2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım inş. hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız oo hep sat:1agustos aynı gün dogurcaz galiba bende sat:1 yaşasın mayıs hamişleri çogalıyor

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz için dua ediyorum bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
ya ama ben çok korkuyorum bişey olur diye bebeğime hepiniz öylemisiniz yoksa ben mi aşırıyım yaa hep dua ediyorum içimden

gerçekten ne kadar çok sat 1 ağustos olan var şaşırdım :) :)
hep beraber doğurucaz Allah'ın izniyle inşallaaaaaaahhh :)

ya bende cok korkuyorum icimde hep bi suphe olusuyor.bebegimi bi gorsem icim rahatlicak ama bekliorum iste.hepimiz ayni anda doguracaz :)

Kızlar çok heyecanlıyım uyuyamadım :97: bugün doktora gideceğiz
inşallah güzel sonuçlar alırız. sat 1 ağustos olup dr 'a gidenler ne dedi doktorunuz?

canım herkes aynı şeyi yaşıcak diye bişey yok içini ferah tutki herşey güzel olsun...dün bende çok kötü bi olay duydum anlatmak istemiyorum allah kimsenin başına vermesin ama aklımdan çıkarmaya çalışıyorum hepimiz sağlıcakla alıcaz kucağımıza bebeişlerimizi inşallah...güzel şeyler düşün.....

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, aylardır bu formu okuyorum, kısmet beklenen adetin gelmdiği zamanmış benimde SAT 7 ağustos, idrar testimde hafif silik belirti çıktı, umarım bundan sonra birlikte devam ederiz bu sayfada

hoşgeldin canım az bişiy silik bile olsa kesindir canım istersen bi test daha yap gene çıkarsa kesindşr benimde az silikti ama doktor silikte olsa az %99 dan fazla dır ihtimal dio ama çift çizgi çıkmaması hamile olmadığı anlamına gelmez şüphe varsa kan testi yapın dio...hadi bakalım haber bekliyoruz senden...

merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inşallah
beklenen doğum tarihi 9 mayıs
son adet tarihim 3 ağustos sat' a göre 4+5 günlük hamileyim

korkmak yok arkadaşlar olacagı varsa oluyor düşünmeyelim kötü şeyleri hep güzel şeyler düşünelim benim bu 5.tüp tedavim 3defa hamile kaldım birini ögrendiğim gün 2.hamileliğim doguma yakın 3.hamileliğim ikiz 8.haftada kaybettim ben ben korkmuyorum hayırlı ve saglıklı evlat diliyorum korkular yok oyüzden düşünüp canınızı sıkmayın güzel düşünmek varken

idrarda silik çıkıp hamile haberi veren arkadaşlar çok var ama en garantisi kan testi betaya baktır hadi hayırlı olsun

Kızlar çok heyecanlıyım uyuyamadım :97: bugün doktora gideceğiz
inşallah güzel sonuçlar alırız. sat 1 ağustos olup dr 'a gidenler ne dedi doktorunuz?

ben doktora gittim kan ettsi sonucu 947 cikti.cok kucuk gorunmez dedi.10 gun sonra gel dedi.simdi yine gun sayiyorum.canim ben yurtdisindayim saat farki varise gelir gelmezs bakiorum sizden haberler var mi die.mayis anneleri cogaldi.herkes yazsin gelismeleri ins hepimiz hayirlisiyla bebislerimize kavusacagiz.kotu sey dusunmek yok

benim 5 ağustos evet çok küçük daha 2.8 mm ama ben belli belirsiz kalp atışlarını bile duydum kalbi 3 haftada oluşmaya başlıyomuş bi kas halinde daha tam kalp diil ama atıyo işte inşallah sizde en kısa zamanda duyarsınız o pıt pıtları....

nerde yasiyorsun? yurtdisinda ultrasonda gostermiyor hemen daha cok kucuk gorunmez diyorlar

Kızlar ben İstanbul ümraniyede oturuyorum. Önereceğiniz bi doktor var mı acaba. Beni hamileliğim boyunca takip edecek güvenilir birini arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim nasipse bende 2012 mayıs annesi olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…