eeee kızlar tepikleri hissediyomusunuz? benim oğluşum bazen sıkı vuruyoben hafiften bi hopluyorum
Hoşgeldin canım,mutluyummmm vardı bir de mutlu annemiz olsun
Canım o da olabilir ama genel bir kırgınlık yapıyor zaten aşı her tarafın dövülmüş gibi olmuştu bende ,aşıdandır bence
Gözünaydın canım,hadi kızlar geçelim erkekleri
Çok sağol canım,valla bi alsam kucağıma o bacaklara ben neler yaparım da
Ben de kızımın adını Damla koyacağım teyzesi
Ne demek canım,ama öyle oluyor insan dövülmüş gibi.
Ablan da hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır canım inşallah,ne güzel ablanla birlikte büyütürsünüz.
Yapma yaw canım,o kadar yani diyosun,yok be benim kızım kibarcık heralde hafiften dokunduruyor arada,aslında ultrasonlarda çok hareketli ama göbek duvarım kalın heralde
ben en son buna yordum,daha yeni yeni az az bişeyler hissediyorum.Ya da gaz diye yorduklarımın çoğu tepik
eeee kızlar tepikleri hissediyomusunuz? benim oğluşum bazen sıkı vuruyoben hafiften bi hopluyorum
Yapma yaw canım,o kadar yani diyosun,yok be benim kızım kibarcık heralde hafiften dokunduruyor arada,aslında ultrasonlarda çok hareketli ama göbek duvarım kalın heralde
ben en son buna yordum,daha yeni yeni az az bişeyler hissediyorum.Ya da gaz diye yorduklarımın çoğu tepik
kızınız Damla'yaı oğlumuz Yağız'a istiyoruzzzz allahın emriyle
hayelcim sçok tatlı ya küçücük ayaklarla kocaman tepikler ha
kızlar ben bu haftasonu hissettiklerimden sonra artık kesin ayırdediyorum,,,pıt pıt pıt diye vuruyo benim kibar kızım,yada gerinirkenmi çarpıyo acaba sağa solaçok güzel bişey ama ya içinde bişeyin senden tamamen bağımsız olarak hareket etmesi ve senin bunu hisetmen, ilerde daha büyük hareketler yaptığında mest oluruz heralde....
Versek mi acaba canım ne desek,oğlunuz ne iş yapar?kızınız Damla'yaı oğlumuz Yağız'a istiyoruzzzz allahın emriyle
amin canım amin hepimizin.Amin evt cnm ablamında oglu olcak nasip kısmetse benimde oglum olcak inş ve ikimizinde ilk bebekleri Allahım sanada hayırlısıyla dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin :)))
hayelcim sçok tatlı ya küçücük ayaklarla kocaman tepikler ha
kızlar ben bu haftasonu hissettiklerimden sonra artık kesin ayırdediyorum,,,pıt pıt pıt diye vuruyo benim kibar kızım,yada gerinirkenmi çarpıyo acaba sağa solaçok güzel bişey ama ya içinde bişeyin senden tamamen bağımsız olarak hareket etmesi ve senin bunu hisetmen, ilerde daha büyük hareketler yaptığında mest oluruz heralde....
İnşallah canım ben ufak ufak hissediyorum daha çok fazla değil.Yeterki tekmelesin ben yerimden zıplamaya hazırım.canım inşallah yakında sıkı sıkı tekmeler çok güzel bir duygu,annem ben sıçrayınca kızım korkma diyo:26::26::26: korku değilde refleks oluyoyani dışardan nasıl görünmüşüm düşün
Merhaba kızlar..
Takip listemizde son düzenlemeleri yaptım.Maalesef istemeyerekte olsa forumda ilk haftalar görüp sonra hiç görmediğim,cinsiyet bilgisi olmayan bikaç kişiyi listeden silip diğer arkadaşlar için yer açmak zorunda kaldım.
Listeden silinen arkadaşlar eğer hala aktif olarak foruma geliyorlarsa tekrardan listemize ekleriz onlarıda.
Bu arada cinsiyeti belli olan 88 kişiden 44 tanesi kız 44 tanesi erkek.Şimdilik eşitlik söz konusu
Merhaba kızlar..
Takip listemizde son düzenlemeleri yaptım.Maalesef istemeyerekte olsa forumda ilk haftalar görüp sonra hiç görmediğim,cinsiyet bilgisi olmayan bikaç kişiyi listeden silip diğer arkadaşlar için yer açmak zorunda kaldım.
Listeden silinen arkadaşlar eğer hala aktif olarak foruma geliyorlarsa tekrardan listemize ekleriz onlarıda.
Bu arada cinsiyeti belli olan 88 kişiden 44 tanesi kız 44 tanesi erkek.Şimdilik eşitlik söz konusu
amin canım aminnnnn....canım inşallah dahada hissedicez, göbüşe bakınca görücez hareketlerini düşünseneAllahım sen koru yavrularımızı sana emanet meleklerimiz
Ha ha haÇok komik eşitlik söz konusu he canım.
kızlar şimdi kötü bi haber aldım çok üzgünüm annemi bugün acile kaldırmışlar safra kesesinden ameliyat olacakmış çok üzüldüm bu üzüntüyle bebeğimden bir tekme yedim..hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen anneme de dua eder misiniz? ondan uzağım göremiyorum da
kızlar şimdi kötü bi haber aldım çok üzgünüm annemi bugün acile kaldırmışlar safra kesesinden ameliyat olacakmış çok üzüldüm bu üzüntüyle bebeğimden bir tekme yedim..hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen anneme de dua eder misiniz? ondan uzağım göremiyorum da
Merhaba kızlar..
canım ellerine sağlıkKız analarından sileydin şaka yaptım aman Yirim hepsinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?