2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben İstanbul ümraniyede oturuyorum. Önereceğiniz bi doktor var mı acaba. Beni hamileliğim boyunca takip edecek güvenilir birini arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ümraniyede erdeme gidebilirsin 2 arkadaşlarım orda dogurdu memnunlardı istersen ismini sorarım

Ben de 2009 Mayıs annesiyim 2012 Mayıs annelerine hayırlı doğumlar diliyorum, gelsin kuzular

aaa ne güzel tebrik ederim takip edelim o zaman birbirimizi
ben geçen mart ta hamile kalmıştım ama boş bebelikti nisanda kürtaj oldum
inşallah bu kez devam eder hamileliğim

sevsena bendeşubat ayında 5 haftalık erken düşük yaşamıştım umarım benımde aynı durum sözkonusu olmasın korkuyorum,senin ne kadar oldu gebelikte ben adetim 4 gün gecikti normalde cok duznelıdır,

kızlar doktora gittim bugüünnn sat 1 ağustostu biliosunuz doktor gördü minik bir su damlası şeklinde dedi.
daha iyi değerlendirmek için beta hcg istedi ve bunun yanında tüm hamişlere yapılan testleri istedi.
ondan sonra konuşalım dedi. rahim kalınlaşmaya başlamış bu iyi bişeymiş hamilelik için
testleri yaptırıp tekrar gidicem.

Bu arada ben şimdilik kavacık fsm tıp merkezine gidiyorum. kurtköyde oturmama rağmen
ama Kavacık medistate hastanesini düşünüyorum sürekli gitmek için. erdem çok kalabalık falan yazıyor forumlarda. tam da karar vermiş değilim. anadolu yakasındakiler ne düşünüyor acaba?

ilk kont.gidilmeye başlanmış ne güzel
bende anadolu yakasındayım medistate ii hastane arkadaşım çalışıyo ve çok övüyo doktorlarını
ben ataşehirşifaya gidiyorum tüp olayından:) senelerdir doktorum inş.gebelik takibimide dogumumuda oyapcak

İi geceler kıslar bende cumartesi gidicem doktora keseyi gördü ama kalp atışı için cumartesi gel belki duyarız dedi inş. duyarım kalp atışını duysam çok rahatlıcam biraz tedirginliğim daha duyamadığım için var ama ii düşünmek lazım her zaman

aaa ne güzel tebrik ederim takip edelim o zaman birbirimizi
ben geçen mart ta hamile kalmıştım ama boş bebelikti nisanda kürtaj oldum
inşallah bu kez devam eder hamileliğim

inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. Görümcem dün kendi doktorunu aradı bnm için hsg 475ti doktor daha çok erken ayın 15inden sonra bi doktora gitsin demiş. Sen ne zaman gidiceksin?

kızlar bende betahcg sonucunu bugün akşama doğru alacağım çok merak ediyorum bakalım ne kadar çıkacak arzumcum kadıkoy sıfa en iyisi ben özel sigorta yaptırmadığımdan malesef gidemiyorum oraya çok pahalı ama medistate'i bende duydum iyi diye annemede çok yakın bakalım gidip bir görüşeceğiz.

sevsena bendeşubat ayında 5 haftalık erken düşük yaşamıştım umarım benımde aynı durum sözkonusu olmasın korkuyorum,senin ne kadar oldu gebelikte ben adetim 4 gün gecikti normalde cok duznelıdır,

benim beklenen adet günüm 30 ağustos yani bayram günüydü.tam 7 gün geçti günüm
kızlar sizin de bel ağrılarınız başladı mı bir de ben hiç doymuyorum sanki
yemek yiyorum 10 dakika sonra yine midem açmışım gibi kazınıyo

Canım bende bel ağrısı falan hiç bişi olmadı. Mide bulantısı halsizlik vs.. de yok her zamankinden daha canlıyım
sadece aç karnınayken midem bulanıo biraz sabahları hiç uyuyamıorum 6 dedinmi ayaktayım. bide karnım çok aç uyanıyorum uykudan.

inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. Görümcem dün kendi doktorunu aradı bnm için hsg 475ti doktor daha çok erken ayın 15inden sonra bi doktora gitsin demiş. Sen ne zaman gidiceksin?

aradım dün doktorumu bende canım 6,5 haftalık olsun öyle gel dedi.o zaman kesin yakalarız kalp atışını beklemekten korktuğumu bildiği için hemen gel demedi.

ben bütün gün masa başı çalışıyorum oturmaktan oluyordur belki ağrım
ama açlık tavan yani
bir de diyet yapmıştım ben zayıflamak için belirli bir düzenim var ama uyamıyorum artık
çubuk kraker diyetine döndü resmen

oh ne güzel ya ben hiçbişey yiyemiyorum o kadar çok zorluyorum ki kendimi aşırı derecede miğdem bulanıyo ya..yemek bile yapamıyorum mutfağa girmek bile istemiyorum acaba ne zaman geçicek bulantılar....

oh ne güzel ya ben hiçbişey yiyemiyorum o kadar çok zorluyorum ki kendimi aşırı derecede miğdem bulanıyo ya..yemek bile yapamıyorum mutfağa girmek bile istemiyorum acaba ne zaman geçicek bulantılar....

kaçıncı haftadasın canım daha ileri demekki gebeliğin bulantılar başlamış

kaçıncı haftadasın canım daha ileri demekki gebeliğin bulantılar başlamış

daha 5.5 haftalık canım ya ama 2 haftadır hep böle umarım kısa zamanda geçer kendimi geçtim bebeğim yazık beselenemiyo öle zorluyorum ki kendimi bişeyler yemek için ama yetmiyo işte....doktora gidicem bakalım ne olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…