2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bugün çok mutluyum doktordan geliyorum bebişim kız mış çok sevinçliyim çooookkkk
hadi hayırlı olsun bakalım kızlar önde:))))))
canım bencede bi sakıncası yok özenirler sonuçta ama tabi en iyisini sen bilirsin, ayrıca kayınpederininde gireceğini sanmam, ultrasonun nasıl bakıldığını biliyolardır heralde...

seninkide hayırlı olsun canım ne güzel testlerinde temiz çıkmış maşallah
oyyyyyy yerim kız ben bunu nasılda belli erkek olduğu maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın... umarım testlerinde iyi çıkar...renkli ultrason dediğğin bu dimi canım??

kızlar güldürdünüz beni ya valla eşler ne kadar yaratıcı

evet canım renkli ultrason

Hayırlı olsun tatlım, darısı ben gibi öğrenemeyenlerin başına.

bugün yeni doğmuş bebek gördüm

asansöre bindik eşimle yanlışlıkla zemin kata basmışız ( gittiğimiz yer kadın doğum yeri zaten )
neyse kapı açıldı zemin katta amann allahım oda ne minik suratı beyaz pul pul gözleri kapalı güzü bize dönük hemşirenin kucağında
10 dk olmuş daha yeni doymuş ailesinden önce ben gördüm miniyi ben başladım ağlamaya hemşire öyle suratıma bakıyo

off ben çok sabırsızlanıyorum hemen mayıs sonu gelsin de doğurakkk

bence bebegindir benimde ilk 18+2 de içerden kasıyo gibiydi hala da devam ediyor kelebegin kanat cırpması gibi oluyo şimdi 20+3

bende bugün girdim ayrıntılı ultrasona 15 20 dk baktı tek tek heryerine.. inş sende güzel haberlerle gelirsin

canım canım bende cuma gircem detaylıya kısmetse, radyolog erkekmiş galiba,, ama seni erken almışlar detaylıya 20. haftada olmuyormu genelde...

bence güzel ırmak ismi beğendim ben

Teyzesi oldun bile,,bide isim teyzesi ol tam olsun:)
Kurban bile olurum canım onlara
Aman herksin dediğini de takmayın canım,boşverin rahat olun,içinizden ne geliyorsa onu koyun bence canım.O o demiş ,bu bunu demiş herkes bir yorum yapar zaten.
Yok canım kız olmasına yorma yanarız valla,benim arkadaşım da kız doğurdu 33 kilo aldı:)))baya iştahlıydı.
Aman da aman yesinler onu maşallah canım

yaaa ben buhafta sonu gidicem oraya plan yapmıştım bende bulurmuyum diye düşünüyordum iyi oldu söylediğin sağol canım

canım canım bende cuma gircem detaylıya kısmetse, radyolog erkekmiş galiba,, ama seni erken almışlar detaylıya 20. haftada olmuyormu genelde...

evet 20 ile 23 arası yapıyorlar genelde. ben de cuma giriyorum esra ve radyolog erkek ): saati de aynıysa bi kontrol edelim valla bu sefer göreyim oğluşumu özledim

mayıs sonunda iz inşallah 1 aylık olucaz teyzeleri =)
ay nasıl heyecanlııııııı
ben de oğlumu bir an önce kucağıma almak istiyorum onu çokkk özledimmmmmmm

20.Haftamı detaylı canım,benim salak doktor detaylı yapmadı heralde,bu haftaysa eğer ben de gideyim,doktor değiştirecektim ya,
bu bıraktığım doktor ocakta gel tekrar demişti ben de ondan yenisine gitmek için ocağın ilk haftasını bekliyordum.Bu haftamı gitsem napsam.Detaylı nasıl oluyor bu arada kızlar ya,renkli ultrasonsa eğer benim gittiğim hep renkli zaten???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…