2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebek hareketlerinizi nasıl hissediyosunuz benimki minik bir kelebek kanat çırpıyo gibi ben bunu hissediyorum tekme yok

hoşbuldum canım 20 haftalığım :)

doktorun dediği gibi sen 20 haftalıksın güzelim

evet canım öle :)

herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak

hoşgeldin güneş hayırlısı olsun allah oğlunu kucağına almayı nasip etsin

iyi aksamlar kızlar bugün kontrolüm vardı veeeeeeeeee cinsiyeti ögrendik kızım geliyoooooooo cok mutluyum hep bi kızım olmasını istemiştim ama herkes bana erkek dedi kendimi erkegede alıstırmıstım doktor erkek diycek diye bekledim hep bebegimiz kız deyince ne diyecegimi sasırdım ufak yollu bi sok yasadımda denebilir bebegim gayet saglıklıymıs 3lü taramada yapıldı bugün bana sonucları güzel cıkmıs turuncucum listeye kızım olacagını eklersin artık herkese iyi aksamlarrrrr

günaydınnnnn herkese
agrısız sızısız bol bol bebişlerin hissedildiği bir gün diliyorum
kızlar biz neden yılbaşı çekilşi yapmıyoruz şurda 10 gün kaldı

Günaydın canlar.. musmutlu sabahlar bebişlerimize ve güzel annelerine : )

Günaydın arkadaşlar nasılsınız,,,
ben bugün pek iyi değilim, bazı maddi problemler var eşimin işiyle ilgili ona canım sıkkın, sanırım önümüzdeki bi sürede böle devam edecek, Allahım hepimizin yardımcısı olsun......
arkadaşlar bende sizden 3 kere tüp bebek deneyip tutturamayan bir arkadaşım için dua rica ediyorum.çok umutsuz(
Canım dularımızı Rabbim duysun umarım en kısa zamanda arkadaşınında kucağını doldursun, kimse evlat hasreti çekmesin inşallah...
Ne güzel canım ya senin oğlan çok hareketli maşallah...
herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak
hoşgeldin canım, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...

canım duaların için teşekkürler.ben ilk bebeğime hamileykende bu ekim anneleri forumundaydım.ordada bi annemizin eşinin işten çıkma vs gb maddi problemleri oluşmuştu am rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla rızkıyla yolluyor.onların problemi hallomuştu hala görüşüyorum çok iiiler şükür.eminim sizinde probleminiz hallolacaktır.üzülme

günaydınlar herkese!! mutlu hafta ortaları!!

esracım bebeklerimiz kısmetleriyle gelecek inşallah. bu aralar yine kriz söylentileri şehir efsanelerine dönüştü. işverenlere de bahane oluyor mesaileri kırpmak eksik maaş vermek için. eşinin durumu da öyle birşey mi?

ben de ömrümde ilk defa ve tamamen anne olma içgüdüsüyle krizden korktum. Allah hepimizin yardımcısı olsun keselerimize berreket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…