Günaydıınn annişlerrr analı kızlı burnu tıkalı bir şekilde işe geldik..:2: dün raporluydum bugun geldim
buarada bende her sabah evde kahvaltımı tahıllı nesfit ile yapıyorum içine 1 adet ceviz kırıyorum bir de süt oh misss
dr a sordum yememde bir sakınca var mı diye yiyebilirsin dedi ve katkı maddesi için ise o zaman herşeyi yasaklamamız lazım dedi
ya zaten yediğim şey yoğurt salata meyve çorba ama gına geldi artık ya ooof
canım doktorda ayakkabı ve elbiselerle tartılıyoruz o yüzden onu baz almıyorum evde çıplak ayakkabısız sabah tartılıyorum onu dikkate alıyorum sonuçta ikisine göre de 5 kg almışsın bu önemli değil canım
Sağlık ocağına inanma canım ya,beni de güya tarttı ondan sonra ben de dün hastahanede tartılmıştım dedim,kaçtı diye sordu,ne dediysem onu yazdı,ölçtüğünü yazmadı nedense.
Her yer aynı değildir ama dandik oluyor genelde sağlık ocaklarınki.
çok sağol tatlım ıhlamur evde içiyorum burda poşet ıhlamur a talim
bencede almalısın hem tok tutuyor fazla kalori yok ben 1 aydır boyle yapıyorum cok ıyı oluyor ...ceviz falanda at içine hatta kayısı badem fındık allah ne verdiyse
nesfit in çikolatalısını alıyorum ben gayet başarılı tatlı olduğunu düşünme çok kararında çünkü ben tatlı sevmiyorum bana ideal geldi... meyvelisi var mesela o çok tatlı geldiği için yiyemedim
bende bı ara dıyet yaparken almıstımm meyvelısını cok sevmıstım bende yarından ıtıbaren baslıcam yemeğe hafta sonuda peynırlı yumurtalı kahvaltı yaparım
bende alıyım bari kızlar ya aklıma girdiniz şimdi...
Yavrukedi çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine çook
Kızlar tetanoz aşısı gece ateş yapıyo mu birde kolunuz şişti mi benim şuan bi şişlik yok ama gece şişer diyolar...
Kızlar tetanoz aşısı gece ateş yapıyo mu birde kolunuz şişti mi benim şuan bi şişlik yok ama gece şişer diyolar...
bende bı ara dıyet yaparken almıstımm meyvelısını cok sevmıstım bende yarından ıtıbaren baslıcam yemeğe hafta sonuda peynırlı yumurtalı kahvaltı yaparım
geçmiş olsun canım aman ha dikkat et...
ye valla afiyet bal olsun yarasın ama kilo olmasınbende oyle yapıyorum hafta sonu yumurta tüketiyorum sabah sabah midem çok hassas oluyor kaldıramıyorum
7:30 da yapıyorum kahvaltımı 9 da evden yptığım kücccüüük kaşarlı sandvic yiyorum sonra elevitimi içiyorumkaşarı hergün tüketmeye çalışıyorum çünkü en çok kalsiyum onda var içeriğini oku diğerleri ile karşılaştır göreceksin ben çok şaşırmıştım
kızlar slm bugünde kilolar konuşulmuş, valla benim herif aman alma diyo,2 kilo almıştım enson bebişlerimiz iyi olsunda gerisi fasa fiso
inşallah resmi atabilmişimdir.
Eki Görüntüle 307502
annelik işte.....
kızlar bana bişi söyleyin bugun kasıklarım cok ağrıyor normalde bugün adet oluyordum normalde o mu sebeb vucudum hala adet olacağımıı sanıyor acana aynı adet sancısı gidi
ara sıra ağrı giriyor neden olabilirr
nie kimse bana bişi yazmıoo
nie kimse bana bişi yazmıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?