Kısss 300 tl para verip sonrada onu başkasına vermek olurmu heççç
Valla ben alacak olsam paketler saklarım ikinci bebeme.
ya ben onu düşünemedim haklısın tabi sonuna kadarr en iyisi bazanın altında ona bi yer açmak olucak :)) yaa birilerine hediye aldırsakda fena olmaz hanii yaniiii
33 kilo mu almışşşşşşşşşşşşşşşşşşş dedi birisi
Kötü değil canım ya,bebeğimiz arkada demek oluyor heralde normal bir durumdur heralde,ben de formda birinden duymuştum.hehheeeh evet çıt pıtevet bencede biraz daha beklicez ben 20. haftadan umutluyum ya...bi girsem 20 ye hayırlısıyla... doktorum 5. aydan önce hissedemezsin demişti..
plesentanın önde olması nemek kötü bi durummu???
valla yapcak bısey yok dogumdan sonra vercez napalım artıkkk yıyınnn mayıs annelerııı canınızın cektıgınıı:)))))))
Kısss 300 tl para verip sonrada onu başkasına vermek olurmu heççç
Valla ben alacak olsam paketler saklarım ikinci bebeme.
ya ben onu düşünemedim haklısın tabi sonuna kadarr en iyisi bazanın altında ona bi yer açmak olucak :)) yaa birilerine hediye aldırsakda fena olmaz hanii yaniiii
33 kilo mu almışşşşşşşşşşşşşşşşşşş dedi birisi
Aynen ekincin tam 33 kilo,bi arkadaşta 22 kilo aldı onları gördüm ya içim rahat valla benim,aman büyük konuşmayayım ben de başıma gelmesin
Kötü değil canım ya,bebeğimiz arkada demek oluyor heralde normal bir durumdur heralde,ben de formda birinden duymuştum.
Aynen Sevgicim ,yiyin gari kızlar ya ,15 kiloyu geçmedikten sonra normaliz bence,okuduğum kadarıyla 5 kilo filan almış herkes ortalama.4ayımız var,bu 4 ayda her ay 2 kilo alsak bile 8 kilo yapar.
Toplam 13 kilo yapar,2 kilo da benden olsun 15 i geçmeyiz gibi geliyor bana,normal değil mi ya kızlar?
Amaan canım içinde ne olacak ki yaa.
Alt tarafı mısır gevreği işte.Valla ben detaylı kahaltı yapmak istemediğimde bi kaseye hazırlıyorum sütlü gereği.İçerisine yarım muz doğruyorum,2 ceviz kırıyorum sonrada miss gibi yiyorum.
Bazen içerisine kuru üzüm veya kuru kayısı doğruyorum.Yani o an canım ne çekiyorsa onu ekliyorum.
Bi sakıncası olduğunuda düşünmüyorum
iyi bari, gerçi bilmiyorum bizde öle bişi varmı yokmu:44::44:yok canım kötü bişey değil... benimkide bebeğin önüne denk geliyomuş o yüzden hareketleri zor hissedersin dedi doktorumuz... ama o gün cinsiyet görmek için baya uğraştı herhalde diyorum yerini değiştirdi... o günden beri daha fazla hissediyorum
ya hakikaten bu insanlar çok meraklı ve herkes deli gibi bişelere yorum yapmak istiyor, sözlenirsin nişan ne zaman, nişanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin çocuk nezaman, hamile kalırsın doğum nezaman,kaç kilo aldın, isim düşündünmü, söylesen herkes bi mana bulur,o isimden soğursun...ben sırf insanların anlamsız merakı yüzünden asosyal olucam yakında...sinir oluyorum yaaa...hamileliğimi 3. ayımda söledim diye okadar kızıp tepki veren insan varki,,,ya size ne be kardeşim ya, yokmu sizin işiniz gücünüz...öyle uygun gördüm öyle yaptım ...ay ztnn böyle insanlara fitil oluyorum her gören yüzün şişmiş kalçan soyle karnın böyleeee sımdıden bes kılo aldıysann vah vah halineee hepsınıde vercem 20 kıloda alsam verecem azkılo alsan bebekte sorun mu var cok alsan nasıl dogurcan bu kılolarlaa yanıı hamılelerı cekemıolarrrr
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN CANLARIMMMMMMMMMMMM
Yaptırma canım ya,2 li test önemli gerisi faso fiso zaten kesinlik içermiyor,benden 3 lü istemedi,4 lü yaptı.Sen 2 li de 3lü de yaptırmışsın gerek yok bence.
Canım sadece kan alıyorlar aç tok farketmiyor ben akşam yaptırmıştım.
BİZİM KİLOLAR YAKIN CANIM BENDE 68.5 LE KALDIM... SUAN 72 YİM
canım 3 lü temiz çıktıysa bence gerek yok burda bazı arkadaşlar ilki temiz cıkınca 2. yi yaptırmadı....
dualarımız seninle canım hayırlı haberle gelirsin inşallah...
Canım ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bebek yağını ama benim vucudum çok kuru,pul pul dökülüyor.O yüzden nurtopu gibi çatlaklarım var şuanda.Umarım dahada artmaz bu çatlaklar
Benim yiğenimin vardı bundan.Anneler için gerçekten çok kullanışlı bişey.Ama sorun şu ki en fazla 1 yaşına kadar kullanılabiliyor.Gerçi benim yiğenim biraz tombiş olduğu için 7 aylıkken salıncağı zor çekiyordu yavrumu
Yani en geç 1 yaşından sonra bu salıncağı koyacak bir depo bulmak lazım evde.
Ben üçlüyü yaptırdığıma çooook pişman oldum.Zehir oldu geçen bikaç günüm bana.
Madem ayrıntılıda yaptıracaksın,o zaman hiiiç uğraşma canım bu istatistiksel testlerle
Canım aç tok farketmiyor.Sadece kan vereceksin zaten.
Yalnız şunu söyleyeyim,bu tür testler sadece istatiksel verileri gösteriyor.O yüzden sonucu bazen anne adayını çok yıpratabiliyor.Kendimde yaşadığım için söylüyorum.Yerinde olsam 4lü yaptırmak yerine ayrıntılı ultrasonu tercih ederdim.
Kötü değil canım ya,bebeğimiz arkada demek oluyor heralde normal bir durumdur heralde,ben de formda birinden duymuştum.
Aynen Sevgicim ,yiyin gari kızlar ya ,15 kiloyu geçmedikten sonra normaliz bence,okuduğum kadarıyla 5 kilo filan almış herkes ortalama.4ayımız var,bu 4 ayda her ay 2 kilo alsak bile 8 kilo yapar.
Toplam 13 kilo yapar,2 kilo da benden olsun 15 i geçmeyiz gibi geliyor bana,normal değil mi ya kızlar?
ay ztnn böyle insanlara fitil oluyorum her gören yüzün şişmiş kalçan soyle karnın böyleeee sımdıden bes kılo aldıysann vah vah halineee hepsınıde vercem 20 kıloda alsam verecem azkılo alsan bebekte sorun mu var cok alsan nasıl dogurcan bu kılolarlaa yanıı hamılelerı cekemıolarrrr
Merhaba Güzel Mayıs Anneleri! Kız annelerinin arasına katıldım ben deeeeeeee
İkili testimiz güzel çıkmıştı, üçlü test yapmayacağını, sadece AFP testi yapacağını söyledi doktorumuz, onun için kan verdim.56 kg başladığımız yolculuğumuzda 61 kg olmuşuz :)
Her şey yolunda Allaha binlerce şükür!!!
İştee bizde durumlar böylee
bencede cnm ama hızlı alma dönemıne gırdık ne ysek yarıoo 15 gecmeyız ınsallahh:))))) sımdık yemege gıdıomm doyuram oğluşumu
İkili testimiz güzel çıkmıştı, üçlü test yapmayacağını, sadece AFP testi yapacağını söyledi doktorumuz, onun için kan verdim.56 kg başladığımız yolculuğumuzda 61 kg olmuşuz :)
peki zayıflama için olanlardanmı ben nesfit in vitaminli olanından yiyordum mesela....
Aynen ekincin tam 33 kilo,bi arkadaşta 22 kilo aldı onları gördüm ya içim rahat valla benim,aman büyük konuşmayayım ben de başıma gelmesin
benim bi arkadaşımda 20 kilo almış hamilelik boyunca doğum yaptı 2 ay oldu şimdi hiç bişi kalmamış eski haline geri döndü...zayıf şuan..maşallah bizde öle oluruz inşallah hemen gitti kiloları...
kızlar ben napımm haa en bucur benım aranızda boy 162 kılo 55tım hamılelgıe basladıgmda sımdı 60ımmm uuuuuuu spora vakıt de yok valla sadece ıse gıdıp gelırken yuruyom 20 dakıka kadar ama tombiş bı hatun olcam esıme göre hıc kılo almadım arkadasının esı 10 kılo almıs senle aynı haftalarda dıooo heheh allam ya 70 kıloyu gecmeyımde
ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNNİN ARDINDAN OHHHH BE DİCEKSİN.
boyum 1.58 kiom 64 :))))))))) doktor 70 e kadar dedi ben daha 5. ayı yeni bitiriyorum :))))))))))))))))))
üstelik abur cubur,gereksiz yiceklerde tüketmiyorum. işte sonuç....
ŞİMDİ SÖYLEDİKLERİNNİN ARDINDAN OHHHH BE DİCEKSİN.
boyum 1.58 kiom 64 :))))))))) doktor 70 e kadar dedi ben daha 5. ayı yeni bitiriyorum :))))))))))))))))))
üstelik abur cubur,gereksiz yiceklerde tüketmiyorum. işte sonuç....
kaç kilo ile hamile kaldın canım. benimde boyum 168 doktor 72-73 e kadar müsade dedi ben 67 yi buldum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?