2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlım günaydın... ınsallah tez zamandaa yoluna girer eşinin işleriii eşin ne iş yapıooo cnm?

Çok güzel canım,maşallah.Allah en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah ayak izlerini görmeyi, senin 21 haftayı geçmiş canım.

eder cnm eder, az kaldı sizin de, biz fahri mayıs ailesi olduğumuzdan burdayız yoksa nisanda gelecek gibi, o yüzden beni referans alıp üzülmesin kimse.

dün hesapladım da 18haftam kaldı sadece. ilk 18 hafta çok çabuk geçmişti. 18. haftasında 4boyutluda güzel yüzünü görmüştük. şimdi nasıl yetişeceğiz diye düşünüyorum. anneme yakın olsun diye ev bakıyoruz. taşınacağız. yerleşeceğiz. bebeğin ihtiyaçları. Allahım yardımcımız ol... kendi yazdığıma duygulandım yav bi lavaboya gidiim :S

tatlım günaydın... ınsallah tez zamandaa yoluna girer eşinin işleriii eşin ne iş yapıooo cnm?

kızlar verdiğiniz moral için çok sağolun Allah razı olsun.... eşim otomotiv sektöründe çalışıyo, kendisi iş yeri sahibi, ama bundan 6 ay önce başka bir iş koluna daha atıldılar bunuda tamamen kendi maddi gücüyle yapmaya çalışınca biraz borçlar birikti, bu ara fazla sıkıştık. dolayısıyla, elden acilen bikaç gayrimenkul çıkarmak istiyoruz,, bursada olupta ilgilenenler olursa haberiniz olsun sizinde, Rabbimin yardımının nerden geleceği belli olmaz,, durum bu işte kızlar,, paylaşmak iyi geldi sağolun...

Canım bebeğin rızkı ve şansı ile gelecektir canını sıkma...

Kızlar yaaa sanki içimde bişey kaşınıyo gibi yaaa... acaba kıpırtı mı oluyo yada olacak. ne olduğunu anlatamıyorum ki. Bişey kaşınıo ben dıştan sanıyorum 2-3 sn sonra geçiyo. ya acaba oğlum mu???

günaydın güzel anneler ve bebekleri..
bizde bgn prensesimle 17. haftamıza girdik. şu sıralar karnımda farklı bi şişkinlik var gibi.2 hafta öncesi normalken birden karnım farklı bi hızla büyümez dimi?yada benm kız çok çabuk büyücek bilemedim.. ne kadar dikkat etsemde yağlansamda malesef çatladım kızlar. hemde gögüslerimden. ama çok enteresandır kötü durmuyo yada annelik içgüdüsüyle gözüme kötü gelmio bilmiorum.. kırmızı deil allahtan. birde bir fikir almak istiorum sizlerden.
prensesime hüda ismi koymayı düşünüyorum. rüyamda eşime soruyodum nasıl isim diye? daha eşimede söylemedimde, siz ne düşünüosunuz kızlar, fikir veirn bana lütfen

günaydın mayıs anneleri nasılsınız hergün yazamasamda yazıları mutlaka okumaya çalışıyorum sevinçler endişeler hep içiçe anne olmaya başlıyoruz sanırım artık eskiden takmadığımız şeyler bizim için endişe haline geliyor ben değil biz olmaya başlıyoruz karnımızda başlıyor bebeğimize duyduğumuz sevgi ve kaygı doğunca dahada artarak büyüyecek sanırım içimde bir canlını büyüdüğünü hissetmek hele kıpırtılar başlayınca iyice anlıyorum artık ben anne oluyorum
esracım sanada şunu söylemek istiyorum hiç merak etme bebekler kısmetiyle gelirmiş bak gör bebeğin doğunca işler nasıl yoluna girecek kız çocukları kısmetiyle gelir derler
rabbim bütün bebeklerimizi korusun inşallah mayıs annelerine ve bebeklerine kucak dolusu sevgiler

günaydın canım..hüda Allahın isimlerinden biri olduğu için ek almadan koyman uygun olmaz hüdanur koyabilirsin mesela

günaydın canım..hüda Allahın isimlerinden biri olduğu için ek almadan koyman uygun olmaz hüdanur koyabilirsin mesela

mrb.canım bizde kızımla 18.haftamızı bitiriyoruz ama hala isim konusunda kararsızım simay ve meyra düşünüyoruz ama nasip isimleri ile yaşasınlar inş.Hüda güzel bir isim

Canım bebeğin rızkı ve şansı ile gelecektir canını sıkma...

sağol canım Allahım kimsenin rızkını almasın...

evet onu ismin anlamına bakarken bazı yerlerde bende okudum. bi yerdede bi bayan anlatmış, kızım hep hastaydı kötüydü, doktorlar birşey bulamıyordu demiş , bi hocaya gitmişler , ismini sormuş hüda deyince ismini değiştirin demiş hoca. kadında değiştrmiş sonra kızı iyleşmiş. ismin anlamı ağır olduğundan çıocuk taşıyamamış. ismin anlamını hidayet ve sahiplik olarak benimsenirse caizmiş. bilemedim yanii kafam karıştı bnmde. :44:

evet canım o da var mesela muhammed (s.a.v) bu isim dünyanın en güzel ismi ama her çocuk taşıyamıyor hastalanıyor bu ismi de tek vermek uygun değil canım mesela samet ismi de Allahın ismi olduğu için yalnız koyulmaz tercihlerini ona göre yap sende

Herkese günaydınnnnnnn ,
Bugun bol güneşli bi gün biz işe geç kaldık oğluşumla tembellik yaptık evde biraz :) şu havayı böyle görünce acayip temizlik yapasım geliyo , ama eşi izin vermiyo
Kızlar bu sabah kalktığımda yüzüğümü parmağıma zor taktım acaba ödem mi başladı bende ((( bide ayak bileklerim akşama doğru şişiyo daha şimdiden başlarsa naparım ya..çok tuzlu yemiyorum aslında normal yiyorum yani , hatta akşam tansiyonumu ölçtük 9-5 çıktı

Bebek isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu yaşatsın , inş en kısa zamanda o arkadaşınında bebişinin haberini alırız canım..

Esracım zaman zaman maddi sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz , bebişin size kısmetiyle gelicek üzme tatlı canını bak görürsün yoluna giricek herşey..

Isim koymak gerçekten çok zor.ben oğlumun ismini ve cinsiytini daha belli olmadan rüyamda görmüştüm o yüzden ismi berke.ahmette rhmetli dedemin ismi.nasipse bu bebişmin adı da emir olack.o bize allahın emri olarak geldi mlum plansız bi gebelik:))hoşgelsin inşaallah

canım tembellik yapmak iyidir bende işten fırsat bulsam yapıcam bi tembellik ama nerde kaç haftalık oldun cnm kaç kilo aldın?

selam annecikler ve güzellikleri nasılsınız bakalımmmm

klasik bir iş günü haldır haldır çalışmaca :126:

Öpüyoruz kızımla sizleriii

Günaydın kızlar...
Bugün doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşum ne kadar büyümüş.

İsimlerde konuşulmaya başlanmış artık.Biz de oğlumuzun ismine karar verdik sayılır.
Eşim inatla Eymen diyor.
Ben de inatla Kayra diyorum.
Aslında tek isimden yanaydım ama eşimide kırmamak adına oğlumuzun ismi Eymen Kayra olacak gibi

Eymen isminin anlamı :1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2.Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Kayra isminin anlamı : Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet

Hadi hayırlısı bakalım

kızlar çok önemli bir konu açıyorum şimdi sizlere
farkındaysanız yılbaşına 10 gün kaldı.. bnm gibi yılbaşını evinde geçirip eşine bir süpriz hazırlamayı düşünenler..
iç çamaşırlarına bakıyorum.. şöyle güzel seksi alımlı bulmak zor. hamile olunca insan herşeyi giyemio tabi
nerelerde neler var araştırıyomusunuz hadi söyleyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…