- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
bende 2 gün önce sanki göbeğim küçüldü diyordum ama şimdi eskisini hiç aratmıyor ve sol taraf sert sağ taraf yumuşak şuan. snaırım oğlum solda
herkese merhaba Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesi olucam 21. haftamdayım oğluşum olucak
Herkese günaydınnnnnnn ,
Bugun bol güneşli bi gün biz işe geç kaldık oğluşumla tembellik yaptık evde biraz :) şu havayı böyle görünce acayip temizlik yapasım geliyo , ama eşi izin vermiyo
Kızlar bu sabah kalktığımda yüzüğümü parmağıma zor taktım acaba ödem mi başladı bende((( bide ayak bileklerim akşama doğru şişiyo daha şimdiden başlarsa naparım ya..çok tuzlu yemiyorum aslında normal yiyorum yani , hatta akşam tansiyonumu ölçtük 9-5 çıktı
tatlım geçmiş olsun bence bi doktora görün daha erken çünkü.
Günaydın kızlar...
Bugün doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşum ne kadar büyümüş.
İsimlerde konuşulmaya başlanmış artık.Biz de oğlumuzun ismine karar verdik sayılır.
Eşim inatla Eymen diyor.
Ben de inatla Kayra diyorum.
Aslında tek isimden yanaydım ama eşimide kırmamak adına oğlumuzun ismi Eymen Kayra olacak gibi
Eymen isminin anlamı :1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2.Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Kayra isminin anlamı : Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet
Hadi hayırlısı bakalım
canım güzel haberlerle gel inşallah isimlerin ikiside güzel biz hala konuşmuyoruz daha erken diyo eşim ama ben deniz istiyorum.
kızlar çok önemli bir konu açıyorum şimdi sizlere
farkındaysanız yılbaşına 10 gün kaldı.. bnm gibi yılbaşını evinde geçirip eşine bir süpriz hazırlamayı düşünenler..
iç çamaşırlarına bakıyorum.. şöyle güzel seksi alımlı bulmak zor. hamile olunca insan herşeyi giyemio tabi
nerelerde neler var araştırıyomusunuz hadi söyleyinbakalım
valla canım biz emekliyiz doğuma kadar
bağırsak gazı da canım göbüşleri etkiliyo:))
o zaman benim ki kesin gazdır çünkü benim oğlan acaiiip tembel. Bende umutlanıyorum işte arada kıpırtı mı ahh ahh hala hisedemediimm...
turuncu seninle günlerimiz ve cinsiyetimiz hatta isimlerimiz bile aynı :) benim de miniğimin ismi rabbimin izni ile kayra olacak eğer ikinci bi oğlum olursa oda muhammed eymen olacak :) ikisi birbirinden güzel
Aaa ne güzel bi tevafuk olmuş
Benim eşim ilk başlarda Muhammed Kayra diyordu ama Muhammed ismi öyle kolay söylenecek bir isim gibi gelmedi bana.
Şimdi koyupta söylememekde olmaz.E söylendiği zamanda benim tüylerim diken diken oluyor.Böyle her yerim ürperiyor sanki.
O yüzdendir ki Eymende karar kıldık
Çok merak ediyorum Beykoz'la sat larımız aynı. Acaba hangimiz önce kucaklıyacağız. Gerçi vakitlice olsun da. Yinede bir heyecan sarıyor beniSağlık afiyet dilerim
Kızlar balon gibi şişiyorum
19 haftamdayım. 6 kilo aldım nerdeyse ama daha da alırım gibi geliyor. özellikle ekmeksiz yiyemiyorum. Yiyorum doymuyorum sizler nasıl besleniyorsunuz.
kızlar çok önemli bir konu açıyorum şimdi sizlere
farkındaysanız yılbaşına 10 gün kaldı.. bnm gibi yılbaşını evinde geçirip eşine bir süpriz hazırlamayı düşünenler..
iç çamaşırlarına bakıyorum.. şöyle güzel seksi alımlı bulmak zor. hamile olunca insan herşeyi giyemio tabi
nerelerde neler var araştırıyomusunuz hadi söyleyinbakalım
ay çok güldümm
Neden ki canım inşallah bi sorun yoktur... Bi sorun olmadıktan sonr abi sakıncası yokmuş çünkü.
bizim mesailer tam gaz devam
selam kizlar gecmisi okumadim bugun direk yaziyorum, bi okumaya kalksam yarim saatimi alirbenim bi sikintim var arkadaslar ben cok istahsizim yemegi zorla yiyorum sanki ,soyle su olsada yesem falan hic yok kirk yil ac kalsam aklima gelmiyor gun icinde sut ve biskuvi tarzi seyler yiyorum midem bos kalmasin diye ,cok istahli olmam gerekiyo neden boyleyim ben nerden geldi bana 4 kilo yiyemedigim halde ,benim gibi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?