hadi hayırlı olsun bakalım kızlar önde:))))))selam kızlar bugün çok mutluyum doktordan geliyorum bebişim kız mış çok sevinçliyim çooookkkk
canım bencede bi sakıncası yok özenirler sonuçta ama tabi en iyisini sen bilirsin, ayrıca kayınpederininde gireceğini sanmam, ultrasonun nasıl bakıldığını biliyolardır heralde...Kızlar biz eşimin ailesinden uzakta yaşıyoruz. yakında yanımıza gelecekler. haftasonu doktor randevumuz var. onlarda burda olacaklar. eşim dio doktora onlar da gelirler diye. bende dedim ne işleri var. sülalecek mi gidicez millet ne der falan filan die. eşim annesi babası ve ablası olacak yani.
benim babasının yanında ne işim var. karnımı burnumu niye onun yanında açayım değil mi ama? pek niyetli değilim gelmelerine açıkcası. detaylı ultrasoan falan giricem tahlil yaptırıcam bir sürü iş olacak. aslında eşim teklif etmese bile kaynanam bizde gelelim der diye korkuyorum. der gibi geliyor bana çünkü ilk torunları olacak.
siz bu duruma ne diyorsunuz.
seninkide hayırlı olsun canım ne güzel testlerinde temiz çıkmış maşallahKızlar bu arada söylemeyi unuttum... Benim bebişiminde cinsiyeti sonunda belli oldu... Oğlum olacakmış...
Bu arada 4'lü test sonuçlarımı da aldımve herşey yolunda artık bir süre rahatım sanırım... Darısı merakla bekleyen annelerin başına...
oyyyyyy yerim kız ben bunu nasılda belli erkek olduğu maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın... umarım testlerinde iyi çıkar...renkli ultrason dediğğin bu dimi canım??doktordan geldim kızlar oğlumu gördüm paşam kocaman olmuş ya..
4lü test için kan verdim inş güzel çıkar..doktorumuz ayrıntılı baktı herşeyine hiç bi problem yok dedi şükürler olsun
renkli ultrasona girdim çok güzel di daha net gördük egemenimi
hee bide 17+3 olmam gerekiyodu ama 17+ 6 çıktı baya iyi beslenmiş sıpam
Selam kızlar,, cok dertli bir konuya parmak basmissınız walla.
Isım bulmak normalde cok kolay ama kendi sorumluluğunda cok
zor. Hele bir de, benim esim gibi, hicbir ismi begenmeyip uzerine
bir de adını feriha koydum gibi espri yapabilen kocaciginiz varsa
daha da zor. Bende canim kızıma: eyşan, eylül,defne,duru,melisa gibi
birsuru isim buldum ama destekleyen bir esim yok malesef.
Kararsiz kararsiz bebegim diye sevip duruyorum:) ama hep aklimda...
ecrin ceylin gibi bu ara herkesin koyduğu isimler koymak istemiyorum. Çocuklar okula bi gidicek 3 tane ecrin sınıfta:) Eylül güzel ama anlamlı olsun istiyorum bizim için anlamlı eylülde evlendik eylülde öğrendik bebişimizi ama mesela ceren güzel gözlü ceylan yavrusu demekmiş ve cerenler çok güzel gözlü olurlarmış. Ben cereni sordum eşime ablasının oğlunun adı eren o yüzden istemedi. Dedim anlamı böyle böyle hemen bizim çocuğumuz ceylan yavrusumu o zaman enik koy dio:) hemen her isme bi kusur buluyo işim çok zor valla. Bebeğim isimsiz kalıcak bu gidişle.
hadi hayırlı olsun bakalım kızlar önde:))))))
canım bencede bi sakıncası yok özenirler sonuçta ama tabi en iyisini sen bilirsin, ayrıca kayınpederininde gireceğini sanmam, ultrasonun nasıl bakıldığını biliyolardır heralde...
seninkide hayırlı olsun canım ne güzel testlerinde temiz çıkmış maşallah
oyyyyyy yerim kız ben bunu nasılda belli erkek olduğu maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın... umarım testlerinde iyi çıkar...renkli ultrason dediğğin bu dimi canım??
kızlar güldürdünüz beni ya valla eşler ne kadar yaratıcı
ultrasona girdiğimde ayaklarını uzatmış oturuyodu.. yavrucaklar içerde sıkışıyo heralde
Hayırlı olsun tatlım, darısı ben gibi öğrenemeyenlerin başına.iyi aksamlar kızlar bugün kontrolüm vardı veeeeeeeeee cinsiyeti ögrendik kızım geliyoooooooo cok mutluyum hep bi kızım olmasını istemiştim ama herkes bana erkek dedi kendimi erkegede alıstırmıstım doktor erkek diycek diye bekledim hep bebegimiz kız deyince ne diyecegimi sasırdım ufak yollu bi sok yasadımda denebilir bebegim gayet saglıklıymıs 3lü taramada yapıldı bugün bana sonucları güzel cıkmıs turuncucum listeye kızım olacagını eklersin artık herkese iyi aksamlarrrrr
oyy ne tatlı ya yırım ben onu bende yarın görcem oğlumuuuu ayrıntılı ultrasona gitcemmm:)))))))
Kızlar yaaa sanki içimde bişey kaşınıyo gibi yaaa... acaba kıpırtı mı oluyo yada olacak. ne olduğunu anlatamıyorum ki. Bişey kaşınıo ben dıştan sanıyorum 2-3 sn sonra geçiyo. ya acaba oğlum mu???
bende bugün girdim ayrıntılı ultrasona 15 20 dk baktı tek tek heryerine.. inş sende güzel haberlerle gelirsin
ayy kızlar herkes kız olursa ecrin, ceren, damla, duru diyor. Erkeklerde de eymen, berke tarzı isimler.
Düşünüyorumda okula gittiklerinde aynı isimlerden birsürü olacak.
ben taaa hamile olmadan önce erkek bebeğim olursa diye ismini hazırlamıştım beğendiğim çok erkek ismi var ama... kız isimlerinden hiç beğenemiyorum. Bir gün eşimle konuşurken Nehir ismini duyduk ve ordan Irmak ismi aklımıza geldi. Veee karar verdik kızımınızın adı Irmak olacak... Sizce nasıl teyzeleri güzel mi...çok fazla kullanılan bir isim değil değil mi?
Selam kızlar bebişlerinize müzik dinletmeye başladınız mı ??
bende bugün girdim ayrıntılı ultrasona 15 20 dk baktı tek tek heryerine.. inş sende güzel haberlerle gelirsin
Kurban bile olurum canım onlaraTeyzesi oldun bile,,bide isim teyzesi ol tam olsun:)
Aman herksin dediğini de takmayın canım,boşverin rahat olun,içinizden ne geliyorsa onu koyun bence canım.O o demiş ,bu bunu demiş herkes bir yorum yapar zaten.ecrin ceylin gibi bu ara herkesin koyduğu isimler koymak istemiyorum. Çocuklar okula bi gidicek 3 tane ecrin sınıfta:) Eylül güzel ama anlamlı olsun istiyorum bizim için anlamlı eylülde evlendik eylülde öğrendik bebişimizi ama mesela ceren güzel gözlü ceylan yavrusu demekmiş ve cerenler çok güzel gözlü olurlarmış. Ben cereni sordum eşime ablasının oğlunun adı eren o yüzden istemedi. Dedim anlamı böyle böyle hemen bizim çocuğumuz ceylan yavrusumu o zaman enik koy dio:) hemen her isme bi kusur buluyo işim çok zor valla. Bebeğim isimsiz kalıcak bu gidişle.
Yok canım kız olmasına yorma yanarız valla,benim arkadaşım da kız doğurdu 33 kilo aldı:)))baya iştahlıydı.aaa evet canim birebir ortusuyo seninde kizin olacak benimki buyuk ihtimal kiz dedi doktor ,kiz analarimi boyle oluyor ki, ceviz,peynir ,sebze yemeye calisiyorum baligida haftada bir yiyorum bunlari zorlada olsa yiyorum,umarim kalan aylarda cok kilo almam hic olmazsa tek tesellim bu olur
Aman da aman yesinler onu maşallah canım
Kızlar özellikle İstanbul'da yaşayanlar için mothercare'in bodylerini çok uygun alabilecekleri bir yer var.
Bağdat Caddesi Boyner'in arkasındaki eski Mothercare artık Demstock oldu ve outlet ürünler satıyor. En alt katı çocuk katı ve mothercare'in 7'li bodyleri 37TL'den açılmamış pırıl pırıl paketlerde satılıyor. Outlet olduğundan ürünler kısa kollu ama bizim bebeklerde yazın doğacaklarından tam oluyor... Ben 5-6 paket topladım haftasonu... Gitme imkanı olanlar kaçırmasın derim.
canım canım bende cuma gircem detaylıya kısmetse, radyolog erkekmiş galiba,, ama seni erken almışlar detaylıya 20. haftada olmuyormu genelde...
bugün yeni doğmuş bebek gördüm
asansöre bindik eşimle yanlışlıkla zemin kata basmışız ( gittiğimiz yer kadın doğum yeri zaten )
neyse kapı açıldı zemin katta amann allahım oda ne minik suratı beyaz pul pul gözleri kapalı güzü bize dönük hemşirenin kucağında
10 dk olmuş daha yeni doymuş ailesinden önce ben gördüm miniyi ben başladım ağlamaya hemşire öyle suratıma bakıyo
off ben çok sabırsızlanıyorum hemen mayıs sonu gelsin de doğurakkk
canım canım bende cuma gircem detaylıya kısmetse, radyolog erkekmiş galiba,, ama seni erken almışlar detaylıya 20. haftada olmuyormu genelde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?