2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar,, cok dertli bir konuya parmak basmissınız walla.
Isım bulmak normalde cok kolay ama kendi sorumluluğunda cok
zor. Hele bir de, benim esim gibi, hicbir ismi begenmeyip uzerine
bir de adını feriha koydum gibi espri yapabilen kocaciginiz varsa
daha da zor. Bende canim kızıma: eyşan, eylül,defne,duru,melisa gibi
birsuru isim buldum ama destekleyen bir esim yok malesef.
Kararsiz kararsiz bebegim diye sevip duruyorum:) ama hep aklimda...

Aynı aynı canım,ayva mandalinaNasıl birebir örtüşüyor.Böyle giderse fazla almayız bence,gerekli olan şeyleri yiyomusun canım peki.Ben ceviz,balık,peynir ,sebze filan yiyorum iştahım yemeğe karşı olmasa da.Gerekli olan şeyleri yediğimi düşünüyorum.

napcaz böle yaa isim kalmadı sanki. eylül güzel isim banada eylül koy diyenler oldu

Kızlar işte benim de favorilerim;
KIZ İSMİ;damla,ada,yağmur,çisem,beril,kumsal
ERKEK İSMİ;berk,berke,poyraz,bartu,doruk,kuzey,arda,arkın,mert

kızlar nazlı ve berra beren isimleri nasıl.

benimde kız olacak ama bende hala karar veremedim. size fikir olsun diye yazdım. aslında ben önceden beri ecrin koymak istyordum ama anlamından dolayı vazgeçtim.

benimde kız olacak ama bende hala karar veremedim. size fikir olsun diye yazdım. aslında ben önceden beri ecrin koymak istyordum ama anlamından dolayı vazgeçtim.

Ben ayni isimdeki insanlara da dikkat etmeye calisiyorum secerken,,
Cok yakin bir akrabamiz Berra,bu yuzden koyamayiz ama sizde yoksa siddetle tavsiye edebilirim.
Cok guzel oluyo Berralar!

cnm ne güzel hayırlı olsun güzel cevaplarla gelmişsin.. darısı başımıza. bnde bi soru sorucam sana. bnde şuan 17+0 haftalığım. geçtiğmiz c.tesi 3lü tarama testi yapıldı bu hafta sonu sonuçlancak. aramızda 3 gün var ama sen 4lü test diyince benmi geç kaldım senmi erken bilemedim.. birde detaylı ultrason randevusu verdiler banada. renkli ultrasonla bu aynımı demek oluo?

Gözünaydın canım,yesinler senin sıpanı

ecrin ceylin gibi bu ara herkesin koyduğu isimler koymak istemiyorum. Çocuklar okula bi gidicek 3 tane ecrin sınıfta:) Eylül güzel ama anlamlı olsun istiyorum bizim için anlamlı eylülde evlendik eylülde öğrendik bebişimizi ama mesela ceren güzel gözlü ceylan yavrusu demekmiş ve cerenler çok güzel gözlü olurlarmış. Ben cereni sordum eşime ablasının oğlunun adı eren o yüzden istemedi. Dedim anlamı böyle böyle hemen bizim çocuğumuz ceylan yavrusumu o zaman enik koy dio:) hemen her isme bi kusur buluyo işim çok zor valla. Bebeğim isimsiz kalıcak bu gidişle.

aaa evet canim birebir ortusuyo seninde kizin olacak benimki buyuk ihtimal kiz dedi doktor ,kiz analarimi boyle oluyor ki ,ceviz,peynir ,sebze yemeye calisiyorum baligida haftada bir yiyorum bunlari zorlada olsa yiyorum,umarim kalan aylarda cok kilo almam hic olmazsa tek tesellim bu olur

benim doktorum 3lü test yaptırmadı canım 4lü en kapsamlı olanı dedi 2li ve 4lü yaptırdı..detaylı ultrasonda daha uzun bakıyolar diye biliorum canım heryerini inceliyolar renkli farklı oluyo bildiğim kadarıyla dur resmini ekliyorum

ayy kızlar herkes kız olursa ecrin, ceren, damla, duru diyor. Erkeklerde de eymen, berke tarzı isimler.
Düşünüyorumda okula gittiklerinde aynı isimlerden birsürü olacak.

ben taaa hamile olmadan önce erkek bebeğim olursa diye ismini hazırlamıştım beğendiğim çok erkek ismi var ama... kız isimlerinden hiç beğenemiyorum. Bir gün eşimle konuşurken Nehir ismini duyduk ve ordan Irmak ismi aklımıza geldi. Veee karar verdik kızımınızın adı Irmak olacak... Sizce nasıl teyzeleri güzel mi...çok fazla kullanılan bir isim değil değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…