2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kötü değil canım ya,bebeğimiz arkada demek oluyor heralde normal bir durumdur heralde,ben de formda birinden duymuştum.

valla yapcak bısey yok dogumdan sonra vercez napalım artıkkk yıyınnn mayıs annelerııı canınızın cektıgınıı:)))))))

Aynen Sevgicim ,yiyin gari kızlar ya ,15 kiloyu geçmedikten sonra normaliz bence,okuduğum kadarıyla 5 kilo filan almış herkes ortalama.4ayımız var,bu 4 ayda her ay 2 kilo alsak bile 8 kilo yapar.
Toplam 13 kilo yapar,2 kilo da benden olsun 15 i geçmeyiz gibi geliyor bana,normal değil mi ya kızlar?

dediğn gibi zaten normal olan ayda en fazla 2 kilo almakmış yani haftada 500gram... son aylardada genelde daha fazla alınıyo diyorlar... amaaan ben neler duydum 20kilo 30 kilo alanlar var...

peki zayıflama için olanlardanmı ben nesfit in vitaminli olanından yiyordum mesela....
iyi bari, gerçi bilmiyorum bizde öle bişi varmı yokmu:44::44:
ya hakikaten bu insanlar çok meraklı ve herkes deli gibi bişelere yorum yapmak istiyor, sözlenirsin nişan ne zaman, nişanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin çocuk nezaman, hamile kalırsın doğum nezaman,kaç kilo aldın, isim düşündünmü, söylesen herkes bi mana bulur,o isimden soğursun...ben sırf insanların anlamsız merakı yüzünden asosyal olucam yakında...sinir oluyorum yaaa...hamileliğimi 3. ayımda söledim diye okadar kızıp tepki veren insan varki,,,ya size ne be kardeşim ya, yokmu sizin işiniz gücünüz...öyle uygun gördüm öyle yaptım ...

Kızlar bilgiler için teşekkür ederim.

İkili testim burun kemiği hariç gayet iyi çıkmıştı ama yinede doktorum yapmak istedi bende içimde kalmasın yaptıriyim dedim. Zaten belirsizlik en beteri, başta imzalatılan yazılar esasında bu işin hiçbir garantisi olmadığının en kolay ve açık kanıtı. Neyse yaptıralım iyi çıkarsa içimiz rahat eder, yoksa 9 Ocak'ta detaylı ultrason randevum var Atıl Yüksel'de o zamana kadar biraz daha sıkıntı çekerim

Bu arada ben sanırım 80 kilo ile hamile kaldığımdam (evet biraz fazla boyumda 1.75) bu kadar zamanda sadece 100 gr almışım. Bütün gün iş yerinde oturuyorum hareket sıfır akşamlarıda yorgunluktan yürüyüş yapamıyorum. Son aylarda kesin yuvarlanıcam offff....

bencede cnm ama hızlı alma dönemıne gırdık ne ysek yarıoo 15 gecmeyız ınsallahh:))))) sımdık yemege gıdıomm doyuram oğluşumu

Merhaba Güzel Mayıs Anneleri! Kız annelerinin arasına katıldım ben deeeeeeee
İkili testimiz güzel çıkmıştı, üçlü test yapmayacağını, sadece AFP testi yapacağını söyledi doktorumuz, onun için kan verdim.56 kg başladığımız yolculuğumuzda 61 kg olmuşuz :)
Her şey yolunda Allaha binlerce şükür!!!
İştee bizde durumlar böylee

çok doğru sölemişsin canım herkes bişey söylüyo...bide çok biliyolarmış gibi nasihatlar veriyolar ya uyuz oluyorum herkes doktor kesiliyo insanın başına..

hoşgeldin matrax :)

doktorum bana fazla kilo almamamı söledi..erken doğum riskim varmış...ayda 2 kilo dan fazla almıcak mışım...3 lü testte erken doğum riski çıktı ve tansiyonumun yükselmemesi gerekiyomuş..aranızda erken doğum riski olan varmı...bende dikkat etmeye çalışıyorum.. bol bol su iç dedi ama ben suyu bile zor içiyorum midem bulanıyo...

hoşgeldin canım hadi gözün aydın,,inşallah sağsalim kucağına alırsın prensesini...

peki zayıflama için olanlardanmı ben nesfit in vitaminli olanından yiyordum mesela....

Canım benim şuan evde olan ülkerin sade mısır gevreği.
Özellikle vitaminli olsun falan diye dikkat etmedim hiç.Bu sadeyi daha çok sevdiğim için bunu alıyorum.

ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNNİN ARDINDAN OHHHH BE DİCEKSİN.
boyum 1.58 kiom 64 :))))))))) doktor 70 e kadar dedi ben daha 5. ayı yeni bitiriyorum :))))))))))))))))))
üstelik abur cubur,gereksiz yiceklerde tüketmiyorum. işte sonuç....

hoş geldin canım..

kaç kilo ile hamile kaldın canım. benimde boyum 168 doktor 72-73 e kadar müsade dedi ben 67 yi buldum :44:

kaç kiloyla hamıle kalmıstın cnmm valla bünyeyle ılgılı banada ne yesem yarıo anlamadım yanıııı abur cubur hamurısı çikolata nadırrrrr yıyom ama şişiommm

kaç kilo ile hamile kaldın canım. benimde boyum 168 doktor 72-73 e kadar müsade dedi ben 67 yi buldum :44:

tatlım ben tatildeyken hamile kaldım muhtemelen 58 filandım büyük ihtimal,çünkü 6 öğün homini gırtlak haldeydik :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…