2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

allah acil şifalar versin canım

canım çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatı, Allah başınızdan eksik etmesin...bebeğinde sana destek oluyo annesi.

canım geçmiş olsun umarım annen en yakın zamanda sağlığına kavuşur, safra kesesi çok hayati bi durum değil diye biliyorum, sakın çok stres yapıp kendine bebeğine zarar verme emi canım...

kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz beni bi nebze de olsa rahatlattı..hepinizden allah razı olsun

Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşaallah.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.

Kızlarrrrr kız anası bulun hemen,
arkadaşa söyleyeyim bari o da üye olsun hemen

Valla ben yerinizde olsam kız anası falan bulmaya çalışmazdım.Malum kıymetlilik meselesiii
Haaa bizim oğluşlarımız kıymete binsin o kadar kız arasında diyosanız onu bilemem iştee

AMİN AMİN AMİN cnm benim hayırlı olsun saglıklı olsunda erkek kız hepsi bizim sonucta parcamız :)))

arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(

cnm hiç ümidini yitirmesin Allahım gercekten sınıyor bizleri benim akrabam 10 seneden fazladır evli bebek istiyor olmadı tüp bebek denedi olmadı ve dün haberini aldıkki 1 aylık hamileymiş normal yollardan kaldı ailecek okadar mutlu oldukki ümidini yitirmesin Allahım bizden şükür bekliyor( ihtiyacı yokken bize )adını agzımızdan düşürmeyelim Allahım bize bebeklerimizi bagıslasın .

Kızlarr unnado.com da ebru maternitiy hamilelik kıyafetleri indirime girmiş.
Sizlerede haber vereyim dedim

bende aynısını söyledim canım.allah seni böyle sınıyodur sabır göster dedim.senin akrabanı da anlatıcam umarım işe yarar

anam anam bizde kaynana olucaz ıyyy diceklermi acaba bizlerede oğlumu kıskanıcammı acaba cadı gelinden ay koptum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…