2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kaç kiloyla hamıle kalmıstın cnmm valla bünyeyle ılgılı banada ne yesem yarıo anlamadım yanıııı abur cubur hamurısı çikolata nadırrrrr yıyom ama şişiommm

kuzum altta da yazdım,tatilde 6 öğün hominigırtlak yedim,muhtemel 58 le hamile kaldım.ama doktor aylık 2 kilonun üstünde almaya başlarsan müdahale ederim,şuanda bir problem yok dedi.ama vücudumda sıkıntı yok ta göbeğim maşallah önden önden sivri sivri gidiyor.

3 kilo aldım ama 10 kiloda alsam umrumda degil şişko deselerde umrumda degil bebegim saglıklı dedilermi bnden huzurlu mutlusu yok hersdeyden yiyorum 1 simit yada 10 simit için vicdan azabı cekemem arkadaslar cnkü ekmekte yiyoruz o saglıklımı degil yeşillik balık ve meyvanı ye yeter arkadaslar

kızlarr geldik yemekten ya benim şu öğlen yemekleriyle ilgili bi sorunum var,yemekhanenin yemekleri çok kötü yani iyi olması beklenemezz zaten düşünün ki iş yerimin içinde 4 tane yemekhane var 2 memurlar 2 işçiler için e kişi sayısı artınca yemek kalitesi düşüyo ayaklarım geri geri gidiyo sizce evden neler getirebilirim ??? hem sağlıklı hem klo aldırmayacak şekilde ??

bu arada şu kiloyla ilgili laf edenlere bende sinir oluyorum yok göğüslerin büyümüşş seniiiiiinnn yokk karnın çıkmaya başlamışşş yok canım diyorum bende şaka yapıyosunuz yoksa hamile olmayayımm !!

selam kızlar nasılsınız
kilolardan bahsetmişsiniz walla kaçış yok gibi geliyo aralık annelerinin kilo topiğini okudum 15 ile 20 kg arası almış herkes
bende çok korkuyorum nasıl olurum acaba 20 kilo eklenince boyumda kısa 1.62 yim

günde 5 defa dartılıyorum çok farkediyo sabah kalkınca 61im yatmadan önce 62.5 nasıl işdir anlamadım

akşam eşime 80 kilo olursam beni sever misin dedim adam gülme krizine girdi ayy nasıl yani ben kadar mı olcan dedi ( eşimde 82 kilo ) bi an ayy çok kötü olursun dicek sandım
sonra şaka canım 100de olsa severim çocuğumu taşıyosun dedin..ama el arabası lazım sen 100 kilo olunca yürüyemessinde dedi

bugün dişçi de randevum var çok zor geliyo gitmesi.. bi saflık yaptım tel taktırdım şimdi utanıyorum gülmeye.. hamile kadın yakında çocuğu olcak ağzında çocuk gibi teller

bu arada kilo konusunda laf edenlere deli oluyorum daha 8 haftalık hamileyim teyzem gördü aaa bu ne hal böyle kilo almışsın dedi yok artık dedim içimden o zamanlar devamlı kusuyorum kilo verdim daha çok millet kusur arıyo söylemek için ee tabiki alıcam hamileyim sonuçta
ne manyak insanlar var ya

Son düzenleme:
Günaydıınn annişlerrr analı kızlı burnu tıkalı bir şekilde işe geldik..:2: dün raporluydum bugun geldim

buarada bende her sabah evde kahvaltımı tahıllı nesfit ile yapıyorum içine 1 adet ceviz kırıyorum bir de süt oh misss
dr a sordum yememde bir sakınca var mı diye yiyebilirsin dedi ve katkı maddesi için ise o zaman herşeyi yasaklamamız lazım dedi

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bir kilo muhabbeti almış başını gidiyor..
Ben dün öğleden sonra başa dr gittim demiştim gideceğimi, neyse dr dediki oğlunuz gayet sağlıklı hiçbi problem yok normal dedi, aşağı kayma olayına da evet biraz bebek aşağı kayıp yerleşmiş ama çok ta aman aman bir durum değil ama yine de dikkatli olmak dedi, çok kafaya takmayın dedi yapılması gerekenleri işte dinlen, ağır kaldırma, ayakta kalma, bol sıvı tüketip sürekli idrara çık dedi çok yararlıymış vs vs sonra süt içmiyorum ya onun içinde günde bir kase yoğurt yeterli dedi ayran da tüketmeye çalış dedi böyle işte, içimiz rahat ayrıldık aslında benim rahattı taktım biraz ama k.validem gibi kafama çok takıp tansiyoları yükseltmedim

hadi gözün aydın o zaman canım ama yinede dikkat et kendine son cümlene çok güldüm :))))

gecmıs olsun cnm benımm bol bolll ıhlamurrr fln ıccc...
ya bende nesfit alayım bugun sabahları onu yemek daha saglıklı olcak sanırımm sütde içemıom ıkısını bırden aradan cıkarırımm

hadi gözün aydın o zaman canım ama yinede dikkat et kendine son cümlene çok güldüm :))))

Tşkler canım öyle ama ben de çok güldüm yazarken artık araya araya bunalttılar beni sırf biraz da rahatlayıp beni aramaktan vazgeçsinler diye gittim. Valla bak aslında başta hiç takmadım çünkü dr öyle riskli bir durum yok şuan için dinlen demişti ama beni o kadar arayıp aman aman dediler ki ister istemez benim de bu duruma canım sıkıldı ve dr gidim bari dedim

selam kızlar kilolar konuşulmuş benim evdeki tartım ile sağlık ocağındaki tartı arasında 5 kilo fark var evdekine göre 57 ile başladım hamileliğe şu an 62 kiloyum. sağlık ocağına göre 62 ile başladım.. bugün gittim aşımı oldum tartıya çıktım 67 kiloyum. hangisine inancam ben ( üstelik boy da kısa 1.60... eşime soruyorum çok farkettimi kilolarım diye yok iyisin hatta kilo almış gibi görünmüyorsun diyor

ekincim bizim iş yerındede ıyı degıl yemekler ama dısarda gecıstırmektense yanı en azından corba salata oluoo daha saglıklı bence öyle evden yemek tasımakta bana göre degıl ama aksamdan kalan yemeklerınden getıren bayanlar varrr zeytınyaglı ısıtılmayacak yemeklerden getırebılırsın cnmm

bu arada haftaya rapor alıcam bir hafta yatıcam evde sabah programları izleyecem

bendeee istiyorum yaa ama yıl sonuu çok zorr rapor alsam bile gözüm arkada kalır işler yığılır..Şöyle sabah programı izlemeyi yani daha doğrusu gündüz kuşağındaki saçma programları bile izlemeye özeniyorumm
yaa insanın düzgün olan moralini nasılda bozuyolar dimii

ya zaten yediğim şey yoğurt salata meyve çorba ama gına geldi artık ya ooof

canım doktorda ayakkabı ve elbiselerle tartılıyoruz o yüzden onu baz almıyorum evde çıplak ayakkabısız sabah tartılıyorum onu dikkate alıyorum sonuçta ikisine göre de 5 kg almışsın bu önemli değil canım

Sağlık ocağına inanma canım ya,beni de güya tarttı ondan sonra ben de dün hastahanede tartılmıştım dedim,kaçtı diye sordu,ne dediysem onu yazdı,ölçtüğünü yazmadı nedense.
Her yer aynı değildir ama dandik oluyor genelde sağlık ocaklarınki.

gecmıs olsun cnm benımm bol bolll ıhlamurrr fln ıccc...
ya bende nesfit alayım bugun sabahları onu yemek daha saglıklı olcak sanırımm sütde içemıom ıkısını bırden aradan cıkarırımm

çok sağol tatlım ıhlamur evde içiyorum burda poşet ıhlamur a talim

bencede almalısın hem tok tutuyor fazla kalori yok ben 1 aydır boyle yapıyorum cok ıyı oluyor ...ceviz falanda at içine hatta kayısı badem fındık allah ne verdiyse
nesfit in çikolatalısını alıyorum ben gayet başarılı tatlı olduğunu düşünme çok kararında çünkü ben tatlı sevmiyorum bana ideal geldi... meyvelisi var mesela o çok tatlı geldiği için yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…