2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

akşam kimsecikler kalmıyo topikte nisan anneleri paso topikteler walla kocamda yok yanlızım ühüüüü

turuncu en iyisini yapıyosun canım kuran dinleterek bende okurken sesli okuyorum yavrumda duysun diye

mozart dinleteceğime kuran ı kerim dinletirim daha huzur verici

Selam kıslar,

2.düzey USG yaptıracağız 1 ay sonra...Cerrahpaşada bakacak prof yokmuş...Sizden de istediler mi?? Doktor sorun yok ama yinede yaptır dedi...
Heryerde yokmuş sanırım..Bildiğiniz yerler var mı??

Selam kıslar,

2.düzey USG yaptıracağız 1 ay sonra...Cerrahpaşada bakacak prof yokmuş...Sizden de istediler mi?? Doktor sorun yok ama yinede yaptır dedi...

2.düzey usg de nasıl oluyor?ben cumartesi renkli ultrasona gircem aranızda giren var mı acaba?nasıl görünüyor bebiş:)organlarına bakılcak inş.Çok heyecan verici bir durum.

Selam kıslar,

cnm bndende istedi doktor bütün gebelere özellikle yaptırmalarını istiyorum dedi sende yaptır dedi bnde tamam dedim Allah izin verirse 11 ocakta yapılcak zeynep kamilde

iyi geceler kızlar.face grubuna katıldığımdan beri buraya yazmaya üşeniyorum ama buranın da havası farklı.şimdi biz p.tesi dr.a gitcez 2 lim iyi çıkmıştı allaha şükür.3 lü yaptırmayım diyorum.2 lisi iyi çıkıp 3 lü yaptıran varmı ?

turuncu en iyisini yapıyosun canım kuran dinleterek bende okurken sesli okuyorum yavrumda duysun diye

mozart dinleteceğime kuran ı kerim dinletirim daha huzur verici

kesinlikle bencede kuran dinletilmeli ozellikle yusuf suresi hamileyken dinlendiginde hem kendisi, hem guzel ahlakli olurmus her surenin farkli etkileri var diye biliyorum, fetih suresi mesela dogumu kolaylastirmak icin okunuyor yasin yine oyle bende firsat buldukca onemli sureleri bebisime dinletiyor huzur buluyorum

Selam kıslar,

evet canim benimkide yaklasik 5 hafta, sonra bebek az daha buyuyunce ayrintili ultrasyon icin randevu al dedi doktorum baska ozel bir yerden , o zamana kadar bebisim 23 haftayi gececek

Ben yaptırdım canım 2'li de hiç bi sorun çıkmadı prosedür gereği dediler 3'lü de de çıkmadı...

Günaydın kızlar.
Benim ikilim güzel çıkınca dr 3 lü teste gerek yok dedi yaptırmadık, doğrusunu söylemek gerekirse dr tavsiye etse bile yaptırmayacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…