Günaydın arkadaşlar nasılsınız,,,
ben bugün pek iyi değilim, bazı maddi problemler var eşimin işiyle ilgili ona canım sıkkın, sanırım önümüzdeki bi sürede böle devam edecek, Allahım hepimizin yardımcısı olsun......
Canım dularımızı Rabbim duysun umarım en kısa zamanda arkadaşınında kucağını doldursun, kimse evlat hasreti çekmesin inşallah...
Ne güzel canım ya senin oğlan çok hareketli maşallah...
hoşgeldin canım, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...
Çok güzel canım,maşallah.Allah en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah ayak izlerini görmeyi, senin 21 haftayı geçmiş canım.
tatlım günaydın... ınsallah tez zamandaa yoluna girer eşinin işleriii eşin ne iş yapıooo cnm?
günaydınlar herkese!! mutlu hafta ortaları!!
esracım bebeklerimiz kısmetleriyle gelecek inşallah. bu aralar yine kriz söylentileri şehir efsanelerine dönüştü. işverenlere de bahane oluyor mesaileri kırpmak eksik maaş vermek için. eşinin durumu da öyle birşey mi?
ben de ömrümde ilk defa ve tamamen anne olma içgüdüsüyle krizden korktum. Allah hepimizin yardımcısı olsun keselerimize berreket versin.
canım duaların için teşekkürler.ben ilk bebeğime hamileykende bu ekim anneleri forumundaydım.ordada bi annemizin eşinin işten çıkma vs gb maddi problemleri oluşmuştu am rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla rızkıyla yolluyor.onların problemi hallomuştu hala görüşüyorum çok iiiler şükür.eminim sizinde probleminiz hallolacaktır.üzülme
Günaydın arkadaşlar nasılsınız,,,
ben bugün pek iyi değilim, bazı maddi problemler var eşimin işiyle ilgili ona canım sıkkın, sanırım önümüzdeki bi sürede böle devam edecek, Allahım hepimizin yardımcısı olsun......
Canım bebeğin rızkı ve şansı ile gelecektir canını sıkma...
günaydın güzel anneler ve bebekleri..
bizde bgn prensesimle 17. haftamıza girdik. şu sıralar karnımda farklı bi şişkinlik var gibi.2 hafta öncesi normalken birden karnım farklı bi hızla büyümez dimi?yada benm kız çok çabuk büyücek bilemedim.. ne kadar dikkat etsemde yağlansamda malesef çatladım kızlar. hemde gögüslerimden. ama çok enteresandır kötü durmuyo yada annelik içgüdüsüyle gözüme kötü gelmio bilmiorum.. kırmızı deil allahtan. birde bir fikir almak istiorum sizlerden.
prensesime hüda ismi koymayı düşünüyorum. rüyamda eşime soruyodum nasıl isim diye? daha eşimede söylemedimde, siz ne düşünüosunuz kızlar, fikir veirn bana lütfen
günaydın canım..hüda Allahın isimlerinden biri olduğu için ek almadan koyman uygun olmaz hüdanur koyabilirsin mesela
Canım bebeğin rızkı ve şansı ile gelecektir canını sıkma...
günaydın mayıs anneleri nasılsınız hergün yazamasamda yazıları mutlaka okumaya çalışıyorum sevinçler endişeler hep içiçe anne olmaya başlıyoruz sanırım artık eskiden takmadığımız şeyler bizim için endişe haline geliyor ben değil biz olmaya başlıyoruz karnımızda başlıyor bebeğimize duyduğumuz sevgi ve kaygı doğunca dahada artarak büyüyecek sanırım içimde bir canlını büyüdüğünü hissetmek hele kıpırtılar başlayınca iyice anlıyorum artık ben anne oluyorum
esracım sanada şunu söylemek istiyorum hiç merak etme bebekler kısmetiyle gelirmiş bak gör bebeğin doğunca işler nasıl yoluna girecek kız çocukları kısmetiyle gelir derler
rabbim bütün bebeklerimizi korusun inşallah mayıs annelerine ve bebeklerine kucak dolusu sevgiler
günaydın canım..hüda Allahın isimlerinden biri olduğu için ek almadan koyman uygun olmaz hüdanur koyabilirsin mesela
evet onu ismin anlamına bakarken bazı yerlerde bende okudum. bi yerdede bi bayan anlatmış, kızım hep hastaydı kötüydü, doktorlar birşey bulamıyordu demiş , bi hocaya gitmişler , ismini sormuş hüda deyince ismini değiştirin demiş hoca. kadında değiştrmiş sonra kızı iyleşmiş. ismin anlamı ağır olduğundan çıocuk taşıyamamış. ismin anlamını hidayet ve sahiplik olarak benimsenirse caizmiş. bilemedim yanii kafam karıştı bnmde. :44:
Herkese günaydınnnnnnn ,
Bugun bol güneşli bi gün biz işe geç kaldık oğluşumla tembellik yaptık evde biraz :) şu havayı böyle görünce acayip temizlik yapasım geliyo , ama eşi izin vermiyo
Kızlar bu sabah kalktığımda yüzüğümü parmağıma zor taktım acaba ödem mi başladı bende((( bide ayak bileklerim akşama doğru şişiyo daha şimdiden başlarsa naparım ya..çok tuzlu yemiyorum aslında normal yiyorum yani , hatta akşam tansiyonumu ölçtük 9-5 çıktı
Bebek isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu yaşatsın , inş en kısa zamanda o arkadaşınında bebişinin haberini alırız canım..
Esracım zaman zaman maddi sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz , bebişin size kısmetiyle gelicek üzme tatlı canını bak görürsün yoluna giricek herşey..
selam annecikler ve güzellikleri nasılsınız bakalımmmm
klasik bir iş günü haldır haldır çalışmaca :126:
Öpüyoruz kızımla sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?