2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eeee kızlar tepikleri hissediyomusunuz? benim oğluşum bazen sıkı vuruyo ben hafiften bi hopluyorum

Yapma yaw canım,o kadar yani diyosun,yok be benim kızım kibarcık heralde hafiften dokunduruyor arada,aslında ultrasonlarda çok hareketli ama göbek duvarım kalın heralde
ben en son buna yordum,daha yeni yeni az az bişeyler hissediyorum.Ya da gaz diye yorduklarımın çoğu tepik

kızınız Damla'yaı oğlumuz Yağız'a istiyoruzzzz allahın emriyle

Ne demek canım,ama öyle oluyor insan dövülmüş gibi.
Ablan da hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır canım inşallah,ne güzel ablanla birlikte büyütürsünüz.

Amin evt cnm ablamında oglu olcak nasip kısmetse benimde oglum olcak inş ve ikimizinde ilk bebekleri Allahım sanada hayırlısıyla dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin :)))

eeee kızlar tepikleri hissediyomusunuz? benim oğluşum bazen sıkı vuruyo ben hafiften bi hopluyorum

hayelcim sçok tatlı ya küçücük ayaklarla kocaman tepikler ha
kızlar ben bu haftasonu hissettiklerimden sonra artık kesin ayırdediyorum,,,pıt pıt pıt diye vuruyo benim kibar kızım,yada gerinirkenmi çarpıyo acaba sağa solaçok güzel bişey ama ya içinde bişeyin senden tamamen bağımsız olarak hareket etmesi ve senin bunu hisetmen, ilerde daha büyük hareketler yaptığında mest oluruz heralde....

canım inşallah yakında sıkı sıkı tekmeler çok güzel bir duygu,annem ben sıçrayınca kızım korkma diyo:26::26::26: korku değilde refleks oluyo yani dışardan nasıl görünmüşüm düşün

canım inşallah dahada hissedicez, göbüşe bakınca görücez hareketlerini düşünsene Allahım sen koru yavrularımızı sana emanet meleklerimiz

Merhaba kızlar..
Takip listemizde son düzenlemeleri yaptım.Maalesef istemeyerekte olsa forumda ilk haftalar görüp sonra hiç görmediğim,cinsiyet bilgisi olmayan bikaç kişiyi listeden silip diğer arkadaşlar için yer açmak zorunda kaldım.

Listeden silinen arkadaşlar eğer hala aktif olarak foruma geliyorlarsa tekrardan listemize ekleriz onlarıda.

Bu arada cinsiyeti belli olan 88 kişiden 44 tanesi kız 44 tanesi erkek.Şimdilik eşitlik söz konusu

kızınız Damla'yaı oğlumuz Yağız'a istiyoruzzzz allahın emriyle
Versek mi acaba canım ne desek,oğlunuz ne iş yapar?
Amin evt cnm ablamında oglu olcak nasip kısmetse benimde oglum olcak inş ve ikimizinde ilk bebekleri Allahım sanada hayırlısıyla dogurmayı ve büyütmeyi nasip etsin :)))
amin canım amin hepimizin.

İnşallah canım ben ufak ufak hissediyorum daha çok fazla değil.Yeterki tekmelesin ben yerimden zıplamaya hazırım.
Esracım bu arada aynı galiba hissettikleirmiz benimde dönerken çarpıyor gibi oluyor.O kadarını bile hissetmek güzel.

Ha ha haÇok komik eşitlik söz konusu he canım.

aaa sayılar eşit yani:)))

kızlar şimdi kötü bi haber aldım çok üzgünüm annemi bugün acile kaldırmışlar safra kesesinden ameliyat olacakmış çok üzüldüm bu üzüntüyle bebeğimden bir tekme yedim..hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen anneme de dua eder misiniz? ondan uzağım göremiyorum da

cnm acil şifalar diliyorum anneler cok önemli evlenince ve cocugum olacagını duydugum günden beri daha iyi anlıyorum cok zor senin için ama lütfen kendini yıkma bebegini ve annenin iyi olcgnı düşün cnm inş Allahım anneni size bagıslar ve torununu görmeyi nasip eyler Amin.

allah acil şifalar versin canım

Canım allah annene sağlık kuvvet versin,ben bütün anneler için her zaman dua ediyorum,inşallah annenin de ameliyatı iyi geçer,ama safra kesesi ameliyatı çok riskli değil canım bildiğim kadarıyla,hayırlısıyla çıkacaktır ameliyattan merak etme canım,çok geçmiş olsun

canım ellerine sağlık kız analarından sileydin şaka yaptım aman yirim hepsinide

canım çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatı, Allah başınızdan eksik etmesin...bebeğinde sana destek oluyo annesi.

canım geçmiş olsun umarım annen en yakın zamanda sağlığına kavuşur, safra kesesi çok hayati bi durum değil diye biliyorum, sakın çok stres yapıp kendine bebeğine zarar verme emi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…