merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza
sat 11 ağustos bugün ilk randevuma gideceğim hepimizin bebeği hayırlı olsun sağlıklı doğsun inşallah
ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz ...
selam kizlar,ben 2 gundur cok kotuyum.dun avm ye gittim indirim vardi.bebisime renkli tabak seti aliyordum sonra kendime rahat bir pantolon begendim onu denemeye gittim ki bir baktim lekelenmisim.acaip moralim bozuldu bebisin tabagini diger seyleride birakip ciktim eve nasil egldigimi hatirlamiyorum.aglamaktan gozlerim sisti.esimde panik oldu ebn aglayinca,bizim burda tek tatil gunumuz cuma gunu oldugu icin doktorum hastanede degildi.bende eve gelip uzandim,sabaha kadar hicbisi olmadi sabah ise gitmek icin uyandim.giyindim cikmadan wc ye gectim baktim tekrar kahverengi leke gelmis sonra doktorun gelis saati bekeldim evden cikmak icin o bir saattede safra kustum cildirmak uzereydm.nihayet dktra gittim .progesteron verdi simdi onu kullaniyorum.birde 2 horman tetsi ev ayrintili ultrason istedi 2 gun sonra sonuclari alicam.doktor surekli uzan dedi bnm bunyem zayifmis o yuzdne zor kaldiriyormus gebeligi aslinda cokta yormuyorum kendimi ama kesinlikle egilmemem gerekiyormus.bulasiklari makineye dizim alt raftan sebze alim derken leke olusmus birde normalde doktr ilk kontrolde 3 tup kan aldi ve birde idrar testi.ama hormon testi hic yapmamis.size tavsiyem mutlaka gittiginizde progesteron ve tsh a baktirin.bana daha yeni bakiliyor onceden bakip dusukse ilac verse hic bu kadar moralim bozulmicakti.bugun ise gitmedim dinleniyorum simdi aranizda dah once hamilelik ysayip lekelenme sorunu yasayan var mi?ben de 6+1 e kadr hic bir belirti agri yada baska birsey yoktu.6+1 den sonra bulantim basladi,istahim kesildi.simdide lekenlenme cikti basimiza,
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bol bol dinlen bir çok arkadaşım atlattı şu an 7 ayındalar ve çok sağlıklılar korkmana gerek yok kalkma hiç ve üzülme bebek etkilenmesin
o kadar kafana takacak bisey yokmus ki, zaten hamileligin ilk 3 ayi dikkat etmek gerek, lekelenmesi olan baska kizlarda yazdi buraya doktora gitmisisn doktor bakmis kotu bisey olsa soylerdi sana sikma canini hamileligin ilk 3 ayi sikintili gecer boyle. benim ilk hamileligimde ilk 4 ay yattim mutfaga girmedim hergun kustum ama bu hamileligimde oglumdan dolayi sabah 7 aksam 23 surekli hareket halinde kosturma halindeyim, tersine bu hamileligimim ilk aylai daha rahat geciyor. her bunye farkli baskalarinin ilk aylariyla kendini karsilastirmamaya calis herkes farkli seyler yasiyor onemli olan doktor kontrolunde olmakselam kizlar,ben 2 gundur cok kotuyum.dun avm ye gittim indirim vardi.bebisime renkli tabak seti aliyordum sonra kendime rahat bir pantolon begendim onu denemeye gittim ki bir baktim lekelenmisim.acaip moralim bozuldu bebisin tabagini diger seyleride birakip ciktim eve nasil egldigimi hatirlamiyorum.aglamaktan gozlerim sisti.esimde panik oldu ebn aglayinca,bizim burda tek tatil gunumuz cuma gunu oldugu icin doktorum hastanede degildi.bende eve gelip uzandim,sabaha kadar hicbisi olmadi sabah ise gitmek icin uyandim.giyindim cikmadan wc ye gectim baktim tekrar kahverengi leke gelmis sonra doktorun gelis saati bekeldim evden cikmak icin o bir saattede safra kustum cildirmak uzereydm.nihayet dktra gittim .progesteron verdi simdi onu kullaniyorum.birde 2 horman tetsi ev ayrintili ultrason istedi 2 gun sonra sonuclari alicam.doktor surekli uzan dedi bnm bunyem zayifmis o yuzdne zor kaldiriyormus gebeligi aslinda cokta yormuyorum kendimi ama kesinlikle egilmemem gerekiyormus.bulasiklari makineye dizim alt raftan sebze alim derken leke olusmus birde normalde doktr ilk kontrolde 3 tup kan aldi ve birde idrar testi.ama hormon testi hic yapmamis.size tavsiyem mutlaka gittiginizde progesteron ve tsh a baktirin.bana daha yeni bakiliyor onceden bakip dusukse ilac verse hic bu kadar moralim bozulmicakti.bugun ise gitmedim dinleniyorum simdi aranizda dah once hamilelik ysayip lekelenme sorunu yasayan var mi?ben de 6+1 e kadr hic bir belirti agri yada baska birsey yoktu.6+1 den sonra bulantim basladi,istahim kesildi.simdide lekenlenme cikti basimiza,
acayip moralim bozuldu gozlerim hala sis.cunku daha once hicbirseyim yoktu.yaaa ins bizde hayirlisiyla su ilk 3 ayi atlatirizama bebisimn kalp grafigini gorunce rahatladim
kıssslar birde herkes diyorki bu yıl kız senesiymiş bakalım kaç kişi kız kaç kişi erkek doğuracak sağlıklı olsunlar tabiki ama benim gönlümden kız geçiyorrr
Kızzzlllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr doktora gittim bugün bebeklerim ikizmiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşne düşüneceğimi şaşırdım hiç beklemiyodum ayrı yumurta ikizleri ve büyük ihtimalle 2-3 gün arayla olmuşlar birini gördü maşallah kalbi pıt pıt atıyo diğeri görünüyo fakat kalp atışını daha göremedi o çok küçükmüş haftaya cuma gideceğiz tekrar bakacak gelişiyomu noluyo diye çok fenayyıımmmm
benim hep ağrım var. hiç geçmiyor. ağrı kesici verdi. bide her gün istifra ediyorum. bütün vücudumda ağrılar var.kızlarrrr nasıl gidiyooo durumunuzda değişiklik var mı..ben bazen hamile olduğumu unutuorum ..bazen bel ağrısı oluo sizdee nasıl?
inşallah hiç birşeycik olmaz bebişine. sıkı sıkı sarılsın annesine meleğingünaydın güzel hamişler nasılsınız dün öğle eve gittim laboya girdim çok hafif pembe leke geldi çok korktum sonra bir bel ağrısı ve sabaha kadr karnımın içi adet sancısı gibi baygın baygın ağrıdı am leke gelmedi bi daha ama karnımdaki sancı devam ediyor acaba pazartesiyi beklemeden gitsemmiki dua edin bize nolur bu sefer sıkı sıkı tutunsun meleğim bana sanırım sadece kalp atışını duymakta yetmiyor 9 ay endişem devam edecek hayırlısı olsun artık inşallah bişey olmaz meleğime
. Lütfen sakin olmak için elinden geleni yap ve keyfini çıkarmaya bak.benimde vücudum garip tepkiler veriyor. ama bu çokk normal vücudumuzda yeni bir can hayat buluyor,buna ayak uydurması kolaymı,emin ol içeride bir fabrika deli gibi çalışıyor bu oluşum için. ben bişeler hissettiğimde lavaboda aynaya bakıp aptal aptal gülüyorum işte benimle o diyorum. sancım hep var ince ince ama onu hissetmekte güzel sebebini bilince. hep güzel iyi şeyler düşün ve gülümse bu düzene alışacak vucudumuz. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak kucağımızda ıngalayan.
Ay leon1980 inan ben o kadar evhamlıyım ki anlatamam sana canım.. akıntı geldiğini anlayınca koşa koşa wc gidiyorum.. acaba kan filanmı diye korkıuyorum  Allah korusun yarabbim. Hepimizin bebişlerini korusun inşallah…
Son 1 aydır inanırmıısn yedikçe yiyesim geldi.. sonuç 4 kilo işte.. umarım sağlıklı bi şekilde kilo alırız ya..
çok güzeleşim şimdi kocaman bi çiçek yollamış iş yerine, üzerinde nazar boncuklu bi balon var o kadar mutlu oldum ki kızlar anlatamam
CANIM NE ZAMAN İSTERSEN GEL GRUBA....facete yenıyıl mayıs anneleri grubunda en avantajlı durum sorduğun herhengi bir sorunun altında cevapları aramak zorunda olmadan bulacaksın,tüm sayfaları aramak durumunda kalmayacak yorumları rahatça takip edeceksin.
SELİN VE SEVSENA Bugün kontrole gidenlerdi sanırım.
inşallahhhhhhhhh bebişlerini onların minicik ama hıphızla atan kalp atışlarını duyarda sevinçle gelirsiniz inşallah.
gelince doktor ne yaptı bebişler kaç mm ne önerdi anlatırsınız artık.Ayyyyyyyyy çok heyecanlı ne güzel :)))))))))))
---
kızlarrr geldim doktordan miniğimi gördümkalp atışlarını da gördüm. kese 16mm bebişim 5.1 mm
vajinal ultrasonla baktı. tahlil olarakta açlık kan şekeri tam idrar ve kan sayımı istedi
folik asite devam iki hafta sonra ikinci kontrol
ohh allahıma şükürler olsun içim rahatladı
en kısa zamanda hepiniz bebişlerinizi görürsünüz inşallah
benim doktorum keseyi gördükten sonra ilk kontrolde verdi 3 hafta sonra gel hem tahlilleri getirirsin hemde bebişi görürüz dedi.özel hastanede pahalı tuttuğu için randevuma yakın devlet hastanesine gidip yaptırıcam tahlillerimi.
bende tatlıcıyımdır. gece kalkıp baklava yerdim şimdi gözüm dahi görmüyor. ekşi mayhoş şeyler istiyorum.herşeyden önce hangisi hayırlıysa en sağlıklı şekilde Allah nasip etsin bizlere.Ama benimde içime kız doğuyor ve ben genelde tatlıcıydım ama hamile kaldığımdan beri tatlı yemiyorum hp ekşi şeyler istiyor canım.
kızlarrr geldim doktordan miniğimi gördümkalp atışlarını da gördüm. kese 16mm bebişim 5.1 mm
vajinal ultrasonla baktı. tahlil olarakta açlık kan şekeri tam idrar ve kan sayımı istedi
folik asite devam iki hafta sonra ikinci kontrol
ohh allahıma şükürler olsun içim rahatladı
en kısa zamanda hepiniz bebişlerinizi görürsünüz inşallah
sana bir tavsiyede bulunayım. istenilen tahlilleri aile hekimliğinde ücretsiz yaptırabiliyorsun. özelde istenilen tahlilleri aile hekimine söylüyorsun o ücretsiz yaptırıyor.
bende tatlıcıyımdır. gece kalkıp baklava yerdim şimdi gözüm dahi görmüyor. ekşi mayhoş şeyler istiyorum.
ne güzel. bizimde 30 eylülde kontrol. perşembe günü sadece kese göründü. kontrolde görürüz dedi doktor. inşallah.
bayanlar sanki içime doğmuş gibi hamilelik öncesi kan idrar tahlilleri yaptırmıştım. b12 folic asit ths de dahil. bir tek folic asit düşük çıktı onun için ilaç verdi. gerisi hepsi çok normal çıktı. hamilelik için ilk doktora gittiğimde tahlillerimi gösterdim herşey normal dedi. tahlil istemedi benden.
bende öyle yapcam canım özelde 200 ü aşıyor fiyat ama aile hekimliğinden ücretsiz yaptırcam.sende inşallah bebişini görürsün canım 30 eylülde en son haber veren ben olcam kesinleşti:))
sağlıklı olsunlarda varsın bir görmeyelim ama merak da mahvediyor insanı :) kız mı erkek mi onu bile düşünüyorum. sonra sanki beni duyacak da üzülecekmiş gibi geliyor pişman oluyorum
sabah ne yediysem çıakrdım hala birşeyler yiyemedim. yiyemiyorum yaa. ne edecem bilmiyorum .ama karnımda maşallah bir şiş bir şiş. sanki 6 aylığım. herhalde gazdan böyle oluyor. burda okuyunca normal demek bu gaz durumu
kesinlikle canım bu merakla erkenden doğum yaparız biz:)bizimkiler hep tahmine başladılar şimdiden kız mı erkek mi diye:) senin kaçıncı hafta benim henüz bulantılarım yok kasık ağrım var sadece bende de aynı gaz patlıcakmışım gibi Allahtan işyerinde olmuyor pek eve girince başlıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?