günaydın tatlım çok güzel olmuş teşekkür ederim.nasılsın erken uyanmışsın sen evde değil misin?
benim mesai 6:30 da başlıyo cnm kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıyorum erken gidiyo işe o gidencede etrafı topluyorum sonrada yatmıyorum bugün gayet iyiyim pek halsizliğim yok ama kasıklarımda gene hereket var normaldir dimi batma gibi ara ara yokluyor sen nasılsın bebiş ne yapıyor
benim mesai 6:30 da başlıyo cnm kalkıyorum kocişe kahvaltı hazırlıyorum erken gidiyo işe o gidencede etrafı topluyorum sonrada yatmıyorum bugün gayet iyiyim pek halsizliğim yok ama kasıklarımda gene hereket var normaldir dimi batma gibi ara ara yokluyor sen nasılsın bebiş ne yapıyor
günaydın erkenciler.... offffff cumartesi çalışanlarından ben bugun garip bel ağrılarım var bacaklarıma vuran sanki aşşağı doğru çeken... saat 1 olsada gitsek evimize :)))))))))))))
bu arada kontrole gidipte bebeişini görenlere hayırlı olsun.daha benim gitmeme 6 gün var :)))))))))
günaydın erkenciler.... offffff cumartesi çalışanlarından ben bugun garip bel ağrılarım var bacaklarıma vuran sanki aşşağı doğru çeken... saat 1 olsada gitsek evimize :)))))))))))))
bu arada kontrole gidipte bebeişini görenlere hayırlı olsun.daha benim gitmeme 6 gün var :)))))))))
ben kocişi göndersem arkasına hemen yatış yapardım:)şimdi o cumartesileri çalışmıyor ben çalışıyorum..sabahları ilk saatlerde iiym pek ağrım olmuyor gün içerisinde kasıklarım başlıyor bebişimizde iyi uslu uslu duruyor sana selamı var arkadaşınıda öpüyomuş
çalışırken bende öyle diyodum ama evde olunca öyle olmuyor cnm ya yada ben yatamıyorum bilmiyorum.ayyy cnm ya bizde onu öpüyoruz valla senin bebiş tam benim evlilik yıldönümde doğcak inş.lah bende 15 mayısta doğururum allah izin verirse
kıyamam size çalışmak ne zordur öyle allah yardımcınız olsun.cnm giyimine dikkat et özellikle ayaklarına benim bi kaç gündür ayaklarımla belim çok üşüyor bu sıcakta çorap falan giymeyincede belim bacaklarım ağrıyor belki ondandır seninkide
ahh ahh benimde cumaya randevum çatlamazsak iyi o güne insan tedirgin oluyor bizde gidip görseydik hayırlısıyla
ilginç ya o üşüme bendede var dün akşam hırka çorap oturdum ablam bana güldü vallahi.bu bel ağrıları bebekler büyütükçe kabusumuz olmaz inşallah.evde bir nevi ama çalışınca mecbursun dayanmaya.valla çok şükür cumartesi yarım gün,ama ben eğilerek çalışmak durumunda olduğum için fazlasını kaldıramam zaten.
allah kolaylık versin hepinize arkadaşlar.
kızlarr hepinize günaydınnnnn...saat 1 de randevum çok heyecanlıyım ne olur dua edin..akaşm belim v -e karnım çok ağırdı neyse yatınca geçti uyumuşum..inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim aşırı heyecanlıyım yaa kendinize ii bakın
kızlarr hepinize günaydınnnnn...saat 1 de randevum çok heyecanlıyım ne olur dua edin..akaşm belim v -e karnım çok ağırdı neyse yatınca geçti uyumuşum..inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim aşırı heyecanlıyım yaa kendinize ii bakın
canim ben de kendimce okudum netten arastirdim biseyler senin dedigin gibi diyorlar ama bu konuda yeterli arastirma yapilmadigi icin kesin bisey demiyor kimsemerhaba ....
ben uzun yıllardır lazer ve iğneli epilasyon konusunda uzmanım.Endişelenmene hiç gerek yok inan bana...Çünkü uygulandığı anda bile hamile kalmış olsan dahi sıfır risk.Zaten sen daha sonra kalmışsın hiç düşünmene gerek yok,çünkü lazer ışını yanlızca papülün olduğu yani kıl kökünün olduğu 3 tabakaya ancak erişir ve deri altına sistemik dolaşıma geçmasi imkansızdır.zaten o kadar kuvvettli olsa ve dolaşıma geçse yani derinin en alt katmanını göre emin ol bu güçle kılları tek seferde yok ederdi.yanlızca vücudun bir miktar radyasyon alır ki onuda bütün gün bilgisayar tv radyolar yada cep telefonlarından alıyoruz. sağlıklı günler.
ilginç ya o üşüme bendede var dün akşam hırka çorap oturdum ablam bana güldü vallahi.bu bel ağrıları bebekler büyütükçe kabusumuz olmaz inşallah.evde bir nevi ama çalışınca mecbursun dayanmaya.valla çok şükür cumartesi yarım gün,ama ben eğilerek çalışmak durumunda olduğum için fazlasını kaldıramam zaten.
allah kolaylık versin hepinize arkadaşlar.
Ben hala patronuma hamile olduğumu söylemedim,biraz tedirginim açıkçası.işimi kaybetmek istemiyorum yerimden çok memnunum.
Inşallah zor bir gebelik olmazda bebeğim 2 aylıkkende dönerim işime.
Bu zamandada kadın olmak ne zor maddi zorluklar,iş kaygısı,bir yandan yaş geçiyor çocuk zamanı offfffffff offffffff öyle çocukta yaparım kariyerde olmuyor galiba...
ne iş yapıyosun canım böyle bir durumda senin yerinden edecek değillerdir herhalde.valla şimdiden eşime birikime başlıyalım diyoruz 9 ay sonrası birikimi hesaplıyoruz hiç gibi bişe o yüzden 9 ay çalışmak zorundayız bebişlerimizin geleceği için onların güzel kıyafetleri,mamaları,odaları için para biriktiricez.
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza
sat 11 ağustos bugün ilk randevuma gideceğim hepimizin bebeği hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah
ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz ...
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza
sat 11 ağustos bugün ilk randevuma gideceğim hepimizin bebeği hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah
ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?