2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bugün çok mutluyum doktordan geliyorum bebişim kız mış çok sevinçliyim çooookkkk
Gözünaydın canım.
Canım görmek istemeleri normaldir,1 seferlik kaynanan gelip baksın ama kayınpederin içeri girmez bence ya,kapıda bekler büyük ihtimal,ayrıca endişelenme de gerek yok doktor zaten o kadar kişiyi almaz içeri canım ,3 onlar 2 de sen ve eşin 5 kişi oluyorsunuz,bence kabul etmez.
Valla bilmiyorum ekincim,ben süt çok içiyordum o da kilo yapıyor olabilir.Ama ekmek çok yiyemiyorum aslında ekmeği severim ama dediğim gibi sürekli bir doygunluk hissi var karnım gergin gibi geliyor,ekmek filanda fazla yiyemiyorum ondan,aldığım kilolarda hep göbekte eminimki başka hiçbiryerimde değişiklik yok çünkü.Ama dediğin gibi senin yemene göre aldığın kilo iyi bence canım.Sen yemene bak canım ohhhh

Kızlar özellikle İstanbul'da yaşayanlar için mothercare'in bodylerini çok uygun alabilecekleri bir yer var.
Bağdat Caddesi Boyner'in arkasındaki eski Mothercare artık Demstock oldu ve outlet ürünler satıyor. En alt katı çocuk katı ve mothercare'in 7'li bodyleri 37TL'den açılmamış pırıl pırıl paketlerde satılıyor. Outlet olduğundan ürünler kısa kollu ama bizim bebeklerde yazın doğacaklarından tam oluyor... Ben 5-6 paket topladım haftasonu... Gitme imkanı olanlar kaçırmasın derim.

valla bende delı gbıı yıyorum istahım cok ıyıı valla bu 5 kiloyu yıyerek aldımmm ama umarım daha fazla almayız :)))

Kızlar bu arada söylemeyi unuttum... Benim bebişiminde cinsiyeti sonunda belli oldu... Oğlum olacakmış...

Bu arada 4'lü test sonuçlarımı da aldım ve herşey yolunda artık bir süre rahatım sanırım... Darısı merakla bekleyen annelerin başına...

Gözünaydın canım,oh hem cinsiyeti öğrenmişsin hem testler temiz çıkmış

kızlar isim bulamıyorum ya çok kararsızım asmin nasıl sizce

mrb. bence asmin ismi çok güzel benim çok hoşuma gidiyor, ben de hiç erkek ismi bulamadım bana da yardımcı olun. çok klasik ve çok acayip bişey olmasın. benim beğendiklerimi de eşim beğenmiyo ne olcak bilmiyorum.

isim konusu çok problem bizde de eşim hiç bi ismi beğenmiyo . en baştan beri eylül diyoduk vazgeçti sonra; hale, eda ve ceren dedim. Yine en iyisi eylül başka bulmazsan eylül koyarız dedi. Bİ türlü isim beğendiremiyorum valla bende eşime.

benim kızçemin adı da eylül olacak inşallah :)
adaş olacaklar demek :)

rüzgar yiğit poyraz kuzey kıvanç mert kayra utku anıl arda çınar çağan göktuğ aras ayaz görkem beğendiğim isimlerr....

canim sen yine kilo almamissin ben yiyemedigim halde birde kilo aldim insallah gecer bu halimiz yaa..

canim bu halime cok sasiriyorum cunku ben normalde hamilelik disinda deli gibi yemeyi seven bi insandim en son iki hafta once normal yemek yedim, ozledim o istahli gunlerimi ,calismadigim icin aksamdan dusunurdum yarin ne yapsam diye, dogumdan sonra boyle olsam icim acimaz iyi olur zayiflarimuykuya gelince siz calisanlarin isi daha zor ben evde oldugum halde uykuya doyamiyorum allah kolaylik versinde guzel guzel atlatalim hamileligi

sevgicim ilk uc ay bulanti kusmadan gozumu acamadim su bile icemedim oyle gecti u ay ondan sonra az rahatlar gibi oldum son zamanlardada boyle oldum ,sadece sut icmeye calisiyorum iki bardak onun disinda yemek yemek icin mucadele ediyorum sanki ,insallah gecerde rahatlarim biraz

benimle ayni olan birilerini gormek rahatlatti biraz canim,bende iki bardak sutumu iciyorum gunluk ama ne kahvalti ne aksam yemegi yapasimda yiyesimde gelmiyor dedigin gibi sanki tok geziyorum, mandalinayi bende yiyorum zaten en cok onu yiyorum galiba bide ayva, demekki gelen kilolar sutten dolayi oluyor

Canım bzde zor karar veriyoruz ya bi ismi DORUK olucak diğeride İnanç , Ömer ve başka bişey bulabilirsek o olucak kararsızlık çok kötü ama ben bebişimi dorukkk diye seviyorum :)

canim ben mete,mert,semih,melih,salih,efe isimlerini begeniyorum erkek ismi olarak.

yaa canım o kadar dert etme benimde eşimin ailesi uzakta hep görmek istiolar merak ediolar ,eşim de dün telde dedi bi randevuya gelirsiniz görürsünüz die bende bişi diyemedim(( amaa düşününce hak veriosun çok heyecanlılar tek oğulları ilk torunları görmek istiolar:)))

mrb cnm enes, nasıl çok seviyorum ben efe, arda koymada ne korsan koy :)

isim önerileriniz için teşekkür ederim kızlar. çınar yeğenimin adı. ayaz hoşuma gitti ama bakalım beğendirebilir miyim. mert ve yiğit ismini eşim sever ama bana çok klasik geliyo. yinede değişik isimler bulursanız yazarsanız sevinirim. bebişim pıt pıt yapıyo teyzeleri.

doktordan geldim kızlar oğlumu gördüm paşam kocaman olmuş ya..

4lü test için kan verdim inş güzel çıkar..doktorumuz ayrıntılı baktı herşeyine hiç bi problem yok dedi şükürler olsun

renkli ultrasona girdim çok güzel di daha net gördük egemenimi

hee bide 17+3 olmam gerekiyodu ama 17+ 6 çıktı baya iyi beslenmiş sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…