Aynı aynı canım,ayva mandalinabenimle ayni olan birilerini gormek rahatlatti biraz canim,bende iki bardak sutumu iciyorum gunluk ama ne kahvalti ne aksam yemegi yapasimda yiyesimde gelmiyor dedigin gibi sanki tok geziyorum, mandalinayi bende yiyorum zaten en cok onu yiyorum galiba bide ayva, demekki gelen kilolar sutten dolayi oluyor
isim konusu çok problem bizde de eşim hiç bi ismi beğenmiyo . en baştan beri eylül diyoduk vazgeçti sonra; hale, eda ve ceren dedim. Yine en iyisi eylül başka bulmazsan eylül koyarız dedi. Bİ türlü isim beğendiremiyorum valla bende eşime.
Selam kızlar,, cok dertli bir konuya parmak basmissınız walla.
Isım bulmak normalde cok kolay ama kendi sorumluluğunda cok
zor. Hele bir de, benim esim gibi, hicbir ismi begenmeyip uzerine
bir de adını feriha koydum gibi espri yapabilen kocaciginiz varsa
daha da zor. Bende canim kızıma: eyşan, eylül,defne,duru,melisa gibi
birsuru isim buldum ama destekleyen bir esim yok malesef.
Kararsiz kararsiz bebegim diye sevip duruyorum:) ama hep aklimda...
Kızlar işte benim de favorilerim;isim önerileriniz için teşekkür ederim kızlar. çınar yeğenimin adı. ayaz hoşuma gitti ama bakalım beğendirebilir miyim. mert ve yiğit ismini eşim sever ama bana çok klasik geliyo. yinede değişik isimler bulursanız yazarsanız sevinirim. bebişim pıt pıt yapıyo teyzeleri.
Kızlar işte benim de favorilerim;
KIZ İSMİ;damla,ada,yağmur,çisem,beril,kumsal
ERKEK İSMİ;berk,berke,poyraz,bartu,doruk,kuzey,arda,arkın,mert
Listeye ekliyorum favori kız isimlerini cicim. Hepsi cok guzel.Tesekkurler.
kızlar nazlı ve berra beren isimleri nasıl.
benimde kız olacak ama bende hala karar veremedim. size fikir olsun diye yazdım. aslında ben önceden beri ecrin koymak istyordum ama anlamından dolayı vazgeçtim.
doktordan geldim kızlar oğlumu gördüm paşam kocaman olmuş ya..
4lü test için kan verdim inş güzel çıkar..doktorumuz ayrıntılı baktı herşeyine hiç bi problem yok dedi şükürler olsun
renkli ultrasona girdim çok güzel di daha net gördük egemenimi
hee bide 17+3 olmam gerekiyodu ama 17+ 6 çıktı baya iyi beslenmiş sıpam
Ne demek canım,inşallah bunlardan biri olurisim teyzesi olurum
Gözünaydın canım,yesinler senin sıpanıdoktordan geldim kızlar oğlumu gördüm paşam kocaman olmuş ya..
4lü test için kan verdim inş güzel çıkar..doktorumuz ayrıntılı baktı herşeyine hiç bi problem yok dedi şükürler olsun
renkli ultrasona girdim çok güzel di daha net gördük egemenimi
hee bide 17+3 olmam gerekiyodu ama 17+ 6 çıktı baya iyi beslenmiş sıpam
kızlar nazlı ve berra beren isimleri nasıl.
benimde kız olacak ama bende hala karar veremedim. size fikir olsun diye yazdım. aslında ben önceden beri ecrin koymak istyordum ama anlamından dolayı vazgeçtim.
Aynı aynı canım,ayva mandalinaNasıl birebir örtüşüyor.Böyle giderse fazla almayız bence,gerekli olan şeyleri yiyomusun canım peki.Ben ceviz,balık,peynir ,sebze filan yiyorum iştahım yemeğe karşı olmasa da.Gerekli olan şeyleri yediğimi düşünüyorum.
rüzgar yiğit poyraz kuzey kıvanç mert kayra utku anıl arda çınar çağan göktuğ aras ayaz görkem beğendiğim isimlerr....
cnm ne güzel hayırlı olsun güzel cevaplarla gelmişsin.. darısı başımıza. bnde bi soru sorucam sana. bnde şuan 17+0 haftalığım. geçtiğmiz c.tesi 3lü tarama testi yapıldı bu hafta sonu sonuçlancak. aramızda 3 gün var ama sen 4lü test diyince benmi geç kaldım senmi erken bilemedim.. birde detaylı ultrason randevusu verdiler banada. renkli ultrasonla bu aynımı demek oluo?
ay yavrum. çok tatlı, benim minişimde böyle sıkışmış oturuyodur di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?