kızlar bir haftadır klask üzük dinliyorum çalısırken ben rahatlatıo hemde suan cok duymasada ben yinede onu etkileyeceğini düşünüyorum
çok güzel yaakızlar slm bugünde kilolar konuşulmuş, valla benim herif aman alma diyo,2 kilo almıştım enson bebişlerimiz iyi olsunda gerisi fasa fiso
inşallah resmi atabilmişimdir.
Eki Görüntüle 307502
annelik işte.....
canım bazı hamilelerde adet günlerinde olmasalar bile olacaklarmış gibi ağrı sıkıntı stres gibi belirtiler olabiliyomuş, ama yinede dr na danışabilirsindevalı bir ağrım yok sadece
1yada 2 gün sürüo sonra gecio çalısyourm sürekli otuyorum az önce 15 dk dinelndim gecti sürekli değil
bendeee istiyorum yaa ama yıl sonuu çok zorr rapor alsam bile gözüm arkada kalır işler yığılır..Şöyle sabah programı izlemeyi yani daha doğrusu gündüz kuşağındaki saçma programları bile izlemeye özeniyorumm
yaa insanın düzgün olan moralini nasılda bozuyolar dimii
nie kimse bana bişi yazmıoo
kızlar bir haftadır klask üzük dinliyorum çalısırken ben rahatlatıo hemde suan cok duymasada ben yinede onu etkileyeceğini düşünüyorum
kıızzlaarr bizim moralimiz çok bozuk bugünn,belki duymuşsunuzdur aranızda öğretmen falan varsa ben gibi,eş özrü ataması yapılıo biz eşimle ayrı ilçelerdeyiz sadece haftasonları görüşebilioruz.il içine tayin hakkı vermiolar ben yine ayrı kaldımm eşimden yaa çok ağladım bugün sonra bebeğime üüzldüm şimdide üstümde kırıklık grip olcam gibi(((((((((
ay canim cok uzuldum esine en cok ihtiyacin oldugu bu gunlerde ayri gecirmene ama lutfen sen kendini uzme bak ne guzel bebegin saglikli ve seninle insallah o sorunda er gec hallolur canim turkiyemin zor isleri bunla,r hem bak en azindan ayni sehirdeymissiniz tv de gordum 1000 km uzaklikta olanlar var canim iyi yonunden bak uzme bebisini
kizlar hamilelik kendini iyiden iyiye gosterdi namaz kilarken soluk soluga kaliyorum resmen ,15 dklik yuruyuslerde kasiklarima agirlik biniyor kramplar giriyor son aylari dusunemiyorum bile,bide bu koblosuz internetin zararli oldugunu soyleyenler var malum biz cok giriyoruz
kıızzlaarr bizim moralimiz çok bozuk bugünn,belki duymuşsunuzdur aranızda öğretmen falan varsa ben gibi,eş özrü ataması yapılıo biz eşimle ayrı ilçelerdeyiz sadece haftasonları görüşebilioruz.il içine tayin hakkı vermiolar ben yine ayrı kaldımm eşimden yaa çok ağladım bugün sonra bebeğime üüzldüm şimdide üstümde kırıklık grip olcam gibi(((((((((
Kıss klasik müzik dinlemenin bi hikmeti varmıdır bebecikler üzerinde ?
Biz oğluşumla kuran-ı kerim dinliyoruz,gerçekten hem beni rahatlatıyor,hemde doğumdan sonra bebeğimi sakinleştireceğine inanıyorum ben.
Varsa klasik müziğinde bi hikmeti,onuda dinletek bari
turuncuumm bence de dinletmeye başlaa..klasik müziğin etkisi çok uzun zaman önce kanıtlandı bırak bebeklerin üzerindeki etkisini tarım ürünleri ve hatta hayvancılıkta bile kullanılan çok verimli bir yöntem.,
turuncuumm bence de dinletmeye başlaa..klasik müziğin etkisi çok uzun zaman önce kanıtlandı bırak bebeklerin üzerindeki etkisini tarım ürünleri ve hatta hayvancılıkta bile kullanılan çok verimli bir yöntem.,
Kuranın nağmeleri daha mest edici canım ya.Hele okuyanın sesi ve tilaveti güzelse ....
Boşver benim bebem dinlemesin elin klasik müziklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?