kaç kiloyla hamıle kalmıstın cnmm valla bünyeyle ılgılı banada ne yesem yarıo anlamadım yanıııı abur cubur hamurısı çikolata nadırrrrr yıyom ama şişiommm
tatlım ben tatildeyken hamile kaldım muhtemelen 58 filandım büyük ihtimal,çünkü 6 öğün homini gırtlak haldeydik :))))))))))
Anlaşılan bu aldığımız kilolar şimdiden takıntı olmaya başlamış.
Valla yalan yok kızlar ,bende sizdenim.
O kadar korkuyorum ki çok kilo almaktan.Zaten boyum güdük gibi,üstüne bide kilo aldıkca doğuma toğ gibi yuvarlana yuvarlana giderim artık.
Geçen gün eltim beni soruyor eşime facebookta "turuncu kaç kilo aldı"diye.
Eşimde şimdiye kadar 1 kilo aldı sadece dedi.
Elti hanımda arkasından "o 1in yanında 0 olmasın yoksaaa " diyince sinirlerim zıpladı resmen.
Kendisi 20 kilo alarak doğuma girince herkesi aynı zannediyor.:111:
Yaw bu hamile kadınların aldığı kilolar niye hep başkalarını ilgilendiriyor ki.
Valla o olaydan sonra sırf ağzına laf vermemek için yediklerime daha bi dikkat etmeye başladım.
hehe 6 kılocuk almıssın cnmm sanırım hareket etmek gerekıoo bılemedım kı
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bir kilo muhabbeti almış başını gidiyor..
Ben dün öğleden sonra başa dr gittim demiştim gideceğimi, neyse dr dediki oğlunuzgayet sağlıklı hiçbi problem yok normal dedi, aşağı kayma olayına da evet biraz bebek aşağı kayıp yerleşmiş ama çok ta aman aman bir durum değil ama yine de dikkatli olmak dedi, çok kafaya takmayın dedi yapılması gerekenleri işte dinlen, ağır kaldırma, ayakta kalma, bol sıvı tüketip sürekli idrara çık dedi çok yararlıymış vs vs sonra süt içmiyorum ya onun içinde günde bir kase yoğurt yeterli dedi ayran da tüketmeye çalış dedi böyle işte, içimiz rahat ayrıldık aslında benim rahattı taktım biraz ama k.validem gibi kafama çok takıp tansiyoları yükseltmedim
Günaydıınn annişlerrr analı kızlı burnu tıkalı bir şekilde işe geldik..:2: dün raporluydum bugun geldim
buarada bende her sabah evde kahvaltımı tahıllı nesfit ile yapıyorum içine 1 adet ceviz kırıyorum bir de süt oh misss
dr a sordum yememde bir sakınca var mı diye yiyebilirsin dedi ve katkı maddesi için ise o zaman herşeyi yasaklamamız lazım dedi
hadi gözün aydın o zaman canım ama yinede dikkat et kendine son cümlene çok güldüm :))))
hadi gözün aydın o zaman canım ama yinede dikkat et kendine son cümlene çok güldüm :))))
bu arada haftaya rapor alıcam bir hafta yatıcam evde sabah programları izleyecem
ekincim bizim iş yerındede ıyı degıl yemekler ama dısarda gecıstırmektense yanı en azından corba salata oluoo daha saglıklı bence öyle evden yemek tasımakta bana göre degıl ama aksamdan kalan yemeklerınden getıren bayanlar varrr zeytınyaglı ısıtılmayacak yemeklerden getırebılırsın cnmm
selam kızlar kilolar konuşulmuş benim evdeki tartım ile sağlık ocağındaki tartı arasında 5 kilo fark var evdekine göre 57 ile başladım hamileliğe şu an 62 kiloyum. sağlık ocağına göre 62 ile başladım.. bugün gittim aşımı oldum tartıya çıktım 67 kiloyum. hangisine inancam ben( üstelik boy da kısa 1.60... eşime soruyorum çok farkettimi kilolarım diye yok iyisin hatta kilo almış gibi görünmüyorsun diyor
selam kızlar kilolar konuşulmuş benim evdeki tartım ile sağlık ocağındaki tartı arasında 5 kilo fark var evdekine göre 57 ile başladım hamileliğe şu an 62 kiloyum. sağlık ocağına göre 62 ile başladım.. bugün gittim aşımı oldum tartıya çıktım 67 kiloyum. hangisine inancam ben( üstelik boy da kısa 1.60... eşime soruyorum çok farkettimi kilolarım diye yok iyisin hatta kilo almış gibi görünmüyorsun diyor
gecmıs olsun cnm benımm bol bolll ıhlamurrr fln ıccc...
ya bende nesfit alayım bugun sabahları onu yemek daha saglıklı olcak sanırımm sütde içemıom ıkısını bırden aradan cıkarırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?