2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sat 6 ağustos ama doktor perşembe günü 3 haftalık dedi. bir arkadaşın dediği gibi içeride makina çalışıyor :122:

tatlım nasıl 3 hafta oluyor seni benim sat 9 ağustos 5 haftalık dedi doktor.kesen göründü mü senin ultrasyon kağıdında yazıyor kaç hafta olduğu benimkiyle aynı olması lazım seninde gün olarak öndesin..

posedion canım ilgine zahmetine çok teşekkür ederim.inşallah bu durumla karşılaşmam ne ben nede hiçbir bayan arkadaşım...

herkese merhaba , son adet tarihim 16 ağustos ,hamileyim. çok mutluyum. 2 yaşında bir oğlum var.ikinci yolda yani! izmirden yazan başka var mııııı?

canım sat 6 ağustos ama o zamandan hamile kalmadım ki. bayram öncesinde kaldım. zaten 58 mm boş kesecik var. bebek henüz yok. çok yeni yani. doktorda yeni olduğunu ancak 3 haftalık olduğunu söyledi

canım sat 6 ağustos ama o zamandan hamile kalmadım ki. bayram öncesinde kaldım. zaten 58 mm boş kesecik var. bebek henüz yok. çok yeni yani. doktorda yeni olduğunu ancak 3 haftalık olduğunu söyledi

sanırım bende öyleim sat 8 ağustos ama klomenle hamile kaldım 22 ağustosta korunmayı bıraktırdı doktor sat göre 5+5 ama bana öyle gelmiyor

gözün aydın tatlım. yanılmıyosam izmirdeydin nereye gittin doktora

herkese merhaba , son adet tarihim 16 ağustos ,hamileyim. çok mutluyum. 2 yaşında bir oğlum var.ikinci yolda yani! izmirden yazan başka var mııııı?

hayırlı olsun ikinci bebişin.bende izmirdeyim bir kaç arkadaş daha var izmirden

tatlım tabi ki öyle regli zamanında hamile kalmıyorsun ama hesapla o şekilde oluyor son adet tarihinden başlıyor gün yoksa benimkide senin gibi 3 haftalık filan ama doğum haftasına göre sende 5 haftalık oluyorsun.benimkinde de sadece kese göründü 8.hafta bebek görmeye gitcez.ne zaman gitceksin bebeği görmeye.kesenin resmini verdi mi doktor sana o kağıdın üzerinde yazıyor geçen ayki adet tarihin yanında hafta ve günü ve bebeğin doğacağı tarih bir bakabilir misin merak ettim ne yazıyor makina otomatik hesaplıyor.

çok çokk güzel haberlerle geliceksin canım dört gözle bekliyoruz seni insan herkesin bebişi hakkında güzel haberler alınca kendi bebeğinide güvende iyi olduğunu hissediyor.

günaydın cnm hadi bebeği gör gel bekliyoruz güzel haberleri inş.lah görünür kesen ben senden daha heycanlıyım

kızlarr hepinize çok teşekkür ederim..doktordan şimdi geldim çok şükürr KESEMİZİ gördük:) allahıma binlerce kez şükür ..haftaya tekrar gidicem pregeston kullanıcam..şuanda herşey yolunda ..ilişki seyahat temizlik yasak bol bol yat dinlen dedi...

tatlım çookk sevindim kesecik bize merhaba dedi sıra bebecikte. çok dikkat et kendine canım bol bol yat dinlen zaten ilerde bu dinlenmeleri arıcaz bizim pıtırcıklardan.

amin amin inş... benimde canım hep ekşi şeyler istiyor ben hamile olduğumu bilmiyordum ve her gün çekirdek canım istiyordu eşim bana gülüyordu nereden çıktı bu çekirdek yeme sevdası diye. sonra bi öğrendim hamileyim eşim diyorki canının çekirdek çekmesinden belliydi senin hamile olduğun diyor.

ayy ne güzel haftaya bende gidicem günler geçmiyor bana bizde inş. görürürz bebşimi...

tatlım çookk sevindim kesecik bize merhaba dedi sıra bebecikte. çok dikkat et kendine canım bol bol yat dinlen zaten ilerde bu dinlenmeleri arıcaz bizim pıtırcıklardan.

saol cnm dr da hep dinlen dedi..15 gün çok önemli dedi..haftaya tekrar gidicemm..senın kese kaç mm

canım hayırlı olsun.. keseden sonra bebecik ne zaman görünüyormuş ne güzel heyecanlar bunlar yarabbim bana günler geçmiyor ya size birde neler y
yorsunuz ben artık çok dikkatli besleniyorum hergün sürekli yediğiniz şeyler varmı??

saol cnm dr da hep dinlen dedi..15 gün çok önemli dedi..haftaya tekrar gidicemm..senın kese kaç mm

tatlım tam hatırlamıyorum ama benim kese minicikti sanırım 7mm yazıyodu kağıtta.yaa herkes çok sık gidiyor benim doktor 3 hafta sonra dedi yaa offf günler geçmek bilmiyor...

tatlım tam hatırlamıyorum ama benim kese minicikti sanırım 7mm yazıyodu kağıtta.yaa herkes çok sık gidiyor benim doktor 3 hafta sonra dedi yaa offf günler geçmek bilmiyor...

evet ben salı gittim haftaya salı gel dedi çok sabırsızım hergün belli başlı yediğin şeyler varmı bebek için...

tatlım benim doktorum 8.hafta gel bebeği görelim dedi nettede öyle yazıyor araştırdım ama 6.haftada görenlerde var sanırım doktorum tam belli olsun istedi.o keseyi görmek bile çok büyük mutluluk canım herşeyin yolunda olduğunu görüyorsun.ceviz ye bol bol süt,yogurt,ayran ben süt içmeye başlamadım henüz içemiyorum yogurt ayran tüketiyorum bol bol,meyveni bol bol tüket kırmızı eti ve balığı öneriyolar canım. herkese sağlıklı hamişler diliyor

ben hergün süt, pekmez, yoğurt, peynir,yumurta, meyve, ceviz,fındık, bunları hergün mutlaka bol bol yiyorum.. diğerleri artık 2 günde bir tabi öğün kaçırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…