olsun canım inş. hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız oo hep sat:1agustos aynı gün dogurcaz galiba bende sat:1 yaşasın mayıs hamişleri çogalıyorBEnde hamişimmmmmmmmmmm....
İnternetteki hesaplamalara göre 4+6 gözüküyor. 2011 mayıs annelerinin yazılarını okuyunca hüngür hüngür ağlıyorum.
İnşallah Allah hepimizin sağ salim, sağlıklı kucağımıza almamızı nasip eder.
yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek?
Sat: 1 Ağustos
kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz için dua ediyorum bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
ya ama ben çok korkuyorum bişey olur diye bebeğime hepiniz öylemisiniz yoksa ben mi aşırıyım yaa hep dua ediyorum içimden
ya bende cok korkuyorum icimde hep bi suphe olusuyor.bebegimi bi gorsem icim rahatlicak ama bekliorum iste.hepimiz ayni anda doguracaz :)
kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz için dua ediyorum bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
ya ama ben çok korkuyorum bişey olur diye bebeğime hepiniz öylemisiniz yoksa ben mi aşırıyım yaa hep dua ediyorum içimden
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aylardır bu formu okuyorum, kısmet beklenen adetin gelmdiği zamanmışbenimde SAT 7 ağustos, idrar testimde hafif silik belirti çıktı, umarım bundan sonra birlikte devam ederiz bu sayfada
korkmak yok arkadaşlar olacagı varsa oluyor düşünmeyelim kötü şeyleri hep güzel şeyler düşünelim benim bu 5.tüp tedavim 3defa hamile kaldım birini ögrendiğim gün 2.hamileliğim doguma yakın 3.hamileliğim ikiz 8.haftada kaybettim ben ben korkmuyorum hayırlı ve saglıklı evlat diliyorum korkular yok oyüzden düşünüp canınızı sıkmayın güzel düşünmek varkenkızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz için dua ediyorum bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
idrarda silik çıkıp hamile haberi veren arkadaşlar çok var ama en garantisi kan testi betaya baktır hadi hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aylardır bu formu okuyorum, kısmet beklenen adetin gelmdiği zamanmışbenimde SAT 7 ağustos, idrar testimde hafif silik belirti çıktı, umarım bundan sonra birlikte devam ederiz bu sayfada
hayırlı olsun hamişler çoğalıyo manş.merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inşallah
beklenen doğum tarihi 9 mayıs
son adet tarihim 3 ağustos sat' a göre 4+5 günlük hamileyim
Kızlar çok heyecanlıyım uyuyamadım :97: bugün doktora gideceğiz
inşallah güzel sonuçlar alırız. sat 1 ağustos olup dr 'a gidenler ne dedi doktorunuz?
ben doktora gittim kan ettsi sonucu 947 cikti.cok kucuk gorunmez dedi.10 gun sonra gel dedi.simdi yine gun sayiyorum.canim ben yurtdisindayim saat farki varise gelir gelmezs bakiorum sizden haberler var mi die.mayis anneleri cogaldi.herkes yazsin gelismeleri ins hepimiz hayirlisiyla bebislerimize kavusacagiz.kotu sey dusunmek yok
merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inşallah
beklenen doğum tarihi 9 mayıs
son adet tarihim 3 ağustos sat' a göre 4+5 günlük hamileyim
arkadaşım günlerimizin hepsi aynı ne güzeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?