2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Keşke iştahımın birazını size verebilsem. Bende doymuyorum arkadaşlar yok deli gibi yicem illa. 59 da 67e çıkmıştım geçen hafta eminim tartılsam 69 olmuşumdur bende artık ekmeği çok az yiyiyorum...

Canım sanırım hamilelikte ara ara böyle iştahsızlıklar olabiliyor. Bende geçen haftalarda öyleydim ama şimdi geçti, normal yiyorum herşeyi, canımın istediği şeylerde oluyor yiyorum. Geçici bir durum merak etme , ama aç kalma, bebeğin için yarayışlı olan şeylerden zorla da olsa yemeye bak...

Benimde çok fazla uyku geliyor, işyerinde masada resmen bazen gözlerim kapanıyor, kendimi zor tutuyorum, sabahları çok zor uyanıyourm. Hergün pazar sabahının özlemini çekerek uyanıyorumm :26:

Kızlar biz eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. yakında yanımıza gelecekler. haftasonu doktor randevumuz var. onlarda burda olacaklar.

eşim dio doktora onlar da gelirler diye. bende dedim ne işleri var. sülalecek mi gidicez millet ne der falan filan die. eşim annesi babası ve ablası olacak yani.

benim babasının yanında ne işim var. karnımı burnumu niye onun yanında açayım değil mi ama? pek niyetli değilim gelmelerine açıkcası. detaylı ultrasoan falan giricem tahlil yaptırıcam bir sürü iş olacak. aslında eşim teklif etmese bile kaynanam bizde gelelim der diye korkuyorum. der gibi geliyor bana çünkü ilk torunları olacak.

siz bu duruma ne diyorsunuz.

hep mi böyleydın cnm basından berıı yoksa yenı mı basladı acıkcası ben cabuk acıkıyorum ama dunden berı bı bulantım var anlamadım bırsey yıyemıorum dogru düzgünn kıloyu hareketsızlıkten almıssındır cnm bırsey yemedıgın ıcın metabolızma daha yavas çalışıo sonuctaa düzenli bı beslenme planı hazırla kendınee herseyden yemen lazım sonucta sütle bisküviyle olmaz et tavuk balık sebzee hepsınden dengelı yemen lazımm

Canım tabi hepsinin gelmesine gerek yok, ama sadece kayınvaliden de sizinle beraber gelebilir, ilk torunlarıysa merka ediyordur, görmek isteyebilir, ya da sadece görümcen... hep beraber gitmeye hiç gerek yok. Gelirlerse de hep beraber doktorun yanına girmezler herhalde...

cnm sorun etme bana görede bunda bişey yok. Kayınpederim dışarda bekler ama görümcen kayınvalden görmek ister doğal geldi banada. Hem çok mutlu olurlar. Beraber gidin derim ben. Herzaman olsa neysede, birkez gelcekler, bırak onlarda bu mutluluğu tatsın. Bence tabi cnm, önemli olan senin kararın

kayınvalden gelebilir bence kayınpederinin gelmesine gerek yok tabii ama gelicem dersede eşinle aranı aaçmaya değmez zaten aynu şehirde değilmişsin bi daha denk gelmeside zor boş ver.

VALLA TANIDIĞIM KADARIYLA KONUŞUYORUM. GELİRLERSE HEPSİ GELİR. ANNESİ GELİRSE ZATEN ABLASIDA GELİR ABLASI GELİRSE BABASINI EVDE YALNIZ BIRAKMAK OLMAZ.

eşime bi kaç defa laf soktum aslında. ama o son anda onlarda gelir dedi. şimdi misafir oldukları için onları evde yalnız bırakmaz

off ya napıcam ben...

VALLA BEN EKMEK HİÇ YEMİYORUM. GÜNDÜZ ÇORBANIN İÇİNE DOĞRUYORUM BİRAZKİ KARNIMI TOK TUTABİLSİN DİYE.. İŞTE HEPİMİZİN SORUNU AYRI. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

ya ne işleri var anlamıyorum hastanede yanıı bence kabul etme ben eşimle bıle gıtmıom coğu zaman tek gidiomm doktora o kdar kısı gırdıgını düşünsene bence hiç hoş degıl uygun bı dılle anlatırsan sorun olmazzz gelecekse de bı tek kayınvalıden gelsın barii

eşime dedim zaten öyle olacaksa ben haftaiçi randevumu alır giderim. sende gelemezsin dedim.

tamam tamam dedi. ama kırmaz onları biliyrm

eşime dedim zaten öyle olacaksa ben haftaiçi randevumu alır giderim. sende gelemezsin dedim.

tamam tamam dedi. ama kırmaz onları biliyrm

canım zaten doktorun o kadar kalabalık içeri girmenize izin vereceğini sanmıyorum ayrıcada senin orda gbeğin açıkken kayınpederinin yanında olacağınıda düşünmüyorum bence gelmezler ama sen kesin gelirler diyosan bi hafta sonraya al randevunu yada hafta içi git.

Ben de aynıyım canım,gün içinde extra olarak işte sadece 1 ya da 2 bardak süt içiyorum,öğle yemeğini zorla yiyorum zaten pek iştah açıcı şeyler olmuyor iş yerinde,akşam 7 de çıkıyorum saat 8 oluyor eve gittiğimde normalde deli gibi acıkmam gerekirken,aklımdan hiçbişey geçmiyor,şunu yesem bunu yesem diye.İstese yapacağım zaten,çoğu zaman peynir ekmek yiyorum,peynir normalde yiyemediğim için iyi olur diye düşünüyorum en azından.Onu da bebişim aç kalmasın diye yiyorum,bir tek meyve filan çok yiyorum mandalina çok canım çekiyor özellikle,geceyarısı bile wc ye kalktığımda soyup yiyorum.Onun haricinde genelde hep iştahsızım sanki tıka basa yemek yemiş gibi içim,açlık hissetmiyorum.Belki süt tıkıyor olabilir diye düşünüyorum,onu da günde 1 bardağa düşürdüm ama pek bişey farketmedi.Ayrıca ben de 5 kilo aldım canım buna rağmen aynen senin gibiyim yani.

Senin yazdıklarını okuyunca kendi aldığım 5 kilo normalmiş diyorum benim iştahım o kadar açık ki anlatamam size aklıma türlü türlü şeyler geliyo hatta vitamin ve kan hapını kullanmayıda bıraktım , çünkü herşeyden zaten yiyorum , geceleri kalkıp ekmeğin arasına peynir koyup yiyorum walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…