ümraniyede erdeme gidebilirsin 2 arkadaşlarım orda dogurdu memnunlardı istersen ismini sorarımKızlar ben İstanbul ümraniyede oturuyorum. Önereceğiniz bi doktor var mı acaba. Beni hamileliğim boyunca takip edecek güvenilir birini arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
aaa ne güzel tebrik ederim takip edelim o zaman birbirimizi
ben geçen mart ta hamile kalmıştım ama boş bebelikti nisanda kürtaj oldum
inşallah bu kez devam eder hamileliğim
ilk kont.gidilmeye başlanmış ne güzelkızlar doktora gittim bugüünnn sat 1 ağustostu biliosunuz doktor gördü minik bir su damlası şeklinde dedi.
daha iyi değerlendirmek için beta hcg istedi ve bunun yanında tüm hamişlere yapılan testleri istedi.
ondan sonra konuşalım dedi. rahim kalınlaşmaya başlamış bu iyi bişeymiş hamilelik için
testleri yaptırıp tekrar gidicem.
Bu arada ben şimdilik kavacık fsm tıp merkezine gidiyorum. kurtköyde oturmama rağmen
ama Kavacık medistate hastanesini düşünüyorum sürekli gitmek için. erdem çok kalabalık falan yazıyor forumlarda. tam da karar vermiş değilim. anadolu yakasındakiler ne düşünüyor acaba?
aaa ne güzel tebrik ederim takip edelim o zaman birbirimizi
ben geçen mart ta hamile kalmıştım ama boş bebelikti nisanda kürtaj oldum
inşallah bu kez devam eder hamileliğim
sevsena bendeşubat ayında 5 haftalık erken düşük yaşamıştım umarım benımde aynı durum sözkonusu olmasın korkuyorum,senin ne kadar oldu gebelikte ben adetim 4 gün gecikti normalde cok duznelıdır,
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
benim beklenen adet günüm 30 ağustos yani bayram günüydü.tam 7 gün geçti günüm
kızlar sizin de bel ağrılarınız başladı mı bir de ben hiç doymuyorum sanki
yemek yiyorum 10 dakika sonra yine midem açmışım gibi kazınıyo
inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. Görümcem dün kendi doktorunu aradı bnm için hsg 475ti doktor daha çok erken ayın 15inden sonra bi doktora gitsin demiş. Sen ne zaman gidiceksin?
Canım bende bel ağrısı falan hiç bişi olmadı. Mide bulantısı halsizlik vs.. de yok her zamankinden daha canlıyım
sadece aç karnınayken midem bulanıo biraz sabahları hiç uyuyamıorum 6 dedinmi ayaktayım. bide karnım çok aç uyanıyorum uykudan.
benim beklenen adet günüm 30 ağustos yani bayram günüydü.tam 7 gün geçti günüm
kızlar sizin de bel ağrılarınız başladı mı bir de ben hiç doymuyorum sanki
yemek yiyorum 10 dakika sonra yine midem açmışım gibi kazınıyo
oh ne güzel ya ben hiçbişey yiyemiyorum o kadar çok zorluyorum ki kendimi aşırı derecede miğdem bulanıyo ya..yemek bile yapamıyorum mutfağa girmek bile istemiyorum acaba ne zaman geçicek bulantılar....
kaçıncı haftadasın canım daha ileri demekki gebeliğin bulantılar başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?