2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

randevun ne zaman... gelişmeleri hemen yaz çok merak ediyorum.kalp atışını duyar mı acaba 5,5 haftada

günaydın kızlarrrr adetime tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım..ama akşam rüyamda bi yatak odasına girdim çok güzel bebek vardı çıplak tam beni gördü nefes aldı öldü bu ne demek acaba yaa

randevun ne zaman... gelişmeleri hemen yaz çok merak ediyorum.kalp atışını duyar mı acaba 5,5 haftada

canım ben kalp atışlarını duydum bile :) kalp kasları 3 haftaya oluşmaya başlarmış doktorum duyurana kadar uğraştı saolsun ama öle tam net bi şekilde diildi tabi ama duydum öle hızlı atıyoduki annenin kalp atışlarının 2 kat hızında atarmış çok güzeldi ama bir hafta sonra net bi şekilde duyabilirsin dedi...2.8 mm şu an bebeim nokta yani :)

günaydın kızlarrrr adetime tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım..ama akşam rüyamda bi yatak odasına girdim çok güzel bebek vardı çıplak tam beni gördü nefes aldı öldü bu ne demek acaba yaa

canım rahat ol iyiye yorumla kötüye yorumlama sakın allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)

hayır olsun rüyan yorum yapmayı bilmiyorum ama ölü diri derler inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür

canım rahat ol iyiye yorumla kötüye yorumlama sakın allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir :)

hayır olsun rüyan yorum yapmayı bilmiyorum ama ölü diri derler inşallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür

saolun kızlar baktım şimdi aynen dediğiniz gibi ölü diri getirimiş ölmüş olsa bile bebek güzelse temizse çıplaksa gözaydınıymış devlete hizmet etmeye işaret edermiş..

oyy yerim ben o noktayı
şu bir iki haftayı atlatsak çok rahatlayacağım

Kızlar bugün acayiippp hercanlıyım yaa beta-hcg sonucunu alacağım ya mideme kramplar giriyo valla.:96:

Buarada ben kadir gecesi rüyamda erkek bir bebeğe hamile olduğumu görmüştüm. Gerçek çıktı demekki kadir gecesi görülen dualar gerçek oluyor :97::97:
midem ekşiyo bugün çok rahat değilim heyecandanda olabilir buarada benimde akıntım oluyo ara ara sürekli değil kıvamlı ve tam beyaz değil kremimsi

Zeynebim maşallah Allah'ım nazardan saklasın
Allah bize de nasip etsin ğıt ğıtları duymayı inşallaahhhh hangi hastaneye gidiyorsun??

ayy kıyamam ya nasıl heycanlı rahat olmaya çalış tatlım....mayıs bebeişleri bakalım çoğunluk kızmı erkekmi olcak benimde içime erkek doğuyo ama hayırlısı sağlıklı olsunlarda ne olursa olsunlar kız erkek farketmez....kasımda öğrenicez bakalım mavimi pembe mi

Zeynebim maşallah Allah'ım nazardan saklasın
Allah bize de nasip etsin ğıt ğıtları duymayı inşallaahhhh hangi hastaneye gidiyorsun??

canım ben ağrıda yaşıyorum ama allah tan çok şanslıyım eşimin hemşerisi bi doktorumuz var özel ilgileniyo inşallah diyorum bebeişim olana kadar tayini falan çıkmaz gitmez bi yere.....

bugün 4+6 yani beşinci hafta doluyor
yarın 5+0 olucak altıncı haftaya giricem

hımm canım net bişekilde ancak 2 hafta sonra falan duyarsın yani doktorumun söledine göre...geç olsunda güç olmasın...bide hareketlenmeye başlasa tam anlamıyla hissedebilsek onları öle heycanlıyımki bende....

hadi hayırlısı bakalım kaçta çıkacak sonucun hemen haber ver öğrenince

Benimde ara ara ağrılarım oluyor çok korkuyorum olduğunda ama bi anda olup bi anda geçiyo.
16.30-17.00 gibi öğrenicem. hemen haber veririm

internet hesabına göre 5+1 gözüküyorum 6 mı sayılıyo şimdi anlamadım orayı??

benim içim kalp atışını duymadan rahatlamayacak
martta hamile kaldığım da hcg normal aralıklardaydı
5. haftada doktora gittim keseyi gördüm
7. haftada kalp atışı için gittim ama kesenin boş olduğunu öğrendim
8. haftaya kadar bekledim sonra kendiliğinden düşmeyince kürtaj oldum
yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

gaz sancısı gibi hafif adet sancısı gibi ağrıların normal oldunu söledi doktor canım...BU ARADA FOLİC ASİT BAŞLADINIZMI KIZLAR...

evet canım 6. hafta sayılıyor 5+0-5+6 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…