Günaydın kızlar...
Bugün doktor kontrolümüz var.Bakalım oğluşum ne kadar büyümüş.
İsimlerde konuşulmaya başlanmış artık.Biz de oğlumuzun ismine karar verdik sayılır.
Eşim inatla Eymen diyor.
Ben de inatla Kayra diyorum.
Aslında tek isimden yanaydım ama eşimide kırmamak adına oğlumuzun ismi Eymen Kayra olacak gibi
Eymen isminin anlamı :1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2.Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Kayra isminin anlamı : Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet
Hadi hayırlısı bakalım
canım tembellik yapmak iyidir bende işten fırsat bulsam yapıcam bi tembellik ama nerde kaç haftalık oldun cnm kaç kilo aldın?
Günaydın kızlar...
İsimlerde konuşulmaya başlanmış artık.Biz de oğlumuzun ismine karar verdik sayılır.
Eşim inatla Eymen diyor.
Aslında tek isimden yanaydım ama eşimide kırmamak adına oğlumuzun ismi Eymen Kayra olacak gibi
Eymen isminin anlamı :1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2.Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Kayra isminin anlamı : Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet
Hadi hayırlısı bakalım
Günaydın kızlar...
Eşim inatla Eymen diyor.
Hadi hayırlısı bakalım
kızlar çok önemli bir konu açıyorum şimdi sizlere
farkındaysanız yılbaşına 10 gün kaldı.. bnm gibi yılbaşını evinde geçirip eşine bir süpriz hazırlamayı düşünenler..
iç çamaşırlarına bakıyorum.. şöyle güzel seksi alımlı bulmak zor. hamile olunca insan herşeyi giyemio tabi
nerelerde neler var araştırıyomusunuz hadi söyleyinbakalım
sağol canım sizin verdiğiniz moraller sayesinde daha iyiyim,,belki birbirimiz tanımıyoruz ama birbirimizi çok iyi anlıyoruz,,sağol canım...Herkese günaydınnnnnnn ,
Bugun bol güneşli bi gün biz işe geç kaldık oğluşumla tembellik yaptık evde biraz :) şu havayı böyle görünce acayip temizlik yapasım geliyo , ama eşi izin vermiyo
Kızlar bu sabah kalktığımda yüzüğümü parmağıma zor taktım acaba ödem mi başladı bende((( bide ayak bileklerim akşama doğru şişiyo daha şimdiden başlarsa naparım ya..çok tuzlu yemiyorum aslında normal yiyorum yani , hatta akşam tansiyonumu ölçtük 9-5 çıktı
Bebek isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu yaşatsın , inş en kısa zamanda o arkadaşınında bebişinin haberini alırız canım..
Esracım zaman zaman maddi sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz , bebişin size kısmetiyle gelicek üzme tatlı canını bak görürsün yoluna giricek herşey..
canım iki isimde birbirinden güzel, adıyla büyür hayırlı evlat olur inşallah...Günaydın kızlar...
Eşim inatla Eymen diyor.
Hadi hayırlısı bakalım
Günaydın kızlar...
Eşim inatla Eymen diyor.
Hadi hayırlısı bakalım
Gamzecim hayırlı sağlıklı olsun kızın canım,dün erkeklerle aramızda eşitlik vardı,kızlar geçecek heralde bu gidişleiyi aksamlar kızlar bugün kontrolüm vardı veeeeeeeeee cinsiyeti ögrendik kızım geliyoooooooo cok mutluyum hep bi kızım olmasını istemiştim ama herkes bana erkek dedi kendimi erkegede alıstırmıstım doktor erkek diycek diye bekledim hep bebegimiz kız deyince ne diyecegimi sasırdım ufak yollu bi sok yasadımda denebilir bebegim gayet saglıklıymıs 3lü taramada yapıldı bugün bana sonucları güzel cıkmıs turuncucum listeye kızım olacagını eklersin artık herkese iyi aksamlarrrrr
Esracım canım herşey yoluna girer merak etme,sen de biliyorsun bende de aynı sıkıntılar vardı,herşey yoluna girecek bence bebişlerimizle içini ferah tutmaya bak,biz bebek haberini aldığımızda eşim de işinden memnun değildi,benim işleri zaten biliyorsunuz,Günaydın arkadaşlar nasılsınız,,,
ben bugün pek iyi değilim, bazı maddi problemler var eşimin işiyle ilgili ona canım sıkkın, sanırım önümüzdeki bi sürede böle devam edecek, Allahım hepimizin yardımcısı olsun......
Herşeyin hayırlısı canım,herşey hallolur allahın izniyle yeterki allah sağlık sıhhat versin canım.eder cnm eder, az kaldı sizin de, biz fahri mayıs ailesi olduğumuzdan burdayız yoksa nisanda gelecek gibi, o yüzden beni referans alıp üzülmesin kimse.
dün hesapladım da 18haftam kaldı sadece. ilk 18 hafta çok çabuk geçmişti. 18. haftasında 4boyutluda güzel yüzünü görmüştük. şimdi nasıl yetişeceğiz diye düşünüyorum. anneme yakın olsun diye ev bakıyoruz. taşınacağız. yerleşeceğiz. bebeğin ihtiyaçları. Allahım yardımcımız ol... kendi yazdığıma duygulandım yav bi lavaboya gidiim :S
Kayra daha güzel canım fikrimce,iki ismi de hayırlı olur inşallah,ismiyle yaşasın canım.Günaydın kızlar...
Eşim inatla Eymen diyor.
Hadi hayırlısı bakalım
24 aralık cumartesi 14:30 da migrosta buluşuyoruz....
şuan itibariyle 5 kişiyiz...
Aramızda olacak arkadaşlardan özel mesaj isim ve numaralarını bırakmalarını rica ediyorum...
Günaydın kızlar...
Eşim inatla Eymen diyor.
Hadi hayırlısı bakalım
benim yeğenimin adı kayra. o yüzden acaip sempatim var ama eymen de çok güzelmiş...
bizde dün eşimle oğlumuzun adına karar verdik gibi...
ALP
tek bir alternatif daha var oda MERT sizce hangisi????
benim yeğenimin adı kayra. O yüzden acaip sempatim var ama eymen de çok güzelmiş...
Bizde dün eşimle oğlumuzun adına karar verdik gibi...
Alp
Tek bir alternatif daha var oda mert sizce hangisi????
İsimleri beğenmenize çok sevindim kızlar...
Aslında benim fikrim ilk oğluma Kayra,sonra bi oğlum daha olursa Eymen ismini verelim diyorum.(Daha birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum)
Eşimde ısrarla iki isim koymaktan yana.
Bakalım aileler ne diyecek.Malum önümüz şubat tatili ve ziyarete gidilecek.
Benim babam kayra ismini duyunca o ne öyle demiş anneme
Kayınbabanında yıllardır aklında olan bi isim var,onu söyleyecekmiş bize(görümcelerden aldım haberi)
Eşim gerçi hiç bir şekilde taviz verecek gibi görünmüyor ama bakalım kim galip gelecek
turuncu seninle günlerimiz ve cinsiyetimiz hatta isimlerimiz bile aynı :) benim de miniğimin ismi rabbimin izni ile kayra olacak eğer ikinci bi oğlum olursa oda muhammed eymen olacak :) ikisi birbirinden güzel
İsimleri beğenmenize çok sevindim kızlar...
Aslında benim fikrim ilk oğluma Kayra,sonra bi oğlum daha olursa Eymen ismini verelim diyorum.(Daha birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum)
Eşimde ısrarla iki isim koymaktan yana.
Bakalım aileler ne diyecek.Malum önümüz şubat tatili ve ziyarete gidilecek.
Benim babam kayra ismini duyunca o ne öyle demiş anneme
Kayınbabanında yıllardır aklında olan bi isim var,onu söyleyecekmiş bize(görümcelerden aldım haberi)
Eşim gerçi hiç bir şekilde taviz verecek gibi görünmüyor ama bakalım kim galip gelecek
İyi eğlenceler kızlaaaar...
Mert ismi kulağıma daha hoş geldi
alp güzel bence
kızlar size bişi sorucam sizin göbüşler çok sertmi yoksa yumuşakmı
2 Gündür bana diyolarki, karnın daha çok vardı şimdi azalmış gibi:) bu nası iş ya?
bende 2 gün önce sanki göbeğim küçüldü diyordum ama şimdi eskisini hiç aratmıyor ve sol taraf sert sağ taraf yumuşak şuan. Snaırım oğlum solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?