cnm sen dedin ya kuran dinletiyorum acayip hoşuma gitti bencede devam et bebeklerimiz peygamberimizin güzel ahlakını alır inşallah AMİN
iyi akşamlar kızlarr
Selam kıslar,
2.düzey USG yaptıracağız 1 ay sonra...Cerrahpaşada bakacak prof yokmuş...Sizden de istediler mi?? Doktor sorun yok ama yinede yaptır dedi...
Heryerde yokmuş sanırım..Bildiğiniz yerler var mı??
Selam kıslar,
2.düzey USG yaptıracağız 1 ay sonra...Cerrahpaşada bakacak prof yokmuş...Sizden de istediler mi?? Doktor sorun yok ama yinede yaptır dedi...
turuncu en iyisini yapıyosun canım kuran dinleterek bende okurken sesli okuyorum yavrumda duysun diye
mozart dinleteceğime kuran ı kerim dinletirim daha huzur verici
Selam kıslar,
iyi geceler kızlar.face grubuna katıldığımdan beri buraya yazmaya üşeniyorum ama buranın da havası farklı.şimdi biz p.tesi dr.a gitcez 2 lim iyi çıkmıştı allaha şükür.3 lü yaptırmayım diyorum.2 lisi iyi çıkıp 3 lü yaptıran varmı ?
iyi geceler kızlar.face grubuna katıldığımdan beri buraya yazmaya üşeniyorum ama buranın da havası farklı.şimdi biz p.tesi dr.a gitcez 2 lim iyi çıkmıştı allaha şükür.3 lü yaptırmayım diyorum.2 lisi iyi çıkıp 3 lü yaptıran varmı ?
günaydın kısçeler ve de minikleri....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?