2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım aman ha dikkat et...

ya zaten yediğim şey yoğurt salata meyve çorba ama gına geldi artık ya ooof

bende işyerinde çıkan yemekleri yiyemiyorum malesef evden kalan yemeklerden getiriyorum.ısıtmam gerekmeyen yemekleri tabi.. buradanda çorba tatlı salata ile tamamlıyorum iyi oluyor.

sağolun kızlar o zaman evdeki tartımı tek geçiyorum :))

bende bı ara dıyet yaparken almıstımm meyvelısını cok sevmıstım bende yarından ıtıbaren baslıcam yemeğe hafta sonuda peynırlı yumurtalı kahvaltı yaparım

bende bı ara dıyet yaparken almıstımm meyvelısını cok sevmıstım bende yarından ıtıbaren baslıcam yemeğe hafta sonuda peynırlı yumurtalı kahvaltı yaparım

bende alıyım bari kızlar ya aklıma girdiniz şimdi...

Yavrukedi çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine çook

Kızlar bana bişi söyleyin bugun kasıklarım cok ağrıyor normalde bugün adet oluyordum normalde o mu sebeb vucudum hala adet olacağımıı sanıyor acana aynı adet sancısı gidi
ara sıra ağrı giriyor neden olabilirr

Kızlar tetanoz aşısı gece ateş yapıyo mu birde kolunuz şişti mi benim şuan bi şişlik yok ama gece şişer diyolar...

Canım bende ateş yapmadı,öyle tümüyle kolumda şişlikte olmadı,sadece aşı yapılan nokta hafif kabardı.Ama kolumun ağrısı 4-5 gün geçmedi,ağrı değil de böyle acıma gibi bişey.Belki psikopat diyeceksiniz ama ovdukça çok tatlı tatlı acıyordu,durmadan eşime ovduruyordum,psikopatım galiba ben

ye valla afiyet bal olsun yarasın ama kilo olmasın bende oyle yapıyorum hafta sonu yumurta tüketiyorum sabah sabah midem çok hassas oluyor kaldıramıyorum
7:30 da yapıyorum kahvaltımı 9 da evden yptığım kücccüüük kaşarlı sandvic yiyorum sonra elevitimi içiyorum kaşarı hergün tüketmeye çalışıyorum çünkü en çok kalsiyum onda var içeriğini oku diğerleri ile karşılaştır göreceksin ben çok şaşırmıştım

evet ya duymuştum onu ben zaten kaşar peynırını çok sevıyorumm bugun eve stoklucam peynırr süttt nesfitttt ceviz :))))))))

Kızlar tetanoz aşısı gece ateş yapıyo mu birde kolunuz şişti mi benim şuan bi şişlik yok ama gece şişer diyolar...

sabah oldum tetanoz aşısını kolumu kaldıramıyorum ağrıyor. inşallah şişmez buzz koyucakmışım şişerse bir kaç gün sürer ağrısı dedi hemşire

Son düzenleme:
kızlar slm bugünde kilolar konuşulmuş, valla benim herif aman alma diyo ,2 kilo almıştım enson bebişlerimiz iyi olsunda gerisi fasa fiso
inşallah resmi atabilmişimdir.

annelik işte.....

Son düzenleme:
bana kilo demeyin başımı aldım gidiyorum.şimdiden 8 kilo.takmamaya çalışıyorum ama nefes darlığım oluyor.yaşasın yemek yemek

devalı bir ağrım yok sadece
1yada 2 gün sürüo sonra gecio çalısyourm sürekli otuyorum az önce 15 dk dinelndim gecti sürekli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…