cnm acil şifalar diliyorum anneler cok önemli evlenince ve cocugum olacagını duydugum günden beri daha iyi anlıyorum cok zor senin için ama lütfen kendini yıkma bebegini ve annenin iyi olcgnı düşün cnm inş Allahım anneni size bagıslar ve torununu görmeyi nasip eyler Amin.
allah acil şifalar versin canım
Canım allah annene sağlık kuvvet versin,ben bütün anneler için her zaman dua ediyorum,inşallah annenin de ameliyatı iyi geçer,ama safra kesesi ameliyatı çok riskli değil canım bildiğim kadarıyla,hayırlısıyla çıkacaktır ameliyattan merak etme canım,çok geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatı, Allah başınızdan eksik etmesin...bebeğinde sana destek oluyo annesi.
canım geçmiş olsun umarım annen en yakın zamanda sağlığına kavuşur, safra kesesi çok hayati bi durum değil diye biliyorum, sakın çok stres yapıp kendine bebeğine zarar verme emi canım...
turuncu benimde oglusum olcak 45 - 44 eşitliği bozdum :)))
:)))) ay iyi güldüm valla.Hemen ekliyorum canım listeye.
Mücadele kıran kıranaa devam etmekteeee
Kızlarrrrr kız anası bulun hemen,
arkadaşa söyleyeyim bari o da üye olsun hemen
Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşaallah.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşaallah.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Heyyyyyy ORDA GABPİLİNİN PRENSESLERİ VAR,ONLAR 2 KIZ OLARAK SAYILMALI
45-45 SAYDIM BEN CANIM HAKSIZLIK YAPMAYIN KIZLARRRR
Valla ben yerinizde olsam kız anası falan bulmaya çalışmazdım.Malum kıymetlilik meselesiii
Haaa bizim oğluşlarımız kıymete binsin o kadar kız arasında diyosanız onu bilemem iştee
arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(
Heyyyyyy ORDA GABPİLİNİN PRENSESLERİ VAR,ONLAR 2 KIZ OLARAK SAYILMALI
45-45 SAYDIM BEN CANIM HAKSIZLIK YAPMAYIN KIZLARRRR
arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(
cnm hiç ümidini yitirmesin Allahım gercekten sınıyor bizleri benim akrabam 10 seneden fazladır evli bebek istiyor olmadı tüp bebek denedi olmadı ve dün haberini aldıkki 1 aylık hamileymiş normal yollardan kaldı ailecek okadar mutlu oldukki ümidini yitirmesin Allahım bizden şükür bekliyor( ihtiyacı yokken bize )adını agzımızdan düşürmeyelim Allahım bize bebeklerimizi bagıslasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?