valla cnm bnde senin gibiyim çok iştahsızım bnde kuruyemiş akşam meyva salata idare ediorum. ama ben başından beri aynı kilodayım ne aldım ne verdim cnm. bnde alamadığım için üzülüyorum. bende bilemedim doğrusu :44:
selam kizlar gecmisi okumadim bugun direk yaziyorum, bi okumaya kalksam yarim saatimi alirbenim bi sikintim var arkadaslar ben cok istahsizim yemegi zorla yiyorum sanki ,soyle su olsada yesem falan hic yok kirk yil ac kalsam aklima gelmiyor gun icinde sut ve biskuvi tarzi seyler yiyorum midem bos kalmasin diye ,cok istahli olmam gerekiyo neden boyleyim ben nerden geldi bana 4 kilo yiyemedigim halde ,benim gibi olan var mi
selam kizlar gecmisi okumadim bugun direk yaziyorum, bi okumaya kalksam yarim saatimi alirbenim bi sikintim var arkadaslar ben cok istahsizim yemegi zorla yiyorum sanki ,soyle su olsada yesem falan hic yok kirk yil ac kalsam aklima gelmiyor gun icinde sut ve biskuvi tarzi seyler yiyorum midem bos kalmasin diye ,cok istahli olmam gerekiyo neden boyleyim ben nerden geldi bana 4 kilo yiyemedigim halde ,benim gibi olan var mi
selam kızlar bugün çok mutluyum doktordan geliyorum bebişim kız mış çok sevinçliyim çooookkkk
Kızlar biz eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. yakında yanımıza gelecekler. haftasonu doktor randevumuz var. onlarda burda olacaklar.
eşim dio doktora onlar da gelirler diye. bende dedim ne işleri var. sülalecek mi gidicez millet ne der falan filan die. eşim annesi babası ve ablası olacak yani.
benim babasının yanında ne işim var. karnımı burnumu niye onun yanında açayım değil mi ama? pek niyetli değilim gelmelerine açıkcası. detaylı ultrasoan falan giricem tahlil yaptırıcam bir sürü iş olacak. aslında eşim teklif etmese bile kaynanam bizde gelelim der diye korkuyorum. der gibi geliyor bana çünkü ilk torunları olacak.
siz bu duruma ne diyorsunuz.
selam kızlar bugün çok mutluyum doktordan geliyorum bebişim kız mış çok sevinçliyim çooookkkk
kızlar biz eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. Yakında yanımıza gelecekler. Haftasonu doktor randevumuz var. Onlarda burda olacaklar.
Eşim dio doktora onlar da gelirler diye. Bende dedim ne işleri var. Sülalecek mi gidicez millet ne der falan filan die. Eşim annesi babası ve ablası olacak yani.
Benim babasının yanında ne işim var. Karnımı burnumu niye onun yanında açayım değil mi ama? Pek niyetli değilim gelmelerine açıkcası. Detaylı ultrasoan falan giricem tahlil yaptırıcam bir sürü iş olacak. Aslında eşim teklif etmese bile kaynanam bizde gelelim der diye korkuyorum. Der gibi geliyor bana çünkü ilk torunları olacak.
Siz bu duruma ne diyorsunuz.
Kızlar biz eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. yakında yanımıza gelecekler. haftasonu doktor randevumuz var. onlarda burda olacaklar.
eşim dio doktora onlar da gelirler diye. bende dedim ne işleri var. sülalecek mi gidicez millet ne der falan filan die. eşim annesi babası ve ablası olacak yani.
benim babasının yanında ne işim var. karnımı burnumu niye onun yanında açayım değil mi ama? pek niyetli değilim gelmelerine açıkcası. detaylı ultrasoan falan giricem tahlil yaptırıcam bir sürü iş olacak. aslında eşim teklif etmese bile kaynanam bizde gelelim der diye korkuyorum. der gibi geliyor bana çünkü ilk torunları olacak.
Keşke iştahımın birazını size verebilsem. Bende doymuyorum arkadaşlar yok deli gibi yicem illa. 59 da 67e çıkmıştım geçen hafta eminim tartılsam 69 olmuşumdurbende artık ekmeği çok az yiyiyorum...
hayırlı olsun canım. benimde kızım olacak
Prenses hoş geliyor, hayırlı olsun canımm...
eşime dedim zaten öyle olacaksa ben haftaiçi randevumu alır giderim. sende gelemezsin dedim.
tamam tamam dedi. ama kırmaz onları biliyrm
Ben de aynıyım canım,gün içinde extra olarak işte sadece 1 ya da 2 bardak süt içiyorum,öğle yemeğini zorla yiyorum zaten pek iştah açıcı şeyler olmuyor iş yerinde,akşam 7 de çıkıyorum saat 8 oluyor eve gittiğimde normalde deli gibi acıkmam gerekirken,aklımdan hiçbişey geçmiyor,şunu yesem bunu yesem diye.İstese yapacağım zaten,çoğu zaman peynir ekmek yiyorum,peynir normalde yiyemediğim için iyi olur diye düşünüyorum en azından.Onu da bebişim aç kalmasın diye yiyorum,bir tek meyve filan çok yiyorum mandalina çok canım çekiyor özellikle,geceyarısı bile wc ye kalktığımda soyup yiyorum.Onun haricinde genelde hep iştahsızım sanki tıka basa yemek yemiş gibi içim,açlık hissetmiyorum.Belki süt tıkıyor olabilir diye düşünüyorum,onu da günde 1 bardağa düşürdüm ama pek bişey farketmedi.Ayrıca ben de 5 kilo aldım canım buna rağmen aynen senin gibiyim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?