2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım iki isimde çok güzel Eymen ayrıca cennet kapılarından birinin adı manası güzel bir isim

canım tembellik yapmak iyidir bende işten fırsat bulsam yapıcam bi tembellik ama nerde kaç haftalık oldun cnm kaç kilo aldın?

walla arada kaçamak yapıyorum işyerindekiler idare ediyolar sağolsunlar :)
doktorumun dediğine göre yarın 19 haftamı dolduruyorum canım sat a göre önden gidiyoruz yani biraz..5 kilo aldım malesef

İki isimde çok güzelmiş canım anlamlarıda öyle adıyla büyüsün inş bu arada benimde kuzenimin 3 aylık bi oğluşu var adı eymenn oyy çok şeker çookk :)

canımm ıkı ısımde çok güzel anlamlııı iismlerr... benım kuzenımın oğlunun adıda mehmet eymenn cok sekerrrr arkadasımda yenı dogum yaptı kayra koyduuuu:)

24 aralık cumartesi 14:30 da migrosta buluşuyoruz....

şuan itibariyle 5 kişiyiz...

Aramızda olacak arkadaşlardan özel mesaj isim ve numaralarını bırakmalarını rica ediyorum...

valla yılbası gecesı benım doğum günüm eşimden süprizler beklıomm :)))) seksiiiilik mi kaldııı yafff

sağol canım sizin verdiğiniz moraller sayesinde daha iyiyim,,belki birbirimiz tanımıyoruz ama birbirimizi çok iyi anlıyoruz,,sağol canım...
canım iki isimde birbirinden güzel, adıyla büyür hayırlı evlat olur inşallah...

iki isimde kulağa hoş geliyo. ikisinden biri dersen kayra daha güzel

KIZLARRRR GÜNAYDIN,GERÇİ ÖĞLEN OLDU BUGÜN ANCA GİREBİLDİM CANLARIM,
AKŞAM DENEDİM ÇOĞUNUZDAN DUYDUĞUMA BAKARAKTAN, PIT PIT GÖBEĞİME VURDUM,KIZIM DA BANA CEVAP VERDİ,ARTIK EMİNİM KIZIM DA TEKMELİYOR KIZLARRRR,DEMEKKİ DÜRTMEK LAZIMMIŞ
EŞİM DE KIZIMI RAHAT BIRAK UYUYODUR BELKİ DEYİP DURDU,ÇOK KOMİKTİK YA AKŞAM

Gamzecim hayırlı sağlıklı olsun kızın canım,dün erkeklerle aramızda eşitlik vardı,kızlar geçecek heralde bu gidişle
Esracım canım herşey yoluna girer merak etme,sen de biliyorsun bende de aynı sıkıntılar vardı,herşey yoluna girecek bence bebişlerimizle içini ferah tutmaya bak,biz bebek haberini aldığımızda eşim de işinden memnun değildi,benim işleri zaten biliyorsunuz,
hatta dedi eşim güya bebek kısmetiyle gelir bizim tam tersi oldu diye,ben de demiştim hiç belli olmaz görürsün herşey de bir hayır var demiştim,nitekim de öyle oldu,önce eşim iş değiştirdi 2 ay önce,şimdi çok memnun,bende haftaya değiştireceğim.Herşey yoluna girmeye başladı yani,sizinde öyle olacak görürsün canım,gerçekten bebişlerimiz kısmetiyle geliyor içini bozma canım.
Herşeyin hayırlısı canım,herşey hallolur allahın izniyle yeterki allah sağlık sıhhat versin canım.
Kayra daha güzel canım fikrimce,iki ismi de hayırlı olur inşallah,ismiyle yaşasın canım.

İsimleri beğenmenize çok sevindim kızlar...
Aslında benim fikrim ilk oğluma Kayra,sonra bi oğlum daha olursa Eymen ismini verelim diyorum.(Daha birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum )
Eşimde ısrarla iki isim koymaktan yana.
Bakalım aileler ne diyecek.Malum önümüz şubat tatili ve ziyarete gidilecek.

Benim babam kayra ismini duyunca o ne öyle demiş anneme
Kayınbabanında yıllardır aklında olan bi isim var,onu söyleyecekmiş bize(görümcelerden aldım haberi)

Eşim gerçi hiç bir şekilde taviz verecek gibi görünmüyor ama bakalım kim galip gelecek

Aramızda olacak arkadaşlardan özel mesaj isim ve numaralarını bırakmalarını rica ediyorum...

İyi eğlenceler kızlaaaar...

benim yeğenimin adı kayra. o yüzden acaip sempatim var ama eymen de çok güzelmiş...

bizde dün eşimle oğlumuzun adına karar verdik gibi...

ALP

tek bir alternatif daha var oda MERT sizce hangisi????

kızlar size bişi sorucam sizin göbüşler çok sertmi yoksa yumuşakmı
2 Gündür bana diyolarki, karnın daha çok vardı şimdi azalmış gibi:) bu nası iş ya?

yağız ı da kımse begenmıoo valla babam ne o yağ mı dıcez çocuga dıoo kımse begenmıoo ama ben begenıorummm hehehe esımde begenıoo gerıısı boss fıkır verenlere kulaklarını kapat gıtsınn

kızlar size bişi sorucam sizin göbüşler çok sertmi yoksa yumuşakmı
2 Gündür bana diyolarki, karnın daha çok vardı şimdi azalmış gibi:) bu nası iş ya?

bende 2 gün önce sanki göbeğim küçüldü diyordum ama şimdi eskisini hiç aratmıyor ve sol taraf sert sağ taraf yumuşak şuan. snaırım oğlum solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…