Allah en kısa zamanda arkadaşına sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin canım,bütün isteyipte evladı olmayanlara allahım herkese tattırsın bu duyguyu.
hayelcim sçok tatlı ya küçücük ayaklarla kocaman tepikler ha
kızlar ben bu haftasonu hissettiklerimden sonra artık kesin ayırdediyorum,,,pıt pıt pıt diye vuruyo benim kibar kızım,yada gerinirkenmi çarpıyo acaba sağa solaçok güzel bişey ama ya içinde bişeyin senden tamamen bağımsız olarak hareket etmesi ve senin bunu hisetmen, ilerde daha büyük hareketler yaptığında mest oluruz heralde....
bende aynısını söyledim canım.allah seni böyle sınıyodur sabır göster dedim.senin akrabanı da anlatıcam umarım işe yarar
benimki 1 haftadır yürürken dengemi bozacak şeyler yapıyo çok hoşuma gidiyo
her hafta değişiyo hareketleri ya çok ilginç
dün gece afedersiniz dana gibi yedim oturduğum yerden kalkamıyorum iyice şişmişim bebek de daraldı heralde bi itiyo bi itiyo eşimin çığlığıyla irkildim "aaaa ayağını gördümmm!!"
bizimki karnımı yarıp çıkmak istercesine ittirdiği için acayip bi şekil oluştu ayağa benzeyen ya da biz hayal gördük
Allahım nasıl güzel bir mutluluk ya isteyen herkese yaşatsın
bugün de o heyecanla 1 ayda baya büyüdüğünü düşünerek gittim ama avcumu yalayarak döndüm geç kaldık randevuya sorna da şirkete dönmemiz gerekti
anam anam bizde kaynana olucaz ıyyy diceklermi acaba bizleredeoğlumu kıskanıcammı acaba cadı gelinden ay koptum yaaaa
cemaatle edilen dualar kabul olurmus ailesiyle kuran okuyup salavat-ı kübrayı okusun dilegini Allahtan istesin inş olur slm söle akrabana cnm
çok sağol canım dilerim bi bebişi olur allahım kimseye aratmasın inşaallah
dün gece afedersiniz dana gibi yedim oturduğum yerden kalkamıyorum iyice şişmişim bebek de daraldı heralde bi itiyo bi itiyo eşimin çığlığıyla irkildim "aaaa ayağını gördümmm!!"
bizimki karnımı yarıp çıkmak istercesine ittirdiği için acayip bi şekil oluştu ayağa benzeyen ya da biz hayal gördük
bugün de o heyecanla 1 ayda baya büyüdüğünü düşünerek gittim ama avcumu yalayarak döndüm geç kaldık randevuya sorna da şirkete dönmemiz gerekti
dün gece ve bu sabah evlat hasreti çektiği için el açan kullarını boş çevirme bizleri de evlatlarımızla sınama diye yalvardım. İsm-i Azam duasını çok severim. onu okudum bol bol. arkadaşın için de özel olarak bu akşam okyacağım inş. nasip olursa
bazen ibadet etmek tövbe etmek bile nasip olmuyor insana
arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(
canım Allah yardımcısı olsun inşallah göbüşü dolsun.HZ Zekeriya ve eşi ne kadar yaşlılarmış ama Rabbim ol deyince oluvermiş tevekkül etmekten hiç vazgeçmesin mükafatını görür inşallah.
sağol canım söylerim .umarım rabbim nasip eder.ben böyle bebek sahibi olamayanların yanında konuşurken bile hamileleğimi çok mahçup oluyorum.bi tane de lojmanda arkadaş var dilerim ona da nasip olur
Canım arkadaşlarına duanın yanında bir de şeyi söyle,her ay neden bebek olmuyor diye kafalarına takmasınlar,ben çok denedim herkesten gördüm duydum kendimde yaşadım,ne zaman gerçekten kafanı takmazsan o ay Allah nasip ediyor,ama gerçekten kafasına takmayacak oluruna bırakacak.Psikolojinin de çok büyük etkisi var bu gerçek bişey.Takınca nedense olmuyor çok ilginç.
Hoşgeldin canım,mutluyummmm vardı bir de mutlu annemiz olsun
Canım o da olabilir ama genel bir kırgınlık yapıyor zaten aşı her tarafın dövülmüş gibi olmuştu bende ,aşıdandır bence
Gözünaydın canım,hadi kızlar geçelim erkekleri
Çok sağol canım,valla bi alsam kucağıma o bacaklara ben neler yaparım da
Ben de kızımın adını Damla koyacağım teyzesi
Canım arkadaşlarına duanın yanında bir de şeyi söyle,her ay neden bebek olmuyor diye kafalarına takmasınlar,ben çok denedim herkesten gördüm duydum kendimde yaşadım,ne zaman gerçekten kafanı takmazsan o ay Allah nasip ediyor,ama gerçekten kafasına takmayacak oluruna bırakacak.Psikolojinin de çok büyük etkisi var bu gerçek bişey.Takınca nedense olmuyor çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?