herkese günaydınnn , sabah sabah sinirlerim bozuldu iş yerindeki biri yüzünden herkes niye işini yapmıyo anlamıyorum ya !!!
Sizler nasılsınız bakalım ?Bebek arabaları bebek odaları konuşulmuş bende hala araştırıyorum araba konusunda acele etmicem oto koltuğunu alıp belki arabayı doğumdan sonraya bırakabiliriz yani doğumdan bi ay sonra gibi alabiliriz , herşey ne kadar pahalı nasıl yetişicez bilmiyorum walla :)
biangel_kujum aramıza hoşgeldin canım , kaç haftalık oldun?
doktorun dediği gibi sen 20 haftalıksın güzelim
herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak
herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak[/Q
canım hoş geldin evet kıpırtı şeklinde olur herkesinki farklı oluyo bunu kendime göre yorumlamamda doğru degil ama genel bilgi henüz erken bu haftalarda öle oluyo ileride kocaman bir tekme hissedersin merak etme :)
hoşbulduk cnm teşekkürler amin hepimizinhoşbuldum canım 20 haftalığım :)
evet canım öle :)
hoşgeldin güneş hayırlısı olsun allah oğlunu kucağına almayı nasip etsin
herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak[/Q
canım hoş geldin evet kıpırtı şeklinde olur herkesinki farklı oluyo bunu kendime göre yorumlamamda doğru degil ama genel bilgi henüz erken bu haftalarda öle oluyo ileride kocaman bir tekme hissedersin merak etme :)
hoşbulduk cnm :)
sat 5 agustos cnm :)))
günaydın kıslar gününüz aydın, pıtlarınız bol olsun
günaydınnnnn herkese
agrısız sızısız bol bol bebişlerin hissedildiği bir gün diliyorum
kızlar biz neden yılbaşı çekilşi yapmıyoruz şurda 10 gün kaldı
Canım dularımızı Rabbim duysun umarım en kısa zamanda arkadaşınında kucağını doldursun, kimse evlat hasreti çekmesin inşallah...arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(
Ne güzel canım ya senin oğlan çok hareketli maşallah...benimki 1 haftadır yürürken dengemi bozacak şeyler yapıyo çok hoşuma gidiyo
her hafta değişiyo hareketleri ya çok ilginç
dün gece afedersiniz dana gibi yedim oturduğum yerden kalkamıyorum iyice şişmişim bebek de daraldı heralde bi itiyo bi itiyo eşimin çığlığıyla irkildim "aaaa ayağını gördümmm!!"
bizimki karnımı yarıp çıkmak istercesine ittirdiği için acayip bi şekil oluştu ayağa benzeyen ya da biz hayal gördük
Allahım nasıl güzel bir mutluluk ya isteyen herkese yaşatsın
bugün de o heyecanla 1 ayda baya büyüdüğünü düşünerek gittim ama avcumu yalayarak döndüm geç kaldık randevuya sorna da şirkete dönmemiz gerekti
hoşgeldin canım, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak
Günaydın arkadaşlar nasılsınız,,,
ben bugün pek iyi değilim, bazı maddi problemler var eşimin işiyle ilgili ona canım sıkkın, sanırım önümüzdeki bi sürede böle devam edecek, Allahım hepimizin yardımcısı olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?