ben hergün süt, pekmez, yoğurt, peynir,yumurta, meyve, ceviz,fındık, bunları hergün mutlaka bol bol yiyorum.. diğerleri artık 2 günde bir tabi öğün kaçırmıyorum.
Kızlar ben de dr. gittim bugün keseyi gördüm kalp atışlarını da duydum çook şükür Allahım. 5 haftalık 2mm boyu
Alttan baktı çok korkuyodum ama rahat geçti korkulacak bir şey yokmuş.İlk fotoğrafını da aldık.Test istedi pztesi göstericem.yemem ve yememem gerekenleri söyledi.Allahım bebişini görcek annelere bir an önce göstersin inş.
maşallah ben senin gibi tüketemiyorum.çalışıyor musun?ben işyerinde olduğum için bu kadar dikkat edemiyorum.
Kızlar ben de dr. gittim bugün keseyi gördüm kalp atışlarını da duydum çook şükür Allahım. 5 haftalık 2mm boyu
Alttan baktı çok korkuyodum ama rahat geçti korkulacak bir şey yokmuş.İlk fotoğrafını da aldık.Test istedi pztesi göstericem.yemem ve yememem gerekenleri söyledi.Allahım bebişini görcek annelere bir an önce göstersin inş.
kızlarrr geldim doktordan miniğimi gördümkalp atışlarını da gördüm. kese 16mm bebişim 5.1 mm
vajinal ultrasonla baktı. tahlil olarakta açlık kan şekeri tam idrar ve kan sayımı istedi
folik asite devam iki hafta sonra ikinci kontrol
ohh allahıma şükürler olsun içim rahatladı
en kısa zamanda hepiniz bebişlerinizi görürsünüz inşallah
Canım gözün aydın ben de duydum bugün kalp atışlarını çok güzel bir duygu
ayy ne güzel darısı başımızaa. neler yemen neler yememen gerekiyormuş merak ettim şimdi ben çok dikkat ediyorum ama henüz doktora gitmedim gitmeden sana sorim[/QUOT
Hamurişi kızartma cips kola hazır meyve suları çikolata çay kahve yenilip içilmemesi gerekenler . hafta en bir kez balık bir avucu geçmeyecek kadar fındık ceviz badem sabah akşam birer bardak süt haftada 5 kez yumurta sabahları beyaz peynir bol yeşillik ye dedi dışarda yemek yediğinde yeşillik yeme çünkü nasıl dezenfekte ettiklerini bilmiyorsun dedi.Bir de folik asit 3 ay kullanacaksın dedi.hatırladıklarım bunlar canım. Sen de bebişini görürsün inş.
ayy ne güzel darısı başımızaa. neler yemen neler yememen gerekiyormuş merak ettim şimdi ben çok dikkat ediyorum ama henüz doktora gitmedim gitmeden sana sorim[/QUOT
Hamurişi kızartma cips kola hazır meyve suları çikolata çay kahve yenilip içilmemesi gerekenler . hafta en bir kez balık bir avucu geçmeyecek kadar fındık ceviz badem sabah akşam birer bardak süt haftada 5 kez yumurta sabahları beyaz peynir bol yeşillik ye dedi dışarda yemek yediğinde yeşillik yeme çünkü nasıl dezenfekte ettiklerini bilmiyorsun dedi.Bir de folik asit 3 ay kullanacaksın dedi.hatırladıklarım bunlar canım. Sen de bebişini görürsün inş.
tşk ederim inş. bende haftaya görürüm.. hamur işi kola falan yemiyorum zaten. ama diğerlerinin bol bol tüketiyorum
yazdıklarınızı okudum. neler yemeliyiz falan yazmışsınız. ben ilk hamileliğimde porsiyonları biraz abartıyordum ,15 kg aldım ,şimdi akıllandım. az-öz yeme taraftarıyım.
biz çok yeni hamileyiz.abartmaya gerek yok ,ama hergün 4 ceviz içi,süt,peynir (özellikle çökelek-kalsiyum oranı daha yüksek) tüketmeliyiz.
bunun yanında kahve-kola içmeyi de bırakmalıyız. kafein bebeğe çok zararlı.
ben ilk 3 ay süt içememiştim.onun yerine yoğurdu fazlalaştırmıştım.
ama siz içebiliyorsanız için , imkanınız varsa light süt tüketin,hem yağ oranı normale göre daha az,hem de kalsiyumu fazla. sofrada sebze yemeklerine ve balığa daha fazla yer ayırın.
boooolll su içmeye özen gösterin. düzenli olarak aşırı yorulmadan yapacağınız yürüyüşlere başlayın ...
HAMUR İŞLERİNDEN mutlaka uzak durun (bebeğe hiiiiç bir faydası yok)
aklıma bunlar geldi şimdilik.
hepimize sağlık dolu hamilelik diliyorum.
izmirden sevgilerimle........
hosgeldin aramiza canim hayirli olsun bebeginherkese merhaba , son adet tarihim 16 ağustos ,hamileyim. çok mutluyum. 2 yaşında bir oğlum var.ikinci yolda yani! izmirden yazan başka var mııııı?
hayirlin olsun canim, yasak olan seyleir bir sure yapmazsin sende bebeklerimiz icinkızlarr hepinize çok teşekkür ederim..doktordan şimdi geldim çok şükürr KESEMİZİ gördük:) allahıma binlerce kez şükür ..haftaya tekrar gidicem pregeston kullanıcam..şuanda herşey yolunda ..ilişki seyahat temizlik yasak bol bol yat dinlen dedi...
ben daha keseyi de gormedim benim ilk randevum 2 hafta sonratatlım tam hatırlamıyorum ama benim kese minicikti sanırım 7mm yazıyodu kağıtta.yaa herkes çok sık gidiyor benim doktor 3 hafta sonra dedi yaa offf günler geçmek bilmiyor...
iyi haftasonlarikızlar iyi akşamlar herkese iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere kendinize ve bebişlere iyi bakın.
hayirli olsun cnaim hersey yolunda maasallah, yemen ve yememen gerekenleri paylasirsan seviniruizKızlar ben de dr. gittim bugün keseyi gördüm kalp atışlarını da duydum çook şükür Allahım. 5 haftalık 2mm boyu
maasallah iyi dikkat ediyorsun ben de sut icemiyorum ama yogurt yiyorumçalışıyorum hastanede.. iş yerinede götürüyorum sabah evde de yiyorum akşam da yiyorum hamile olduğu öğrendiğim gün başladım sende yemeye başla bence süt yoğurt peynir ceviz bunlar çok önemli..
hayirli olsun hersey yolunda maasallah, sonraki randevuda da kalbini duyarsinkızlarrr iyi akşamlarrrr.. bizde bu gün kesemizi gördük. onun içinde bebişin beslenme kesesini gördük. embriyo çok net değildi.. kalp atışları ve bebişi tam olarak haftaya göreceğiz inşallah :))) Allah ıma çok şükürler oldun...
kızlarr hepinize çok teşekkür ederim..doktordan şimdi geldim çok şükürr KESEMİZİ gördük:) allahıma binlerce kez şükür ..haftaya tekrar gidicem pregeston kullanıcam..şuanda herşey yolunda ..ilişki seyahat temizlik yasak bol bol yat dinlen dedi...
evet ben salı gittim haftaya salı gel dedi çok sabırsızım hergün belli başlı yediğin şeyler varmı bebek için...
kızlarrr iyi akşamlarrrr.. bizde bu gün kesemizi gördük. onun içinde bebişin beslenme kesesini gördük. embriyo çok net değildi.. kalp atışları ve bebişi tam olarak haftaya göreceğiz inşallah :))) Allah ıma çok şükürler oldun...
kızlar merhaba ben hergün maden suyu içiyorum zararı olurmu acaba birde activia yogurt yemek zararlı olurmu dr sormayı unuttum sabah ları yeşillik yemeye çalışıyorum aradada ceviz hurma kuru incir vs yiyorum bakalım kilo almamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?