daha 5.5 haftalık canım ya ama 2 haftadır hep böle umarım kısa zamanda geçer kendimi geçtim bebeğim yazık beselenemiyo öle zorluyorum ki kendimi bişeyler yemek için ama yetmiyo işte....doktora gidicem bakalım ne olcak...
kızlar bu arada sizdede akıntı varmı bende çok oluyo....
randevun ne zaman... gelişmeleri hemen yaz çok merak ediyorum.kalp atışını duyar mı acaba 5,5 haftada
günaydın kızlarrrr adetime tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım..ama akşam rüyamda bi yatak odasına girdim çok güzel bebek vardı çıplak tam beni gördü nefes aldı öldübu ne demek acaba yaa
günaydın kızlarrrr adetime tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım..ama akşam rüyamda bi yatak odasına girdim çok güzel bebek vardı çıplak tam beni gördü nefes aldı öldübu ne demek acaba yaa
canım rahat ol iyiye yorumla kötüye yorumlama sakın allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)
hayır olsun rüyan yorum yapmayı bilmiyorum ama ölü diri derler inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür
canım ben kalp atışlarını duydum bile :) kalp kasları 3 haftaya oluşmaya başlarmış doktorum duyurana kadar uğraştı saolsun ama öle tam net bi şekilde diildi tabi ama duydum öle hızlı atıyoduki annenin kalp atışlarının 2 kat hızında atarmış çok güzeldi ama bir hafta sonra net bi şekilde duyabilirsin dedi...2.8 mm şu an bebeim nokta yani :)
oyy yerim ben o noktayı
şu bir iki haftayı atlatsak çok rahatlayacağım
canım ben kalp atışlarını duydum bile :) kalp kasları 3 haftaya oluşmaya başlarmış doktorum duyurana kadar uğraştı saolsun ama öle tam net bi şekilde diildi tabi ama duydum öle hızlı atıyoduki annenin kalp atışlarının 2 kat hızında atarmış çok güzeldi ama bir hafta sonra net bi şekilde duyabilirsin dedi...2.8 mm şu an bebeim nokta yani :)
Kızlar bugün acayiippp hercanlıyım yaa beta-hcg sonucunu alacağım ya mideme kramplar giriyo valla.:96:
Buarada ben kadir gecesi rüyamda erkek bir bebeğe hamile olduğumu görmüştüm. Gerçek çıktı demekki kadir gecesi görülen dualar gerçek oluyor:97::97:
midem ekşiyo bugün çok rahat değilim heyecandanda olabilir buarada benimde akıntım oluyo ara ara sürekli değil kıvamlı ve tam beyaz değil kremimsi
geçer canım geçer merak etme o pıtpıtları duyunca hele dünya senin oluyo....senin kaç haftalık tam olarak...
Zeynebim maşallah Allah'ım nazardan saklasın
Allah bize de nasip etsin ğıt ğıtları duymayı inşallaahhhhhangi hastaneye gidiyorsun??
bugün 4+6 yani beşinci hafta doluyor
yarın 5+0 olucak altıncı haftaya giricem
Kızlar bugün acayiippp hercanlıyım yaa beta-hcg sonucunu alacağım ya mideme kramplar giriyo valla.:96:
Buarada ben kadir gecesi rüyamda erkek bir bebeğe hamile olduğumu görmüştüm. Gerçek çıktı demekki kadir gecesi görülen dualar gerçek oluyor:97::97:
midem ekşiyo bugün çok rahat değilim heyecandanda olabilir buarada benimde akıntım oluyo ara ara sürekli değil kıvamlı ve tam beyaz değil kremimsi
hımm canım net bişekilde ancak 2 hafta sonra falan duyarsın yani doktorumun söledine göre...geç olsunda güç olmasın...bide hareketlenmeye başlasa tam anlamıyla hissedebilsek onları öle heycanlıyımki bende....
Benimde ara ara ağrılarım oluyor çok korkuyorum olduğunda ama bi anda olup bi anda geçiyo.
16.30-17.00 gibi öğrenicem. hemen haber veririm
internet hesabına göre 5+1 gözüküyorum 6 mı sayılıyo şimdi anlamadım orayı??
Benimde ara ara ağrılarım oluyor çok korkuyorum olduğunda ama bi anda olup bi anda geçiyo.
16.30-17.00 gibi öğrenicem. hemen haber veririm
internet hesabına göre 5+1 gözüküyorum 6 mı sayılıyo şimdi anlamadım orayı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?