2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende 2 gün önce sanki göbeğim küçüldü diyordum ama şimdi eskisini hiç aratmıyor ve sol taraf sert sağ taraf yumuşak şuan. snaırım oğlum solda

canım bana da karnım inmiş gibi geliyor.. içimi korku kaplıyor ozaman da
yarın işten izin alıp sağlık ocağına gidip kalp atışınımı dinlesem

kızlar merhabalar biz geldik oğluşumla, hepinizi öptük güzel bir gün olur inşallah

QUOTE=esrayhan;22264304]Günaydın arkadaşlar nasılsınız,,,
ben bugün pek iyi değilim, bazı maddi problemler var eşimin işiyle ilgili ona canım sıkkın, sanırım önümüzdeki bi sürede böle devam edecek, Allahım hepimizin yardımcısı olsun......

canım sıkma canını Allah yavrularımızı rızıklandırsın inşallah.işleriniz düzelir inşallah.

herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak

hoşgeldin canım...

valla canım biz emekliyiz doğuma kadar[/QUOTE]

ay çok güldümm

Neden ki canım inşallah bi sorun yoktur... Bi sorun olmadıktan sonr abi sakıncası yokmuş çünkü.

bizim mesailer tam gaz devam

turuncu seninle günlerimiz ve cinsiyetimiz hatta isimlerimiz bile aynı :) benim de miniğimin ismi rabbimin izni ile kayra olacak eğer ikinci bi oğlum olursa oda muhammed eymen olacak :) ikisi birbirinden güzel

Aaa ne güzel bi tevafuk olmuş
Benim eşim ilk başlarda Muhammed Kayra diyordu ama Muhammed ismi öyle kolay söylenecek bir isim gibi gelmedi bana.
Şimdi koyupta söylememekde olmaz.E söylendiği zamanda benim tüylerim diken diken oluyor.Böyle her yerim ürperiyor sanki.
O yüzdendir ki Eymende karar kıldık

Son düzenleme:

ismin ağırlığından kaynaklanıyo canım her duyduğunda salavat getirmek gerekiyomuş ikisi de çok güzel

Çok merak ediyorum Beykoz'la sat larımız aynı. Acaba hangimiz önce kucaklıyacağız. Gerçi vakitlice olsun da. Yinede bir heyecan sarıyor beni Sağlık afiyet dilerim

seninki erkekmi cnm benmki erkek kızlar önce doguyor diyolar ben bilmiyorum saglıklı olsunlarda cnm gerisinin önemi yok ben kucagıma aldıgımda haber vercem yada doguma giderken Allahın izniyle sana yazarım burdan :)))

valla canım biz emekliyiz doğuma kadar

ay çok güldümm

Neden ki canım inşallah bi sorun yoktur... Bi sorun olmadıktan sonr abi sakıncası yokmuş çünkü.

bizim mesailer tam gaz devam [/QUOTE]

bizimkide tam gaz devam

benım oğlumun adı da yağız alp olabılırr o yuzden bence alp koyunn

Kızlar balon gibi şişiyorum

19 haftamdayım. 6 kilo aldım nerdeyse ama daha da alırım gibi geliyor. özellikle ekmeksiz yiyemiyorum. Yiyorum doymuyorum sizler nasıl besleniyorsunuz.

ayy bende doymuyorum hiç ekmeksiz ben daha 4 kilo aldım hamile kaldığımdan beri.

cnm ben o akşam için ekstra birşey yapmıcam bu anlamda ama birşeyler almak istiyorsan ykm'de boyner'de fln değişik ve indirimde ürünler kesin vardır.
ben oldum olası tombala oynamayı severim arkadaşları ya da kuzenleri kardeşleri çağırıp tombala tabu fln oynarız geç vakte kadar anca dağılırız zaten

şimdilik bir sıkıntı yok o anlamda ama o dediklerini doğumdan sonra yaparım hem son aylarda emekliye ayrılmak gerekeceğinden kıymetli olur

biz geldik kızlar nasılsınız bakalım...
dün acıktım diye kalktım kızım pıt pıt ediyo diye
bi daha giremedim malum kaynana var.

valla canım biz emekliyiz doğuma kadar

ay çok güldümm

bizim mesailer tam gaz devam [/QUOTE]

canım doktor yasakladı kanama falan geçirmiştim kasıklarda ağrı derken bebeğimin canı sağolsun.benim kocişede yazık tabi ama napalım

ben biraz rahatsızım kızlar çıkıyorum şimdi...sonra görüşürüz...grip oluyorum galiba...:2::2::2:

ay çok güldümm

bizim mesailer tam gaz devam

canım doktor yasakladı kanama falan geçirmiştim kasıklarda ağrı derken bebeğimin canı sağolsun.benim kocişede yazık tabi ama napalım[/QUOTE]

canım geçmiş olsun öyle bi durumda tabiki kimse yapamaz 6 aylığına izinlisiniz napalım herşey bebişlerimizi için...

selam kizlar gecmisi okumadim bugun direk yaziyorum, bi okumaya kalksam yarim saatimi alir benim bi sikintim var arkadaslar ben cok istahsizim yemegi zorla yiyorum sanki ,soyle su olsada yesem falan hic yok kirk yil ac kalsam aklima gelmiyor gun icinde sut ve biskuvi tarzi seyler yiyorum midem bos kalmasin diye ,cok istahli olmam gerekiyo neden boyleyim ben nerden geldi bana 4 kilo yiyemedigim halde ,benim gibi olan var mi

valla cnm bnde senin gibiyim çok iştahsızım bnde kuruyemiş akşam meyva salata idare ediorum. ama ben başından beri aynı kilodayım ne aldım ne verdim cnm. bnde alamadığım için üzülüyorum. bende bilemedim doğrusu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…