2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benimki 1 haftadır yürürken dengemi bozacak şeyler yapıyo çok hoşuma gidiyo
her hafta değişiyo hareketleri ya çok ilginç
dün gece afedersiniz dana gibi yedim oturduğum yerden kalkamıyorum iyice şişmişim bebek de daraldı heralde bi itiyo bi itiyo eşimin çığlığıyla irkildim "aaaa ayağını gördümmm!!"
bizimki karnımı yarıp çıkmak istercesine ittirdiği için acayip bi şekil oluştu ayağa benzeyen ya da biz hayal gördük
Allahım nasıl güzel bir mutluluk ya isteyen herkese yaşatsın
bugün de o heyecanla 1 ayda baya büyüdüğünü düşünerek gittim ama avcumu yalayarak döndüm geç kaldık randevuya sorna da şirkete dönmemiz gerekti

Kızlar unnado.com da ebru maternitiy hamile kıyafetleri indirime girmiş.
Haberiniz olaa .

bende aynısını söyledim canım.allah seni böyle sınıyodur sabır göster dedim.senin akrabanı da anlatıcam umarım işe yarar

cemaatle edilen dualar kabul olurmus ailesiyle kuran okuyup salavat-ı kübrayı okusun dilegini Allahtan istesin inş olur slm söle akrabana cnm

maaşallah Allah nazardan saklasın bende istiyorum ayagını görmek tepiklemesini daha tık yok bizimkinde yav :))) gittik saglık ocagında kalp atısına baktı 4 tane tık tık sonra kactı yok bizde ugrasmadık ebeyle bıraktık 11 ocakta artık inş görcem:)))

cemaatle edilen dualar kabul olurmus ailesiyle kuran okuyup salavat-ı kübrayı okusun dilegini Allahtan istesin inş olur slm söle akrabana cnm

sağol canım söylerim .umarım rabbim nasip eder.ben böyle bebek sahibi olamayanların yanında konuşurken bile hamileleğimi çok mahçup oluyorum.bi tane de lojmanda arkadaş var dilerim ona da nasip olur

çok sağol canım dilerim bi bebişi olur allahım kimseye aratmasın inşaallah

dün gece ve bu sabah evlat hasreti çektiği için el açan kullarını boş çevirme bizleri de evlatlarımızla sınama diye yalvardım. İsm-i Azam duasını çok severim. onu okudum bol bol. arkadaşın için de özel olarak bu akşam okyacağım inş. nasip olursa
bazen ibadet etmek tövbe etmek bile nasip olmuyor insana

Çok güzel canım,maşallah.Allah en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah ayak izlerini görmeyi, senin 21 haftayı geçmiş canım.

sağol canım allah razı olsun ben bikmiyorum o dediğin duayı arayıp bulayım o duayı

arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(

canım Allah yardımcısı olsun inşallah göbüşü dolsun.HZ Zekeriya ve eşi ne kadar yaşlılarmış ama Rabbim ol deyince oluvermiş tevekkül etmekten hiç vazgeçmesin mükafatını görür inşallah.

aynısını dedim de canım biraz isyan aşamasına gelmiş gb hissettim çok üzüldüm

sağol canım söylerim .umarım rabbim nasip eder.ben böyle bebek sahibi olamayanların yanında konuşurken bile hamileleğimi çok mahçup oluyorum.bi tane de lojmanda arkadaş var dilerim ona da nasip olur

Canım arkadaşlarına duanın yanında bir de şeyi söyle,her ay neden bebek olmuyor diye kafalarına takmasınlar,ben çok denedim herkesten gördüm duydum kendimde yaşadım,ne zaman gerçekten kafanı takmazsan o ay Allah nasip ediyor,ama gerçekten kafasına takmayacak oluruna bırakacak.Psikolojinin de çok büyük etkisi var bu gerçek bişey.Takınca nedense olmuyor çok ilginç.

yediklerin bebişine yarasın inşallah oy oy ayağımı yirim ben onu annesi görürsün inşallah

biliyorum canım ben ilk bebeğimi çok bekledim.eşim varikosel ameliyatı oldu üstüne tam 1 yıl denedik.drlar vs.tam olmuyo dedik o ay hamile kaldım.çok söylüyorum onlara ama sanırım ellerinde değil(

hayırlı olsun canım benim Damla Sude kızımın ismi şimdikinin cinsiyetini bilmiyorum sonra isim düşünürüz artık yardım edersiniz kızımda bir ay düşündüm doğduktan sonra kız olunca sanki daha zor birazda seçicimi oluyoz ne. yarın detaylı ultrasonda öğrenirim umarım çok merak ediyorum

canım evet bencede psikoloji her şeyin başı Rabbim kimseyi derde sıkıntıya boğmasın, ateş düştüğü yeri yakar diyorlar çok zor çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…